- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Ahahaha :))) aynennn... trajikomik bi durum di mi? Ben ayakta falan emziriyodum,,, artık bebek üçüncü kolum gibi olmuştu :) her yer meydanda :)) sürekli perdeleri kontrol ediyoduk mecbur :) ama dışarıda emzirmeye alışamadım bi türlü, Ayşe de örtülü emmiyodu zaten hiçbi şekilde.. o içime dert oldu çünkü mama vermek zorunda kalıyorduk dışarı çıktığımızdaşimdi olsa geçer bi kenarda arkamı döner emziririm,, bebeğini besleyen kadına da gelip özellikle bakan öküzün alasıdır zaten halbuki..
sevindim canım güle güle kullansın DuruÇook saol cnm, Almanya'dan verdim siparişini arkadaşıma, 1150 gibi bişeye geldi. Çekiniyodum ama baktım indirimi bi türlü yakalayamıyorum, baya da fark var,,, istedim gitti :))))
Gretchen Grundler
senin kız sana bilenmiş bi şekilde doğacak gibime geliyo nedense :):) ne çektirdin be çocuğa :)
hiç kafana takma senin gibi aynı durumda olan bir sürü kişi var ve emziriyorlar, pozitif düşünmeye çalış canım,yaparsın sen emzirirsinRuyamda bebeqi emziremiyodum yaaa acliktan agliyodu yazikbu qoqus ucumun olmamasi canimi skyo doquma yakin cikar dediler yokkkk
sezaryen korkum aculardan vs ziyade kendi işimi kendim görememe kalkamama gibi nedenlerden. İnşaAllah gerek kalmaz kalırsa da bir an önce toparlarız hepimiz. benim normal oldu ve çataldan indim doğum da acı da ağrı da herşey de bitmişti kendi işimi kendim gördüm hep. çataldan yürüyerek gittim yatağıma zaten. normal doğum gerçekten nasip olursa en sağlıklısı ve iyisi 4 5 saat çekiyorsun ve bitti.. o yüzden kimse isteğe bağlı sezarryen olmasın sakın. en güzeli en kolayı bile 1 hafta zorluyor anladığım kadarıyla. ameliyat sonuçta. senin ssvd olma ihtimali yok mu canım. o zaman kimseye ihtiyacın olmaz inşaAllah öyle olur..
Kemik Yok jimnastik yapıyorlar içerdeaynen ben de en son gittiğimde kasıklarımda top gibi bişey elime eliyodu. kesin kafası diyordum. sırtı çıktı ne alakaysa. yan yatıyormuş hanfendi :) kafa solda ayaklar yukarda sırtı kasıklara doğru v şeklinde dedi dr.
Walla canim kafama takiliyo bu soru ruyama qirmeye basladi artik doqum yaklastikca :)):):) arkadasimda doqum yapti onun hic ama hic yok benim.yine var azicik bisey o silikon ucla emziriyo rezil oluyo kiz ya zormus ama qaliba bende kullanacamhiç kafana takma senin gibi aynı durumda olan bir sürü kişi var ve emziriyorlar, pozitif düşünmeye çalış canım,yaparsın sen emzirirsin
emdikçe çıkar diyorlar canım, sende edin o uçlardan o zaman bulunsunWalla canim kafama takiliyo bu soru ruyama qirmeye basladi artik doqum yaklastikca :)):):) arkadasimda doqum yapti onun hic ama hic yok benim.yine var azicik bisey o silikon ucla emziriyo rezil oluyo kiz ya zormus ama qaliba bende kullanacam
Cnm ben epidural sezeryan oldum ve eve geldiğimde hiçbişeyim kalmamıştı. Şans, bünye ve doktor marifetinin çok ciddi etkileri var sanırım. Bi de zaman yaklaştığı için tekrar yazayım sezeryan olacak arkadaşlara, bana başağrısı olmaması için (eve döndükten sonra başlıyormuş) çıkar çıkmaz kola ve sade nescafe içirdi doktorum. Eşimi de ihmal edilmemesi için özellikle uyardı, hemşire hayır dese bile içicek dedi. Bir tane bile ağrı kesici almadım ne doğumdan sonra ne lohusalıkta. Yani kendimi düşünerek hareket etmeye karar versem direk sezeryan olurum yine, sırf bebek için biraz daha sağlıklı bi doğum olsun diye normali bekleyeceğim yani :)
Walla canim kafama takiliyo bu soru ruyama qirmeye basladi artik doqum yaklastikca :)):):) arkadasimda doqum yapti onun hic ama hic yok benim.yine var azicik bisey o silikon ucla emziriyo rezil oluyo kiz ya zormus ama qaliba bende kullanacam
Aynen oyle canim walla ben cocuk bakimi konusunda kendime cok quveniyorum bilqim war ama dediqin qibi tedirqinlik var ister istemez insan qeriliyo :):) bide kendi bebeqimiz yani ben eminim en tecrubesiz anne bile el bebek qul bebek bakarBenim de rüyama giriyor o, üstelik uç konusunda sıkıntım da yok ama yine de bilmemenin stresinden oluyor bence.
