- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.581
Günaydın arkadaşlarım. Nerelerdesiniz kimsecikler yazmıyor. Öksüz kalmış bizim topik
Ben okuldayimmm :)
Günaydın canım.
Annem ve teyzem bendeler o yüzden çok giremiyorum ben de. Okuyup çıkıyorum çoğunlukla.
Bugün akşam dönüyorlar ama. Yine yalnız kalıyorum
Asaf' ta çok alıştı anneannelerine.
Sen nasılsın? Toprak nasıl?
Kolay gelsin tatlım.
Oh ne güzel değişiklik olmuştur sana da. Ah be benim de anacığım olaydı da geleydi ne kadar çok isterdim. İyiyim düğünümüz var bu hafta sonu koşturmacalı biraz. Bitemedi düğünlerimiz bu tıl bu sene sonuncu olacak bu inşallah. Çocuğuma kıyafet bulamadım delirdim bu hafta. En sonunda ayarlayabildim bugün. Toprak da iyi işte bir gün mızmız bir gün keyifli devam ediyor canım. Asaf da iyi değil mi? Salgın var herkes hasta çocuklara dikkat etmek lazım.
Yerim ben onu. Bizimki de tokalaşmayı öğrenmiş merhaba deyince me mey diyip elini sıkıyor hemen. Ben o kadar az kıyafet alıyorumki israf olmasın diye. Çocuğun kıyafeti sayılı yettiği kadar alıyorum açıkçası. Zaten üç ay sonra olmuyor. Ben o konuda çok dikkatli davrandım iyiki de öyle yapmışım. Küçülenleri ve yeni kalan yıpranmamış olanları hediye gelen giydirmediklerimi vs çok ihtiyacı olduğunu bildiğim birine verdim. Bu yıl da toplar yine öyle yaparım sanırım. Şimdi de düğün için aldıklarımı yılbaşında falan da giydiririm zaten. Daha da bişey almam bahara doğru artık ihtiyaç olursa belki bir iki parça daha alırım o kadar. Geçen yıl ki kabanını bi de ilk ayakkabısını da saklıyorum ikinci çocuğaAy düğünler bitmez, bizim de git git bitmedi. Ama ben kıyafet konusunda biraz tutumlu olmaya çalışıyorum artık. O kadar çok almışım ki, bazılarını giydirmeden küçültmüşümşimdi dikkatli davranıyorum. O yüzden her düğüne ayrı kıyafet aramıyorum
Asaf ta iyi teyzesi. Yaramazlığa tam gaz devam :)
El öpmeyi öğrendi. Evimize gelen herkesin elini öpüp başına koyuyor :)
Maalesef çok çabul alışıyorlar. Ya biraz ağlamasına tahammül edip başka şeylerle aklını dağıtacaksın bir süre ya da vermeye devam edeceksin. Hayırlı olsun çabuk iyileşir korkma.Selam kizlar
Okul ev iş uygar derken buralara ugrayamaz oldum. 3 5 gunde bir girip ancak bakabiliyorum uygar devamli meme derdinde wc gitmeme bile izin vermiyor okula her gidisimde pesimden agliyor gelisimde kapilarda karsilayip boynuma atlıyor cok tatli oldu. Ama tablet sorunumuz başladı feryat figan agliyor hic bir isimi yapamiyorum ben de actim tableti yanimda izledi yemek yaptim bulasik camasir. Ama simdi cok pismanim nasil vazgecirecegim bilmiyorum aglayinca katiliyot beyefendi. Ayin 20sinde sünnet olacak pasam cok korkuyorum insallah kolay gecer hepinizi öpüyorum kendinize ve bebislerimize iyi bakin
Çocuk ortopedisinie götürmeniz gerekiyor. Aslında yürümeye başladığında zaten genel kontrol amaçlı götürmek gerekiyor ama götürmüyor çoğu kişi doktorları da uyarmıyor galiba. Üzülmeyin daha ufak hallolur bence. Onların daha ayak kemikleri kıkırdak dokuda.Slm anneler nasılsınız kızım 16 aylık ve yürürken içe basıyor bi ayağı özellikle daha fazla yeni farkettik nereye götürmem gerekiyor inşllah bi sıkıntı çıkmaz çok üzgünüm
Günaydın canım. İyiyiz biz şükür. Ben hiç kullanmadım oğluma. Ihlamur en güzeli bence. Yap akşamları içir bal da koy içine mis gibi. Ben öyle yaptım öksürdüğü zaman.Gunaydın anneler nasılsınız bebişlerınız de çok ıyııdr ınş. Oksuruk şurubu kullanan varmı? Kızım çok oksuruyor gecelerı
Gunaydın anneler nasılsınız bebişlerınız de çok ıyııdr ınş. Oksuruk şurubu kullanan varmı? Kızım çok oksuruyor gecelerı
İçmiyor kı bır kaşık zorla içiyor.acı dıyor:)) bır şurup içirdim zorla bakalm geçer inş gece oksurmekten uyuyamıyorGünaydın canım. İyiyiz biz şükür. Ben hiç kullanmadım oğluma. Ihlamur en güzeli bence. Yap akşamları içir bal da koy içine mis gibi. Ben öyle yaptım öksürdüğü zaman.
Bak sen bıcırığa. Aslında bal koysan acı olmaz ama. Adaçayı denedinmi. O da çok iyi gelir. Hani belki onu içer.İçmiyor kı bır kaşık zorla içiyor.acı dıyor:)) bır şurup içirdim zorla bakalm geçer inş gece oksurmekten uyuyamıyor
İçmiyor kı bır kaşık zorla içiyor.acı dıyor:)) bır şurup içirdim zorla bakalm geçer inş gece oksurmekten uyuyamıyor[/QUOTE tereyağı ve pekmezi biraz ılıtıp bi kac kasık yese iyi gelir canım gecmis olsun
Numara yapıyor hoşuna gıtmezse bışey hemen acı dıyor hoşuna gıdersede ekşı :)) bugun bır kaşık bal yedırdım bakalm ne olacak geceBak sen bıcırığa. Aslında bal koysan acı olmaz ama. Adaçayı denedinmi. O da çok iyi gelir. Hani belki onu içer.
Nerede benim bol sohbetli topiğim kimsecikler gelmiyor
Allah kolaylık versin. Bende şu sıra sakin zamanları yaşıyorum bir hafta sonra yılbaşına kadar yoğun olcam misafirlerim var arka arkaya bol miktarda ne yapcam bakalım bir ay misafirler üstüne de çocukla.Ah kuzum ah... Valla okul- bebek - sınavlar derken pertim çıkti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?