- 22 Kasım 2015
- 1.308
- 1.161
- 133
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.801
Teşekkür ederim cevabın için canım :)Allah bağışlasın canım. Valla bizde konusma cümle felan yok. O ne bu ne diye soru cümlesi var sadece. Anne diyodu onu bile demiyo artık :))
Bencede canım endişelenme. Benim etrafımda gördüğüm cocuklar da öyle mesela aynı ay dogumlular ama biri bıcır bıcır konusuyor biri konuşmuyo hiç. Bide komsumun 4 yasında oglu yeni anne demeye baslamis. O zamana kadar konuşmasaydı endişelenirdim sanırımTeşekkür ederim cevabın için canım :)
Bazı bebekler erken bazıları geç konuşuyor endişelenecek bi durum yok o zaman :)
Çok çirkin teyzesi cok
Maşallah yaa çok çok tatlı :) çirkin diyenin alnını karışlarım :))))
Heheh başka bir çocuk gibi oldu canım ya hatta emzirirken filan tuhaf geliyor hala
Saçını mı kestiniz.. bizimki de çok uzadı eşim kesmek istiyo da bırakmıyorum ..Heheh başka bir çocuk gibi oldu canım ya hatta emzirirken filan tuhaf geliyor hala
Ayy sanki başka bebek :))Çok çirkin teyzesi cok
Saçını mı kestiniz.. bizimki de çok uzadı eşim kesmek istiyo da bırakmıyorum ..
Bu arada hala emiyo mu??
Ayy sanki başka bebek :))
Bizimki de emiyo şükür. . Hatta artık büyüdü memee diye ağlayıp üstümü çekiştiriyoo :))Kestirin canım rahatliyor valla banyo filan da kolay oluyor. Sorma yaa çok değişti bu kadar beklemiyordum
Bu arada hala emiyor koca dana
Bizimki de emiyo şükür. . Hatta artık büyüdü memee diye ağlayıp üstümü çekiştiriyoo :))
Bende ramazandan sonra bıraktırmak istiyorum bakalım...Sorma ben de kaç defa rezil oldum milletin icinde memeee diye saldırıyorben en geç Mayıs'ta bıraktırmayi dusunuyorum ama buna hic hazır değilim keşke benden önce kendi bıraksa
Bende ramazandan sonra bıraktırmak istiyorum bakalım...
İlk oğlum 2 aydan sonra emmeyi bırakmak istemişti.. 10 aya kadar direndim.. zorla emzirdim.. önce uyutuyorum sonra ayakta pışpışlaya pışmışlaya emziriyordım.. telden şarkı açıp onu da cebime koyıyordum :)) o yüzden şimdi bu emince çok mutlu oluyorum..Nasıl yapmayı düşünüyorsun canım? İlk oğlun kendi mi bırakmışti?
İlk oğlum 2 aydan sonra emmeyi bırakmak istemişti.. 10 aya kadar direndim.. zorla emzirdim.. önce uyutuyorum sonra ayakta pışpışlaya pışmışlaya emziriyordım.. telden şarkı açıp onu da cebime koyıyordum :)) o yüzden şimdi bu emince çok mutlu oluyorum..
Ben ailemden uzak yaşıyorum cnm.. bayramdan sonra yanlarına gidicem inş.. ramazanda yavaş yavaş azaltmayı düşünüyorum .. geceleri vermiyim diyorum .. sonrasında da ilk gün kaç defa emdiğini sayıcam.. hergün bi azaltıcam.. sonra da annemlere gidince iyice azaltırım diyorum .. gelene kadar bıraktırmış olmayı umuyorum :))
Isırmadığı sürece problem yokAllah yardımcımız olsun canım ben de emzirmeyi çok seviyorum insanlar kes dediğinde sanki küfür ediyorlar gibi hissediyorum bana kalsa o bırakana kadar ben hiç birakmam ama mecbur kesmek lazim :) ben de Ramazan'dan önce yavaş yavaş birakmaya başlayacağım çünkü oruçta emzirmek çok zor oluyor bir yandan okul da var...
Isırmadığı sürece problem yok
Bizimki hasta bu arada.. 2 gecedir uyumuyo...tabi bizde.. ateşi 39 lara çıktı. Dün sabah acile gitti .. üşütmüş garibim..Evet tek kotu tarafı o bir de bütün gece emzik gibi ağzında tutmak istiyor o zaman perişan oluyorum
Bizimki hasta bu arada.. 2 gecedir uyumuyo...tabi bizde.. ateşi 39 lara çıktı. Dün sabah acile gitti .. üşütmüş garibim..
Soğuk almış cnm...Çok geçmiş olsun canım nesi var kıyamam yaa
Soğuk almış cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?