2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Tüm dualarımız kabul olsun bugün inşallah arkadaşlarım. Ayrıca haftasonunuz güzel geçsin.

Kızlar Toprak bu aralar çok yapışıyor bana. sürekli de meme istiyor. Sizinkilerde de var mı böyle durum. Anlamadım neden olduğunu babasıyla oynarken bile pat diye gelip bana yapışıyor.

3 dişimiz aynı anda çıktı hatta hastalıkla mücadele ederken..çok şükür daha iyyiizbin şükür...

kelime dağarcığımızı geliştirmeye çalışıyoruz :)
hoplaamalı zıplamalı oyunların hastasıyız :)

sizler neler yaparsınız gençler :)

Diş çıkaramıyor iki gündür burnu akıyor katı bir şey yemiyor bol bol oyun oynuyor sürekli bir şeyler keşfediyor. Ben de peşinde koşturuyorum. Öyle bizde de işte.

Canım Asaf ta öyle. Sürekli benimle olmak istiyor. Babasıyla oynarken gelip bana bakıp sarılıp tekrar gidiyor :))

Geçmiş olsun canım. Dişleri en iyi biz biliriz

Asaf ın da köpek dişinin biri patladı. Diğeri de patlamak üzere. Köpeklerle beraber toplamda 10 dişi olacak. Ama bu on diş çıkana kadar bizi mahvetti.

Birşey yemek istemiyor şuan. Ama ben bir şekilde yediriyorum.

Canım bu arada senin ortadoğuda gittiğin doktor, arkadaşımın bebeğine yanlış ilaç vermiş. Başka bir arkadaşa da farklı birşey anlatıp farklı ilaç yazmış. Sonra da arayıp durumu düzeltmeye çalışmış.

İlgili fakat bana hiç güven vermedi bu sebeplerle.

Ben çocuk dal merkezine götürüyorum son 3 seferdir. Hasan bey var. Çok memnunum.

Asaf ta atlamalı hoplamalı tehlikeli ne varsa hepsini yapıyor. Mutfak tezgahına tutunup ayaklarını dolaplara dayayarak tezgaha tırmanmaya çalışıyor. Bir gün bekledim nereye kadar çıkacak diye, baktım yarıladı, ama geriye düşecek diye aldım hemen.

Aklımı alıyor resmen. Babasıyla daha sakin benimle de bildiğin tazmanya canavarı :)

Bizde henüz hiç kelime yok. Bir ara anne dedi diye sevindim. Onu da demiyor.

Daha doğrusu şuan sadece benim adımı söylüyor :)

Fırtına öncesi sessizlik olduğunu düşünüyorum bu konuşmamayı :)))

Benimki de ilk kelimeleri söyledi sonra durdu. Anne baba mama dede git havhav pisi bunlarla kaldık

İyi akşamlar kizlar ... Benim oğlumda bu aralar çok kötü boğazında kızarıklık varmış . Bi kaç disi de kabarık hala 4 disi var maalesef bi turlu cikamadilar . ama bunlara ek ertu inanılmaz derece de değişti sanki 2 yas sendromunu yaşıyoruz. Herşeye sinirlenip resmen bagiriyo babasina bana uykusunda sacimi tutup uyumak istiyo. Çok huysuz miz miz .. Bunlarin hepsine sebep dislerimi

Hayirli aksamlar bizimde azilar patliyo 9 tane gordugum kanepelere masalara tirmanip cikiyo ama yurume yok bakicidan sonra iyice unuttu bide anneeee annneee diye bagriyo sinirlenince cok guzel anne diyo ha sinir deyince durup dururken kendini kasip bagiriyo hele istedigi olmazsa kiyameti kopariyo huyu degisti gece surekli aglayip uyaniyo surekli muzik kanali izliyoruz tarkanin klibi daha baslarken taniyo maclara tezehurat yapiyoruz sevindigi zaman iki kolumuzu kaldirip salliyoruz sevinc gosterileri yapiyoruz ben raporlu oldugum icin bir haftadir beraberiz yerde birakiyorum kanepe masa tepelerinde buluyorum 1 dk bile yalniz birakamiyorum bizde de durumlar boyle

Masallaaahh kuzuya:) ertuda maç başlarken kendisi topla oynarken gool diye bagiriyo . Canım benim oglumda yeni yürümeye başladı merak etme bi an da yurudu. Bizde tarkanin klibe bayılıyoruz bu arada :))

Maalesef o dişler bizi de mahvediyor. Ama benimki bu kadar ileri değil. Doktora danışın istersen canım.