Ah bebekle ilgili ne rüyalar gördüm ben; emziremedim, doğuramadım, doğuma yetişemedim, tek başıma doğurmak zorunda kaldım, uyutamadım, kendimi paralayıp herkesten annelik bu mudur tribi yedim... Çeşit çeşit var daha. Bunun nedeni yapamayacak olmamız değil sadece ne yapacağımızı bilmemekten kaynaklanan gerginlik. Yoksa kimse 10 ay tutmuyor çocuğu içeride ya da bebekler aç kalmıyor, illa ki hepsini yapabileceğiz ama doğana kadar bilemeyeceğimiz için bu rüyaları da görmeye devam edeceğiz. Bu arada en kötülerinden biri doğuma yetişememekti, doktor surat asıyordu telefonla arayıp nerede kaldın çocuk doğmak üzere diye, ben yokum çocuk nasıl doğacak bile diyemedim ya, yanarım yanarım ona yanarım :)
Ayy kahkaha attım resmen sonunu duymazsak çok tatlı ruyaymisAynen oyle canim walla ben cocuk bakimi konusunda kendime cok quveniyorum bilqim war ama dediqin qibi tedirqinlik var ister istemez insan qeriliyo :):) bide kendi bebeqimiz yani ben eminim en tecrubesiz anne bile el bebek qul bebek bakarbu ruyalardan skldim ama ben :) qecen qun bir ruya qordum esim bana diyoki bebek kac aydir karninda alti falan kirlenmistir cikarda bi deqistirelim diyo tamam diyorum biz ( cok kolau biseymis qibi ) cikariyoruz bebeqi altini deqistiriyoruz tamam qeri koyalim diyo Allah'im ben boyle bi quzellik qormedim sariliyorum opuyorum birakamiyorum bi turlu annem diyoki kizim bak bebek olecek disarda bukadar duramaz suyun icine qirmesi lazim diyo ama ben az daha az daha diye diye sevdim sonra koyuyolardi zorla qeri dojtora qidiyorumki bebeqin kalbi durmus niye xikardiniz diye kiziyodu bize ruya komikti sacmaydi sanirim.ustum basim acik kaldi o kokuyu asla unutamam ama sonu kotu bitti Allah korusun Rabbim kimseye korktuqunu yasatmasin doqana kadar sanirim bole ruyalar qorecez
Benim de rüyama giriyor o, üstelik uç konusunda sıkıntım da yok ama yine de bilmemenin stresinden oluyor bence.
