2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Uzun süredir yazamıyorum malum paşa iyice hareketlendi bşr yandan okul bir yandan ev temizlik yemek çok yoruluyorum valla
Bu arada paşam 10a kadar saymayı öğrendi
Artık renkleri de yavaş yavaş öğreniyor
Siyah yeşil kırmızı mavi sarı pembe bunları biliyor
Üçgen kare şekillerini biliyor
Sizler nasıl etkinlikler yapıyorsunuz gelişimi için
Şu ara da tamam mı annem diyorum damam diyoooo ya yerim onu yerim
Mevlam evlatlarımızı bize bağışlasın.
Bu arada adetim 10gün gecikti hamile olmam pek muhtemel değildi ama yine de test yaptım negatif. Ama adetim genelde düzenli olurdu son üç aydır erken geliyor geç geliyor karıştı düzenim

Biz konussun diye neler yapmıyoruz ki ‍ tv yi kapattık telefondan uzak tutmaya çalışıyoruz sürekli bir şeyler anlatma cabasindayiz o isterse tek seferde söylemem yetiyor tabi o anı yakalaması çok zor keyfi keder kendileri erken gelen 2 yaş atakları ben ne dersem o ben ne istersem o ötesi yok olmazsa da ağlama krizleri bir süre sonra neden ağladığını bile unutuyor tabi ağlamaya devam aslında unutturması da bir o kadar kolay ilgi duygudugu oyunlar (bu aralar top oynuyoruz yerde bogusuyoruz kare küp kutusu var onla ilgileniyoruz ahşap yerleştirme seviyoruz falan) şimdilik 1 diyoruz 2 için bugün çabalamaya başladı anne demiyor oyuna çevirdi bana dayı diyor ve de gülüyor pis pis ‍ baba dayı hadi gel bitti baybay meme gibi şeyleri söylüyor ama benim için konuşmasından çok anlaması o algının açılması önemli onu başarırsam kendi konuşmaya başlıcak çok eminim bu arada kindyroo okulu var bazı şehirlerde oyun evi ya da kreş değil tamamen Eğitim e dayalı bir sistem 6 aydan başlıyor biz ne yazıkki biraz geç keşfettik şiddetle tavsiye ederim

Oğlumun bugün saçlarını kestirdik Emira SY hala alışmadım ve çok üzülüyorum şimdiden

İlk zaman öyle oluyor da alışıyor insan canım üzülme uzar yine :) yaz da geliyor rahatlamistir yavrucak :) sıhhatler olsun öpüyorum kuzuyu

selam kızlar bayadır yazamadım nasılsınız bebişler nasıl biz kızımla çok yorgun günler geçiriyoruz. 21 aylık olduk öyle yaramazki sabit bir büyüten olmadığı için istediğim eğitimi veremiyorum da.

Selam canım
Ben de dün hamile olduğumu öğrendim :)

Selam canım
Ben de dün hamile olduğumu öğrendim :)

yaa süpersın hayırlı olsun sağlıcakla kucagına al bende çalışmalara başladım yarın kan testi yaptıracagım pek umudum yok ama hayırlısı. ilkinide aynı topikte beklemiştik bu mesajın bana şans getirsede bende hamile olsam :)

Yaa inşallah sen de gelirsin kasim 2018 annelerine canım hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…