- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #55.921
herşeyin zamanı var canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallahvalla ben de şu an doğuranlara özeniyorum, belim o kadar ağrıyor ki, hadi diyorum çık kızım sen de geniş geniş oyna ben de rahat edeyim
Tit ve hemogram istedi yaptırdım kuzum, çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Sadece kanım düşükmüş ve günde iki kere ilaç almamı istiyor o kadar. Bir gün arayla fark eder mi ki ? Bakalım yarın sağlık ocağından aldığım sonucu oradaki doktorada göstericem ikisini karşılaştırıcamBize de mutlaka yaz Can'ım sonucu
aa benim doktorda kesin öyle yapardıda izine gidicem gitmeden bir göreyim dediYa beni 37bitimnde cagrdı nst ye saka gbii. Anlamdm gittiyaaaa
benimkide 36dan sonra düzenli alıyor nst'ye, biz de 11 haziranda gittiğimizde gireceğiz 36+2de. öncesinde ağrı sancı yoksa gerek görmüyorlar.kızlar ben hiç nst ye girmedim.. ve de 2 haftada bir de çağırmadı dün gittim.. tekrar 25 temmuza gel dedi.. yani yaklaşık 1 ay sonra.. normalde artık 2 haftaya bi gitmeli değil miyim ? 36. hafta nst için baya ileri değil mi ?
aynen öyle yapacağım ya sıvı alırım galiba bundan sonraCanım ben dalinin granülü kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım, hacı şakiri de aldım ama henüz denemedim. Her iki deterjan içinde kalıntı olur yazmışlar ama dediğim gibi bende olmadı, makineye toz olarak koyma bir dahakine biraz suda erit belki daha iyi olur
bilemedim burada 32 de girenler varbenimkide 36dan sonra düzenli alıyor nst'ye, biz de 11 haziranda gittiğimizde gireceğiz 36+2de. öncesinde ağrı sancı yoksa gerek görmüyorlar.
Evet bide o epidurel detayi var o zaten ayri bir kafa karisikligi acaba gercekten hic agri hissedilmiyormu doktorum epidurelle daha rahat ederain dedi
benimkide 36dan sonra düzenli alıyor nst'ye, biz de 11 haziranda gittiğimizde gireceğiz 36+2de. öncesinde ağrı sancı yoksa gerek görmüyorlar.
Ya beni 37bitimnde cagrdı nst ye saka gbii. Anlamdm gittiyaaaa
Gerekliyse girilir tabi, ben 29da regl ağrısı gibi geçmeyen bi ağrım olduğu için girdim. Bir de diyabet gibi ekstra durumlarda da önceki haftalarda alıyorlarmış sanırım. 36dan önce girdiğin tamamen doktorun ne kadar risk gördüğüyle alakalı. Herhangi bir şikayetin yoksa girmenin bi manası yok.bilemedim burada 32 de girenler var
Ay kızlar çok güldümaa benim doktorda kesin öyle yapardıda izine gidicem gitmeden bir göreyim dedibende diyecektim ne gerek var zaten doğuma ne kalıyor o saatten sonra
Canım gününüzü almissiniz ne güsel inşallah hayırla gelsin bebiskolarimjz. Holter de benim 1 günlük takılmisti sonuç ilaç verildi ama ben bişi hissetmiyorum artık daha az çarpinti oluoBizde kontrolden geldik minnosumu gördük uyuyor du yavrum 35.Haftada yiz ilk defa nst ye de girdik bir sorun çıkmadı her gittiğimizde 5 gün önden giden kuzu bu sefer haftasıyla uyumlu çıktı 49cm 2550gr da kilom uz.bundan sonra her hafta kontrolumuz doğuma kadar randevu lari ayarladılar 7 haziran bir daha ki kontrolumuz 27 haziranda da doğum günümüz inşallah Rabbim bir aksilik çıkarmazsa.birde kardiyolojiye gittik şuanda holter taktilar kalbin ritmine bakıyor 24 saat kalacak telefon laptop yasak haber vereyim dedim merakta bırakmayım.bu arada minnos donmus o yüzden kaç gündür kaburgalarim rahat :) hepinizi ve meleklerinizi öperim kalın saglicakla:)idilduam
