2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Geçmiş olsun tatlım Salih'te de oldu... 2-3 gün sadece meme emdi hiç birşey yemedi ama üzülme her geçen gün bir öncekinden daha iyi olacak. Ayran ve su içir meme emiyorsa bol bol emzir. Bir de zinco vermişti bizim doktor bağışıklığı için. Çünkü bu hastalığın ilacı yokmuş bağışıklığını güçlendirip kendisinin iyileşmesini bekleyeceğiz demişti. Ateşi bile 37.5 olmadan ateş düşürücü verme ki savaşsın demişti. Dökünütüler için ovardil mi öyle bir losyon vermişti.

Ha bir de el ve ayak tırnakları dökülebilir korkma...

Sagol canım. Atesi yüksekti 38 olunca verdim ates düşürücü.döküntüler de yeni basladı ne zaman gecer acaba. Oyun bile oynamıyo sadece memede

Sagol canım. Atesi yüksekti 38 olunca verdim ates düşürücü.döküntüler de yeni basladı ne zaman gecer acaba. Oyun bile oynamıyo sadece memede

Bir hafta sonra normale dönmeye başlamisti canım. Her çocuk kendi bağışıklığına göre ağır veya hafif atlatıyor. İnşallah siz de çabuk topalarsiniz...

Tatlım çok geçmiş olsun. Tanıdığımın çocuğu oldu. Bir hafta sürüyor. Sonra iyileşmeye başlıyormuş. Bol bol emzir. Çok çabuk toparlar inşallah.

Tatlım çok geçmiş olsun. Tanıdığımın çocuğu oldu. Bir hafta sürüyor. Sonra iyileşmeye başlıyormuş. Bol bol emzir. Çok çabuk toparlar inşallah.
İnsallah canım cok sagol. Bundan öncede 6. Hastalık geçirdik. Yeni yeni hastalıklar türedi sanırım hiç duymamıştım bunları

İnsallah canım cok sagol. Bundan öncede 6. Hastalık geçirdik. Yeni yeni hastalıklar türedi sanırım hiç duymamıştım bunları
Evet bende bu yıl duydum bunları hep. Tuhaf tuhaf şeyler duyuyorum. Çabuk hastalanıyorsa multivitamin kullansana daha dirençli olur vücudu. Vitasanol var mesela. Çok iyi bir vitamin. Doktorumuz vermişti ben dönem dönem veriyorum çocuğa.

Uygar da yakalanmıştı eylül ayında çok zor gerçekten bişey yemiyorlar zorlama çorba içsin emsin. Geçmiş olsun 1 hafta sürüyor

Biz de aynı şekilde rutin kontrol için gittiğimiz hastanede kapmıştık bu hastalığı ne yazık ki, ilk gün ateşi yükseldi bir anda, üşüttü grip oldu sandık, akşama doğru ateşi yükseldi, çok huzursuzlandı gece hiç uyumadı, sabahına yüzünde yoğun olarak kırmızı benekler oldu vücudunda da vardı ama çok değildi ateşi de yüksekti hala, yemek hiç yemiyodu uyku hiç uyumuyodu doktora götürdük rahatlatıcı bir iğne yaptı ateşi düşsün biraz uyusun rahatlasın diye o gün o işne çok iyi geldi, ertesi günde azalarak bitti çok şükür hastalığı, zaten döküntü olduktan sonra bitti demekmiş rahatlarmış çocuk, yapacak ekstra bişey yok, ateşi kontrol altında tutup sıvı şeyler vermeye çalışın bol su içsin dinlensin 2-3 güne geçiyor, geçmiş olsun ...

mutlu pazarlar

Scss2016 gecmis olsun.el ayak agiz hastaliginin tek tedavisi atesi kontrl altinda tutmak.onun haricinde maalesef ilaci yok.kasintilari icin merhem verebilirler.insallah cabucak atlatirsiniz.

