- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.501
Gözünüz aydın bız 7 dişte kaldık devamı gelmedı henuz
Hadıya çok zorlanmıştır benım kızımda bırden çıkardı 7 dişi yıne oyle olucak sanırm durup bırden çıkacakDarısı başınıza canım bizim de uzun süre 6disle gitti sonra birden 6tane daha çıkardı :)
Hadıya çok zorlanmıştır benım kızımda bırden çıkardı 7 dişi yıne oyle olucak sanırm durup bırden çıkacak
İyi haftalar kızlar. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim veledim hasta oldu biraz öksürük var balgam atamıyor. Bende de var aynı şekilde. Ne yaptıysam geçmedi on gündür. Sizlerde ne var ne yok?
Iyı haftalarr.geçmiş olsunn havalar çok soğudu salgın var felaket çabucak geçsinn. Benım kızımında bu ara uykusu çok değişti kış geldı daha çok uyur derken gunduz 1 saat zor uyuyor sonrada huysuz diş gelecek sanırımm... Sızın bebişlerınızın uykusu nasıl kızlar
Guzel uykusu bnm kızım yazın gunduz 4 saat uyuyordu gece az uyuyordu tbı.toplam uyku saatı hmen hemen aynı. Iyı bırkere kalkıyorsa bızımkı 5 kere enaz emıyor ama en son yanıma alıyorum dayanamypGeçmiş olsun canım. Asaf ın da burnu çok fena tıkandı geçen gün. Hiç nefes alamıyordu. Doktor iki tane sprey bir de şurup verdi. Alerjik görünüyor dedi. Mevsimsel yani. 5 gündür inanılmaz bir tıkanıklık ve akıntı var. Bakalım ne zaman geçecek.
Kışın günler kısaldığı için gündüz uykuları da azalıyor aslında.
Benim oğlumun gündüz 2 kere 1 er saat veya tek seferde 2 saat olmak suretiyle, 2 veya 3 saat uyuyor.
Gece uykusuna da 9-9 buçuk gibi yatıyor. En geç sabah 7 de uyanıyor. Gece de 1 kez mama yemeye uyanıyor. Mamasını yiyip yatıyor.
Iyı haftalarr.geçmiş olsunn havalar çok soğudu salgın var felaket çabucak geçsinn. Benım kızımında bu ara uykusu çok değişti kış geldı daha çok uyur derken gunduz 1 saat zor uyuyor sonrada huysuz diş gelecek sanırımm... Sızın bebişlerınızın uykusu nasıl kızlar
Geçmiş olsun canım Salih de 12. Dişini çıkardı biraz huysuz bu aralar..
Geçmiş olsun canım. Asaf ın da burnu çok fena tıkandı geçen gün. Hiç nefes alamıyordu. Doktor iki tane sprey bir de şurup verdi. Alerjik görünüyor dedi. Mevsimsel yani. 5 gündür inanılmaz bir tıkanıklık ve akıntı var. Bakalım ne zaman geçecek.
Kışın günler kısaldığı için gündüz uykuları da azalıyor aslında.
Benim oğlumun gündüz 2 kere 1 er saat veya tek seferde 2 saat olmak suretiyle, 2 veya 3 saat uyuyor.
Gece uykusuna da 9-9 buçuk gibi yatıyor. En geç sabah 7 de uyanıyor. Gece de 1 kez mama yemeye uyanıyor. Mamasını yiyip yatıyor.
Guzel uykusu bnm kızım yazın gunduz 4 saat uyuyordu gece az uyuyordu tbı.toplam uyku saatı hmen hemen aynı. Iyı bırkere kalkıyorsa bızımkı 5 kere enaz emıyor ama en son yanıma alıyorum dayanamyp
Uyanmaması çok ıyı ya benımkını brn yanlş alıştrdım her uyandgnda bnı ıstıyorrBenim oğlum emmiyor canım. O yüzden sık uyanmıyor. 8. Ayda bıraktı emmeyi
Uyanmaması çok ıyı ya benımkını brn yanlş alıştrdım her uyandgnda bnı ıstıyorr
Bu gece uyandı bende vc deyım nasıl ağlıyor babası susturamıyor benım kokuma alışmış bensız uyumuyor ya donup duruyor bızımkıde heryerım agrıyor sıkışıyorm yatakta :)) tulum gıydırsen aslında kalın olanlarıda var rahat edersın alan geniş olunca çok yer değişiyorlarAslında şimdi de değiştirebilirsin. Biraz zor olur ama olmaz diye birşey yok.
Bizim en büyük sorunumuz da, oğlumun uyuma şekli. O yüzden ben çok sık uyanıyorum.
Kendi beşiğinde yatamıyor. 60*120 küçük geliyor. Bildiğin klasik çocuk yatağı yani. Ama dar geliyor.
Ben ona yün yatak yaptırdım. Yorgandan biraz kalın. Onu yere seriyorum, yerde beraber yatıyoruz :S kocaman bir alan ama buna rağmen sağdan soldan topluyorum gece ya.
Üstünü örtmüyor zaten, top gibi yuvarlanıyor. Üstünü örttüğümde de sinirlenip bağırıyor ve açılana kadar dönüyor. O yüzden hep kontrol ediyorum
Bu gece uyandı bende vc deyım nasıl ağlıyor babası susturamıyor benım kokuma alışmış bensız uyumuyor ya donup duruyor bızımkıde heryerım agrıyor sıkışıyorm yatakta :)) tulum gıydırsen aslında kalın olanlarıda var rahat edersın alan geniş olunca çok yer değişiyorlar
Masallah canım cok sevindim iştahı artı mı masallah kuzuya. Ertuğrulda 12 bucuk kilo boyuda 85 cmKızlar sizin çocukların boy kilo durumları nasıl gidiyor?
Asaf şükür 10 un üzerine çıktı :) 10 kilo 300 gram oldu :) boyu da 79-80 cm :) minik erkeğin benim :)
Evdekı tartıyla tartıyorum 10 bucuk kılo kızım boyunu olçmedım yakındaKızlar sizin çocukların boy kilo durumları nasıl gidiyor?
Asaf şükür 10 un üzerine çıktı :) 10 kilo 300 gram oldu :) boyu da 79-80 cm :) minik erkeğin benim :)
Masallah canım cok sevindim iştahı artı mı masallah kuzuya. Ertuğrulda 12 bucuk kilo boyuda 85 cm
Kızlar sizin çocukların boy kilo durumları nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun canım benim kızımda da var özellikle sabahları çok hapsuruyor çok kötü olduğu dönem de 1 kaşık zatiden kullanıyorkızlar merhaba
defne 10 gündür hapsurup duruyordu,burun akıntısı vardı
dün doktora götürdük , alerji dedi bende şaşırdım bizde hiç böyle alerjik bir durum olmaz onda niye oldu acaba diye
bu ara hiç yemek yemiyo iştahsız, 10 kilo ayına göre zayıf dedi doktor
vitamin yazdı nutrigen ferromixin
alerji surubu ,antibiyotık ve burun spreyi verdi , kan ve idrar tahlili istedi 10 gün sonra tekrar gideceğiz
bundan önce hep duyardım çogu kişinin bebeğinde alerji durumunu demekki yeni nesilde bu hastalık çok yaygın((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?