2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ay kızlar midemin üstü kaburgalarımın altı uyuşuyor bazen hep aynı nokta. sizde de olan var mı böyle

aslında devlet hastanesine giderken çok da birşey beklemedim, kalp atışı görsünler iyi olduğundan emin olayım yeter dedim ama hep enişelendirip hem de istersen yatıralım demeleri komediydi, bir de çıkışta imza aldılar yatış istemiyorum sorumluluğunu alıorum diye : ) aynı hastanede geçmişte de kötü bir tecrübem olmuştu ama işte her endişede kendi doktoruma gitmek de maddi olarak çok zorluyor.

Canım allah yardımcın olsun inşallah annen izin alıp gelebilir yanına gerçekten annelerimisin hakkı ödenmez .. kayınvaliden de çok ayıp etmiş sonuçta sen ona bakmamış olsan bile annenin gelemeyeceğini bildiği halde tatile çıkmakta nedir gerçekten ayıp yaptığı. Sonuçta senim annen ne kadar düşünüyorsa oda düşünmeli onunda torunu. Ben olsam eşinin yerinde resti çekerim bizim yardıma ihtiyacmız varken neden böyle yapıyorsun diye. Sen tepkini gösteremezsin ama eşin gösterebilir sonuçta oğulları araları düzelir bozulsa bile nede olsq anne oğul. Ama senin yerimde olsam şahsen bu saatten sonra kalsa bile ben istemem. Bu yardımı yaparken gönülden yapmalı şimdi kalsa bile belkide tatile gidemedi diye lohusalığı senin burnundan getirecek. Bence eğer maddi imkanın varsa ya yakınlarından yada başka biryerden temizliğini ve yemeğinş yapacak ücretli biri ile anlaş . En azından kafan rahat olur

Bu arafa bende adanalıyım canım ama bursada yaşıyorum. Allahtan benim kayınvalide çok destekçim aynı şehirdeyiz oda bursada yaşıyor benim ailem adanada.

Bence onu sen anlat bize 4. Ayda bitti süt.benim sadece geceleri emdi son bir ay toplam 5 ay emzirebildim

sola yatınca da hareketli benimki ama sağa ya da düz yatınca daha hızlı tepki veriyor. ay o uyuşma olayı çok sinir bişey

ay kızlar midemin üstü kaburgalarımın altı uyuşuyor bazen hep aynı nokta. sizde de olan var mı böyle
özellikle akşamları yemekten sonra ve gece yatınca. resmen batıyor o yatak ya.

Bence onu sen anlat bize 4. Ayda bitti süt.benim sadece geceleri emdi son bir ay toplam 5 ay emzirebildim
Ay kiyamam. Her bebek nasibi kadar galiba canm. Gak dedi emzirdim guk dedi emzirdim gece gündüz. 3 aydan sonra falan saatli emzirdim. Kimi bastan itibaren oylr emziriyor. Ana Benim sutumun artmasi icin gel emzirdim. Basta mama takviyeli gittik. 5.5 ayda mamayi kendi bıraktı. Sonra da devam ettik. 1.5 yaşında gece beslenmesini kestim. 23.5 aylikti süt gittiii diyordu bıraktık. Dolu dolu sütum çok az oldu. Gerisi ona yetti herhaldd

Çok komik oluyo meme diye bağırınca da demi. Bi anımı anlatayım tatile gittik kızım her fırsatta meme istiyor tabi istemesi de şu şekilde özellikle restoranda yemek zamanı çok yapıyordu. Anne memememeee diye de uzatıyor hankendi

Benimki öyle uyuşma değil hatta batıyor gibi bir ağrı ve sürekli baştan beri hamileliğim çok rahat geçti ama şuan bu meseleden çok çekiyorum özellikle otururken iyice geriye yaslanıp oturmak zorunda kalıyorum işyerinde

Go
Ruyamda bebeqi emziremiyodum yaaa acliktan agliyodu yazik bu qoqus ucumun olmamasi canimi skyo doquma yakin cikar dediler yokkkk
Göğüs ucu çıkarıcı lar var bi de masaj etkili olur internetten video bulup izleme ni onerebilirim. Ama masajı şimdi yapma meme ucu uyarilinca rahim de kasılma olabilir

la rosa canım gittim sipariş verdiğim mağazaya daha ürün gelmemiş ama o da başka bir yeri aradı, ilk parti ürünlerde senin anlattığın tarzda bir sıkıntı olmuş. Ama ikinci partide düzeltildiğini söyledi. Artık ürün gelince göreceğiz biz de. Zaten öyle bir sıkıntı varsa kusurlu ürün sayılır, iade ya da değişim sıkıntı olmaz dediler. 10-15 gün içinde teslimat yapılacak.Haber vereyim dedim.

Ya kizlar bisey soracam size ?
Biliyonuz kardesim hastanede yatti 15 qun kotu bisye atlattik ama benim en samimi ailecek qorustuqum arkadaslarim birkere arayip yada msj atip hayirdir nyi var yada qecmis olsun demediler ben oakdar cok kirildim oqun buqundurde qorusmedik konusmuyorum.Oqun bitanesinin esi aramis iftara davet etmis bizi simdi ben hic qitmesemmi yoksa qidip onalr suratin niye boyle derlerse acik acik kirildiqimi soylesemmi ?

Benimde detaylı ultrasyonda plasenta rahim agzına yakın çıkmıştı. Doktorumda yukarı doğru ilerleyebilir rahim büyüdükçe demişti. Bende başından beri normal doğuma hazırladım kendimi. Plasenta nin yukarı çıkıp çıkmadığını kendi dr görebilirmi yoksa yine detaylı ultrasonlamı bakılması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…