- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.821
Saol cnm..Allah acil şifalar versin canım. Öpüyorum ikinizi de
Geçmiş olsun cnmBizimki hasta bu arada.. 2 gecedir uyumuyo...tabi bizde.. ateşi 39 lara çıktı. Dün sabah acile gitti .. üşütmüş garibim..
Saol cnm. .Geçmiş olsun cnm
Biz konussun diye neler yapmıyoruz ki Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
Uzun süredir yazamıyorum malum paşa iyice hareketlendi bşr yandan okul bir yandan ev temizlik yemek çok yoruluyorum valla
Bu arada paşam 10a kadar saymayı öğrendi
Artık renkleri de yavaş yavaş öğreniyor
Siyah yeşil kırmızı mavi sarı pembe bunları biliyor
Üçgen kare şekillerini biliyor
Sizler nasıl etkinlikler yapıyorsunuz gelişimi için
Şu ara da tamam mı annem diyorum damam diyoooo ya yerim onu yerim
Mevlam evlatlarımızı bize bağışlasın.
Bu arada adetim 10gün gecikti hamile olmam pek muhtemel değildi ama yine de test yaptım negatif. Ama adetim genelde düzenli olurdu son üç aydır erken geliyor geç geliyor karıştı düzenim
Saol cnm.. babası istediğimden kısa kesmiş.. baya uzundu saçları at kuyruğu yapıyordumİlk zaman öyle oluyor da alışıyor insan canım üzülme uzar yine :) yaz da geliyor rahatlamistir yavrucak :) sıhhatler olsun öpüyorum kuzuyu
Saol cnm.. babası istediğimden kısa kesmiş.. baya uzundu saçları at kuyruğu yapıyordum
Büyük oğlumla beraber gitmişler.. kıyameti koparmış .. bi dahakine ben kendim götütürüm inş :))Keşke sen de onunla gitseydin yaa... Durmuş mu bari?
Büyük oğlumla beraber gitmişler.. kıyameti koparmış .. bi dahakine ben kendim götütürüm inş :))
Haberim vardı tabi ama o kadar azcık ucundan desemde kendi bildiğini okumuş...Neyse babasına ders olmuş bir daha senden habersiz kestirmeye cesaret edemez
selam kızlar bayadır yazamadım nasılsınız bebişler nasıl biz kızımla çok yorgun günler geçiriyoruz. 21 aylık olduk öyle yaramazki sabit bir büyüten olmadığı için istediğim eğitimi veremiyorum da.
Selam canım
Ben de dün hamile olduğumu öğrendim :)
Yaa inşallah sen de gelirsin kasim 2018 annelerine canım hayırlısıyla :)yaa süpersın hayırlı olsun sağlıcakla kucagına al bende çalışmalara başladım yarın kan testi yaptıracagım pek umudum yok ama hayırlısı. ilkinide aynı topikte beklemiştik bu mesajın bana şans getirsede bende hamile olsam :)
Yaa inşallah sen de gelirsin kasim 2018 annelerine canım hayırlısıyla :)
bak şimdi daha çok heveslendim yarın olsada sonucu görsem
Hayırlı oldun canım çok güzel bir haber..ikisi beraber büyümüş olurSelam canım
Ben de dün hamile olduğumu öğrendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?