2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Deodorant iyi bişey değil tabi gözenekli bölgemize sıkıyoruz kimyasalı ama temizlik açısından kullanıyoruz hepimiz. Hamileyken daha tereddüt ediyordum bu şekilde çözdüm. Sizlerle de paylaşmak istedim
Ben cilt kremlerımı vs bile her şeyi değiştirdim ama deodoranttan vazgeçemedim. Hamilelikte özellikle hem koku duyumuz daha gelişmiş oluyor hem de vücudumuz hormonların etkisiyle daha fazla koku salgılıyor. Kendi kokuma tahammül edemiyorum pek. Deodorantsız olmuyor. E bir de yaz geldi. Fakat söylediğin şeyi araştıracağım, çok teşekkürler :)

Doktor doz konusunda bişey demedi eczacı günde 2_3 defa bir çorba kaşığı demiş sen nasıl kullanıyorsun kayısıyı artık her sabah aç karnına yiyorum canım
Aynen cnm 2 3 corba kasigi ama hergun ihtiyac duymuyorum sadece kabızlik durumu olusunca kullaniyorum onun disinda kayisiyi sabah öglen aksam yiyorum zaten tatli da yemem onun icin tatli ihtiyacimi da gidermis oluyorum.

Bida rüya anlatmicam karar verdim kötü olsa yazmazdım bebek gayet iyiydi herkesin keyfi yerindeydi sıkıntı yapmayın artık
Bana sen değildin demedin kesin bendim kesin :) şaka yapıyorum Ya takılmam ben rüyalara. Takılsam her akşam ayrı bi olay hepsini yaşasam uhuuuu :) arka sokaklar halt yemiş olurdu benim hayatımın yanında:)

S SUU gönlünü ferah tut canım Allah'ın izniyle sapasağlam bir evlat doğuracaksın inşallah kararını vermişsin rabbimden gelene razıyız

Gunaydin arkadarlar buqun tsh ölçumumuz var hastaneye qidiyorum insaAllah hersey yolundadir

Herkese günaydın... ya bu yıl yaz gelmeyecek galiba. İstanbul 'da cok yağmur yağıyor. Ayakkabılarım ıslandı, idrar yolları enenfeksiyonum tekrarlamasa bari

Herkese günaydın... ya bu yıl yaz gelmeyecek galiba. İstanbul 'da cok yağmur yağıyor. Ayakkabılarım ıslandı, idrar yolları enenfeksiyonum tekrarlamasa bari
Dün haberlede 10 hazirana kadar havanın böyle olucagini 10 hazirandan sonra geceleri bile sıcak olacak dereceye çıkacağını söylüyordu

Kızlar bebeğim ufak olacak diye endişeler taşıyorum nedense öyle bir hissim var. 880 gr di geçen hafta başka bir dr da. Birde eksikse eyvah yandım. Kizim birebir cikmisti

Gunaydin herkese son ayda sicaklar bastırıp terlemelerimiz baslayinca bu havalari arayacagiz bence hic sikayet etmeyelim serin havadan.2. Kez agustos annesi olacagimdan günde 4 kere banyo yaptığım gunleri unutmam imkansız

Kızlar bebeğim ufak olacak diye endişeler taşıyorum nedense öyle bir hissim var. 880 gr di geçen hafta başka bir dr da. Birde eksikse eyvah yandım. Kizim birebir cikmisti
Bence gayet iyi kilosu benim kizimda 25.haftada 750 grdi ben. Bu haftalarda pek takmıyorum kiloyu son ay birden alıyorlar cunki 3 kilo civarı olsa normal zaten

Aminn insallah....Yok kötü deil,hele seninki alt segment hiç kötü değil ama dikkat etmek gerek... Internette zaten birsey arastırınca insanın morali iyice çöküyor o yüzden ,cok takılma internete.

Gunaydin herkese son ayda sicaklar bastırıp terlemelerimiz baslayinca bu havalari arayacagiz bence hic sikayet etmeyelim serin havadan.2. Kez agustos annesi olacagimdan günde 4 kere banyo yaptığım gunleri unutmam imkansız
Çok haklısın arkadaşım. İki üç hafta önce birden sıcak bastığında Allahım nasıl yapacağım dedim. Ben boguluyorum bende sıcakta çünkü. Umarım kolay geçiririz. Sutumuz de gelir. Allah yardımcımız olsun

Benim gibi alışverişi sallayan varmı ne gecelik aldım.ne bebeğe kıyafet ne küvet bekliyoruz bakalım neyi bekliyosak
Ben varım bir takım aldım o da 6-9 aylık. Ablmdn oğlum için kıyafet aldım ama. Malum kıyafetler eskimiyot birşey olmuyor. Kızımdan da bir sürü ortak renk citcitli varmış ama. Hiç citcitli almicm kismetse gerisi de sonra alınır diye düşünüyorum.
Küvet çok teferruatlı dusunmuyorsan bim 101 e bile geliyor. Onları takip edebilirsin canm

Günaydın aynen böyle devam etsin mümkün olduğunca havalar. Sicaklarda agirlastikca daha zor olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…