- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Şu an aynen öyleyim gece 1.40 dan beri mızmızlanıyor kucağımda susuyor sürekli emmek istiyor aç olmasa da yiyo çıkarıyo mide dolu açım uykusuzum bebeişimin neyi car diye canım sıkkın
Bugun 28 . Gun 1700 gr almış 6 cm uzamas canı.Size de maşallah canım
Çok sevindim canım ne kadar almış boyu kaç olmuş
Heyt masallah suphanallah pasaya :) pipiyi de düstünüz mu bu kilodanBugun 28 . Gun 1700 gr almış 6 cm uzamas canı.
Heyt masallah suphanallah pasaya :) pipiyi de düstünüz mu bu kilodan
Aynen yandan yandan bakiyoray hepsi mi aynı bu kuzuların :)
bi de yan yan beni kesiyo emerken hastasıyızzz :)
Canim benim ikinci bebegim ama ben de bi cok seyi unutmusum. Cihanda kullanmama ragmen nasil yaptigimi unutup, bi tüp serum fizyolojigin yarisini iki burnuna bosaltmisim Kağana. Halbuki bi kac damla olmasi gerekiyormus. Aklim cikti o gun :)meğer ben hep yanlış yapıyormuşum. önce sırtüstü damlatıp çekiyordum sonra burdaki uyarılar üzerine bi tarafa yatırmaya başladım meğer öyle de değilmiş. oof of daha kimbilir neleri yanlış yapıyorum
Yani bi de pipi olsaydi artik bilemiyorumztn pipi si kesildi oğlumun neyi dusucem daha
Göbeğine bakım yapiyosun di mi canim? Alkol falan... yatağa al yanına yat öyle emzir orada uyurum sen de uyursun yanindaBebegim eesmen mememden ayrilmiyor kizlar sutum mu ywtmiyor acaba ? Heo emzirirkm ama bende yoruldum artik bi on dakka uyusam yeter belki ama mememden inince agliyor. 14 gun oldu gobegi de dusmedi ne yapsam ki
Canım doktorlar ilk ay 700 gr alması yeterli diyolarKızlar benim oğlum 3110 gram 49 cm doğdu 1 ayda 900 gram almış 54 gm olmuş bana az geldi doktor bisey demedi ama ben anne sütüne ek mama veriyorum benimki gibi az kilo alıp sadece anne sütü veren var mi acaba mama vermesem mi diyorum doyduğunu anlamıyorum çünkü mama da versem yine ağzı aranıyor
sağol canım güzel paylaşımlarla faydalı bilgilerle sevgiyle saygıyla büyüsün inşallah topiğimizmatsiyahoje kuzum hayirli olsun yeni topigimiz.
Bugun 28 . Gun 1700 gr almış 6 cm uzamas canı.
Kızlar benim oğlum 3110 gram 49 cm doğdu 1 ayda 900 gram almış 54 gm olmuş bana az geldi doktor bisey demedi ama ben anne sütüne ek mama veriyorum benimki gibi az kilo alıp sadece anne sütü veren var mi acaba mama vermesem mi diyorum doyduğunu anlamıyorum çünkü mama da versem yine ağzı aranıyor
canım ben mama vermiyorum bir ayda 900 kg almış ve 5 cm uzamış. aynı yani gelişimi. hem hastanede hem sağlık ocağında gelişimi normal mama vermeyin dediler.Kızlar benim oğlum 3110 gram 49 cm doğdu 1 ayda 900 gram almış 54 gm olmuş bana az geldi doktor bisey demedi ama ben anne sütüne ek mama veriyorum benimki gibi az kilo alıp sadece anne sütü veren var mi acaba mama vermesem mi diyorum doyduğunu anlamıyorum çünkü mama da versem yine ağzı aranıyor
Korkma canim prospektüslerini oku mutlaka. Ne tarafa yatirdiysan bebegi ust tarafdaki burun deligine damlatman gerekiyor.yan yatirarak yani. Sonra hüplet çek :) o gelenlere inanamayacaksin :)
Aynen ya benimkide emio kaka yapio fazlasını cikario kusuoBenim boncugum cok emiyor cok kusuyor çok kaka yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?