Masallaaahh kuzuya:) ertuda maç başlarken kendisi topla oynarken gool diye bagiriyo . Canım benim oglumda yeni yürümeye başladı merak etme bi an da yurudu. Bizde tarkanin klibe bayılıyoruz bu arada :))

Hahaa benimki de tarkan hayranı:)

gunaydin kizlar

masallah kuzulara.hepsi buyudu.

beren kuzusu da evi geziyor surekli bizde birakamiyoruz hic.anne baba dede dapdap hatice al gol gibi kelimeleri soyluyoruz.hareketli sarkilarda oynamaya bayiliyoruz:)bizim 12 disimiz var.2 kopek daha yolda.

Maşallah kuzulara :) Artık hepsi çok haylaz oldu :)

Ama bu agresiflikler, sağlıklı iletişim kuramadıkları ve istedikleri gibi hareket edemedikleri için.

Asaf ta yürümeden önce aşırı sinirliydi, yürümeye başlayınca geçti. Şimdi de konuşamadığı için sinirleniyor. Bazen birşey söylemeye çalışıyor. Yapamayınca çığlık atıyor.

Geçen gün ellerini öyle bir yumruk yapıp sıktı ki yanakları kıpkırmızı oldu, damarları belirginleşti resmen :) babasıyla gülmekten öldük :)))

Yani aslında bağımsızlıklarını daha tam ilan edemedikleri için gerginler. Ve bu bağlamda onları en iyi anlayan kimse, ona yapışıyorlar. Yani "anne" :))) leb demeden leblebiyi anladığımız için, hep bizimle beraber olmak istiyorlar.

Bazen Asaf ın ses tonundan bile yani mızıldama sesinden :) ne istediğini anlıyorum. Mutfaktan salona seslenip babasına isteğini söylüyorum şunu bunu istiyor diye, eşim de bana, çocuk tabi konuşmaz, siz böyle iletişiyorsunuz diyor :)))

Söylediğinde de haklı. Onları her halleriyle anlayıp onlara çabalayacak birşey bırakmıyoruz.

Yürümesi, konuşması için onun çabalamasına fırsat vermeliyiz.

Diş çıkaramıyor iki gündür burnu akıyor katı bir şey yemiyor bol bol oyun oynuyor sürekli bir şeyler keşfediyor. Ben de peşinde koşturuyorum. Öyle bizde de işte.
Yerinde durmayan bir bebek de sen de var desene
Yemesi düzelir annesi sen yılmadan her gün yedirmeye çalış farklı şeyler dene ..

Kuzum maşallah sizin dişlere : inciler çoğalmış . Biz de henüz 4 tane var..
hangi doktor? Süleyman nazoğlu mu? Diğeri mi... Şaşırdım...
Bizlere kolay gelsin yavrulara sağlık olsun koşturmacaya devam

Kuzum maşallah sizin dişlere : inciler çoğalmış . Biz de henüz 4 tane var..
hangi doktor? Süleyman nazoğlu mu? Diğeri mi... Şaşırdım...
Bizlere kolay gelsin yavrulara sağlık olsun koşturmacaya devam

Evet canım süleyman nazoğlu.

Koşturmaca hiç bitmiyor :) sizin de 4 inciniz hayırlı olsun :)

Selem hanımlar nasılsınız keyifler, kuzucuklar nasıl.

İyiyz teşekkürler. Oğluşum da iyi çok şükür.

Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Gerçi artık bebeklikten çıktılar ama onlar her Zaman bizim bebeğimiz olarak kalacaklar :)

İyiyz teşekkürler. Oğluşum da iyi çok şükür.

Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Gerçi artık bebeklikten çıktılar ama onlar her Zaman bizim bebeğimiz olarak kalacaklar :)

evet kocaman oldular bide çok konuşabiliyor gibi laf yetiştiriyorlar 22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…