aslında devlet hastanesine giderken çok da birşey beklemedim, kalp atışı görsünler iyi olduğundan emin olayım yeter dedim ama hep enişelendirip hem de istersen yatıralım demeleri komediydi, bir de çıkışta imza aldılar yatış istemiyorum sorumluluğunu alıorum diye : ) aynı hastanede geçmişte de kötü bir tecrübem olmuştu ama işte her endişede kendi doktoruma gitmek de maddi olarak çok zorluyor.devlet hastanesindeki bu istersen lafı beni benden alıyor. arkadaş kendim karar verecek bilgi birikime sahip olsam gelip sana fikir sormam değil mi? topu hastaya atmak nedir yaa. tamam devlet memurusun kanunla korunuyosunda yani bu kadar da rahatlık.. bana bi kere acil gittiğimde serum takalım mı ne dersin dedi doktorun biri. ben ne diyim siz diceksiniz dedim. çok da gerekli değilse takmayın tabi ki dedim.. takalım takalım diyo. tamam doktor bey hiç birşey yazmayın siz kendi doktoruma gidebilirim iyiyim şu an dedim çıktım. sinirden ba dönmem geçmişti :) yalızdım araba kullanamam diye gitmemiştim doktoruma. sağolsun gidecek gücü buldum devlet hastanesindeki rahat doktor sayesinde :)
Canım allah yardımcın olsun inşallah annen izin alıp gelebilir yanına gerçekten annelerimisin hakkı ödenmez .. kayınvaliden de çok ayıp etmiş sonuçta sen ona bakmamış olsan bile annenin gelemeyeceğini bildiği halde tatile çıkmakta nedir gerçekten ayıp yaptığı. Sonuçta senim annen ne kadar düşünüyorsa oda düşünmeli onunda torunu. Ben olsam eşinin yerinde resti çekerim bizim yardıma ihtiyacmız varken neden böyle yapıyorsun diye. Sen tepkini gösteremezsin ama eşin gösterebilir sonuçta oğulları araları düzelir bozulsa bile nede olsq anne oğul. Ama senin yerimde olsam şahsen bu saatten sonra kalsa bile ben istemem. Bu yardımı yaparken gönülden yapmalı şimdi kalsa bile belkide tatile gidemedi diye lohusalığı senin burnundan getirecek. Bence eğer maddi imkanın varsa ya yakınlarından yada başka biryerden temizliğini ve yemeğinş yapacak ücretli biri ile anlaş . En azından kafan rahat olurGünaydın kızlar. Kv muhabbeti oldu defalarca hep okudum yorum bile yazmadım kimseye çok dertliyim bu konuda. Benim ailem adanada ben kv istanbuldayız. İlkinde annem geldi iki ay kaldı çok rhat geçirdim o ilk dönemi. Üstelik kv karşı dairemde oturuyordu. Misafir gibi gelir yer içer giderdi evine. Annem bir bana koşuyor sonuçta ameliyatlıyım bebeğe bakıyor misafirlerle ilgileniyor ev işleri yemek vs herşeye yetişti sağolsun. Şimdi maalesef yaz sezonu olduğu için iş yerinden max bir hafta izin alabiliyor. Ve benim kv bunu bildiği halde benim doğuma bir hafta kala tatile gidiyor. Yetişip yetişmeyeceği belli değil. Eşim gitmeyin dedi ben sizi sonra gönderirim nereye isterseniz diye. Ama dinlemedi ve üstünede ben bakamam zaten rahatsızım dedi. O an gerçekten şok oldum. Hiç beklemiyordum. Aramızda hiç bir problem yok. Bu arada evlerimizin arası arabayla 15dk civarında şuanda. Taşındık bi kaç sene önce ordan. Herşeyi bi kenara bıraktım. 8ay önce kendisi iki dizinden ameliyat oldu. Hiç bir çocuğu gelini teklif bile etmedi bakmak için. Ben gerçekten içimden gelerek getirdim evimde bir ay baktım. Hemde bebek gibi baktım. Bi karşılık tabiiki beklemedim ama şimdi bunları duyuncada çok üzüldüm. Bunun hatrına bile olsa böyle dememesi gerekirdi. Başkada yanıma geleek yardımcı olacak hiç kimse yok. Tüm ailem adanada. Allah büyük bakalım neler bekliyor beni.
