Kızlar bizim yakında kimsemiz olmadığından mevlid yapmayacağız Ama gelenlere hatıra dağıtacağız. İnternetten baktığımda çok az çeşit var gibi geldi. Kokulu tas düşünüyorum ama az model var. Siz ne düşünüyorsunuz konuşuldu mu bilmiyorum. Karar veren alan varsa foto atar mi
Canım Allahtan umit kesilmez biliyosun bol bol dua edelim inşallah Rabbim güzel bi kapı açar küçük meleğimiz için ne kadar üzülme desemde boş biliyorum ama yine de sakin olmaya çalış ki bebis etkilenmesin Allah yardımcın olsun inşallahcanım cumartesi doktora gittik çok önerilen övülen bir doktora gittik bu bebek kesin engelli beynindede sorun var aldırın dedi yani bu haytaına son verme işlemini önerdi çocuğada yazık felan diye birüsürü laf etti inan beynimiz okadar dolduki bebğin kilosu 720 gr haftasıda 3 hafta geride dedi biz tabi çıktık ordan başka bir doktora gittik daha önce birkere gitmiştik onada oda bebğin 500 gr civarda olduğunu hafta olarak çok geride kesinlikle problemli bi çocuk dedi ellerini açmıoyo tek ayağı düşük dedi ama beyninde bir problem yok dede diğer doktorun söyleidğini söyledik bu hafta için onu yapmak çok anlamsız gelişimini takip edelim duruma göre değerlendrelim dedi inan okadar kötü durumdayızki anlam veremiyoruz hiiçbişeye neyapıcağımızı nereye gideceğimizi şaşırdık kaldık
Ay yok yok hiç ilgisi yok çok fena degisiyorlar. Şakayla bir gün makineyi bosalttin bari kirlileride koyaydin dedim de oooo ne laflar ne laflarr. Halbuki yaapiyorsa haftada bir süpürge yapıyor arada bir makine boşaltıyor o kadar. Diğer türlü dağınıklık ve dokuntunun üstünden atlyarak geçiyor. Geçen halida bir ip görmüş,bu ipte birtek bana göründü herhalde diye bana laf atıyor. Bende salonu supururken holede tutarsin herhalde diye düşündüm. Salona yaaptigi supurgede süpürge olsa. Hali örtüsünü supurmedi, koltukların altina da ellemedi yalandan istee.. koca gobegimle ben haftada üç süpürge yapıyorum acimiyorsun dediğimde , e daha geçen supurdum diyor. Geçen dedigi de en az 3 gün geçmiş oluyor. Erkekler çok degisiyormus ya acaba bizde öyle myiz.Ben de bu sabah şakayla "nee kahvaltı mı hazırlıcan bize" dedim hiç oralı olmadı, hatta ne kahvaltısı falan diye homurdanıyodu :))) Ayşe'de böyle miydin aç oturmayayım diye kaç sabah kahvaltı hazırlayıp yatağa getirdin hatırlamıyo musun dedim ama bişey demedi... sonra yanımıza uzanmıştı bi ara, inadım tuttu ya, canım açma istiyo dedim ondan sonra baktım almış kızı da pastaneye gidiyolar :))) buna da şükür... dediğin gibi ilkindeki alakanın yarısı bile yok... hatta dörtte biri bile yok :)))
Ay yok yok hiç ilgisi yok çok fena degisiyorlar. Şakayla bir gün makineyi bosalttin bari kirlileride koyaydin dedim de oooo ne laflar ne laflarr. Halbuki yaapiyorsa haftada bir süpürge yapıyor arada bir makine boşaltıyor o kadar. Diğer türlü dağınıklık ve dokuntunun üstünden atlyarak geçiyor. Geçen halida bir ip görmüş,bu ipte birtek bana göründü herhalde diye bana laf atıyor. Bende salonu supururken holede tutarsin herhalde diye düşündüm. Salona yaaptigi supurgede süpürge olsa. Hali örtüsünü supurmedi, koltukların altina da ellemedi yalandan istee.. koca gobegimle ben haftada üç süpürge yapıyorum acimiyorsun dediğimde , e daha geçen supurdum diyor. Geçen dedigi de en az 3 gün geçmiş oluyor. Erkekler çok degisiyormus ya acaba bizde öyle myiz.
