2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bebegim eesmen mememden ayrilmiyor kizlar sutum mu ywtmiyor acaba ? Heo emzirirkm ama bende yoruldum artik bi on dakka uyusam yeter belki ama mememden inince agliyor. 14 gun oldu gobegi de dusmedi ne yapsam ki

Şu an aynen öyleyim gece 1.40 dan beri mızmızlanıyor kucağımda susuyor sürekli emmek istiyor aç olmasa da yiyo çıkarıyo mide dolu açım uykusuzum bebeişimin neyi car diye canım sıkkın

Aynısı bizede oldu geçen hafta ya şaka gibi. Neden yapıyolar bunu anlamıyorm. Kusmayan çocuk kustu kaç kere. O geçti şimdi gazdan bağıra bağıra ağlama başladı dünden beri. İnşallah hepsi gelir geçer kalıcı olmaz.

Kızlar kimler kimyon veriyodu? Nasıl veriyosunuz bildiğimiz kimyon mu? Çok ağlıyo oğlum uykudan çığlıkla kalkıyo yardım

Kızlar benim oğlum 3110 gram 49 cm doğdu 1 ayda 900 gram almış 54 gm olmuş bana az geldi doktor bisey demedi ama ben anne sütüne ek mama veriyorum benimki gibi az kilo alıp sadece anne sütü veren var mi acaba mama vermesem mi diyorum doyduğunu anlamıyorum çünkü mama da versem yine ağzı aranıyor

Canim benim ikinci bebegim ama ben de bi cok seyi unutmusum. Cihanda kullanmama ragmen nasil yaptigimi unutup, bi tüp serum fizyolojigin yarisini iki burnuna bosaltmisim Kağana. Halbuki bi kac damla olmasi gerekiyormus. Aklim cikti o gun :)

Bebegim eesmen mememden ayrilmiyor kizlar sutum mu ywtmiyor acaba ? Heo emzirirkm ama bende yoruldum artik bi on dakka uyusam yeter belki ama mememden inince agliyor. 14 gun oldu gobegi de dusmedi ne yapsam ki
Göbeğine bakım yapiyosun di mi canim? Alkol falan... yatağa al yanına yat öyle emzir orada uyurum sen de uyursun yaninda

Canım doktorlar ilk ay 700 gr alması yeterli diyolar

Bugun 28 . Gun 1700 gr almış 6 cm uzamas canı.

Maşallah kuzuma yerim onu tontikim :))

900gr az değil canım ben sadece anne sütüyle besliyorum 1 ayda 1 kilo 250gr almıştı.benim boncugumda sürekli aranıyor hatta bir kere mama verdim onu da Yemiştim dr coj kızdı sutun varken neden veriyorsun diye bir daha hiç vermedim ama bende yerim yetmediğini anlamamistim sürekli arandığı için.

canım ben mama vermiyorum bir ayda 900 kg almış ve 5 cm uzamış. aynı yani gelişimi. hem hastanede hem sağlık ocağında gelişimi normal mama vermeyin dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…