benim kizimin sol ayagi ice dogruydu ben gecen hafta goturdum ortopediye.rontgen cekildi incelendi duz tabanlik varmis.mutlaka ortopedik ayakkabi onerildi.ici dumduz olan ayakkabilari cok tercih etme dedi doktor.evde hem ayakkabi hem ciplak ayak dolassin dedi.donusumlu oyle yapiyoruz bizde.ocean multi verdi cocuk doktorumuzda.hem balik yagi hem multuvitaminler var icerisinde.bagisikliga destek olur dedi.

sizin bu bahsettiginiz 6.hastalik.birkac gun yuksek ates sonrasi vucut benek benek oluyor.o da iyilesmesine isaret.

Geçmiş olsun. Polarisin var beş noktalı ortopedik bebek ayakkabıları. Kullanıyoruz çok güzel. Tavsiye ederim. Benim oğlumun yok sıkıntısı ama ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum.

Kızlar merhaba ben Ağustos annesiyim. Kızımı sütten kesmek durumundayım sağlık problemlerimden dolayı. Sütten kesen anneler günde ne kadar süt ya da yoğurt veriyor. Yeterli kalsiyum için ne yapmalı? msf2407 aklıma bu konuda ilk gelen siz oldunuz. Yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar. :)

15 aylık artık. O yüzden sütten kesilmesi çok büyük bir problem yaratmaz.

Günlük 2 kase yoğurt veya 1 kase yoğurt + 1 bardak süt verebilirsiniz.

Bunun dışında süt ile muhallebi; yine süt yoğurt ile çorba, pankek vb gıdalar.

Yani normal beslenmesine devam ettiği müddetçe sıkıntı olmaz.

Süt, yoğurt, ayran, kefir, peynir, yeşil sebzeler. Bunlar hep kalsiyum kaynağı.

Oğlumu örnek vereyim. Şuan 1 gün içinde toplam 250 ml kadar devam sütü. Ek olarak ortalama 1 kase yoğurt yiyor.
Kahvaltı da 1 porsiyon peynir tüketiyor.

Süt içmiyor, sevmiyor.

Akşamları da yatmadan önce " gece kaşık maması " veriyorum. Aptamil veya hipp oluyor bu.

Çok teşekkür ederim. 16 ayını bitirdi 17'nin içinde. İlaç kullanmam gerekmese kesmeyeceğim ama malesef çok sağolun.

Rica ederim.

Size de geçmiş olsun. Umarım önemli birşey değildir.
İnşaAllah sağ salim atlatırım çok sağolun. Birkaç damarımda küçük küçük tıkanıklıklar var. Büyük olmadan önlem alıyor dr'um. Rabbim evladıma bağışlasın.

Yoğurt yediremiyorum. Devam sütü sevmiyor, inek sütü de bir lokma. En sevdiği şeyi elinden aldım. Ortada kaldık.

Yok yok Öyle düşünmeyin. Anne sütü bitince o yemediği şeyleri de yemeye başlar merak etmeyin. Siz ara ara denemeye devam edin.

Yoğurtlu çorbalar. Yemeklerinin yanında yoğurt. Mesela biz ıspanağa ve bazı yemeklere yoğurt dökerek yiyoruz. O şekilde yemeğine ekleyerek de verebilirsiniz.

Süt ile yapılan kaşık mamalarından verebilirsiniz.

Çok geçmiş olsun. Üzülme alışır bi şekilde. Epey emmiş zaten hiiiç dert etme. Annesi yanında sağlıklı olsun o yeter kuzuya.

Bu arada konu açılmışken ben de sütten kesmek istiyorum çok yoruyor beni artık bağımlı oldu resmen Toprak. Sıkıntısını gelip bende atıyor resmen. Bilmiyorum nasıl yapacağımı. Yanımda oyalayacak kimse de yok tüm gün benle çocuk oyunla oyalamaya çalışsam da yine hemen atlayıp bana yapışıyor bluzumu yukarı çekiyor. Varmı bi formül uyguladığınız bir yöntem vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…