- 25 Mayıs 2013
- 14.039
- 20.769
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.901
ay boyu boyuna uygun selvi boylu bir kociş bulur belki :)standart olur sizin işte benim kız çok uzun olmasın ya koca bulamayız
doğurdum kocası kaldıay boyu boyuna uygun selvi boylu bir kociş bulur belki :)
herkes de cesaret edemez yaklaşmaya :)
önce kendi boyuna bakar
32 nin bitmesi diye bi sart yok doktor zaten gel diyosa sgk nınn sisteminden veriyokızlaaaar acil yardım!!!
bu doğum izni işlerini aklım almadı hesap edemedim
sitelerden baktım ama aklım iyice karıştı...
ben şu an 31+5 günlük hamileyim..
doktor perşembe günü gel çalışabilir raporu vereyim dedi_?
ama 32. haftanın bitmesi gerekmiyor mu _?
kimi yerden 31+5 32 haftalık olmaz 31+5 dir diyor..
kolay yöntemi var mı?
bi de aksilik olmazsa en son hangi tarihe haftaya göre çalışabiliyorum_?
Canim ben de ilkinde sezeryan olmustum . Normal dogum diye gittik o kadar bekledik suni sanci felan acilma da olmadi.dogum masaina cikardilar suyumu patlattilar.sonra bebek kakasini yapmis.hemen sezeryana aldilar hastanede 2 gun zordu ama eve gelince hic yatmadim. Bi zorlugu olmadi bana.
Sorma canim bende agirlastim saga sola dobemiyorum kocaman oldu karnim hareket edince korkuyorum etmeyincede korkuyorum digum hayelleri kurup duruyorum normal yapabilirmiyim yok ben sezeryan yapim diye kafayi yicem yakinda. Cantamda dedigin gibi yari yamalak hazirSelam kızlar nasılsınızzz nasıl gidiyor dogumlar basladımı bakalım ben artık agrlstm sanki ya yatakta donemıyrm evde iş cok bitmiyor heryer dandını toparlayamadım evimi daha cantamda yarm yamalak hazır dahaaa eksıkler var neyse hayrlısı bakalım herkesler ıyıdır umarım
valla ben de şu an doğuranlara özeniyorum, belim o kadar ağrıyor ki, hadi diyorum çık kızım sen de geniş geniş oyna ben de rahat edeyimBana sadece üzerinde numara yazan bir not kağıdi verdi Canim başka birşey vermedi. Sevindim ya tekrar ugrasmicam en azından tabi 37 yw kadar dayanabilorsem . Ay ne güzel hem az vaktin kalmış hemde artik izne cikacaksin. Özendim
Neye dayanarak öyle bir şey dedi acaba.Ben de az önce geldim doktordan benim de kilosu 2270 boyuda 45 cm civarı dedi.Gayet normal haftasına uygun bir bebek ,bu gidişle 3.5 kilo civarı doğar dedi.Kafası da aşağıya dönmüş bu aradadün çalışabilir raporu için doktoruma gittim.. aslında istirahat etsen daha iyi olacak çünkü bebek biraz erken geleceğe benziyor dedi.. 4 temmuz itibari ile her an gelebilir dediben tabi sağlık sorunu olur diye endişelendim..
bebeğim 2100 gram ve 45 cm..altta yazana göre iyi ama her yerde başka kilo ve boy yazıyor bilemedim 4 temmuz itibar ile gelirse sağlık sorunu olmaz dedi ama bilmiyorum hiç bir hazırlık tamam değil..
Ay vallaa gece uykudada donerken baya canı yanıyor ınsannn sırtustu yatamyrm skntı sola yatamyrm negesm daalıyr saga da ışte cok önermiyorlr napcaz allah askına hayrla dogurlm ınsssSorma canim bende agirlastim saga sola dobemiyorum kocaman oldu karnim hareket edince korkuyorum etmeyincede korkuyorum digum hayelleri kurup duruyorum normal yapabilirmiyim yok ben sezeryan yapim diye kafayi yicem yakinda. Cantamda dedigin gibi yari yamalak hazir
kızlar ben hacı şakir granül deterjan almıştım ve bebeğimin nevresim, havlu vs dün yıkadım.. 30 derecede yıkadığıNdan mı nedir deterjan kalıntısı oluşmuştu tekrar duruladım falan..makinemden mi düşük ısıdan mı deterjandan mı bilemedim sizler de oldu mu
Dogum kısmını akısına bırak canm kafanı karstrma hıcc helede ılk dogumunsaSorma canim bende agirlastim saga sola dobemiyorum kocaman oldu karnim hareket edince korkuyorum etmeyincede korkuyorum digum hayelleri kurup duruyorum normal yapabilirmiyim yok ben sezeryan yapim diye kafayi yicem yakinda. Cantamda dedigin gibi yari yamalak hazir
Benimde kafa aşağı dönük geçen aydan beri. ya benim çok kasılma oluyor bu aralar.. bir de bebeğim 3 haftada 600-700 gram civarı alınca doktor hesapladı o tarihlerde gelişim böyle giderse doğabilir dedi bilemiyorum tam neye dayandı ama ben bi panikledim peki sen nst ye ne zaman başlıyorsun ?Neye dayanarak öyle bir şey dedi acaba.Ben de az önce geldim doktordan benim de kilosu 2270 boyuda 45 cm civarı dedi.Gayet normal haftasına uygun bir bebek ,bu gidişle 3.5 kilo civarı doğar dedi.Kafası da aşağıya dönmüş bu arada
Ya canim kimse oyle demiyoku yok ayaga kalkamiyosun yok devamli o bolgende agri oluyo yarim
Insan gibi oluyosun hareket edemiyosun cocugu emzirmek icin kucagina bile alamiyosun belli bir sure diyorlar sen ao radan agrisini cektinmi peki
Oyle olmuyo canim ya doktor geldiginde sezeryan tarihini konusuruz demisti olurununa bidaksam 39 haftamda doktor izne cikiyor bi hafta yokDogum kısmını akısına bırak canm kafanı karstrma hıcc helede ılk dogumunsa
Ya beni 37bitimnde cagrdı nst ye saka gbii. Anlamdm gittiyaaaakızlar ben hiç nst ye girmedim.. ve de 2 haftada bir de çağırmadı dün gittim.. tekrar 25 temmuza gel dedi.. yani yaklaşık 1 ay sonra.. normalde artık 2 haftaya bi gitmeli değil miyim ? 36. hafta nst için baya ileri değil mi ?
Aaaaaa tam zamannnda ızne cıkıyor odaaaaaOyle olmuyo canim ya doktor geldiginde sezeryan tarihini konusuruz demisti olurununa bidaksam 39 haftamda doktor izne cikiyor bi hafta yok
Canım kuzenim daha yeni sezaryen oldu, 1 gece yatış 2 .gün öğlen yürüyerek eve gitti masada oturdu yemek yedi vs vs... Yani bünyeden bünyeye göre de değişir ama benim doktorum da 1 gece yatış, ama eğer istersen 2.gün de kal farketmez dedi...Öyle ağrı sancı vs olmamış ben çok memnun kaldım diyordu, zaten epidural duruyormuş biraz sancın başlarsa ağrı kesici alıyormuşsun yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?