2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Günaydın arkadaşlarım. Nerelerdesiniz kimsecikler yazmıyor. Öksüz kalmış bizim topik

Günaydın canım.

Annem ve teyzem bendeler o yüzden çok giremiyorum ben de. Okuyup çıkıyorum çoğunlukla.

Bugün akşam dönüyorlar ama. Yine yalnız kalıyorum

Asaf' ta çok alıştı anneannelerine.

Sen nasılsın? Toprak nasıl?

Ben okuldayimmm :)

Kolay gelsin tatlım.

Oh ne güzel değişiklik olmuştur sana da. Ah be benim de anacığım olaydı da geleydi ne kadar çok isterdim. İyiyim düğünümüz var bu hafta sonu koşturmacalı biraz. Bitemedi düğünlerimiz bu tıl bu sene sonuncu olacak bu inşallah. Çocuğuma kıyafet bulamadım delirdim bu hafta. En sonunda ayarlayabildim bugün. Toprak da iyi işte bir gün mızmız bir gün keyifli devam ediyor canım. Asaf da iyi değil mi? Salgın var herkes hasta çocuklara dikkat etmek lazım.

Ay düğünler bitmez, bizim de git git bitmedi. Ama ben kıyafet konusunda biraz tutumlu olmaya çalışıyorum artık. O kadar çok almışım ki, bazılarını giydirmeden küçültmüşüm şimdi dikkatli davranıyorum. O yüzden her düğüne ayrı kıyafet aramıyorum

Asaf ta iyi teyzesi. Yaramazlığa tam gaz devam :)

El öpmeyi öğrendi. Evimize gelen herkesin elini öpüp başına koyuyor :)

Yerim ben onu. Bizimki de tokalaşmayı öğrenmiş merhaba deyince me mey diyip elini sıkıyor hemen. Ben o kadar az kıyafet alıyorumki israf olmasın diye. Çocuğun kıyafeti sayılı yettiği kadar alıyorum açıkçası. Zaten üç ay sonra olmuyor. Ben o konuda çok dikkatli davrandım iyiki de öyle yapmışım. Küçülenleri ve yeni kalan yıpranmamış olanları hediye gelen giydirmediklerimi vs çok ihtiyacı olduğunu bildiğim birine verdim. Bu yıl da toplar yine öyle yaparım sanırım. Şimdi de düğün için aldıklarımı yılbaşında falan da giydiririm zaten. Daha da bişey almam bahara doğru artık ihtiyaç olursa belki bir iki parça daha alırım o kadar. Geçen yıl ki kabanını bi de ilk ayakkabısını da saklıyorum ikinci çocuğa

Selam kizlar
Okul ev iş uygar derken buralara ugrayamaz oldum. 3 5 gunde bir girip ancak bakabiliyorum uygar devamli meme derdinde wc gitmeme bile izin vermiyor okula her gidisimde pesimden agliyor gelisimde kapilarda karsilayip boynuma atlıyor cok tatli oldu. Ama tablet sorunumuz başladı feryat figan agliyor hic bir isimi yapamiyorum ben de actim tableti yanimda izledi yemek yaptim bulasik camasir. Ama simdi cok pismanim nasil vazgecirecegim bilmiyorum aglayinca katiliyot beyefendi. Ayin 20sinde sünnet olacak pasam cok korkuyorum insallah kolay gecer hepinizi öpüyorum kendinize ve bebislerimize iyi bakin

Slm anneler nasılsınız kızım 16 aylık ve yürürken içe basıyor bi ayağı özellikle daha fazla yeni farkettik nereye götürmem gerekiyor inşllah bi sıkıntı çıkmaz çok üzgünüm

Maalesef çok çabul alışıyorlar. Ya biraz ağlamasına tahammül edip başka şeylerle aklını dağıtacaksın bir süre ya da vermeye devam edeceksin. Hayırlı olsun çabuk iyileşir korkma.

Slm anneler nasılsınız kızım 16 aylık ve yürürken içe basıyor bi ayağı özellikle daha fazla yeni farkettik nereye götürmem gerekiyor inşllah bi sıkıntı çıkmaz çok üzgünüm
Çocuk ortopedisinie götürmeniz gerekiyor. Aslında yürümeye başladığında zaten genel kontrol amaçlı götürmek gerekiyor ama götürmüyor çoğu kişi doktorları da uyarmıyor galiba. Üzülmeyin daha ufak hallolur bence. Onların daha ayak kemikleri kıkırdak dokuda.

Gunaydın anneler nasılsınız bebişlerınız de çok ıyııdr ınş. Oksuruk şurubu kullanan varmı? Kızım çok oksuruyor gecelerı

Gunaydın anneler nasılsınız bebişlerınız de çok ıyııdr ınş. Oksuruk şurubu kullanan varmı? Kızım çok oksuruyor gecelerı
Günaydın canım. İyiyiz biz şükür. Ben hiç kullanmadım oğluma. Ihlamur en güzeli bence. Yap akşamları içir bal da koy içine mis gibi. Ben öyle yaptım öksürdüğü zaman.

Ben bir kere kullandım bitkisel bir suruptu adını hatırlamıyorum

Günaydın canım. İyiyiz biz şükür. Ben hiç kullanmadım oğluma. Ihlamur en güzeli bence. Yap akşamları içir bal da koy içine mis gibi. Ben öyle yaptım öksürdüğü zaman.
İçmiyor kı bır kaşık zorla içiyor.acı dıyor:)) bır şurup içirdim zorla bakalm geçer inş gece oksurmekten uyuyamıyor

Sağol canm bal bır kaşık yedırdım bugun. Şurupta fayda etmedi gece öksürmekten uyuyamıyor sureklı meme bu arada artık babası bıle yeter demeye başladı nıye bukadar duştu anlamadm

Kızlar biz el ayak hastalığına yakalandık. Cok kötü oglum ağzında aft yaralar cıktı. Demir eksikliği vardı değerler yükselmiş diye kontrole gitmiştik. Biz doğudayız sadece bi tane hastane var bi saatten fazla sıra bekledik orda kaptık. Cok üzülüyorum hiç bişey yemiyo uyumuyo. Tekrar hastaneye de götürmedik. Bu hastalığı geçiren var mı aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…