- 22 Ocak 2008
- 8.883
- 8.888
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Aynen ya benimkide emio kaka yapio fazlasını cikario kusuo
Merhaba güzel anneler.
9 ay birlikte geçirdik birçok paylaşımlarımız oldu. yeri geldi kv çekiştirdik yeri geldi kocalardan dert yandık. birbirimize her konuda her zaman destek olduk. sonunda hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza aldık. paylaşımlarımıza artık meleklerimizle ilgili tecrübelerimizi de katmaya başladık.
bundan sonra yeni topiğimizde yine hep beraber güzel paylaşımlarla devam etmek dileğiyle...
Kimse yok mu Kızlar eşime dün kiraz çekirdekli reflü yastığından bahsettim gaz gidermek için bugün gitmiş almış daha dogru duzgun araştırmadım kullanan var mı memnun musunuz çekirdekleri istiyorsun falan diye tedirgin oldum biraz fikri olan bilgilendirdi lütfen
Ayyy inşallah olur kardeşi ayşe NazlıOğlum bugün diyor ki anne bana bir kardes daha getirene ama bu sefer kız olsun adida Ayşe Nazlı olsun diyor
Bugun gelen hemşire ye hep kaka yapıo kusuo bu ya dioOğlum bugün diyor ki anne bana bir kardes daha getirene ama bu sefer kız olsun adida Ayşe Nazlı olsun diyor
Tamam canım teşekkür ederim akşam deneyeyim bakalım peki sen çekmek için neyi kullanıyorsun en kolay hangisiişte böyleymiş canım ben de daha yapmadım bu şekilde
Artik hep burda miyiz ?
Hayirli olsun o vakit :)
Aylar aylaroki kovalasin ama biz hic ayrilmayalim annisler
Bebeğe nazar degdirenlerin gozu ciksin diyebilir miyimBen dun kalabalik bir ortama girdim. bebegin hemen de basini dik ttabiliyor,kilosu da fazla mi, iki aylik mi, kiz gibi güzelmis cumlelerinden sonra gecenin otuna kadar uyumadi oglum. Ne emdi ne uyudu.agladi...
Canım Allah korusun yavrularımızı inşallah, bizlerin de nazarı değiyor muhakkak benim annemde hep öyle der. Çok içten candan sevince değermiş. Ama görenler de söyleyince değiyor işte göz değmez söz değer derler bir de. Off kocakarıya bağladım iyice
kızlar ankara'da olan var mı? Çocuk doktoru arıyorum. Doğum yaptığım hastanedeki doktordan hiç memnun kalmadık, oysa yine tavsiye üzerine gitmiştik ama çok beklentimizi karşılamadı gibi. Üstelik annem de eşim de sağlıkçı, onlar şüpheyle yaklaşınca haliyle bana da yansıyor.
Günaydın güzel anneler tatlı bebislertabii hepimize çoktan Günaydı bile
Yunus Emre bugün 43 günlük oldu her gün dışarıya çıkarıyorum emzirip çıkıyoruz abiyle abi parkta oynuyor bizde hava aliyoruzson 3 gündür gülümsuyor bize yavaş yavaş takip etmeye de başladı boncugum saat sabah 7 de uyandırıyor beni sonra da popoyu devirip uyuyor sıpa .Vee çok hareketli maşallah tek başına koltukta bırakmıyor um
idilduam haber ver bizede hastaneden ziyarete gelince bakalım ne kadar büyümüş Taha mız
denizbatiekin nerelerdesin nasıl gidiyor 3 çocuklu hayat ozlendin
Bugun gelen hemşire ye hep kaka yapıo kusuo bu ya diobi tane daha isterimi bilmem
ciyaaaaaak demek istiyorum :)) ya ben amma rahata alışmışım benim koca develerimle. uykusuzluk çok koyuyor ama bunun dışında iyiyiz. annem gitti, eşim yanımda 2 hafta. sonra lale devri bitiyor. 1 hafta çocuklarla evde olacağım ve sonra okul açılıyor. sabah 6 da kalkmalar, kahvaltı etmeler, hazırlanmalar başlayacak :) şimdiden düşünmeye başladım ne halt edeceğim diye :)))
üstesinden geleceğim bir şekilde ama düşünmeden edemiyorum şimdi :)))
Ekin 28 günlük oldu, biraz gazlı biraz tuzlu idare ediyoruz. dün gece 3 saat ayaktaydı, gazı vardı belli ki ama çıkmıyor işte ya. barsak gazıyla ilgili pek sıkıntımız yok son 2 gündür ama mide gazı çok zorluyor. yüzüstü yatırıp pışpışlayınca biraz daha rahat uykuya dalabiliyor ama aralarda hep mıkırdanıyor. öyle böyle büyüyor sıpalar.
maşallah Yunus Emre ye, kocaman olmuş kuzu :)
bu arada Deniz 4. yü istiyormuş, biraz daha büyümüş olacakmış ve o bakacakmış diğer bebeğe :))))
Aymem bi kaç gündür kusuyo ve değişik oluyor hergün bi fün aşırı gaz bi gün kabız gibi ıkınma ama kabızlık yok bi gün öksürük doğdu doğalı her gün bişeyAynısı bizede oldu geçen hafta ya şaka gibi. Neden yapıyolar bunu anlamıyorm. Kusmayan çocuk kustu kaç kere. O geçti şimdi gazdan bağıra bağıra ağlama başladı dünden beri. İnşallah hepsi gelir geçer kalıcı olmaz.
Kv her yerde çok akıllı çok bilmem ne diyor artı çocuğu çok öpüyor ben ona yoruyorumGazı filan yoksa nazar mı değdi bebişe acaba Allah kem gözlerden korusun bebişlerimizi
Kızlar kimler kimyon veriyodu? Nasıl veriyosunuz bildiğimiz kimyon mu? Çok ağlıyo oğlum uykudan çığlıkla kalkıyo yardım
Canım öptürme çocuğu elinden geldiğince biz eşimle ikimiz bile kıyafetlerin üstünden sırtını falan öpüyoruz benim bebeğim 3.gününde yenidogan servisinde yattı taburcu olurken bilinclendiriyolar bi şeyler anlatıyorlar yenidogan yogunbakimda bi bebek varmış öpmeyle miktar bulaşmış opmeyin yuzunden dediler bize söyle ona opmesinj yazık yavrum minicik daha Allah korusunKv her yerde çok akıllı çok bilmem ne diyor artı çocuğu çok öpüyor ben ona yoruyorum
Annesi yaninda kuzunun cabuk atlate hic canini sikma sen canim takibe aliyorumALTINIM burdan devam ediyoruz artık canım. o dediğin siteyi de yaz mutlaka
denizim iyi çok şükür bir sıkıntısı yok çok şükür. hatta şimmdi uyuttum yatıyo kolları bacakları açmış şekildeameliyat olacak ondan kaçış yok ama kolay toparlayacağını düşünüyorum
Benim etrafıödakiler anlıyor da eşimin ailesine dedikçe daha çok öpüyorlarCanım öptürme çocuğu elinden geldiğince biz eşimle ikimiz bile kıyafetlerin üstünden sırtını falan öpüyoruz benim bebeğim 3.gününde yenidogan servisinde yattı taburcu olurken bilinclendiriyolar bi şeyler anlatıyorlar yenidogan yogunbakimda bi bebek varmış öpmeyle miktar bulaşmış opmeyin yuzunden dediler bize söyle ona opmesinj yazık yavrum minicik daha Allah korusun
Benim etrafıödakiler anlıyor da eşimin ailesine dedikçe daha çok öpüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?