- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.521
Ay bu gece pes ettim ya bende bırakırcam bu gidişle bütün gece meme istiyor çok bunaldımBenim oğlum emmiyor canım. O yüzden sık uyanmıyor. 8. Ayda bıraktı emmeyi
Ay bu gece pes ettim ya bende bırakırcam bu gidişle bütün gece meme istiyor çok bunaldım
Canım memeyi emmeden uyumuyor geri kıyamet kopuyor gece gece biberon vermeyi denedim ama istemiyorBence her istediğinde verme canım. 3-5 gün çok uykusuz kalırsın ama sonra rahat edersin. Gece 1 en fazla 2 yap. Ona alışınca da gece tamamen bıraktırırsın
Benim oğlumda hasta.. acaip hırıltısı var.. pazartesi götürdük doktora.. daha tam iyileşemedi
selam kizlar
hep dikkat ediyorum emen cocuklar gece slk kalkiyor.benim kizimda 1 yasinda birakti emmeyi.bir slkintisi olmazsa gece uyanmiyor hic.hem o hem biz dinleniyoruz.Allah yardimcinz olsun hele bi de calisinca uykusuzluk cok cok zor
bayadir olcturmedik ama benim kuzu da 80cmi gecti.kilomuz 11.5 falan.tamamen duraklama donemindeyiz.cok yese de cok yakiyor hareketten
Sorma büyüğü dün iki defa acile götürdük zati..bi akşam üstü götürdük iğne oldu ilaç aldı geldi.. gece 1 gibi ateşi 40ı geçti.. duş aldırdım düşmedi.. tekrar acile.. şükür şimdi iyi ama çok korkuttu biziGeçmiş olsun canım ya Allah'l acil şifalar versin.. gene abisi okuldan mikrop getirdi heralde.
Sorma büyüğü dün iki defa acile götürdük zati..bi akşam üstü götürdük iğne oldu ilaç aldı geldi.. gece 1 gibi ateşi 40ı geçti.. duş aldırdım düşmedi.. tekrar acile.. şükür şimdi iyi ama çok korkuttu bizi
Amin cnm ya.. iki çocuk çok zor gerçektenOfff kıyamam ya çok geçmiş olsun canım... Tahmin bile edemiyorum ne halde olduğunuRabbim tüm kuzulara acil şifalar versin
Teşekkür ederim cnm benim. Şu an iyi ama okula göndermedim. Bugün de dinlensin diye.. Haklısın hemen değiştirim.. teşekkür ederim..hippotalamus geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oğluşun?
Yatağındaki çarşaf, nevresim ne varsa hepsini değiştir. Mikroplar hastalık dönemlerinde oralara da yerleşip hastalığı tekrar ettiriyorlar.
İnşallah en kısa zamanda düzelir.
kızlar merhaba
defne 10 gündür hapsurup duruyordu,burun akıntısı vardı
dün doktora götürdük , alerji dedi bende şaşırdım bizde hiç böyle alerjik bir durum olmaz onda niye oldu acaba diye
bu ara hiç yemek yemiyo iştahsız, 10 kilo ayına göre zayıf dedi doktor
vitamin yazdı nutrigen ferromixin
alerji surubu ,antibiyotık ve burun spreyi verdi , kan ve idrar tahlili istedi 10 gün sonra tekrar gideceğiz
bundan önce hep duyardım çogu kişinin bebeğinde alerji durumunu demekki yeni nesilde bu hastalık çok yaygın((((((((
Geçmiş olsun çabuk toparlar inşallahBenim oğlumda hasta.. acaip hırıltısı var.. pazartesi götürdük doktora.. daha tam iyileşemedi
Cnm salihe bayıldım.. maşallah yaa... benim oğlumla benzettim bazı yönlerini.. salih abi ama.. tırnak konusuna bende şaşırdım..ilk defa duyuyorum..Ya yazmayı unutmuşum bir de kötü birşey ogrendi Salihtırnaklarını dişiyle koparıyor. Bu kadar ufak çocuğun tırnak yediğini görmemiştim. Acı oje filan sursem zararlı olur mu acaba? Gerçi bu yaramaz acıyı da sevip afiyetle yiyebilir
Cnm salihe bayıldım.. maşallah yaa... benim oğlumla benzettim bazı yönlerini.. salih abi ama.. tırnak konusuna bende şaşırdım..ilk defa duyuyorum..
benimki anne,babayı çok net ve doğru yerde kullanıyo şükür.. çekmeceleri açıp döküyo sürekli.. iştahsız bide beyimiz..
Kızlar ben de size Salih paşayla yeni maceralarımizi anlatayım :)
Devamlı bidi biri birşeyler söylüyor %50sini anlamıyorum ama olsun :)
Her söylediğini sanki soru sorar gibi söylüyor. Su isterken bu ittin mi gibi birşey söylüyor sanırım ben ona su içer misin diyorum ya onu söylüyor :) attın mı, düttü mü, ayyan(ayran) mı, tooba (çorba) bayaba(araba) kapı çalınca moo (kimooo) day (çay) oyuncaklarini da biliyor mesela Pepe oyuncağına bebe diyor, Tazmanya canavarina dayinne diyor bunlar anlayabildiklerim :)
Onun dışında bakicisiyla iyi anlaştılar çok şükür hatta ikimize de anne diyor kuzum
Yeni öğrendiği hareketler de mesela parmak ucunda yürümeyi öğrendi, erik dalı şarkısında çok güzel oynuyor :) spor yap denince eliyle birşeyler yapiyor zıplamaya çalışıyor, dişini fırçala deyince parmağını ağzına götürüp yukarı aşağı sallıyor, eşyaları getir deyince getiriyor, kapıyı kapat deyince kapatiyor, sarıl deyince boynuma sıkı sıkı sarılıyor (en güzeli bu:)) bir yeri aciyinca gelip opturuyor bazen sırf öpeyim diye kendini bir yere vuruyorbir sey içince oh diyor, uyuma taklidi yaparken horlamaya benzer ses çıkarıyor :)
Epeydir foto da paylasmiyorum bakın bakalim büyümüş mu Salih teyzeleri
Eki Görüntüle 2058869
MAŞAALLAH BÜYÜMÜŞSÜNÜZ TABİ Kİ HEM DE NASIL :)
MAŞAALLAH :)))
ERİK DALI ŞARKISI BİZİM DE FAVORİİMİZ DUYAR DUYMAZ BAŞLIYOR OYNAMAYA ELLER KOLLAR AYAKLAR YANYAN GİTMELER :))
BAL BUNLAR BAAAAL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?