Gözün aydın Can'ım. Dediğim gibi daha önce burdan bir iki kişi daha yazmıştı sağlık ocağının idrar tahliline güvenmeyin diye kim olduklarını hatırlamıyorum. Benim bütün tahlillerim hastanede yapıldığı için hiç sağlık ocağında yaptırmadım. Boşver o Zaman onların sonuçlarını bir günde ne kadar değişebilir ki sonuçTit ve hemogram istedi yaptırdım kuzum, çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Sadece kanım düşükmüş ve günde iki kere ilaç almamı istiyor o kadar. Bir gün arayla fark eder mi ki ? Bakalım yarın sağlık ocağından aldığım sonucu oradaki doktorada göstericem ikisini karşılaştırıcam
Canım bende 32 de gtmistim 35 de cagrdi nst ye girceksin dedi her doktor başka açıkçası kimi 34 de nst cekio kimi 36 da geç bi kontrol tarihimi evt bence geç benimkide bana geç gelmişti gerçikızlar ben hiç nst ye girmedim.. ve de 2 haftada bir de çağırmadı dün gittim.. tekrar 25 temmuza gel dedi.. yani yaklaşık 1 ay sonra.. normalde artık 2 haftaya bi gitmeli değil miyim ? 36. hafta nst için baya ileri değil mi ?
Gözün aydın Can'ım. Ne güzel tarih belli olmuş benimki de belli olaydı biBizde kontrolden geldik minnosumu gördük uyuyor du yavrum 35.Haftada yiz ilk defa nst ye de girdik bir sorun çıkmadı her gittiğimizde 5 gün önden giden kuzu bu sefer haftasıyla uyumlu çıktı 49cm 2550gr da kilom uz.bundan sonra her hafta kontrolumuz doğuma kadar randevu lari ayarladılar 7 haziran bir daha ki kontrolumuz 27 haziranda da doğum günümüz inşallah Rabbim bir aksilik çıkarmazsa.birde kardiyolojiye gittik şuanda holter taktilar kalbin ritmine bakıyor 24 saat kalacak telefon laptop yasak haber vereyim dedim merakta bırakmayım.bu arada minnos donmus o yüzden kaç gündür kaburgalarim rahat :) hepinizi ve meleklerinizi öperim kalın saglicakla:)idilduam
aynen canım ama benim döndü şuan ama daha zor geliyor çünkü karnım aşağı indi, mesaneme baskı yapıyor devamlı çiş modundayımKarnımda küçüldü , dün doktoru aradım ya benim karnım küçüldü suyum mu azalıyor acaba diye, döndüğü ve aşağı doğru kaydığı için öyle merak etme dedi. Valla o an onun çabası da takdire şayan ne yapıp edip döndü :)
Canım zaten 4 temmuz dediği 4 hafta sonra o zaman da 37 oluyorsun zaten normal o zamanlar gelmesi. Ben var anlamamakkkdün çalışabilir raporu için doktoruma gittim.. aslında istirahat etsen daha iyi olacak çünkü bebek biraz erken geleceğe benziyor dedi.. 4 temmuz itibari ile her an gelebilir dediben tabi sağlık sorunu olur diye endişelendim..
bebeğim 2100 gram ve 45 cm..altta yazana göre iyi ama her yerde başka kilo ve boy yazıyor bilemedim 4 temmuz itibar ile gelirse sağlık sorunu olmaz dedi ama bilmiyorum hiç bir hazırlık tamam değil..
Nst çektirdin mi hiç? Doktora söylesen nst isterGünaydın kızlar benim ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor normalmi sizdede oluyor mu? bide karnım kasılıyo sertleşiyor
kızlar ben hacı şakir granül deterjan almıştım ve bebeğimin nevresim, havlu vs dün yıkadım.. 30 derecede yıkadığıNdan mı nedir deterjan kalıntısı oluşmuştu tekrar duruladım falan..makinemden mi düşük ısıdan mı deterjandan mı bilemedim sizler de oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?