Bu arafa bende adanalıyım canım ama bursada yaşıyorum. Allahtan benim kayınvalide çok destekçim aynı şehirdeyiz oda bursada yaşıyor benim ailem adanada.Günaydın kızlar. Kv muhabbeti oldu defalarca hep okudum yorum bile yazmadım kimseye çok dertliyim bu konuda. Benim ailem adanada ben kv istanbuldayız. İlkinde annem geldi iki ay kaldı çok rhat geçirdim o ilk dönemi. Üstelik kv karşı dairemde oturuyordu. Misafir gibi gelir yer içer giderdi evine. Annem bir bana koşuyor sonuçta ameliyatlıyım bebeğe bakıyor misafirlerle ilgileniyor ev işleri yemek vs herşeye yetişti sağolsun. Şimdi maalesef yaz sezonu olduğu için iş yerinden max bir hafta izin alabiliyor. Ve benim kv bunu bildiği halde benim doğuma bir hafta kala tatile gidiyor. Yetişip yetişmeyeceği belli değil. Eşim gitmeyin dedi ben sizi sonra gönderirim nereye isterseniz diye. Ama dinlemedi ve üstünede ben bakamam zaten rahatsızım dedi. O an gerçekten şok oldum. Hiç beklemiyordum. Aramızda hiç bir problem yok. Bu arada evlerimizin arası arabayla 15dk civarında şuanda. Taşındık bi kaç sene önce ordan. Herşeyi bi kenara bıraktım. 8ay önce kendisi iki dizinden ameliyat oldu. Hiç bir çocuğu gelini teklif bile etmedi bakmak için. Ben gerçekten içimden gelerek getirdim evimde bir ay baktım. Hemde bebek gibi baktım. Bi karşılık tabiiki beklemedim ama şimdi bunları duyuncada çok üzüldüm. Bunun hatrına bile olsa böyle dememesi gerekirdi. Başkada yanıma geleek yardımcı olacak hiç kimse yok. Tüm ailem adanada. Allah büyük bakalım neler bekliyor beni.
Bence görmez onlar ev tipi olanlardan biraz daha farklı kullananlar var ama ev tipi daha konforlu bence bebek içinbebek arabasiyla aldigimiz ana kucagi ayni islevi goruyor mu?
Bence onu sen anlat bize 4. Ayda bitti süt.benim sadece geceleri emdi son bir ay toplam 5 ay emzirebildimKızlar bu emzirme konusunda tecrübeli anneler, ben kizimda emzirdim şükür iki yaşında bıraktı nerdeyse. Ama şöyle birşey var emziren herkes sütün geldigini şöyle sırtından indiğini hissedersisn falan der. Ama bende hiç öyle olmadı. Sutum de azdı zaten.bu sefer de aynısını yasarim diye çok korkuyorum. Neler yaptınızda indiğini hissettiniz. Yada şakir şakir gelsin diye ne yapmaliyim
sola yatınca da hareketli benimki ama sağa ya da düz yatınca daha hızlı tepki veriyor. ay o uyuşma olayı çok sinir bişeyBenim bebeğim sağa yatarsam direk hareketleniyor solda gık yok :) zaten sağa yatmamam gerektiği bilinçaltıma işlediği için direk rahatsız oldu çocuğum diye dönüyorum sola. Sizde de oluyor mu sol kulağım üstüne yata yata uyuşuyor bazen dokunamıyorum bile
özellikle akşamları yemekten sonra ve gece yatınca. resmen batıyor o yatak ya.ay kızlar midemin üstü kaburgalarımın altı uyuşuyor bazen hep aynı nokta. sizde de olan var mı böyle
Ay kiyamam. Her bebek nasibi kadar galiba canm. Gak dedi emzirdim guk dedi emzirdim gece gündüz. 3 aydan sonra falan saatli emzirdim. Kimi bastan itibaren oylr emziriyor. Ana Benim sutumun artmasi icin gel emzirdim. Basta mama takviyeli gittik. 5.5 ayda mamayi kendi bıraktı. Sonra da devam ettik. 1.5 yaşında gece beslenmesini kestim. 23.5 aylikti süt gittiii diyordu bıraktık. Dolu dolu sütum çok az oldu. Gerisi ona yetti herhalddBence onu sen anlat bize 4. Ayda bitti süt.benim sadece geceleri emdi son bir ay toplam 5 ay emzirebildim
Tesekkur ederim cnm en zor hastane cikiai almak oldu benim icin herkes bi ohh dediCanım çok güzelmiş. İyi günlerde kullanın :) Ben de böyle bir şey düşünüyorum.
