2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım arkadaşım kekik yağı sürmüştü ve çocuk emmek istemedi.

Başka bir arkadaşım ise salça sürüp yara oldu dedi. Bir kaç gün hep yara bak ememezsin uf muf diyerek unutturdu.

Canım arkadaşım kekik yağı sürmüştü ve çocuk emmek istemedi.

Başka bir arkadaşım ise salça sürüp yara oldu dedi. Bir kaç gün hep yara bak ememezsin uf muf diyerek unutturdu.
Sağol tatlım aklımda bulunsun. Salça işlemez benimkine yara varken bile yapışıyor çünkü ama kekik yağı olabilir. Beslenme konusu beni çok düşündürüyor ben bazen tereddütte kalıyorum hem emip hem yemek yiyorya boyu kilosu da maşallah ama şu doyma konusu varya hani o beni düşündürüyor. Bazen doymadımı diye çok takılıyorum. Katı yemiyor kusuyor eline sürekli bileyler verip alıştırmaya çalışıyorum ama bunun yanı sıra yaptığım şeyleri de ezerek yediriyorum. Bazen korkuyorum ya çocuk şişman olursa obez yaparsam çocuğumu diye bazen de tersi aç kalıyormu acaba diye. Katı yese daha belirgin olacak ama çok iki arada kalıyorum ben

canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
özledimm sizleri

Annem falan da öyle diyor şimdi yemiyor ama sütü unutunca başlayacak diyor. İnşaAllah öyle olur. Bugün yine başarısızdım. Benimle inatlaşıyor ufak ufak, süt vermezsen yemem gibisinden. Hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim yardımınız için. :)
Çok geçmiş olsun. Üzülme alışır bi şekilde. Epey emmiş zaten hiiiç dert etme. Annesi yanında sağlıklı olsun o yeter kuzuya.
Çook sağol cnm. İnşaAllah ikimiz için de hayırlı olur. Rabbim herkese şifa versin.

Benim tavsiyem ilk azaltıp sonra kesmen. Belirli saatlerde emzirirsen azalta azalta daha kolay olur senin için. Ve sonra kararlı olmak lazımmış onu öğrendim. O Ağlarken az kalsın verecektim dün gece. İlaç içtiğim için veremedim tabi. Ama vicdanım sızladı.

İyiyim canım sağol sen nasılsın? Yoksun epeydir. Ertuğrul nasıl?

ya yoğunluktan unutuyorum bakmayı maalesef...

eertum iyi teyzesi şükürler olsun :)
şebeklikte çığır açtı :) sabah uyanınca başlıyor elleriyle beni gıdıklamaya '' gıdıgıdııııııı' diyor bi görsen :)
dilli şebek :)
siz naıslınız kuzun nasıl :)mersindemisin)

Ben onu yapamıyorum işte çünkü gelip üstümü açıp yapışıyor. Oyalayıp dikkat dağıtmaya çalıştıkça daha çok üstüme çıkıyor. Yani işi inada bindiriyor.

Oyy yerim ben onun gıdıklayan ellerini :))))
Biz de iyiyiz Asaf ta bu ara tamir işlerine merak saldı :) eline tornavida pense geçirip düşüyor oyuncakların canına :))) güya tamir ediyor

Mersindeyim canım. Mezitli tarafına yolun düşüyor mu hiç? Öğleden sonra boşluğun var mı hiç?

maalesef akşam beşe kadar çalışıyorum hafta içi ama haftasonu müsat olabiliyorum..ve biz genelde mezitli tarafındayız haftasonu... çocuk kütüphanesine gidiyoruz..
denizhan2tarafında...
biliyor musun orayı?

maalesef akşam beşe kadar çalışıyorum hafta içi ama haftasonu müsat olabiliyorum..ve biz genelde mezitli tarafındayız haftasonu... çocuk kütüphanesine gidiyoruz..
denizhan2tarafında...
biliyor musun orayı?

Evet canım biz de hemen her hafta sonu oradayız. Ahşap parkta da takılıyoruz bol bol :)

Belki orada buluşuruz :))

Kimse olmayınca pek girilmiyor.

Nasılsınız ne var ne yok?

Biz Asaf la yeni bir aktivite bulduk. Kamyon beklemece :)) Asaf kamyonları çok seviyor. Yola bakan camın önüne sandalye koydum. Uyanır uyanmaz cama koşuyor ve kamyon bekliyor. Her kamyon geçişinde çığlık atıp alkışlıyor :))

Hala doğru düzgün kelimemiz yok. Anne bile demiyor. Daha doğrusu işine geldiğine diyor ama genelde demiyor.

Köpek; vava ( havhav ) , baba, ayo ( alo), nenne ( anne), ku ( su ), kuğ ( kuş ve penguen :) penguen ne alaka anlamadım ama her penguen gördüğünde kuğ diyor :) )

Aklıma gelenler bunlar ama tabi bunları babası bile anlamıyor. Ben anlıyorum bir tek :)

İşaret diliyle herşeyi anlatıyor ama. Çok net ifade ediyor kendini işaretlerle.

Ben de takılmıyorum pek. Kendini ne zaman hazır hissederse o zaman artık diyorum.

El becerisi çok iyi. Ona odaklanmış durumda şuan :)

Valla hepimiz kaybolduk yoğunluktan . Bizde bu aralar hastalıklarla boğuşuyoruz ben bir türlü toparlanamamiske n şimdi de derin nezle oldu bütün gün hapşırdu burun sildik

Nerdeyse söyledği çoğu kelime benim oğlumla aynı :))) hele vavaa ve nenne en sevdiğim :))))

Valla hepimiz kaybolduk yoğunluktan . Bizde bu aralar hastalıklarla boğuşuyoruz ben bir türlü toparlanamamiske n şimdi de derin nezle oldu bütün gün hapşırdu burun sildik

Geçmiş olsun canım. Asaf ta hastaydı hala hasta. 10 gündür grip. Burnu tıkalı. İlaç vermeden atlattık. Sadece burun spreyi kullandım.

Burnunu açık tutmaya çalış. Yoksa kulak enfeksiyonu gelişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…