2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

selam kizlar

hep dikkat ediyorum emen cocuklar gece slk kalkiyor.benim kizimda 1 yasinda birakti emmeyi.bir slkintisi olmazsa gece uyanmiyor hic.hem o hem biz dinleniyoruz.Allah yardimcinz olsun hele bi de calisinca uykusuzluk cok cok zor

bayadir olcturmedik ama benim kuzu da 80cmi gecti.kilomuz 11.5 falan.tamamen duraklama donemindeyiz.cok yese de cok yakiyor hareketten

Benim oğlumda hasta.. acaip hırıltısı var.. pazartesi götürdük doktora.. daha tam iyileşemedi

Salih bazı geceler sadece 2-3 kere filan emmek için kalkıyor ama bazı geceler meme ağzından çıktığı an ağlamaya başlıyor. Genellikle diş çıkarken bunu yapıyor perişan oluyorum o zaman

Bu arada maşallah kuzuya, Salihin kilosu da 10.3 olmuş çok sevindim 2 basamaklı sayilara geçince :)

Geçmiş olsun canım ya Allah'l acil şifalar versin.. gene abisi okuldan mikrop getirdi heralde.
Sorma büyüğü dün iki defa acile götürdük zati..bi akşam üstü götürdük iğne oldu ilaç aldı geldi.. gece 1 gibi ateşi 40ı geçti.. duş aldırdım düşmedi.. tekrar acile.. şükür şimdi iyi ama çok korkuttu bizi

Offf kıyamam ya çok geçmiş olsun canım... Tahmin bile edemiyorum ne halde olduğunu Rabbim tüm kuzulara acil şifalar versin

Teşekkür ederim cnm benim. Şu an iyi ama okula göndermedim. Bugün de dinlensin diye.. Haklısın hemen değiştirim.. teşekkür ederim..

İllet bir şey allerji. Ben ufaklıktan beri çekiyorum Geçmiş olsun.
Benim oğlumda hasta.. acaip hırıltısı var.. pazartesi götürdük doktora.. daha tam iyileşemedi
Geçmiş olsun çabuk toparlar inşallah

Kızlar ben de size Salih paşayla yeni maceralarımizi anlatayım :)

Devamlı bidi biri birşeyler söylüyor %50sini anlamıyorum ama olsun :)
Her söylediğini sanki soru sorar gibi söylüyor. Su isterken bu ittin mi gibi birşey söylüyor sanırım ben ona su içer misin diyorum ya onu söylüyor :) attın mı, düttü mü, ayyan(ayran) mı, tooba (çorba) bayaba(araba) kapı çalınca moo (kimooo) day (çay) oyuncaklarini da biliyor mesela Pepe oyuncağına bebe diyor, Tazmanya canavarina dayinne diyor bunlar anlayabildiklerim :)

Onun dışında bakicisiyla iyi anlaştılar çok şükür hatta ikimize de anne diyor kuzum

Yeni öğrendiği hareketler de mesela parmak ucunda yürümeyi öğrendi, erik dalı şarkısında çok güzel oynuyor :) spor yap denince eliyle birşeyler yapiyor zıplamaya çalışıyor, dişini fırçala deyince parmağını ağzına götürüp yukarı aşağı sallıyor, eşyaları getir deyince getiriyor, kapıyı kapat deyince kapatiyor, sarıl deyince boynuma sıkı sıkı sarılıyor (en güzeli bu:)) bir yeri aciyinca gelip opturuyor bazen sırf öpeyim diye kendini bir yere vuruyor bir sey içince oh diyor, uyuma taklidi yaparken horlamaya benzer ses çıkarıyor :)

Epeydir foto da paylasmiyorum bakın bakalim büyümüş mu Salih teyzeleri

Ya yazmayı unutmuşum bir de kötü birşey ogrendi Salih tırnaklarını dişiyle koparıyor. Bu kadar ufak çocuğun tırnak yediğini görmemiştim. Acı oje filan sursem zararlı olur mu acaba? Gerçi bu yaramaz acıyı da sevip afiyetle yiyebilir

Cnm salihe bayıldım.. maşallah yaa... benim oğlumla benzettim bazı yönlerini.. salih abi ama.. tırnak konusuna bende şaşırdım..ilk defa duyuyorum..

benimki anne,babayı çok net ve doğru yerde kullanıyo şükür.. çekmeceleri açıp döküyo sürekli.. iştahsız bide beyimiz..

Ay çekmece bizim de en büyük derdimiz. Her dolaba çocuk kilidi taktım ama hepsini söküp attı koli bandıyla bantliyorum iştah da ağzına uyani yiyor uymayani asla yemiyor. Tırnak meselesini de üstüne gitmeye çalışıyorum dikkatini dagitiyorum mecbur. Başta dişi kaşınıyor sandım ama bariz tırnaklarini ısırıyor

MAŞAALLAH BÜYÜMÜŞSÜNÜZ TABİ Kİ HEM DE NASIL :)
MAŞAALLAH :)))

ERİK DALI ŞARKISI BİZİM DE FAVORİİMİZ DUYAR DUYMAZ BAŞLIYOR OYNAMAYA ELLER KOLLAR AYAKLAR YANYAN GİTMELER :))

BAL BUNLAR BAAAAL

MAŞAALLAH BÜYÜMÜŞSÜNÜZ TABİ Kİ HEM DE NASIL :)
MAŞAALLAH :)))

ERİK DALI ŞARKISI BİZİM DE FAVORİİMİZ DUYAR DUYMAZ BAŞLIYOR OYNAMAYA ELLER KOLLAR AYAKLAR YANYAN GİTMELER :))

BAL BUNLAR BAAAAL

Teşekkürler teyzesi gerçekten her hali ayrı bal bunların. Her ay aynı şeyi düşünüyorum diyorum ki herhalde en tatlı hali budur daha da tatlı olamaz sonra diğer ay bi bakıyorum daha da tatlı oluyor

arkadaşlarım uzun zaman sonra yeniden merabalaaaaar :)

biz bol bol koşturup atlayıp zıplıyoruz teyzeler :) sabah erken kalkmalara gece uyanmalara devam.. oğlumla sütten kesene kadar bol bol sarılıp uyuyoruz..emziriyorum...
iş sonrası bol bol oynuyoruz.. en ilgi duyduğu şey kitaplar..hayvanlar... :)
sabahtan akşama akşamdan sabaha ''möööö:hav hav ,kediii'' diye geziyoruz..
takmalı çıkarmalı oyuncaklara ilgi duyuyor..

yaramazlık yapınca gelip yüzümüzü seviyor gıdı gıdıııı yapıyor :)
cümleler kuruyoruz :)
''anne mama ver'' ''baba yok'' anne var'' ekmek ver..'' ayran ver''
en sevdiği içecek ayran :)

zaman hızlı akıyor ve çabucak büyüyorlar..

sabahları erken kalkıp sahile yürüyüşe gidiyoruz orada kedileri köpekleri seviyor kuşları kovalıyor :) en sevdiği etkinlik..
köyde odun taşıyor traktöre biniyor ve bahçelerdeeee dallara sarılıyor :)

biz de böylee...sizler neler yaparsınız.?

özlemişim ..sizleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…