2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın. Salih'e de ateş yapmadı ama ben yine de gece uyutmadan calpol verdim kolları ağrıyor olabilir diye. Çok ağlamışt da...

Sağol cnm Allah razı olsun geçti inşallah.
Pzt asiyi da halldersem rahatlayacağım.
Calpol veririm zaten ağrı yapıyormuş araştırdım biraz..

Salih bebeğimi kokla annesi benim yerime .

Rabbim evlatlarımızı melekleriyle korusun kollasın inşallah

Aminnnn hepimizin evladını görünur görünmez kazadan beladan korusun Rabbim...
Tamam teyzesi sen de minnoş kuzunu öp bizim yerimize :)

Kızlar oğlum sünnet olacak 6 aydan beri ertele ertele tatil dönüşü yaptıralım diye ertelendi, gün çok geç verildi, drun babası vefat etti, uygar hastalandı bla bla bla. Sözün kısası bu zamana kadar geldik 19aylık oldu paşamız sünnet olacak ama ben yine korkularda. Klamp yöntemi ile olacak ama tedirginim canı çok mu yanacak halkayı çıkarırken zor mu olacak sedasyonla yapılacak. Bebişini klamp yani halka yöntemi ile sünnet yaptıran var mı

Ben 6 yaşında yaptıracağım o zamana kadar sorun olmaz ise .

Doktoruna güveniyorsan yaptır canım .

Hayırlı günler hanimlar adetime bir gün var bu sabah dayanmadim test yaptım sonuç böyle çıktı sizce varmi

Eklentiler

• 20180202_130838.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 20180202_130912.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 50
Hayırlı günler hanimlar adetime bir gün var bu sabah dayanmadim test yaptım sonuç böyle çıktı sizce varmi

Var sanki canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :) hemen kan testi yaptir

Canım sünnetiniz oldu mu ne yaptınız

Ay hayırlı olsun var görünüyor :) maşallah sağlıkla gelsin annesi
Aminn canım INŞALLAH ALLAH razi olsun bugün sabah ilk idrarla yaptım ilk böyle çıktı sonra rengi böyle olmuş sevinmeye korkuyorum kimyasal gebelik finan değildir dimi

Merhaba kızlar. Uzun zamandır giremedim. Herkes iyidir inşallah. Yavruşlarda iyidir umarım. Biz yılbaşı gecesinden beri berbat bir ay geçirdik. Hem oğlum hem kocam hastaydı. Şu salgından kaptılar kusma ateş ishal. Üstüne de grip oldular. Perişan oldum daha yeni toparlandık. Sizler iyisinizdir inşallah.

İyiki geçmemiş. Büyük oğlun kaç yaşında anlaşıyorlar mı çocuklar. Konu dışında oldu ama merak ettim canım.
Büyük oğlum 9 yaşında cnm.. sağlık ocağındaki doktor 1 yaşında karma aşıda yapıldı onda olmaz dedi şükür olmadı..

Anlaşma noktasına gelince ehh işte diyim :)) büyük oynatıyor fln ama işte küçük cazgır azcık :))

Aralarında yaş varmış biraz. Ben çok kararsızım ikinci çocuk konusunda. Şimdi birbuçuk yaşında malum. Acaba diyorum çok ara vermesem birlikte büyüseler. Çok yorucu bir çocuk ve destek kimsem yok hamileliğim doğum ve sonrası tek başıma hallettim hep. Çok az bir vakit kayınvalidem ve teyzem yardımcı oldular. Eşim yoğun çalışıyor ama sağolsun iyi bir eş iyi bir baba elinden geldiğince çabalıyor. Eşim istemiyor tek yeter diyor belki 6 7 yıl sonra diyor. Ben de o zaman istemiyorum çünkü iş hayatına geri döneceğim bir daha ara veremem öyle bir niyetim yok. Ve ben tek çocuktum. Oğlumu tek büyütmek bencillik gibi geliyor. Annem ölünce ben bir başıma kaldım çünkü. O yüzden böyle düşüncelerim olduğu için sormak istedim ikinci çocuğu fikir almak adına.

Bende tek çocuk düşünüyordum hep ama işte oğlum 6 yaşına gelince tek kalmasın dedim.. üstüste büyütmek zor cnm ama arkadaş olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…