- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.781
Ahh cnm aynen... sen işe başladın mı??Ben de özledim canım :* uzun zamandır gidemiyorum öyle bir bakıp çıkıyorum.
Bu yaramazlar mahvetti bizi :)))
Ahh cnm aynen... sen işe başladın mı??
İyi yaptın cnm.. oğlun hareketli.. sana ihtiyacı var.. akıl vermek gibi olmasın ama online diyetisyenlik yapsan.. çok popüler bu aralarHayır canım başlamadım, iznimi 2 yıla uzattım. Bazen pişman olmuyor değilim ama.
İyi yaptın cnm.. oğlun hareketli.. sana ihtiyacı var.. akıl vermek gibi olmasın ama online diyetisyenlik yapsan.. çok popüler bu aralarkafan dağılır..
Kresemi baslıyo Asaf canım detayları anlatsana. İşe baslıyacagın için mi.tam gün mü gidecek. Ayy ben bile heycan yaptım :)Evet canım çok yaygın fakat ben meslek etiğine pek uygun bulmuyorum.
Görmeden pek diyet yazmıyorum. Aslında basit gibi duruyor ama riskleri var sonuçta.
Dediğin gibi asaf çok hareketli ve kimseye bırakamazdım zaten.
Yarın kreşe başlıyor Asaf. Bakalım nasıl geçecek :)
Kreş mi ?? Aa hadi bakalım hayırlı olsun..Evet canım çok yaygın fakat ben meslek etiğine pek uygun bulmuyorum.
Görmeden pek diyet yazmıyorum. Aslında basit gibi duruyor ama riskleri var sonuçta.
Dediğin gibi asaf çok hareketli ve kimseye bırakamazdım zaten.
Yarın kreşe başlıyor Asaf. Bakalım nasıl geçecek :)
Kresemi baslıyo Asaf canım detayları anlatsana. İşe baslıyacagın için mi.tam gün mü gidecek. Ayy ben bile heycan yaptım :)
Iyi aksamlar kizlar .Ben de temmuzda anne olacagim insallah .Sizin topige biraz goz attim bebeklerin asilari ,konustugu kelimelerden filan bahsedilmis .Icim kipir kipir oldu :)
Allah hepsine saglik versin .Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bir konuda yardimci olur musunuz ? Alip pisman olduğunuz seyler nelerdi bebek beklerken paylasir misiniz ? Boyle bir topik var okudum ama yeterli gelmedi .
Tamam canim 3 6 dan basladim almaya sezonu bitmeden alayim diye .Yeni gectim 0 _3 e .Coktan kastin nedir ?Mesela citcitli badi, tulum ,kundak kac tane olmali ?Kullanmadığım şeyler: emzirme minderi, kullan-at mama önlüğü
Bir de 0-3 beden kıyafetleri çok alma çok hızlı büyüyecek.
Tamam canim 3 6 dan basladim almaya sezonu bitmeden alayim diye .Yeni gectim 0 _3 e .Coktan kastin nedir ?Mesela citcitli badi, tulum ,kundak kac tane olmali ?
Cok tesekkur ederim canim .Soylediklerini alacağım doguma yakin .Ben de kanguru almayi düşünmüyorum .Travel bebek arabasi isimizi görür diye düşünüyorum .Sirt agrimdan ben kullanamam esim de takmaz .Zaten körpe bebekle cok gezemeyiz .Burda yazin aksamlari serin oluyor bir kac uzun kollu eklerim listeme .Ben de sirt cantasi aldim yarin ulasacak elime .Insallah guzeldir .Bu sekilde .Şöyle ki kucukken daha büyük şeyler de giydirebilirsin bol olur ama sorun olmaz. Zaten yaz bebeği olacak 5-6 aylik olana kadar uzun kollulari giyemez küçük alırsan boşa gider soğuk memlekette değilsen.
İki takım hastane çıkışı yeter 2-3 tane de çıtçıtli badi şort filan alırsan değiştire degistire giydirirsin ilk zamanlar inşallah :)
İyi ki aldım dediklerim de kullan at alt açma bezi ( bebek bakım örtüsü) unibaby yenidogan islak havlu, bebek reflu yastigi bir de bebek çantamı sirt çantası olarak aldım o da işime yaradi. Ha bir de sling çok işime yaradi. Kanguryu boşuna almışım kullanamadim hiç.
Cok tesekkur ederim canim .Soylediklerini alacağım doguma yakin .Ben de kanguru almayi düşünmüyorum .Travel bebek arabasi isimizi görür diye düşünüyorum .Sirt agrimdan ben kullanamam esim de takmaz .Zaten körpe bebekle cok gezemeyiz .Burda yazin aksamlari serin oluyor bir kac uzun kollu eklerim listeme .Ben de sirt cantasi aldim yarin ulasacak elime .Insallah guzeldir .Bu sekilde .
Eki Görüntüle 2114828
Insallah canim .Merakla bekliyoruz oglusumu cok zor sureclerden sonra hamile kaldim sag salim dogar insallahGüle güle güzel günlerde kullanın canım sağlıkla gelsin minik :)
Teyzeler biz bugün ilk defa berbere gittik tıraş olduk :) çok şükür hiç ağlamadi Salih paşa. Benim kucağımda oturdu babası da oyalamaya uğraştı ama ben çok gerildim terlere battim
Sonuç çok güzel oldu ama çok sukur
Sıhhatler olsun paşaya canım :) traşlı halini de paylaşırsan çok mutlu olurum, özledik kuzuyu :*
MAŞALLAH RABBİM bağışlasın INŞALLAH sahatler olsunÇok çirkin teyzesi cok
Allah bağışlasın canım. Valla bizde konusma cümle felan yok. O ne bu ne diye soru cümlesi var sadece. Anne diyodu onu bile demiyo artık :))Herkese merhaba :) bende temmuz annesiyim aslında eylül annesi olacaktım ama kıZım aceleci olduğundan 2 ay erken dünyaya geldik. Küvez süreci falan hepsi geçti bitti çok şükür. Gelişimimiz normal gidiyor arayı kapattık çok şükür. Sorum şu kızlar tam olarak konuşmaya ne zaman başladı sizin Bebişleriniz ? Çok geveze aslında hiç susmaz ama tam konuşamıyor tek kelimeli şeyler söyleyebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?