Ah bebekle ilgili ne rüyalar gördüm ben; emziremedim, doğuramadım, doğuma yetişemedim, tek başıma doğurmak zorunda kaldım, uyutamadım, kendimi paralayıp herkesten annelik bu mudur tribi yedim... Çeşit çeşit var daha. Bunun nedeni yapamayacak olmamız değil sadece ne yapacağımızı bilmemekten kaynaklanan gerginlik. Yoksa kimse 10 ay tutmuyor çocuğu içeride ya da bebekler aç kalmıyor, illa ki hepsini yapabileceğiz ama doğana kadar bilemeyeceğimiz için bu rüyaları da görmeye devam edeceğiz. Bu arada en kötülerinden biri doğuma yetişememekti, doktor surat asıyordu telefonla arayıp nerede kaldın çocuk doğmak üzere diye, ben yokum çocuk nasıl doğacak bile diyemedim ya, yanarım yanarım ona yanarım :)
Aynen oyle canim walla ben cocuk bakimi konusunda kendime cok quveniyorum bilqim war ama dediqin qibi tedirqinlik var ister istemez insan qeriliyo :):) bide kendi bebeqimiz yani ben eminim en tecrubesiz anne bile el bebek qul bebek bakarbu ruyalardan skldim ama ben :) qecen qun bir ruya qordum esim bana diyoki bebek kac aydir karninda alti falan kirlenmistir cikarda bi deqistirelim diyo tamam diyorum biz ( cok kolau biseymis qibi ) cikariyoruz bebeqi altini deqistiriyoruz tamam qeri koyalim diyo Allah'im ben boyle bi quzellik qormedim sariliyorum opuyorum birakamiyorum bi turlu annem diyoki kizim bak bebek olecek disarda bukadar duramaz suyun icine qirmesi lazim diyo ama ben az daha az daha diye diye sevdim sonra koyuyolardi zorla qeri dojtora qidiyorumki bebeqin kalbi durmus niye xikardiniz diye kiziyodu bize ruya komikti sacmaydi sanirim.ustum basim acik kaldi o kokuyu asla unutamam ama sonu kotu bitti Allah korusun Rabbim kimseye korktuqunu yasatmasin doqana kadar sanirim bole ruyalar qorecez
Walla sorma canim ben uyaninca cok moralim bozuk sekilde uyandim hatta doktor oyle der demez sicradim ohh ruyaymis dedimAyy kahkaha attım resmen sonunu duymazsak çok tatlı ruyaymis
Maalesef canım. Benim çatım çok dar. Dr'um normal doğumda ısrar edersen ben riske giremem çok ciddi sorun yaşarız dedi. İlkindede farklı bi dr du o da aynısını söylemişti. Riske giremem.sezaryen korkum aculardan vs ziyade kendi işimi kendim görememe kalkamama gibi nedenlerden. İnşaAllah gerek kalmaz kalırsa da bir an önce toparlarız hepimiz. benim normal oldu ve çataldan indim doğum da acı da ağrı da herşey de bitmişti kendi işimi kendim gördüm hep. çataldan yürüyerek gittim yatağıma zaten. normal doğum gerçekten nasip olursa en sağlıklısı ve iyisi 4 5 saat çekiyorsun ve bitti.. o yüzden kimse isteğe bağlı sezarryen olmasın sakın. en güzeli en kolayı bile 1 hafta zorluyor anladığım kadarıyla. ameliyat sonuçta. senin ssvd olma ihtimali yok mu canım. o zaman kimseye ihtiyacın olmaz inşaAllah öyle olur..
Göğüs ucu kalkani aliyorsun ve onunla emziriyorsun cnm 2 ay çektim ben kizim.tutamadi onunka emdikce çıkıyor simdi yine cok fazla yok ama umutluyum.bakalim.olmazsq hemen kalkan alacagimRuyamda bebeqi emziremiyodum yaaa acliktan agliyodu yazikbu qoqus ucumun olmamasi canimi skyo doquma yakin cikar dediler yokkkk
Teşekkür ederim cnm bende nette baktim pek emin olamadimben aldım, fakat nette beğendiğim modeller olmuştu yakından görünce çok kaliteli gelmemişti penyeleri,civilden alıcaksan eğer görmeden alma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?