2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Allah bağışlasın canım. Valla bizde konusma cümle felan yok. O ne bu ne diye soru cümlesi var sadece. Anne diyodu onu bile demiyo artık :))
Teşekkür ederim cevabın için canım :)
Bazı bebekler erken bazıları geç konuşuyor endişelenecek bi durum yok o zaman :)

Teşekkür ederim cevabın için canım :)
Bazı bebekler erken bazıları geç konuşuyor endişelenecek bi durum yok o zaman :)
Bencede canım endişelenme. Benim etrafımda gördüğüm cocuklar da öyle mesela aynı ay dogumlular ama biri bıcır bıcır konusuyor biri konuşmuyo hiç. Bide komsumun 4 yasında oglu yeni anne demeye baslamis. O zamana kadar konuşmasaydı endişelenirdim sanırım

Bizimki de emiyo şükür. . Hatta artık büyüdü memee diye ağlayıp üstümü çekiştiriyoo :))

Sorma ben de kaç defa rezil oldum milletin icinde memeee diye saldırıyor ben en geç Mayıs'ta bıraktırmayi dusunuyorum ama buna hic hazır değilim keşke benden önce kendi bıraksa

Nasıl yapmayı düşünüyorsun canım? İlk oğlun kendi mi bırakmışti?
İlk oğlum 2 aydan sonra emmeyi bırakmak istemişti.. 10 aya kadar direndim.. zorla emzirdim.. önce uyutuyorum sonra ayakta pışpışlaya pışmışlaya emziriyordım.. telden şarkı açıp onu da cebime koyıyordum :)) o yüzden şimdi bu emince çok mutlu oluyorum..

Ben ailemden uzak yaşıyorum cnm.. bayramdan sonra yanlarına gidicem inş.. ramazanda yavaş yavaş azaltmayı düşünüyorum .. geceleri vermiyim diyorum .. sonrasında da ilk gün kaç defa emdiğini sayıcam.. hergün bi azaltıcam.. sonra da annemlere gidince iyice azaltırım diyorum .. gelene kadar bıraktırmış olmayı umuyorum :))

Allah yardımcımız olsun canım ben de emzirmeyi çok seviyorum insanlar kes dediğinde sanki küfür ediyorlar gibi hissediyorum bana kalsa o bırakana kadar ben hiç birakmam ama mecbur kesmek lazim :) ben de Ramazan'dan önce yavaş yavaş birakmaya başlayacağım çünkü oruçta emzirmek çok zor oluyor bir yandan okul da var...

Isırmadığı sürece problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…