2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ah ne bileyim içimde bi panik bir korku son haftalarda olmanında verdiği korkuyla birleşince işte. İnşallah ciddi değildir

bende aynı durumdayım 3 hafta daha sabret dedi doktorum sürekli istirahat ediyorum. plesentam rahim ağzını tam kapatıyormuş. şimdiye kadar kanamam hiç olmadı inşallah da olmaz.
Benim kısmı kapatıyor 27.haftada çok az alttan bakti tam yeri için tekrar bakmaz dimi 11 haziran da gidicem kan lazım olurmu bakicak mis değerlendirip doğumu planliycak nasıl degerlendircek anlamadim

Selam kizlar dün gittim doktoruma kanama neden bilemiyoruz dedi.bol sivi ile kanamada sanci da gecti şükür.ara ara oluyo ama azaldi baya.şu diyabet mahvetti beni hersey kisitli bazen uyabiliyorum diyete bazen dayanamiyorum hemen belli ediyor oda 2780gr olmus minik 49 cm civarida boyu görünüyor çok değilmi ölçüler?

Canım benim geçen cuma 34. haftamda boyu 49cm, kilosu 2400 gr dı. Bebeğiniz biraz ince uzun olacak dedi :) Ben 52 cm doğmuşum zaten genetik sanırım, bende en az 52-53 cm bekliyorum şuan dedi... Çok takılma rakamlara zaten ortalama değerler haftasıyla uyumlu ise sıkıntı yoktur zaten

Canim tamam iste 32+0 da 32.haftani bitirmis oluyosun zaten.32+1den itibaren 33.haftani doldurmaya basliyosun tabi 33+0a kadar.bu sekilde gidiyo yani hesaplama

Canım o zaman en 37+6 da alabilirsin diye biliyorum doktorum öyle demişti çünkü 37+7 olunca 38 haftalık oluyorsun...
Canım tarihi sistem atıyor bizde yani programa giriş yapıldığı için izin işleri şu tarihte doğum iznini başlatman gerek diyor ona ben karar vermiyorum aktarma raporunu 23 de götürdüm 27 si doğum izni başlar dedi

Canım idrarın rengi tamamen tükettiğin su ile alakalı. Devamlı olarak içmek gerek genelde az içiyorsan etkiler. 9 bardak su 1800 ml yapar, 2,5 3 litre arası tüketmemiz gerekli. Benim de sabah ilk idrarım öyle oluyor gece su tüketemediğim için, gün içinde su içince farkediyor. Yanında sürekli su bulundur mutlaka. İnşallah yeniden test yaptırınca bir sıkıntı çıkmayacaktır.

Temmuza daha çok var canım tamamlarsin bide doktora bakma erken gelir bu diyip40 hafta bekleyen gördüm ben vaktiyle gelsin inşallah kilosu iyi takma kafana
aynen doktorların her dediği olmayabiliyor.. daha önce hiç böyle dememişti birden deyince tedirgin oldum

İnşallah bakalım eşim uyansın akşam işe gidecek çünkü o yüzden uyandırmıyorum 4'e doğru gideceğim bakalım ne diyecekler

kızlar ben hacı şakir granül deterjan almıştım ve bebeğimin nevresim, havlu vs dün yıkadım.. 30 derecede yıkadığıNdan mı nedir deterjan kalıntısı oluşmuştu tekrar duruladım falan..makinemden mi düşük ısıdan mı deterjandan mı bilemedim sizler de oldu mu

bende de oldu. deterjandan ve düşük ısı olmasında kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…