2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bize de mutlaka yaz Can'ım sonucu
Tit ve hemogram istedi yaptırdım kuzum, çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Sadece kanım düşükmüş ve günde iki kere ilaç almamı istiyor o kadar. Bir gün arayla fark eder mi ki ? Bakalım yarın sağlık ocağından aldığım sonucu oradaki doktorada göstericem ikisini karşılaştırıcam

benimkide 36dan sonra düzenli alıyor nst'ye, biz de 11 haziranda gittiğimizde gireceğiz 36+2de. öncesinde ağrı sancı yoksa gerek görmüyorlar.

aynen öyle yapacağım ya sıvı alırım galiba bundan sonra

Evet bide o epidurel detayi var o zaten ayri bir kafa karisikligi acaba gercekten hic agri hissedilmiyormu doktorum epidurelle daha rahat ederain dedi

inan bilemiyorum canım, epidural sezaryen, epidural normal doğum yapan arkadaşım var hepsi de memnun. Ben henüz kötü bir hikaye ile karşılaşmadım. Devlet hastahaneleri belki biraz zorlayıcı olabilir ama özellerde zaten senin için nasıl kolaysa onu tercih ediyorlar....Benim canım çok tatlı gerçekten en çok korktuğum genelde şunu yazmışlar epidural sonrası 2 sene bel ağrısı çektim hala sızlıyor vs gibi ama benim eşim 4 sene önce ameliyat geçirdi ve epidural oldu ihç öyle birşey yaşamadı, şimdi benimle doğuma da girecek inan birşey hissetmeyeceksin bak diye teselli ediyor beni, bakalım yaşayıp göreceğiz

Ya beni 37bitimnde cagrdı nst ye saka gbii. Anlamdm gittiyaaaa

Canım sıkıntı yoksa boşver zaten ultrasonda görüyor senin sancını, beni de 36+5 de çağırdı şuan için bir sıkıntı yok dedi, rutin olarak 36'da çağırıyorlarmış, ben de sancım var iddaa ettim ultrasonda bakarken sancın, kasılman yok olsa burda görüyorum ben dedi :)

bilemedim burada 32 de girenler var
Gerekliyse girilir tabi, ben 29da regl ağrısı gibi geçmeyen bi ağrım olduğu için girdim. Bir de diyabet gibi ekstra durumlarda da önceki haftalarda alıyorlarmış sanırım. 36dan önce girdiğin tamamen doktorun ne kadar risk gördüğüyle alakalı. Herhangi bir şikayetin yoksa girmenin bi manası yok.

aa benim doktorda kesin öyle yapardıda izine gidicem gitmeden bir göreyim dedi bende diyecektim ne gerek var zaten doğuma ne kalıyor o saatten sonra
Ay kızlar çok güldüm .Aslında kendime güldüm.Bugün dokora gittim normalde 25 temmuz doğum diyoruz.Bana bugün demesin mi 1 ay sonra gel tekrar sonra 10 günde bir çağıracağım seni dedi.Yani temmuz 1 de gideceğim bir sonraki randevum.Sonra çıktım yürüken kendi kendime diyorum ki e 25 gün kalıyor geç çağırmadı mı bu kadın.Nst y herkes öyle mi giriyor vs. Sonra arkdaşıma teelfon açtım aramızda 5 hafta var.Dedim böyle böyle.Bir daha tarih hesapladık işte temmuz 1 kaçıncı haftam filan Normal olduğuna karar verdik sonra.Şimdi de sizi görünce benimle aynı görüşte olanları görmek çok güzel geldi :) Çok yaşayın:)

Canım gününüzü almissiniz ne güsel inşallah hayırla gelsin bebiskolarimjz. Holter de benim 1 günlük takılmisti sonuç ilaç verildi ama ben bişi hissetmiyorum artık daha az çarpinti oluo

Gözün aydın Can'ım. Dediğim gibi daha önce burdan bir iki kişi daha yazmıştı sağlık ocağının idrar tahliline güvenmeyin diye kim olduklarını hatırlamıyorum. Benim bütün tahlillerim hastanede yapıldığı için hiç sağlık ocağında yaptırmadım. Boşver o Zaman onların sonuçlarını bir günde ne kadar değişebilir ki sonuç

Canım bende 32 de gtmistim 35 de cagrdi nst ye girceksin dedi her doktor başka açıkçası kimi 34 de nst cekio kimi 36 da geç bi kontrol tarihimi evt bence geç benimkide bana geç gelmişti gerçi

Gözün aydın Can'ım. Ne güzel tarih belli olmuş benimki de belli olaydı bi

kesinlikle katılıyorum sana, benim karnım küçülmedi ama şekli değişti resmen :)) kafası aşağıda ilk defa bir bebeğimin :) belki normal doğum yaparım :)) kısmet bu işler :))

Canım zaten 4 temmuz dediği 4 hafta sonra o zaman da 37 oluyorsun zaten normal o zamanlar gelmesi. Ben var anlamamakkk

hacışakir granül sabun düşük ısıda erimiyor. kullanmaya devam edeceksen mutlaka 40 derece ve üstünde yıka çamaşırlarını. bittikten sonra da dalan roxy ya da paklar toz sabun tavsiye ederim. hiç böyle sorunları olmuyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…