2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim bebeğim sağa yatarsam direk hareketleniyor solda gık yok :) zaten sağa yatmamam gerektiği bilinçaltıma işlediği için direk rahatsız oldu çocuğum diye dönüyorum sola. Sizde de oluyor mu sol kulağım üstüne yata yata uyuşuyor bazen dokunamıyorum bile

hahaahah Allah iyiligini versin yaa

Eminim wala Sizinkileri bilmem ama benimki salonu hastane odasına çevirtirdi, otomatik yataklar falan,, hemşire butonu,, sürekli serum takviyesi,,, 2. Ayda lansinoh, 3. Ayda lohusa şerbeti detoksu Aman Allahımmmm,, yok yok ben 10 tane doğurmaya razıyım, yeterki onlar doğurmasın :)

Amin cnm,,, alternatifler var artık en azından, buna da çok şükür :)

Walla canim kafama takiliyo bu soru ruyama qirmeye basladi artik doqum yaklastikca :)):):) arkadasimda doqum yapti onun hic ama hic yok benim.yine var azicik bisey o silikon ucla emziriyo rezil oluyo kiz ya zormus ama qaliba bende kullanacam

Cnm o çıkıyo bi süre sonra ya,, benim dümdüzdü,,, resmen dümdüzdü ama, yani nasıl anlatsam bilemiyorum wala çıkıyo inan bak :)))

sevindim canım güle güle kullansın Duru çok iyi yapmışsın fiyat bayağı fark etmiş, ben bile rahatladım şimdi sen alınca gördükçe aklıma geliyordun

Ay çok saol cnm,,, Amin :) aslında onu bebekten ziyade kendim için istedim çok,, gerçekten sıkıntı oluyor anakucağı olmadan... hakikaten hiç unutmuyosun, teşekkür ederim tekrar

Bu çok iyi fikirmiş!! Bayıldım.. ne kullansak? Gerçekten zor oluyo sürekli meme meme :))))

Bizim banyonun duvarlarında duvar kağıdı var hanımlar,,, çok garip ama gerçek :)))) maliyetten kazanalım demişler resmen,, ömrümde ilk kez burada gördüm :) neyse; kenarları falan ıslana ıslana kalkmıştı haliyle, geçen bahausta gördüm aldım iki rulo, şimdi de usta geldi yapıştırıyo... epey ekonomik oldu, güzel de bi kağıtmış, şaşırdım açıp yapıştırmaya başlayınca. Ayşe'nin de iki duvarında epey bi oyuklar çizikler var,,, boyatmakla uğraşamam... acaba iki duvara yaptırsam, hiç kokmuyor ama bilemedim çocuk hemen girmek ister odasına, dokunur mu acaba? arch2401 en iyi de sen bilirsin sanırım cnm ya?

Kızlar bu emzirme konusunda tecrübeli anneler, ben kizimda emzirdim şükür iki yaşında bıraktı nerdeyse. Ama şöyle birşey var emziren herkes sütün geldigini şöyle sırtından indiğini hissedersisn falan der. Ama bende hiç öyle olmadı. Sutum de azdı zaten.bu sefer de aynısını yasarim diye çok korkuyorum. Neler yaptınızda indiğini hissettiniz. Yada şakir şakir gelsin diye ne yapmaliyim

Ben kızıma hep süt diye ogrettim. Allaha şükür hiç öyle ortada meme demedi. adını soylemeyince çocuk bilmiyor ne olduğunu hala süt diyor.
süt mantıklıymış, mama diye öğrense de mama meme birbirine benziyor çocuk yeni konuşma aşamasında karışır belki ama süt temiz, misss :)

Teşekkür ederim canım çok şükür atlattık darısı size olsun en doğru kararı vermişsim bence annenin ilgisi çok daha iyi olur

bu arada aklında bulunsun doktor uzun süreler aç kaldığın için de hareketlerinde azalma olur dedi, şiskinlik ve çarpıntım yüzünden pek yiyip içemiyorum, su az içtiğim için çarpıntım daha da artıyormuş, kısır döngüye girdim :)

Allah yardımcın olsun canım bende adanalıyım bilirim oranın sıcaklarını ailem orda yaşıyor ben bursa ca yaşıyorum. En güzeli klimalı ortamda uyu dinlen zamanını geçir normalde bile nefes alınmıyor orda hamileyken daha da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…