2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm benim dr um bu surubun gebeler icin oldugunu ve gonul rahatligiyla kullanabilecegimi soyledi gene de sen bilirsin. Bu donemde zaten kullanman lazim durum azalana kadar. Kuru kayisi da tuket bak o da cok ise yariyor
Doktor doz konusunda bişey demedi eczacı günde 2_3 defa bir çorba kaşığı demiş sen nasıl kullanıyorsun kayısıyı artık her sabah aç karnına yiyorum canım

Canim Allahin izniyle bende okurum siz haber verin elimden geldigince. Şifa ilsun insallah

Hadi yaaa ne rahatsizliklar var walla duymasak dunyadan haberimiz olmayacak Rabbim herkese acil sifalar versin kimseyi korktuqu yerlere uqrastmasin insaAllah aslinda doktorlarin dediklerini dikkate almak lazim ama ayettede "Rahimlerde olani yalnizca Allah bilir" diyor.Bizim tevekkulden baska caremiz yok insaAllah hepimizin bebeqi saqlicakla qelir kucaqimiza

Cnm benim dr um bu surubun gebeler icin oldugunu ve gonul rahatligiyla kullanabilecegimi soyledi gene de sen bilirsin. Bu donemde zaten kullanman lazim durum azalana kadar. Kuru kayisi da tuket bak o da cok ise yariyor

Doktorun ilacı tavsiye etmeme nedeni bağırsakların ilaca alışıp tembelleşmesini önlemek. Eğer her fırsatta ilaçla engel olursa kabızlık kronik hale gelir diye çekiniyor doktorlar genelde. Doğal yolla çözemezsen ilaca son çare olarak başvurur çoğu doktor.

Sakız tavsiye ediyorum, tükürük üretimini arttırdığı için mide yanmasına bir nebze olsa da iyi geliyor. Şekersiz sakız çiğnemekten çenem ağrıdı geçen hafta ama bayağı toparladı, hiç yanmadı midem.

Kızlar bu mide yanmalarina ne yapıyosunuz yaaa dr surup verdi ama en fazla 1 saat geciriyo
Açıkçası benim özellikle yediklerimle ilgili mide yanmam oldu, turşu tarzı şeyler, acı yemeyi bıraktım. Bir de akşam erkenden yiyorum. Sonra sadece meyve ya da yoğurt yiyorum. Yani 5 gibi atıştırıp 7 gibi ayran ya da meyve yiyorum. O şekilde azalttım yanmayı.

Yaa sormayın ya.. benimki de aynı ! İlkinde bir çay tepsisi bile taşımadım koşar alırdı elimden. Ki hiçbir sorunum yoktu ve çalışmıyordum.
Şimdi erken Doğum riskim vardı plasenta aşağıdaydı bilmem ne bir sürü korkmam gereken şey vardı adamın çok da umru değil sanki. Üzülüyorum senden çok takıyorum diyo ama hepsi lafta.. annem yok 2 gündür yemek yapıyorum. Ve İş çıkışı ve temizlik sonrası genelde.. adam tatlı ne yaptın diyo:) daşı çikolataya buladım diyorum içimden :) dışımdan ne istersin aşkım ne yapıyim aşkıma tabi :))) oruç olmasa sorardım ben ona. Kendi hamileymiş gibi aşeriyo bi de utanmadan. Sanırım ben yüz verdim. Ben hallederim iyiyim falan o da umursamıyo tabi.

Hadi ya Ne güZel benim göbek üstüne fındık konmuş şekerpare gibi :)))
Ay kimsenin canı çekmesin de.
Zaten pis birşey, şeker hiç iyi değil.

Benim de öyle, ben burdayım diyor her daim. O pantolonların yüksek belleri bile tek başına saklayamıyor da tişörtle birleşince saklıyor ancak.

Bu iyi fikirmiş :) kendi adını okuyabiliyor, muhtemelen Duru'yu da çözer; çok mutlu olur :) hastanede garip olmaz değil mi?
HAStane çok önemli mi ya. Olsa güzel olur olmasa da çok önemli değil gibi bence. Gerçi hastaneye gelen yakınlarınız olacağı için amacınızı anlarlar :) ben geçen instagramda bir kapı süsü sordum. 650₺ dedi. Boşa okumuşuz dedim valla:) baya güzeldi ama yuh yani

Tabi canım neler neler var. Mesela bizim ailede fmf var. Akdeniz ateşi diye biliniyor. Meğer eşimin ailesinde de varmış. Evlendikten sonra öğrendim. Normalde teşhisi zor ve hayat kalitesini düşüren bir hastalik ama tedavisi var. Şimdi bebeğe fmf testi yaptıracağız. En azından bebekte çıkarsa haberimiz olmuş olacak. Genetik hastaliklara dikkat etmek lazım.

Kızlar ne zamandır söylicem size unutuyorum. Deodorant kullanıyor musunuz?? Göğüse çok yakın oldğu için hem süt olayını düşündm hem de hamilelikte kimyasal diye kullanmak istemedim. Arkadaşın tavsiyesiyle şap kullanıyorum. Diğer adı sağ taşı. Hem terlemeyi azaltıyor hem koku yapmıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok eskiler bilirmiş yenilerde pek bilinmiyor

Çok güzel fikir.. ben de okurum. S SUU gönlünü ferah tutmaya çalış canım. Dualarımız seninle ve bebeğinle. Allahtan Ümit kesilmez. Doktor sana böyle diyenler olacaktır diye bi öngörüde bulunmuş. Tecrübeli olabilir ama bu onun haklı çıkacağını göstermez.. Allah'ın işine karışılmaz bunu unutmuş.. senin de o mucize örneklerden biri olmayacağını nerden bilebilir.. biz ne desek boş.. ama aldırmamaya karar vermeme sevindim çünkü doğsa yaşayacak haftada. Sana ölümcül bir tehlike oluşturmuyor sonuçta beklemek en mantıklısı şu durumda. Rabbim gönlüne ferahlık bebeğine sağlık sıhhat versin İnşaAllah canım

En azindan qenetik hastaliqin olduqunu biliyosun canim Allah korusun bebise insaAllah miraz kalmamistir bu hastalik.Aslinda hastaliklarin qenetiksel olmasida ne kotu demi

Sebamed kullanıyorum ben. Zararı olacağını düşünmemiştim. Zararlı mıymış?? Öyle bişey duydun mu ki?

En azindan qenetik hastaliqin olduqunu biliyosun canim Allah korusun bebise insaAllah miraz kalmamistir bu hastalik.Aslinda hastaliklarin qenetiksel olmasida ne kotu demi
Evet en azından haberimizin olması rahatlatıcı. Genetik hastaliklar en kötüsü sanırım. Genellikle tedavisi olmayan şeyler oluyor.

Kızlar daha önce bunun 9 aydan başlayanini görmüştüm, başka bir firmanın. Bu da çok güzelmiş. 3-5 yaş arası bebeği olanlar var forumda onlar için paylaşayım dedim :)
http://www.pakolino.com/
Her ay farklı aktiviteler içeren kutular var. Benim çok hoşuma gitti.

Sebamed kullanıyorum ben. Zararı olacağını düşünmemiştim. Zararlı mıymış?? Öyle bişey duydun mu ki?
Deodorant iyi bişey değil tabi gözenekli bölgemize sıkıyoruz kimyasalı ama temizlik açısından kullanıyoruz hepimiz. Hamileyken daha tereddüt ediyordum bu şekilde çözdüm. Sizlerle de paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…