2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

yaşasın yeni topik ve yeni paylaşımlar :) çok sevindim, ilk defa bu kadar vaktim var :) tüm sayfaları okuyacağım :))

canımcım, ben kullanmadım ama internette izlemiştim videolarını. kullananlar çok memnun olduklarını söylüyorlar. youtube dan videolarına bakabilirsin. mantıken bana iyi birşeymiş gibi geliyor. ama bildiğim kadarıyla mikrodalga fırın lazım :)

ya ben elin memeleketinde paranoyak oldum :) çok dışarı çıkmıyorum ama maşallah dışında bebek için söylediklerini de anlamıyorum :))) neredeyse 1 yıl oldu buraya geleli ama 11 yıl kalsam öğrenemem bu dili :))

Ekin için birşeyler söylerlerken bende içimden maşallah maşallah, nazar değmesin kızıma diyip duruyorum.

nazarı olan çatlasın :))

D Daisymom nazar ve gaz olayı biz de de var Bi hayli
K v de her gün okuyor rahatlıyor
Bi de gaz damlası veriyoruz günlük çok rahatlıyor
Yoksa huzursuz oluyor
Canım Allah korusun yavrularımızı inşallah, bizlerin de nazarı değiyor muhakkak benim annemde hep öyle der. Çok içten candan sevince değermiş. Ama görenler de söyleyince değiyor işte göz değmez söz değer derler bir de. Off kocakarıya bağladım iyice

Annem hergün gelip okuyor bu arada

canım ben ankarada değilim ama ankaralıyım, dr. MUSTAFA KORAY LENK kızılayda muayenehanesi ve ÖGE ÇULTU KANTAROĞLU NU araştırmanı tavsiye ederim. ikisi de çok iyi doktorlar. Mustafa bey ayrıca iyi bir çocuk kalp dr.dur :))

ciyaaaaaak demek istiyorum :)) ya ben amma rahata alışmışım benim koca develerimle. uykusuzluk çok koyuyor ama bunun dışında iyiyiz. annem gitti, eşim yanımda 2 hafta. sonra lale devri bitiyor. 1 hafta çocuklarla evde olacağım ve sonra okul açılıyor. sabah 6 da kalkmalar, kahvaltı etmeler, hazırlanmalar başlayacak :) şimdiden düşünmeye başladım ne halt edeceğim diye :)))
üstesinden geleceğim bir şekilde ama düşünmeden edemiyorum şimdi :)))

Ekin 28 günlük oldu, biraz gazlı biraz tuzlu idare ediyoruz. dün gece 3 saat ayaktaydı, gazı vardı belli ki ama çıkmıyor işte ya. barsak gazıyla ilgili pek sıkıntımız yok son 2 gündür ama mide gazı çok zorluyor. yüzüstü yatırıp pışpışlayınca biraz daha rahat uykuya dalabiliyor ama aralarda hep mıkırdanıyor. öyle böyle büyüyor sıpalar.

maşallah Yunus Emre ye, kocaman olmuş kuzu :)

bu arada Deniz 4. yü istiyormuş, biraz daha büyümüş olacakmış ve o bakacakmış diğer bebeğe :))))

Bugun gelen hemşire ye hep kaka yapıo kusuo bu ya dio bi tane daha isterimi bilmem

Benimkide dr a diyor ki kaka yapıyor hep rengide sarı :)) dr çok gülmustu

Sen herseyin üstesinden gelirsin ben inanıyorum. Ekin e se gazsiz geceler diliyorum sağlıkla büyüsün yavrularin deniz e de maşallah kuzum benim kardeşe doyamadı :)

Selam annişler ve minnoşlar biz bugün kontrole gittik ve kalça ultrasonumuzu çektirdik. Şükür herşey yolunda, doktorumuz mama verme dedi. Yoksa bu oburla başedemezsin sen bilirsin dedi beni yiyecek neredeyse yüzüme saldırıyor doymuyor dedim, şuan onun tokluk hissi gelişmediği için balık gibi ne versen yer dedi Hakikatem muayene esnasında boğazını kontrol ettiği çubuğu bile yiyecekti

Akşam çarşıda gezdik sabah hastaneye gittik ben pert oldum ama benim sıranın gözleri hala felfecir okuyor kızıyım söyleniyorum ama bana çipil çipil bakınca herşeyi unutuyorum dışarıya çıkmaya korktum insanlar maaşallah demeyi bilmiyor

Aymem bi kaç gündür kusuyo ve değişik oluyor hergün bi fün aşırı gaz bi gün kabız gibi ıkınma ama kabızlık yok bi gün öksürük doğdu doğalı her gün bişey

Kızlar kimler kimyon veriyodu? Nasıl veriyosunuz bildiğimiz kimyon mu? Çok ağlıyo oğlum uykudan çığlıkla kalkıyo yardım

canım,
ben bildiğin toz halindeki kimyonu çay kaşığının ucuyla ağzına koyup ardından su veriyorum ya da emziriyorum. bu aralar ekin de iyi değil. mide gazını çıkaramıyor

Kv her yerde çok akıllı çok bilmem ne diyor artı çocuğu çok öpüyor ben ona yoruyorum
Canım öptürme çocuğu elinden geldiğince biz eşimle ikimiz bile kıyafetlerin üstünden sırtını falan öpüyoruz benim bebeğim 3.gününde yenidogan servisinde yattı taburcu olurken bilinclendiriyolar bi şeyler anlatıyorlar yenidogan yogunbakimda bi bebek varmış öpmeyle miktar bulaşmış opmeyin yuzunden dediler bize söyle ona opmesinj yazık yavrum minicik daha Allah korusun

Annesi yaninda kuzunun cabuk atlate hic canini sikma sen canim takibe aliyorum

Benim etrafıödakiler anlıyor da eşimin ailesine dedikçe daha çok öpüyorlar

Benim etrafıödakiler anlıyor da eşimin ailesine dedikçe daha çok öpüyorlar

Canım benim ilk bebeğimde öyle davrandı lar eşimin ailesi ilk torun diye sonra 30 gunlukken enfeksiyon kaptı dr insan nefesinden mikrop kapmış dedi 3 gün antibiyotik kullanmak zorunda kaldık sonra eşim ailesine sert bi şekilde uyardı o gün bugündür izinsiz öpmek yasak 4 yaşında oğlum bu arada :) sizde deyin dr dedi öpmeye enfeksiyon kapat diye yazık bebeğe ya daha minicik o.Allah kem gözlerden korusun,belki kv kendi nazar degdirdi çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…