2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar hastaneye ziyarete gelenlere bişey ikram ediliyor mı? Sadce çikolata yeter mi

Ben çikolata, çifte kavrulmuş lokum ve lohusa şerbeti düşünüyorum. Çikolata için de internetten Hacı Şerif diye bir çikolatacı buldum, isme özel baskı yapıp adrese gönderim yapıyor. Yorumlar olumluydu, şimdilik aklımda o var.

Canım bizde de var ayrıntılı bakıldı, eko çekildi. Doktor geçebileceğini söyledi, önemli değil dedi. Ama aklında bulunsun doğduktan 40 gün sonra çocuk kardiologuna baktirmamizi istedi doktor, siz de baktırin.

Kızlar Ekin ismini nasıl buluyorsunuz. Fikirlerinizi bekliyorum
Bizim de düşündüğümüz isimlerden biriydi. Güzel bence.

Cok kotu bir turlu gecmiyor suan mecidiyekoy bogaz koprusu arasinda bir yerdeyim cok trafik var hava sicak midem ve soluk borum yanıyor

Cok kotu bir turlu gecmiyor suan mecidiyekoy bogaz koprusu arasinda bir yerdeyim cok trafik var hava sicak midem ve soluk borum yanıyor
Mide yanması çok kötü ya ben bütün gece uyuyamadım. Bazı şeyler tetikliyor dikkat edin onlara. Mesela mayalı şeyler, bazı meyveler filan...

amin canım kararımızı verdik devam edicez zaman bize ne gösterirse ona göre hareket edeceğiz hareketleri normal çok şükür
Ins cnm saglikli dogar hic birimizinki bilemeyiz ne olacagini Rabbim saglikli sihhatli versin dua etmekten Allah a sıgınmktan baska caremiz yok

Reactions: SUU
Kardesim hastaneden cikti dun Allah'a sukurler olsun suan enfeksiyon riskinden baska bi skntimiz yok ama yaninda yatan bi cocuk vardi o dikkatimi cekti.Anneme sordum neden yatiyo diyo kalp ameliyati olmus cocuqun ameliyattan sonra elinde kolunda istem disi hareketleri olmus.Cocuqun ailesi anlatmis aslinda daha hamileyken doktor ultasonda bi sknti olduqunu qordu bize bu cocuqun ya bedensel ya kalbinde yada fiziksel bi problemi olabilir demisti.Doqumdan sonra 11 yasina kadar hicbir problemimiz olmadi ama simdi hem kalbinden ameliyat oldu hemde fiziksel skntilari kaldi demisler.Benim buna aklim takildi yani doktor ultrasonda bole dediqi icin mi yani qercekten olabilecek hasari qorduqu icinmi 11 sene sonra bu ortaya cikti oyle bisey olsa bu zamana kadar patlak vermezmiydi ? Yada doktor yanildida bu sonradan olusan bi hasarmi ? Bilmiyorum suan Allah'a emanetiz ultrasona quvenmeyin diyolar hakkimizda hayirlisi olsun.O cocuqada ayrica uzuldum Rabbim sifasini versin tum hastalara

Esimde aynısını söyledi canım yapmaya çalışayım çokta korkuyorum çok aciyor
Benim Doğumdan sonra olmuştu ve doktor aynı tavsiyede bulundu. Nasıl yanıyor nasıl acıyor seni çok iyi anlıyorum ama zeytinyağı ile içeri itme işini ihmal etme. En iyi gelen şey bu malesef yoksa daha kötü olur çok geçmiş olsun

Fiyatları Nasıl Can'ım uygun mu

GEcmiş olsun canım. Hadi gözünüz aydın.

Zaten hiçbişeyciği yoktu ki :)) Emin'im ölçüm hatasıydı. Yine de gözünaydın

canim altinoluk,ören taraflarinin sulari soguk oluyor ama altinoluk cok hareketli.genelde akcay,ayvalik,ozellikle birkac senedir de cunda adasina gidiyor herkes ama ben oralarda denize girmeyeli baya oldu.
Cunda çok güzeldi. Bi sefer gittim ama hayran kaldım. Çarşaf gibi denizi vardı. Birde o kadar geç derinleşiyor ki tam çocuklu aileye göre. Çocuğu kıyıda bırakıp rahatça eğlenmiştik. Tek sıkıntı otel Yok. Hep pansiyon vardı. Bende tatili yemek yaparak ya da akşam ne yesek diye geçirebilecek bi insan değilim daralıyorum. O yüzden bidaha gidemedik. Ama kesinlikle bir kere gidilmeli. Gerçi deniz hep öyle güzel olmuyomuş biraz dalgalıymış bize denk gelmiş. Öyle dedi oradaki bi çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…