Kızlar biz doktordan geldik çok şükür iyi oğluşum sadece kalbinde çok küçük beyaz bi nokta var ama o da tek başına zararsız dedi korkulacak bişey yokmuş yani geçer dedi var mı öyle bi durumda olan sizden de ?kilomuzda 1056 gr olmuş buyuyoruz çok şükür :))Rabbim sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin meleklerimizi inş :)
Kızlar sabah doktorla konuştum krem fitil ve duphalac şurup verdi yanlız şurubu zor durumda kalmadan kullanma kabızlık için doğal yöntemler dene dedi siz ne diyorsunuz ne yapsam bilemedim
Kızlar biz doktordan geldik çok şükür iyi oğluşum sadece kalbinde çok küçük beyaz bi nokta var ama o da tek başına zararsız dedi korkulacak bişey yokmuş yani geçer dedi var mı öyle bi durumda olan sizden de ?kilomuzda 1056 gr olmuş buyuyoruz çok şükür :))Rabbim sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin meleklerimizi inş :)
Geçmiş olsun canmCnm hassasiyetin icin tesekkurler :) bu dönemde hormonal olarak bu tarz rüyalar görmemiz cok normal. Ama dedigin gibi ne seni ne kimseyi bulmasin enazindan 34 den öncebenimde bugun adliyede islerim var cok yoruldum gercekten ve midemden baslayip soluk borumdan yukariya dogru cikan acayip bir yanma olustu cok sukur eczane bulup surup alabildim ama bu asit yanmasi ne beter birseymis ya daha tam geçti de diyemiyorum. Bugun cok islerim var Allah yardimcim olsun.
İnstagramda çok çeşit var Can'ım Oray'a Baksana, puset emzik ayak izi vs bir sürü şey var, ben de minik kolonya yaptırmayı düşünüyorumKızlar bizim yakında kimsemiz olmadığından mevlid yapmayacağız Ama gelenlere hatıra dağıtacağız. İnternetten baktığımda çok az çeşit var gibi geldi. Kokulu tas düşünüyorum ama az model var. Siz ne düşünüyorsunuz konuşuldu mu bilmiyorum. Karar veren alan varsa foto atar mi
:)) yok sen de değildin. Allahım kimse erken doğurmasın doğuran benden bilecekA atopikk bence benimm :)) çünkü ben de aynı rüyayı gördüm kendim için :) erken doğmuştu, minikti ama sağlıklıydı.. bi de o kadar güzelmiş ki eşime iyiki Duru ismini koymuşuz, bu kıza başka bi isim verilemezmiş diyodum... ama gerçekten rüya bile olsa aşırı zor ve etkileyiciAllah gerçeğinden korusun, hepsi zamanında ve sağlıkla doğsunlar inşallah :)
ben sadece çikolata ve lohusa şerbeti ikram etmiştimKızlar hastaneye ziyarete gelenlere bişey ikram ediliyor mı? Sadce çikolata yeter mi
İnstagramda çok çeşit var Can'ım Oray'a Baksana, puset emzik ayak izi vs bir sürü şey var, ben de minik kolonya yaptırmayı düşünüyorum
Kızlar hastaneye ziyarete gelenlere bişey ikram ediliyor mı? Sadce çikolata yeter mi
Kapı süsü yaptıracak olan varsa fikir olsun diye örnek atıyorum
Doktorda öyle söyledi canım yine de kafaya takmamaya çalışıyorum ama oğlum da hissetmiş gibi kıpır kıpır sanki ben iyim anne diyor :)Onu çok kişiden duydum ve hep sonlara doğru görünmez oldu diye hatırlıyorum cnm... diğer kriterlerde sıkıntı yoksa tek başına tehlikeli bi durum oluşturmuyor sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?