2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ben ilkinde bebek nakışlı peşkir (küçük peştemal) ve sabun dağıtmıştım cnm... ayrıca çikolata, biberon şeklinde şişelerde draje vs yaptırmıştı annem... bunda teferruatla uğraşmayı düşünmüyorum pek.. annem kendisi tespih yapmak istiyor.. mantıklı geldi bana da.. hastane için de kurabiye, kek falan yaptırıcam...

Canım Allahtan umit kesilmez biliyosun bol bol dua edelim inşallah Rabbim güzel bi kapı açar küçük meleğimiz için ne kadar üzülme desemde boş biliyorum ama yine de sakin olmaya çalış ki bebis etkilenmesin Allah yardımcın olsun inşallah

Ay yok yok hiç ilgisi yok çok fena degisiyorlar. Şakayla bir gün makineyi bosalttin bari kirlileride koyaydin dedim de oooo ne laflar ne laflarr. Halbuki yaapiyorsa haftada bir süpürge yapıyor arada bir makine boşaltıyor o kadar. Diğer türlü dağınıklık ve dokuntunun üstünden atlyarak geçiyor. Geçen halida bir ip görmüş,bu ipte birtek bana göründü herhalde diye bana laf atıyor. Bende salonu supururken holede tutarsin herhalde diye düşündüm. Salona yaaptigi supurgede süpürge olsa. Hali örtüsünü supurmedi, koltukların altina da ellemedi yalandan istee.. koca gobegimle ben haftada üç süpürge yapıyorum acimiyorsun dediğimde , e daha geçen supurdum diyor. Geçen dedigi de en az 3 gün geçmiş oluyor. Erkekler çok degisiyormus ya acaba bizde öyle myiz.

Kızlar biz doktordan geldik çok şükür iyi oğluşum sadece kalbinde çok küçük beyaz bi nokta var ama o da tek başına zararsız dedi korkulacak bişey yokmuş yani geçer dedi var mı öyle bi durumda olan sizden de ?kilomuzda 1056 gr olmuş buyuyoruz çok şükür :))Rabbim sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin meleklerimizi inş :)

Ahahah :) seninki de iyiymiş :) ben de merak ediyorum bazen, ben de mi değiştim acaba diye ama düşününce vardığım sonuç şu ki biz değişsek bile aslında o koşulların farklılaşmasından, zorunlu oluyor yani... kendimiz değil de hayatımız değiştiği için.. onların gün içindeki durumu aynı, işe gidiyor geliyor, ama anne çalışsa da evde de otursa sorumlulukları her halikarda artıyor; haliyle farklı koşullara karşı farklı davranışlar geliştiriyoruz.. eleştirilebilir ve onlarınkiyle eşleştirilebilir bi durum değil bence :)))

Onu çok kişiden duydum ve hep sonlara doğru görünmez oldu diye hatırlıyorum cnm... diğer kriterlerde sıkıntı yoksa tek başına tehlikeli bi durum oluşturmuyor sanırım..

Gecer gecer Allahın izniyle.Hem zararsız oldugunu dr da söylemiş..Aminn insallah ..

Geçmiş olsun canm

İnstagramda çok çeşit var Can'ım Oray'a Baksana, puset emzik ayak izi vs bir sürü şey var, ben de minik kolonya yaptırmayı düşünüyorum

:)) yok sen de değildin. Allahım kimse erken doğurmasın doğuran benden bilecek Allah a emanet hepsi

Kızlar iki gündür sol kalçamda ağrı var, sanki penisilin iğnesi vurulmuş gibi, hareket ederken çok rahatsız ediyor, pıhtılaşma ile ilgili bişey olabilir mi, hep soluma yattığım için midir acaba

İnstagramda çok çeşit var Can'ım Oray'a Baksana, puset emzik ayak izi vs bir sürü şey var, ben de minik kolonya yaptırmayı düşünüyorum
Kızlar hastaneye ziyarete gelenlere bişey ikram ediliyor mı? Sadce çikolata yeter mi

Wala klişe olucak ama ben resimdekileri yaptırmayı düşünüyorum. Bir de kek ve birkaç çeşit tuzlu atıştırmalık yaptırıp onları servislere koyarız kendimiz diye düşündüm. Aslında masa hazırlatıcaktım şekerdi şuydu buydu diye ama sonradan mantıksız geldi... zaten çocuk getirilmesini istemiyoruz hastaneye; çok net de söylüyorum hep herkese... büyüklere de gerek yok teferruata... birinci yaşına saklıyorum hevesimi :) bu arada benim ilk kız kış doğumlu, üzülüyodum bi yaz doğumgünü yapamıyoruz diye; o yüzden şimdiden plan yapma halindeyim :))))))))

Eklentiler

• IMG_3759.webp
    13 KB · Görüntüleme: 60
Kapı süsü yaptıracak olan varsa fikir olsun diye örnek atıyorum

Ben ilkinden istiyorum aslında ama fiyatlarına bakamadım daha.. bi de resmen tek kullanımlık olucak çünkü ayşe hayatta evdeki odaya astırmaz bunu :) çok pahalıysa yaptırmıcam o yüzden

Onu çok kişiden duydum ve hep sonlara doğru görünmez oldu diye hatırlıyorum cnm... diğer kriterlerde sıkıntı yoksa tek başına tehlikeli bi durum oluşturmuyor sanırım..
Doktorda öyle söyledi canım yine de kafaya takmamaya çalışıyorum ama oğlum da hissetmiş gibi kıpır kıpır sanki ben iyim anne diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…