- 25 Eylül 2016
- 464
- 756
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.561
Arkadaşlar size bir şey danışacaktım. Özellikle emziren arkadaşlar. Çocuklara gün içinde kaç öğün yemek yediriyosunuz ve neler yediriyorsunuz? Öğün aralarına kaç saat koyuyorsunuz ve ne kadar emziriyorsunuz? Benim oğlum çok dengesiz yiyor ve dengesiz emiyor. Bazen bir kase dolusu çorba içiyor ve önce yada sonrasında emiyor yine de mama mama diye tutturuyor. Bazen inatla bir kaşık bile bir şey yemiyor ne versem burun kıvırıyor. Çocuk aç mı kalıyor acaba diye düşünüyorum. Bana bi anlatsanız da ben bi karşılaştırsam kendimle.
Ben de gece ve sabah kaltığında emziriyorum. Sonra bir tatlı kaşığı pekmez yediriyorum. Peynir zeytin yemiyor bende kahvaltı için yumurta peynir bebe bisküvisi ezip karıştırıyorum az bal ve tereyağ da katıyorum. Bazen domatesli omlet bazen menemen yapıyorum değişiyor. Sonra öğlen bi muz yediriyorum. Akşama doğru yoğurt. (Bunları her zaman yemiyor bazen birini nadiren ikisini) akşam çorba içiriyorum. Gece yatmadan de mama veriyorum. Canı ne zaman isterse emiyor da tabii ama emmeleri iki dakika falan öyle uzun uzun emmesi sayılıdır.Sabah emzirip bakıcıya birakiyorum o da bı kahvaltı yaptırıyor ( genelde mıhlama yiyor 1 kaşık mısır unundan) sonra bir de çorba veya evde ne varsa bir öğün de onu yediriyormus. ( Toplam 6 saat kalıyor bakıcıda) ben gelince hemen emziryorum sonra bazen uyuyor uyumazsa bir kase de ben çorba yapıyorum sonra akşam bize ne yemek yaptıysam o da tirtikliyor ama doyumluk değil :) en son gece yatmadan bı kase de kaşık maması veriyorum. Gece boyu da emiyor. Gece uykusu hariç gün içinde 5-6 kez emiyor sanırım tabi ogleden sonra çorba icip içmemesine gore degisiyor
Ben de gece ve sabah kaltığında emziriyorum. Sonra bir tatlı kaşığı pekmez yediriyorum. Peynir zeytin yemiyor bende kahvaltı için yumurta peynir bebe bisküvisi ezip karıştırıyorum az bal ve tereyağ da katıyorum. Bazen domatesli omlet bazen menemen yapıyorum değişiyor. Sonra öğlen bi muz yediriyorum. Akşama doğru yoğurt. (Bunları her zaman yemiyor bazen birini nadiren ikisini) akşam çorba içiriyorum. Gece yatmadan de mama veriyorum. Canı ne zaman isterse emiyor da tabii ama emmeleri iki dakika falan öyle uzun uzun emmesi sayılıdır.
Ay ben çıldırıyorum ama. Bi de gelip tişörtümü çekiştiriyor hele birileri varsa yanımda çok kötü oluyorum:) çünkü yoktan anlamıyor kızıp daha çok çekiyor açmaya çalışıyor:)Aynen sadece uykuya dalacaksa uzun emiyor onun harici 5dk bile emniyet canım ve ikide bir gelip cuk cuk çekip gidiyor
Ay ben çıldırıyorum ama. Bi de gelip tişörtümü çekiştiriyor hele birileri varsa yanımda çok kötü oluyorum:) çünkü yoktan anlamıyor kızıp daha çok çekiyor açmaya çalışıyor:)
Evettt benimki de öyle. kayınpederim kes kızım artık sana da yazık kocaman olmuş diyorSorma ya koca dana oldular bide memeee memeee diye bağırıyor
Evettt benimki de öyle. kayınpederim kes kızım artık sana da yazık kocaman olmuş diyor
Allah iyiliğini versin. Ben kesmek isterim çok perişan etti beni çünkü. Ama herşeyi yemediği için kesmeye kıyamıyorumBenim kayınpeder de aynısını dedi ya ama ben öyle deyince hakaret etmiş gibi oluyorumbana kalsa ömür boyu emzircem
Öncelikle cevap verip içimi rahatlattığını için sonsuz teşekkür ederim kuzumArkadaşlar size bir şey danışacaktım. Özellikle emziren arkadaşlar. Çocuklara gün içinde kaç öğün yemek yediriyosunuz ve neler yediriyorsunuz? Öğün aralarına kaç saat koyuyorsunuz ve ne kadar emziriyorsunuz? Benim oğlum çok dengesiz yiyor ve dengesiz emiyor. Bazen bir kase dolusu çorba içiyor ve önce yada sonrasında emiyor yine de mama mama diye tutturuyor. Bazen inatla bir kaşık bile bir şey yemiyor ne versem burun kıvırıyor. Çocuk aç mı kalıyor acaba diye düşünüyorum. Bana bi anlatsanız da ben bi karşılaştırsam kendimle.
