2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende de dunden beri oluyor dönmüş olabilirler ayaklar mideye ve cigere calisiyor olabilir.

Rabbim bu mubarek ayda sana esine ve bebegine hayirlar nasip etsin hatta benim aklima birsey geldi grup olarak salavati tefriciye okuyalim 4444 kere eger grupta 40 arkadas 100 adet okursak tamamlanir buna bildigim kadariyla cuma baslayip diger cumaya bitirmek gerekiyor. Ilk olarak sen namazini kilip evladinin sihhatli dogmasi icin duani edip 444 adet oku ikinci 100 i ben okurum okuyan toplayip yazsin aklima bu geldi 4444 e tamamlayalim

Yani doktorum çok kötü cümleler kurmadı, sadece ayakta çok kalma dedi. Bana bunun ne anlama geldiğini bile açıklamadı doğru düzgün , açıkçası ben de ne demek olduğunu bilmediğimden sormadım ama eve gelip internete yazana kadar ne kadar olumsuz sonuçlar doğurabileceğinin farkında değildim. Ama çok olumsuz bir durum olsaydı, rapor falan vereyim dersi herhalde diye düşündüm. Verdiğin bilgi ve destek için teşekkür ediyorum. İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olsun @Simge 84

Kızlar sabah doktorla konuştum krem fitil ve duphalac şurup verdi yanlız şurubu zor durumda kalmadan kullanma kabızlık için doğal yöntemler dene dedi siz ne diyorsunuz ne yapsam bilemedim
Cnm benim dr um bu surubun gebeler icin oldugunu ve gonul rahatligiyla kullanabilecegimi soyledi gene de sen bilirsin. Bu donemde zaten kullanman lazim durum azalana kadar. Kuru kayisi da tuket bak o da cok ise yariyor

Ben de okurum seve seve duanı namazını kılıp haber ver canım okurum sizin için

Kızlar iki gündür sol kalçamda ağrı var, sanki penisilin iğnesi vurulmuş gibi, hareket ederken çok rahatsız ediyor, pıhtılaşma ile ilgili bişey olabilir mi, hep soluma yattığım için midir acaba
Kalsiyum magnezyum eksikligi takviye yapman lazim cnm

Evet canim cok haklisin bir salavat zinciri olusturalim rabbim şu mubarek günü hurmetine biz yüklü annelerin dualirinin geri cevirmez allahim acil sifalar versin arkadasimizin bebeğine bu durumda hepimiz olabilrdik allah yardimcisi olsun kardesimizin

S SUU canim allah acil sifalar versin bebegine sen elinden geleni yap gerisi taktir ilahi canim cok üzüldüm durumuna sabah beri kendimi senin yerine koydum inan cok zor bi durumdasindir eminim allah dermansiz dert vermez hicbir kuluna emin ol kendini uzme allah yardimciniz olsun dualrimiz sizinle ...

Doktorda öyle söyledi canım yine de kafaya takmamaya çalışıyorum ama oğlum da hissetmiş gibi kıpır kıpır sanki ben iyim anne diyor :)
oyyy,, o çok güzel oluyor ya, bana da evhama kapılınca sanki daha bi güçlü hareket ediyomuş gibi geliyor.. Allah'ın hikmeti işte..

Aynen kızlar nolduysa bu hafta mide yanmalari bendede cok artti. Ne yesem bilemedim valla. Cok kötü soda az iyi gelsi o kadar

İlaçsız geçiremedim ben... süt denedim ama fayda etmedi. Doktor da süt vs geçirmez, sadece erteler demişti zaten saçla bağdaştırırlar hep bu yanmayı, eğer öyleyse epey saçlı bi kızım olucak :))

Cnm çok değişik rahatsızlıklar var.. mesela bizim bi çalışanın akrabalarında genetik bi kalp rahatsızlığı var, adını unuttum... bunlar belli bir yaşa kadar hiç sıkıntısız yaşıyorlar, özellikle o rahatsızlık için test yapılmazsa hiç farkettirmiyor kendini yani; sonra tık diye duruyor kalp... aileden ölen ilk erkekte anlamamışlar, sonra ikinci ölüyor; kızın dedesi çocuğun halini görür görmez anlamış öleceğini zaten, "aynı görünüyor x kişisiyle" demiş... işte sonradan bütün herkese test yapılıyor, bazılarında yüksek risk çıkmış pil takılı, diğerleri rutin olarak teste gidiyor falan... enteresan bişey... o yüzden bazı şeyler malesef ancak bir kez gerçekleştikten sonra teşhis edilebiliyor bunların ne kadarı ultrasonda görünür, ne kadarı yaşarken, ne kadarı ölürken onu Allah bilir... ama yine de demek ki doktor bir şey görmüşse doğumdan sonra muhakkak üzerinde durmak lazım..

Maalesef canım benim dış hemoroid mis zaten geri itsemde çıkıyordu tam itilmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…