- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.481
Merhaba cnm benım kızım sabah kahvaltısında pure yıyor genelde. Çorbalarını vs tanelı yapıyorm yıyor tavuk oluyor içinde yada kıyma bır sorun olmuyır tabı çok yemıyor pure olsa daha ıyı yiyor.makrna verıyorm onune yıyor çok sevıyor.bırazda acıkmasını beklemek lazım sanırım bu ara oyle yapıyorm pek reddetmıyor tabı diş sıkıntımız şuan yok 7 tane çıktı duraklamadayız:)Günaydın kızlar nasılsınız?
Çocuklarınız hala püre şeklinde mi yiyor? Yoksa taneli de yiyorlar mı?
Asaf bir ara taneli de yerken, şuan ağzına tane girdiği gibi çıkarıyor. Delirmek üzereyim!
Günaydın kızlar nasılsınız?
Asaf bir ara taneli de yerken, şuan ağzına tane girdiği gibi çıkarıyor. Delirmek üzereyim!
Günaydın kızlar nasılsınız?
Merhaba güzel anneler.
9 ay birlikte geçirdik birçok paylaşımlarımız oldu. yeri geldi kv çekiştirdik yeri geldi kocalardan dert yandık. birbirimize her konuda her zaman destek olduk. sonunda hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza aldık. paylaşımlarımıza artık meleklerimizle ilgili tecrübelerimizi de katmaya başladık.
bundan sonra yeni topiğimizde yine hep beraber güzel paylaşımlarla devam etmek dileğiyle...
Hafif ezip önüne verin bence sizde birlikte yiyin ağzınızı açın size de uzatsın yeyin beğenmiş gibi yapın şahsen ben öyle yapa yapa alıştırdım kendi ağzı na götürdüğünde alkışladımBenimki yemiyoröğürüp çıkarıyor ne denediysem olmadı
Aynen benimkibenımkı eline ne geçirse yiyor kuruyemişe bile başladı badem kuru üzüm fala yiyor. önüne koyuyorum yemegi makarna pilav sebze çorba baştan aşağı kendini kirletiyor ama yiyor :)
Evet biz de de var sık sık meme istemese de babasında bile çok kalmıyor hep beni istiyorTüm dualarımız kabul olsun bugün inşallah arkadaşlarım. Ayrıca haftasonunuz güzel geçsin.
Kızlar Toprak bu aralar çok yapışıyor bana. sürekli de meme istiyor. Sizinkilerde de var mı böyle durum. Anlamadım neden olduğunu babasıyla oynarken bile pat diye gelip bana yapışıyor.
Ben geç oldu ama beklentilerini azaltmaya çalıştım emrivaki yapmaya başladım mesela ben kızımı yıkarken sen de çamaşır toplar mısın diyorum mesela. Yada bazen mutfağı toparlar mısın ben uyutmaya geçim diyorum bazen kendi demeye başladı ağlatma kızımı sen uyutmaya geç ben hallederim diyor artık önceden herşeyi ben yapardım yapmıyorsa söyleyin bari öyle yapsın dedim ne kadar yaparsa o kadar kârTesekkur ederim destekleriniz icin. Canim oac kez ayni konusmayi yaptik eşimle sonuç değişmedi değişmiyor herkes kendi caninin kıymetini biliyor. Mesela dun ben atar yaptim surat astim ya yemek isitilmadi diye bugun naptilar ben işten geldim uygari emzirirken sabahtan hazirladigim yemegi isitip yemisler mutfağa gittigimde allahtan bana da ayrilmis yemek vardi ama kendi basima yedim aman sonra da actim müziği aldim uygari da yanima mutfakta bulasik makinesi bosalt puding yap makineyi calistir oynadik oglusumla. Böyle yapacağım bundan sonra
Yiyor çok şükür yumurta sarısı hariç onu da başka şeylerin içinde yiyor Sizinki nasıl yiyor mu her şeyiMerhaba kizlar yenikatildim araniza bebisleriniz nasil yemesi neler yiyorlar herşeyi yiyorlar mi
biz de boyleyiz.elimizde ne gorse istiyor.patlamis misir bile yiyorbenımkı eline ne geçirse yiyor kuruyemişe bile başladı badem kuru üzüm fala yiyor. önüne koyuyorum yemegi makarna pilav sebze çorba baştan aşağı kendini kirletiyor ama yiyor :)
İyiyiz canım çok şükür siz nasılsınız bizde gece uyanmalar bitmedi sadece Allah başka dert vermesin alıştık diyelim alışalımSelem hanımlar nasılsınız keyifler, kuzucuklar nasıl.
O da sen de panik olmayın bence canım o panik olmayı senden alıyordur bence yemenin ne kadar keyifli olduğunu hissettir ona mutlu ol alkışla kendini mesela ne güzel yemek vs de yerken de yedirirken de keyif alarak yap eğlenmiş olur yerken şahsen istemediği yemek olduğu zaman ben öyle yapıyorumKızlar ne zmndır gelemiyorum.. nasıl gidiyo bebişler ... emmeyi bırakan var mı?? Ben ek gıda konusunda sıkıntı yaşıyorum.. çok panik oluyo yemek yerken.. boğazında kalacak diye panik yapıp kusuyo
Kızlar ne zmndır gelemiyorum.. nasıl gidiyo bebişler ... emmeyi bırakan var mı?? Ben ek gıda konusunda sıkıntı yaşıyorum.. çok panik oluyo yemek yerken.. boğazında kalacak diye panik yapıp kusuyo
Cnm malesef tv ile yediriyorum genelde zararlı biliyorum ama napim hiç durmuyo yemiyor.. düz duvara tırmanıyo desem yalan olmaz.. tv üni tırmanıp tv yi yumrukluyo.. mutfak tezgahına çıkmaya çalışıyor.. çekmecenin kulplarını basamak olarak kullanıyo.. 1 dk yalnız bırakamıyorum.. eline de bişiler veriyorum yedirirken oyalansın diye ama..Canım ağzına koyduğun parça küçük olsun. Leblebi kadar. Bu şekilde yavaş yavaş alıştır. Bir hafta on gün kadar böyle koy. Sonra en büyük parça fındık kadar olsun. Büyük olunca öğürüyor çocuklar.
Püre kıvamında verdiğin şeyler ise yarım tatlı kaşığı veya bir silme tatlı kaşığı olsun.
Bir de böyle dene bakalım. Bir de birşeylerle meşgul olmasını sağla yemeye başlarken. Yani eline birşey ver. Öğürmeyi unutsun.
Iyı haftalarr.geçmiş olsunn havalar çok soğudu salgın var felaket çabucak geçsinn. Benım kızımında bu ara uykusu çok değişti kış geldı daha çok uyur derken gunduz 1 saat zor uyuyor sonrada huysuz diş gelecek sanırımm... Sızın bebişlerınızın uykusu nasıl kızlarİyi haftalar kızlar. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim veledim hasta oldu biraz öksürük var balgam atamıyor. Bende de var aynı şekilde. Ne yaptıysam geçmedi on gündür. Sizlerde ne var ne yok?
İyi haftalar kızlar. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Benim veledim hasta oldu biraz öksürük var balgam atamıyor. Bende de var aynı şekilde. Ne yaptıysam geçmedi on gündür. Sizlerde ne var ne yok?
Gözünüz aydın bız 7 dişte kaldık devamı gelmedı henuzGeçmiş olsun canım Salih de 12. Dişini çıkardı biraz huysuz bu aralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?