Allah iyiliğini versin. Ben kesmek isterim çok perişan etti beni çünkü. Ama herşeyi yemediği için kesmeye kıyamıyorum
Canım biz sabah kalkınca kahvaltı yapıyoruz yumurta bebe bisküvisi labne karışımı çok nadir de omlet yiyor..12 gibi küçük bir muz büyükse yarım. Sonra uyuyup uyanınca yani 5 gibi max 5 tatlı kaşığı çorba o da hergün değil haftanın 3 günü ancak. 7 gibj yoğurt pekmez ayran olarak içiyor 100cc kadar gece de 9 gibi muhallebi. Derin gördüğün gibi yemek tür hiçbirsey yemiyor ara öğünlerde öğün geçiştiriyor bu yemek işi beni mahvediyor yaArkadaşlar size bir şey danışacaktım. Özellikle emziren arkadaşlar. Çocuklara gün içinde kaç öğün yemek yediriyosunuz ve neler yediriyorsunuz? Öğün aralarına kaç saat koyuyorsunuz ve ne kadar emziriyorsunuz? Benim oğlum çok dengesiz yiyor ve dengesiz emiyor. Bazen bir kase dolusu çorba içiyor ve önce yada sonrasında emiyor yine de mama mama diye tutturuyor. Bazen inatla bir kaşık bile bir şey yemiyor ne versem burun kıvırıyor. Çocuk aç mı kalıyor acaba diye düşünüyorum. Bana bi anlatsanız da ben bi karşılaştırsam kendimle.
Öncelikle cevap verip içimi rahatlattığını için sonsuz teşekkür ederim kuzum
Bugün daha sabırlıydım inşaallah zamanla düzeleceğiz ümidindeyim
Bizim beslenme sürecimiz
Uyanış 7 kahvaltı işe gittiğim için 7.30-8.0 arası sonra 10 gibi annem bi çorba içiriyor uyuyor 12.00 gibi ben eve geliyorum emziriyorum ve yemek yiyoruz sonra annem uyku öncesi yoğurt yediriyor beş de ben gelip emziriyorum yemek yiyor felan
Gece emmeye devam ne zaman isterse emiyor
Hatta eliyle açıyor tutturunca
Benim yeğenim de öyleydi canım ama sütten kesince iştahı açıldı herşeyi yemeye başladı hiç merak etme
Canım biz sabah kalkınca kahvaltı yapıyoruz yumurta bebe bisküvisi labne karışımı çok nadir de omlet yiyor..12 gibi küçük bir muz büyükse yarım. Sonra uyuyup uyanınca yani 5 gibi max 5 tatlı kaşığı çorba o da hergün değil haftanın 3 günü ancak. 7 gibj yoğurt pekmez ayran olarak içiyor 100cc kadar gece de 9 gibi muhallebi. Derin gördüğün gibi yemek tür hiçbirsey yemiyor ara öğünlerde öğün geçiştiriyor bu yemek işi beni mahvediyor ya
Bende yapıyorum yapıyorum döküyorum sinir oluyorum sadece sehriye çorbası seviyor başka çorba yediremiyorum bir kere de patates çorbası yedi nasıl olduysaRica ederim tatlım. Bizim çocuklar hep az yiyor onu fark ettim.
İnşallah yer canım.
Al benden de o kadar. Biz de bi çorba içirebiliyoruz o kadar. Ben de çeşit çeşit yapıyorum içine tavuk suyu kemik suyu falan koyuyorum vitamin alsın diye.
O yapıp dökmeler varya beni de delirtiyor. Mercimek de içmiyor mu. Benimki çok seviyor mercimek çorbası. Süzme yapıyorum tavuk suyuna tereyağlı falan çok güzel yiyor. Ya da yayla sever çocuklar aslında.Bende yapıyorum yapıyorum döküyorum sinir oluyorum sadece sehriye çorbası seviyor başka çorba yediremiyorum bir kere de patates çorbası yedi nasıl olduysa
İkisinde ağzına sürmüyor ya bana çekse böyle olmazdı ne bulsa yerde de babaya cekmişO yapıp dökmeler varya beni de delirtiyor. Mercimek de içmiyor mu. Benimki çok seviyor mercimek çorbası. Süzme yapıyorum tavuk suyuna tereyağlı falan çok güzel yiyor. Ya da yayla sever çocuklar aslında.
Merhabalar,büyük oğlum ilkokul 1' e yeni başladı gayet iyi durumu öğrenme yada zeka ile ilgili bir sorun yok çok şükür,diğeri 16 aylık olacak o da gayet zeki yaşından önce hem konuştu hem yürüdü. Zeka genlerle alakalıdır burçlar ile değil buna kafanızı takmayın benceMerhaba çocuklarınızjn başarıları nasıl acaba
Benimki de mızmız babaya benziyor. Ben nasıl büyümüşüm bilen yok babam evde bebek yok sanıyormuş eve geldiğinde hiç gece uyanmamış. Ne gece kalkma ne yemek yememe ne ağlama zırlama ne söz dinlememe. Çocukken de hep sessiz sakindim. Derslerim çok iyiydi. Çok örnek çocukmuşum ama oğlum bana benzemiyorİkisinde ağzına sürmüyor ya bana çekse böyle olmazdı ne bulsa yerde de babaya cekmiş
Günaydın arkadaşlarım. Nerelerdesiniz kimsecikler yazmıyor. Öksüz kalmış bizim topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?