2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Arkadaşlar merhabalar hepinize

Oğlum da baya hareketli er yere tırmanıp atlıyor zıplıyor
Çok sevecen İnan'a canlısı ancak hep zarar görüyor .. çocuklar oğlumu seveceğiz diye hırpalayıp sıkıyor bizimki de hiç vurmaz kırmaz incitmez ...

Ayrıca memeyi bıraktık gece uykuları haşa düzelmedi ve derin uykuya geçmek için meme istiyor
Ağlıyor susmuyor dakkalarca feryat figan gezdiriyor balkona çıkarıyorum ama yine nafile bi şey içerse tekrar rahatlıyor
Bi fikriniz var mı nasıl yapacağım bilmiyorum

Etkinlik anlamında birlikte sürekli bi şeyler yapıyoruz
En çöm toprak seviyor
Kum seviyor
Taş çöp toplamayı seviyor

BiZden haberler böyle

Sizler nasılsınız

Allah kolaylık versin canım bize de doktor sutu kesmemiz gerektiğini söyledi hamile olduğum için ben epey azalttım ama uykuya hala emerek geçiyor ve gece emmeye uyanıyor onu nasıl bitireceğim bilmiyorum...

Biz gün içinde saklambaç ve yakalamaca oynuyoruz, örtünün altına girip çadır yapıyoruz, yatakta zipliyoruz filan artık kendi kendine oyun kurmayı da öğrendi oyuncaklariyla oyun kuruyor boyama filan yapıyor.

Bu arada Salih epey konuşmayı söktü 4-5 kelimelik cümle kurabiliyor maşallah. Her duyduğunu taklit ediyor.
Bizde haberler böyle :)

Emerek uyutmak çok kolay
Bizimki şimdi kendiliğinden uyuyor bazen de pış pış ya da sallama ile

Ben emzirmeyi çok seviyordum hala öyleeee

Ama sütü bırakınca normalde ne kadar emziriyorsam o kadar sarılıp göğsümde yatırıyor tentene bitişik oynuyoruz
Çok mutlu oluyor

Salih'e maşallah
Bizimki de çoştu Şahıs eklerini falan çok güzel kullanıyor maşallah kuzularaaaaaa

Ya kıyamam onlar için de zor bırakmak ben meme yara olmuş aciyor diyordum gece uykusundan uyandı anne meme aciyor azıcık meme diyor yani meme aciyor biliyorum ama azıcık emecegim demek istiyor kuzum benim nasıl kiyip vermeyeyim

Nasılsınız güzel anneler?

Emira SY Canım yeni hamileliğin için çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Sahihuban Canım ne zaman bıraktınız memeyi? Bir kac haftaya toparlar ama birseyler içmek istediğinde ihtiyaçtan değil de keyfi yani emme yerine geçirmeye calisiyorsa bence o an isteğini gerçekleştirme fakat daha sonra aglamasi bitince tekrar verebilirsin.

Bizim de son bir kaç ayımız hastalıkla geçiyor. Bugün yine doktora gitmek zorunda kaldik, yine çok hasta. Bronşit olmuş

Onun dışında çıkardığı ses sayisi artti fakat hala konuşmuyor. Iki üç kelimesi var. Tek cümlesi anne gel :) onu da nenneee geh şeklinde söylüyor :)

Tek başına oyun kurmamasi en büyük problem benim için . Beni veya babasını mutlaka yaninda istiyor. Tek başına oturup da birşeylerle meşgul olmuyor

Beden dili ile istediği her şeyi anlatıyor. Asaf i anlamamanin imkani yok bu hareketleri ile Sanırım tiyatral yeteneği fazla

Hala 10 kilo 10 kilo 600 gram. Birşey yemiyor. Diyetisyen olmama rağmen çözüm bulamıyorum açlığına dayanamayıp tek düzen devam ettiriyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var.

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Asaf a da geçmiş olsun valla kış bitti hastalıklar bitmedi... Ben de Salih'e ne seviyorsa onu veriyorum valla bu aralar ekmek poğaça borek simit filan yemeğe başladı kilo aldı sanki.

Emira SY tebrik ederim hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mevlam.
Ben de perşembe günü öğrendim hamile olduğumu am hiç hazır değilmişim. Çok korkuyorum ilk hamileliğim çok zor geçmişti 9ay kustym şimdi yeni öğrendim yine başladı mide bulantılarım. Mevlam yardım etsin sağlıklı olsun inşallah

Canım benim sana da hayırlı olsun inşallah kolaylıkla atlatirsin bu gunleri. Birlikte büyürler inşallah hiç dert etme :)

Emira SY canım sen folik asit d vitamini decavit falan kullanmaya başladın mı
Paşayı kestin mi tamamen memeden

Cuma gece 11den beri hiç emzirmedim canım kestik sanırım :) ogrendigimden beri sadece folic us kullanıyorum canım diğerleri için kan testi verdim sonuca göre vitamin vereceğiz dedi doktor.
Siz ne yaptınız keseyi gördünüz mü?

Keseyi gördük bana da decavit başladı. Uygarı doğum yaptıra dr vefat etti allah rahmet eylesin iyiydi aevmiştim güvenmiştim ona. O hm folik asit hem de decavit vermişti bir de d vitamini verdi diye hatırlıyorum şimdi bugün aradım kan sonucu çıkmış herşey normal decavit yeterli dedi. Çok halsizim midem çok bulanıyo başım dönüyor sen nasılsın. Uygar da hala memeden tam vazgecemedi. Süt vermemiştim ben daha önce hiç su ile karıştırıp mı vermeliyim uygara inş süte alışır da içer çünkü hiç bir şey yemiyor yumurta pwynir yoğurt sebze hiç birini yemiyor ekmek yiyor

Ben de cuma günü itibariyle sütten kestim canım emzirmek çok halsiz bırakıyordu bıraktıktan beri epey iyiyim şükür. Ben tahlil sonuçlarını bugün göstereceğim bakalım canım daha sadece folik asit kullanıyorum. Salih de süt sevmiyor sadece ayran içiyor. Bir de hero baby sütlü tahılli 8 meyveli kaşık mamasını seviyor onun dışında ne devam sütü ne inek sütü iciremedim... Kaç haftalık oldunuz bu arada Kasım annesi misin Aralık mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…