2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hadıya çok zorlanmıştır benım kızımda bırden çıkardı 7 dişi yıne oyle olucak sanırm durup bırden çıkacak

Evet ya her zor geçen gece ardından sabah bir bakıyordum yine diş gelmiş :) ilk 6li da peş peşe gelmişti aynen.

İyi haftalar kızlar. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim veledim hasta oldu biraz öksürük var balgam atamıyor. Bende de var aynı şekilde. Ne yaptıysam geçmedi on gündür. Sizlerde ne var ne yok?

Geçmiş olsun canım. Asaf ın da burnu çok fena tıkandı geçen gün. Hiç nefes alamıyordu. Doktor iki tane sprey bir de şurup verdi. Alerjik görünüyor dedi. Mevsimsel yani. 5 gündür inanılmaz bir tıkanıklık ve akıntı var. Bakalım ne zaman geçecek.

Kışın günler kısaldığı için gündüz uykuları da azalıyor aslında.

Benim oğlumun gündüz 2 kere 1 er saat veya tek seferde 2 saat olmak suretiyle, 2 veya 3 saat uyuyor.

Gece uykusuna da 9-9 buçuk gibi yatıyor. En geç sabah 7 de uyanıyor. Gece de 1 kez mama yemeye uyanıyor. Mamasını yiyip yatıyor.

Asaf ın da şuan 6 dişi daha çıkıyor. 2 üst köpek, 2 alt azı ve alt köpek olmak üzere 6 diş. Alttakiler daha patlamadı ama beyaz beyaz gözüküyor.

Dişleri çıkan diğer kuzuların da İnşallah bir an önce tamamlanır. Çok zor çünkü

Guzel uykusu bnm kızım yazın gunduz 4 saat uyuyordu gece az uyuyordu tbı.toplam uyku saatı hmen hemen aynı. Iyı bırkere kalkıyorsa bızımkı 5 kere enaz emıyor ama en son yanıma alıyorum dayanamyp

Teşekkür ederiz. Benimkinin uykusu her zaman sorunluydu hâlâ da öyle.

Geçmiş olsun canım Salih de 12. Dişini çıkardı biraz huysuz bu aralar..

Sağolasın. Toprak da 7yi yeni çıkardı.

Sağol canım. Burun Toprakta da tıkandı bi aralar ama çabuk geçti. Balgam geçemedi bir türlü. Acayip havalar çocuklar da etkileniyor haliyle.

Guzel uykusu bnm kızım yazın gunduz 4 saat uyuyordu gece az uyuyordu tbı.toplam uyku saatı hmen hemen aynı. Iyı bırkere kalkıyorsa bızımkı 5 kere enaz emıyor ama en son yanıma alıyorum dayanamyp

Benim oğlum emmiyor canım. O yüzden sık uyanmıyor. 8. Ayda bıraktı emmeyi

Uyanmaması çok ıyı ya benımkını brn yanlş alıştrdım her uyandgnda bnı ıstıyorr

Aslında şimdi de değiştirebilirsin. Biraz zor olur ama olmaz diye birşey yok.

Bizim en büyük sorunumuz da, oğlumun uyuma şekli. O yüzden ben çok sık uyanıyorum.

Kendi beşiğinde yatamıyor. 60*120 küçük geliyor. Bildiğin klasik çocuk yatağı yani. Ama dar geliyor.

Ben ona yün yatak yaptırdım. Yorgandan biraz kalın. Onu yere seriyorum, yerde beraber yatıyoruz :S kocaman bir alan ama buna rağmen sağdan soldan topluyorum gece ya.

Üstünü örtmüyor zaten, top gibi yuvarlanıyor. Üstünü örttüğümde de sinirlenip bağırıyor ve açılana kadar dönüyor. O yüzden hep kontrol ediyorum

Bu gece uyandı bende vc deyım nasıl ağlıyor babası susturamıyor benım kokuma alışmış bensız uyumuyor ya donup duruyor bızımkıde heryerım agrıyor sıkışıyorm yatakta :)) tulum gıydırsen aslında kalın olanlarıda var rahat edersın alan geniş olunca çok yer değişiyorlar

Asaf ta babasıyla uyumuyor tekrar. Bana alışmış seninki gibi. Ne olacak bunların hali bilmiyorum :)

Tulum da denedim, hiç uyumadı. Tulumu çıkarınca uyudu. Darlanmaya gelemiyor minik erkeğim :)))

kızlar merhaba
defne 10 gündür hapsurup duruyordu,burun akıntısı vardı
dün doktora götürdük , alerji dedi bende şaşırdım bizde hiç böyle alerjik bir durum olmaz onda niye oldu acaba diye

bu ara hiç yemek yemiyo iştahsız, 10 kilo ayına göre zayıf dedi doktor
vitamin yazdı nutrigen ferromixin

alerji surubu ,antibiyotık ve burun spreyi verdi , kan ve idrar tahlili istedi 10 gün sonra tekrar gideceğiz

bundan önce hep duyardım çogu kişinin bebeğinde alerji durumunu demekki yeni nesilde bu hastalık çok yaygın ((((((((

Geçmiş olsun canım benim kızımda da var özellikle sabahları çok hapsuruyor çok kötü olduğu dönem de 1 kaşık zatiden kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…