2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
37 bittiğinde derken
37+6 da mı çalışamaz raporu alıyorum_?
36+7 de bana tarihi izin işleri dedi sistemden baktı şu tarihte rapor getirmelisin diye (23.05.2016 raporu aldım 27.06.2016 da süren bitiyor artık çalışamaz raporu almalısın dedi)
şimdi benim doğum tarihime bakmayın benim olay biraz karıştı 2 gün kazancım var :) doktorum yoktu başka doktorda 32+2 de verdi ama 32 gibi gösterdi.ama rapor tarihi bu şekildeee

1/2 güne takılma olurmu eksik olsunda fazla olmasın izini gitmesin bebekle ne kadar çok kaldık okadar iyi. benim bu konudan başıma neler geldi az kalsın 12 gün kaybım olacaktı sen takip etmezsen hata yapabiliyorlarr

B bebek4856
misam
anladım çok saolun kızlar..

benim 37 bitimi bayram tatiline denk geliyor o nasıl olacak acaba_?

doktor bu konuda daha bilgilidir umarım
bayram tatili zamanında hoop doğum izni başlar ..
eneeem ne garip işler..
Allah ım sağlık versin inşaallah hepsi hallolur

ayy benimkide hem ramazan hem bayram tatilini doğum iznindeyim izin işlerine dedim haksızlık ama diye malesef yapacak bişe yok dedi bide bayram izinleri hep 1 hafta nasılda şanssız yaa bu sen ehep kar yağsında tatil yapalım dedim 1 gün bile olmadı :)

Benim de öyle.Arefe günü başlıyor tatilim.Doktoruma sordum hiçbir şey yapılmaz dedi bana.

1/2 güne takılma olurmu eksik olsunda fazla olmasın izini gitmesin bebekle ne kadar çok kaldık okadar iyi. benim bu konudan başıma neler geldi az kalsın 12 gün kaybım olacaktı sen takip etmezsen hata yapabiliyorlarr

anladım canım şimdi, benim izinle ilgili bir sıkıntım yok özel sektördeyim ama primle çalıştığım için bir nevi kendi işim gibi o yüzden zaten 4 aylık iznimin hepsini kullanmayacağım ama bunun yanında hem iş yerinden hem devletten işsizlik ödeneği alacağım çift maaş olacağı için çok takılmıyorum ben günlere, ama son ana kadar dersen 37+6 da al iznini... Hatta doktoruna sor çekebildiği kadar çeksin...

canım bebişimizin iyi olmasına sevindim. daha da iyi olacak inşaallah. solunum, tıkanma sorunları kalmadığında eve gönderirler büyük ihtimal prensesimizi. o kuzucuk bilmediği bir şeyleri öğreniyor şimdi, yemek yerken zorlanması normal. daha güzel haberlerinizi de alacağız inşaallah.

canım, benim durum gibi seninki de; bir sorun görünmüyor ama belki bu doktorun gelişimin daha da yavaşlama ihtimalini göz önünde bulundurmuş, çok temkinli davranmıştır bebeğin beslenmesi açısından. şimdi bize doktor ''yavaş gelişiyor'' dedikten sonra ''bir daha kontrol edeyim'' demese, 1 ay sonraki kontrole kadar anneler olarak evham da yapabilirdik ''gelişiyor mu acaba'' diye. biz bir de olumlu tarafından bakalım. sonuçta bebeklerimizin sağlığı için yani. işte doktor korkutmasa da güzel güzel açıklasa iyiymiş. sadece tıbbi ayrıntılara değil hamile psikolojisine de dikkat etmeleri gerek bence. inşaallah doktorun çabuk döner de için daha ferah olur canım.

Günaydın kızlar benim ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor normalmi sizdede oluyor mu? bide karnım kasılıyo sertleşiyor
cumartesi kontrolüm vardı canım, doktorum adet sancısı gibi sancın olursa korkma demişti bana.
ayy çocuğun küçük doğması genetikse benim bebiş yandı 1700 gram doğmuşum çok şükür biz o kiloyu çoktan geçtikteeee
ben doğduğumda kaşık kadarmış yüzüm, battaniyeye sardıklarında tek sandalyeye rahat rahat sığıyormuşum. geçen arkadaşımla karşılaştım bebeği 2500 civarı doğmuş ama çabuk kilo almış kayınvalidemin çocukları da küçük doğup sonradan çok iyi toparlanıyorlarmış.

Son düzenleme:
ben devlet memuru olduğum için herşey resmi oluyor sistem tarihi kaç atarsa o tarihte başlamak zorundayım

hiç sorma :)
full tatil eşlerimize yarayacak :)
inşaallah birlikte güzelce vakit geçiririz
o yönden güzel..

Doktoru aradım anlattım gel dedi bakalım akşamüstüne doğru gidicem bakalım. Eğer şişim inmezse gidicem. Bu arada çok ayıp olacak ama idrarım çok koyu, dün 9 bardak su içtiğim halde hala aynı koyulukta bu da acaba riskli mi

kimisi daha küçük haftalık gösteriyormuş ama ben öyle hesaplara girmek istemiyorum açıkcası..

Aynen canım özelde doktorun iyiyse ayarlayabiliyorsun, benimki de istediğin zamanı söyle dedi ama o tip hesaplara ihtiyacım yoktu benim 32+4 de başlattım ben

Canım bence şimdi hiç evham yapma doktorunla konuş, o seni yönlendirir zaten normalde idrarda protein şişlik vs gebelik zehirlenmesi derler ama çoğu annede bunu hafif atlatır yani ciddi bir durum olmaz, hemen en kötüsünü düşünme

M menevsenergis
benimde kontrolüme bi hafta var çok saol korkuyordum aslında rahatlattın beni
bebeklerimiz sağlıklıça doğsunlarda kilosu önemlki değil 1700 doğan ben kim derdi şimdi 90 kilo olsun :):)
sen de sağol canım bebişin tombik ya da zayıf doğması sağlık ölçütü değilmiş zaten ama işte bazen takılıyoruz ister istemez. ben buna ''annelik evhamı'' diyorum.

Canım tv de 500gr doğan bebeğin hikayesine denk geldim.aklima sizler geldiniz. Rana ve arya cok çok daha iyi durumdalar şükür. Hele bi gelsin evine annesi ona ne mamalar yapar

O günler gelsin de yapar ins teyzesi :)

canım duamız her daim siiznle..
kuzumuza Rabb im yardımcı olsun ..sağlık şifa versin inşallah...
güzlellikler olsun
beslensin yavrucak hızlıca büyüsün sağlıklıca..
sizi çok seviyoruz...

Allah razı olsun, amin diyorum dualarınıza.

Ins canim, dualarınızı bekliyoruz her daim...

Aynen canım özelde doktorun iyiyse ayarlayabiliyorsun, benimki de istediğin zamanı söyle dedi ama o tip hesaplara ihtiyacım yoktu benim 32+4 de başlattım ben

anladım canım..
çalışan anne kafa karışıklıkları işte..
inan kendimin de dinlenmeye biraz kafa dağıtmaya ihtiyacı var ..ama sonrası için kuzucuklarla güzel zaman geçirmek için bunları düşünmek mantıklı hareket etmek zorundayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…