- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.881
Ah ne bileyim içimde bi panik bir korku son haftalarda olmanında verdiği korkuyla birleşince işte. İnşallah ciddi değildirCanım bence şimdi hiç evham yapma doktorunla konuş, o seni yönlendirir zaten normalde idrarda protein şişlik vs gebelik zehirlenmesi derler ama çoğu annede bunu hafif atlatır yani ciddi bir durum olmaz, hemen en kötüsünü düşünme
Benim kısmı kapatıyor 27.haftada çok az alttan bakti tam yeri için tekrar bakmaz dimi 11 haziran da gidicem kan lazım olurmu bakicak mis değerlendirip doğumu planliycak nasıl degerlendircek anlamadimbende aynı durumdayım 3 hafta daha sabret dedi doktorum sürekli istirahat ediyorum. plesentam rahim ağzını tam kapatıyormuş. şimdiye kadar kanamam hiç olmadı inşallah da olmaz.
Selam kizlar dün gittim doktoruma kanama neden bilemiyoruz dedi.bol sivi ile kanamada sanci da gecti şükür.ara ara oluyo ama azaldi baya.şu diyabet mahvetti beni hersey kisitli bazen uyabiliyorum diyete bazen dayanamiyorum hemen belli ediyor oda 2780gr olmus minik 49 cm civarida boyu görünüyor çok değilmi ölçüler?
Canim tamam iste 32+0 da 32.haftani bitirmis oluyosun zaten.32+1den itibaren 33.haftani doldurmaya basliyosun tabi 33+0a kadar.bu sekilde gidiyo yani hesaplamakızlaaaar acil yardım!!!
bu doğum izni işlerini aklım almadı hesap edemedim
sitelerden baktım ama aklım iyice karıştı...
ben şu an 31+5 günlük hamileyim..
doktor perşembe günü gel çalışabilir raporu vereyim dedi_?
ama 32. haftanın bitmesi gerekmiyor mu _?
kimi yerden 31+5 32 haftalık olmaz 31+5 dir diyor..
kolay yöntemi var mı?
bi de aksilik olmazsa en son hangi tarihe haftaya göre çalışabiliyorum_?
Canım tarihi sistem atıyor bizde yani programa giriş yapıldığı için izin işleri şu tarihte doğum iznini başlatman gerek diyor ona ben karar vermiyorum aktarma raporunu 23 de götürdüm 27 si doğum izni başlar dediCanım o zaman en 37+6 da alabilirsin diye biliyorum doktorum öyle demişti çünkü 37+7 olunca 38 haftalık oluyorsun...
Orta boy almıştım yine öyle aldım üzerinde kg yazıyo... Tabi mutlaka kanama oluyor ama illa 40 gün sürmüyor kimisinin 1 haftaya bitiyor ama benim uzun sürmüştüBedenleri var galiba ilk doğumum olacak mutlaka doğumdan sonra kanama oluyor mu
Canım idrarın rengi tamamen tükettiğin su ile alakalı. Devamlı olarak içmek gerek genelde az içiyorsan etkiler. 9 bardak su 1800 ml yapar, 2,5 3 litre arası tüketmemiz gerekli. Benim de sabah ilk idrarım öyle oluyor gece su tüketemediğim için, gün içinde su içince farkediyor. Yanında sürekli su bulundur mutlaka. İnşallah yeniden test yaptırınca bir sıkıntı çıkmayacaktır.Doktoru aradım anlattım gel dedi bakalım akşamüstüne doğru gidicem bakalım. Eğer şişim inmezse gidicem. Bu arada çok ayıp olacak ama idrarım çok koyu, dün 9 bardak su içtiğim halde hala aynı koyulukta bu da acaba riskli mi
inşallah canım ne bileyim öyle deyince kafam bulandıCanım 4 temmuza kadar 3000 gr üstüne çıkar, 37yi de tamamlar hiçbir problem olmaz inşallah. Korkma gelişimi iyi ve kilosundan dolayı erken gelir demiş bence
aynen doktorların her dediği olmayabiliyor.. daha önce hiç böyle dememişti birden deyince tedirgin oldumTemmuza daha çok var canım tamamlarsin bide doktora bakma erken gelir bu diyip40 hafta bekleyen gördüm ben vaktiyle gelsin inşallah kilosu iyi takma kafana
valla dün hemen yıkamalara başladım korktum :) ben 171 babası 180 olunca boyu da öyle oluyordefnekiz
bebeğim hazırlıklara başla hemen güzelce yap....
inşallah sıkınıtın olmaz..kilosu da gayet iyi..
boyunun da maaşallahı var :)
o zamana kadar daha alır kilo :) bişicik olmaz inşallah :)
valla dün hemen yıkamalara başladım korktum :) ben 171 babası 180 olunca boyu da öyle oluyor
oyyy o duygu inanılmaz birşey ya pıt pıt ben çok heycanlanıyorum ozmannnn benim kendiliğinden geçiyor sonra benişde tutuyor :)Kızlar bebisimi hıçkırık tuttu galibaacaba annesi çok mu yedi nasıl geçer ki
İnşallah bakalım eşim uyansın akşam işe gidecek çünkü o yüzden uyandırmıyorum 4'e doğru gideceğim bakalım ne diyeceklerCanım idrarın rengi tamamen tükettiğin su ile alakalı. Devamlı olarak içmek gerek genelde az içiyorsan etkiler. 9 bardak su 1800 ml yapar, 2,5 3 litre arası tüketmemiz gerekli. Benim de sabah ilk idrarım öyle oluyor gece su tüketemediğim için, gün içinde su içince farkediyor. Yanında sürekli su bulundur mutlaka. İnşallah yeniden test yaptırınca bir sıkıntı çıkmayacaktır.
Bize de mutlaka yaz Can'ım sonucuİnşallah bakalım eşim uyansın akşam işe gidecek çünkü o yüzden uyandırmıyorum 4'e doğru gideceğim bakalım ne diyecekler
bende de oldu. deterjandan ve düşük ısı olmasında kaynaklıkızlar ben hacı şakir granül deterjan almıştım ve bebeğimin nevresim, havlu vs dün yıkadım.. 30 derecede yıkadığıNdan mı nedir deterjan kalıntısı oluşmuştu tekrar duruladım falan..makinemden mi düşük ısıdan mı deterjandan mı bilemedim sizler de oldu mu
aklıma şey geldi.. sıcak su da sıvılaştırsam mı önce ?bende de oldu. deterjandan ve düşük ısı olmasında kaynaklı
standart olur sizin işte benim kız çok uzun olmasın ya koca bulamayızaneeem ben 165 babacık 175 :)
çok da uzun beklememek gerek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?