- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.841
İnşallah canım darısı tüm isteyenlere inşallah :) benim hayalimdi iki kardeşin arasının 2bucuk yaş olması Rabbim nasip etti şükürHayırlı oldun canım çok güzel bir haber..ikisi beraber büyümüş olur
Canım tebrik ederim cok sevindim. Abi mi olacak salih pasaSelam canım
Ben de dün hamile olduğumu öğrendim :)
Canım tebrik ederim cok sevindim. Abi mi olacak salih pasa
Aaaa çok şaşırdım hayırlı olsun canimSelam canım
Ben de dün hamile olduğumu öğrendim :)
Allah razı olsun canım :)Aaaa çok şaşırdım hayırlı olsun canim
Hayırlı olsun canım RABBİM hayirlisiyla kucagina versin INŞALLAHİnşallah canım darısı tüm isteyenlere inşallah :) benim hayalimdi iki kardeşin arasının 2bucuk yaş olması Rabbim nasip etti şükür
Hayırlı olsun canım RABBİM hayirlisiyla kucagina versin INŞALLAH
Aminn canım çok sağol allah razi olsunCanım şimdi eski mesajlarına baktım da bebisini kaybetmissinRabbim hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle yeniden nasip etsin...
Arkadaşlar merhabalar hepinize
Oğlum da baya hareketli er yere tırmanıp atlıyor zıplıyor
Çok sevecen İnan'a canlısı ancak hep zarar görüyor .. çocuklar oğlumu seveceğiz diye hırpalayıp sıkıyor bizimki de hiç vurmaz kırmaz incitmez ...
Ayrıca memeyi bıraktık gece uykuları haşa düzelmedi ve derin uykuya geçmek için meme istiyor
Ağlıyor susmuyor dakkalarca feryat figan gezdiriyor balkona çıkarıyorum ama yine nafile bi şey içerse tekrar rahatlıyor
Bi fikriniz var mı nasıl yapacağım bilmiyorum
Etkinlik anlamında birlikte sürekli bi şeyler yapıyoruz
En çöm toprak seviyor
Kum seviyor
Taş çöp toplamayı seviyor
BiZden haberler böyle
Sizler nasılsınız
Emerek uyutmak çok kolayAllah kolaylık versin canım bize de doktor sutu kesmemiz gerektiğini söyledi hamile olduğum içinben epey azalttım ama uykuya hala emerek geçiyor ve gece emmeye uyanıyor onu nasıl bitireceğim bilmiyorum...
Biz gün içinde saklambaç ve yakalamaca oynuyoruz, örtünün altına girip çadır yapıyoruz, yatakta zipliyoruz filanartık kendi kendine oyun kurmayı da öğrendi oyuncaklariyla oyun kuruyor boyama filan yapıyor.
Bu arada Salih epey konuşmayı söktü 4-5 kelimelik cümle kurabiliyor maşallah. Her duyduğunu taklit ediyor.
Bizde haberler böyle :)
Emerek uyutmak çok kolay
Bizimki şimdi kendiliğinden uyuyor bazen de pış pış ya da sallama ile
Ben emzirmeyi çok seviyordum hala öyleeee
Ama sütü bırakınca normalde ne kadar emziriyorsam o kadar sarılıp göğsümde yatırıyor tentene bitişik oynuyoruz
Çok mutlu oluyor
Salih'e maşallah
Bizimki de çoştuŞahıs eklerini falan çok güzel kullanıyor maşallah kuzularaaaaaa
Nasılsınız güzel anneler?
Emira SY Canım yeni hamileliğin için çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sahihuban Canım ne zaman bıraktınız memeyi? Bir kac haftaya toparlar ama birseyler içmek istediğinde ihtiyaçtan değil de keyfi yani emme yerine geçirmeye calisiyorsa bence o an isteğini gerçekleştirme fakat daha sonra aglamasi bitince tekrar verebilirsin.
Bizim de son bir kaç ayımız hastalıkla geçiyor. Bugün yine doktora gitmek zorunda kaldik, yine çok hasta. Bronşit olmuş
Onun dışında çıkardığı ses sayisi artti fakat hala konuşmuyor. Iki üç kelimesi var. Tek cümlesi anne gel :) onu da nenneee geh şeklinde söylüyor :)
Tek başına oyun kurmamasi en büyük problem benim için . Beni veya babasını mutlaka yaninda istiyor. Tek başına oturup da birşeylerle meşgul olmuyor
Beden dili ile istediği her şeyi anlatıyor. Asaf i anlamamanin imkani yok bu hareketleri ileSanırım tiyatral yeteneği fazla
Hala 10 kilo10 kilo 600 gram. Birşey yemiyor. Diyetisyen olmama rağmen çözüm bulamıyorum açlığına dayanamayıp tek düzen devam ettiriyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var.
Emira SY tebrik ederim hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mevlam.
Ben de perşembe günü öğrendim hamile olduğumu am hiç hazır değilmişim. Çok korkuyorum ilk hamileliğim çok zor geçmişti 9ay kustym şimdi yeni öğrendim yine başladı mide bulantılarım. Mevlam yardım etsin sağlıklı olsun inşallah
Emira SY canım sen folik asit d vitamini decavit falan kullanmaya başladın mı
Paşayı kestin mi tamamen memeden
Keseyi gördük bana da decavit başladı. Uygarı doğum yaptıra dr vefat etti allah rahmet eylesin iyiydi aevmiştim güvenmiştim ona. O hm folik asit hem de decavit vermişti bir de d vitamini verdi diye hatırlıyorum şimdi bugün aradım kan sonucu çıkmış herşey normal decavit yeterli dedi. Çok halsizim midem çok bulanıyo başım dönüyor sen nasılsın. Uygar da hala memeden tam vazgecemedi. Süt vermemiştim ben daha önce hiç su ile karıştırıp mı vermeliyim uygara inş süte alışır da içer çünkü hiç bir şey yemiyor yumurta pwynir yoğurt sebze hiç birini yemiyor ekmek yiyorCuma gece 11den beri hiç emzirmedim canım kestik sanırım :) ogrendigimden beri sadece folic us kullanıyorum canım diğerleri için kan testi verdim sonuca göre vitamin vereceğiz dedi doktor.
Siz ne yaptınız keseyi gördünüz mü?
Keseyi gördük bana da decavit başladı. Uygarı doğum yaptıra dr vefat etti allah rahmet eylesin iyiydi aevmiştim güvenmiştim ona. O hm folik asit hem de decavit vermişti bir de d vitamini verdi diye hatırlıyorum şimdi bugün aradım kan sonucu çıkmış herşey normal decavit yeterli dedi. Çok halsizim midem çok bulanıyo başım dönüyor sen nasılsın. Uygar da hala memeden tam vazgecemedi. Süt vermemiştim ben daha önce hiç su ile karıştırıp mı vermeliyim uygara inş süte alışır da içer çünkü hiç bir şey yemiyor yumurta pwynir yoğurt sebze hiç birini yemiyor ekmek yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?