Osteocare gibi bisey sanirim :)Kızlar merhaba magnezyum hangi marka ilacı kullanıyorsunuz acaba
Çok komik oluyo meme diye bağırınca da demi. Bi anımı anlatayım tatile gittik kızım her fırsatta meme istiyor tabi istemesi de şu şekilde özellikle restoranda yemek zamanı çok yapıyordu. Anne memememeee diye de uzatıyor hankendiboşver emzir tabi ki. örtü olduktan sonra baksa ne olur. terslersin olur biter.
kuzenim afrikaya gitmişti. sokak ortasında atıp dışarı emziriyolarmış. zaten yarı çıplaklar gerçi onlar :) ama biz utanıyoduk eşimle diyo :)
ben arabada emziriyodum dışarı çıkınca. cama bişey takıyodum perde niyetine rahat rahat emziriyodum. eniştem falan arabanın ön koltuğundayken ben arkadan dönmeyiiinnnn işimiz var diyodum emziriyodum. zaten emzirmezsem oğlum memaaaaaa diye bağırmaya üsütüme saldırmaya düğmemi açmaya çalışıyodu daha büyük rezillik çıkıyodu :)
he bir de bu sefer meme yerine başka bir kelime kullanmayı denicem. birinden duydum. çünkü çok çektim bu konuda :) meme ister misin yerine mama ister misin gibi.. aklınızda bulunsun.
Benimki öyle uyuşma değil hatta batıyor gibi bir ağrı ve sürekli baştan beri hamileliğim çok rahat geçti ama şuan bu meseleden çok çekiyorum özellikle otururken iyice geriye yaslanıp oturmak zorunda kalıyorum işyerindeay kızlar midemin üstü kaburgalarımın altı uyuşuyor bazen hep aynı nokta. sizde de olan var mı böyle
ay kızlar midemin üstü kaburgalarımın altı uyuşuyor bazen hep aynı nokta. sizde de olan var mı böyle
Göğüs ucu çıkarıcı lar var bi de masaj etkili olur internetten video bulup izleme ni onerebilirim. Ama masajı şimdi yapma meme ucu uyarilinca rahim de kasılma olabilirRuyamda bebeqi emziremiyodum yaaa acliktan agliyodu yazikbu qoqus ucumun olmamasi canimi skyo doquma yakin cikar dediler yokkkk
Canım istersen o beşiğin teşhirinin olduğu bir Çilek mağazasına git, tekrar kontrol et sen de. Bana da ilk satıcı sabitleniyor demişti ben de inandım, tam almak üzereyken dedim bir sabit halini göreyim öyle fark ettim. 2. mağazada da tam sabitlenmedi. Ama belki bana öyle denk gelmiştir, sen yine de kendin kontrol et. Bana da haber verirsen sevinirim canım.
Benimki emdiyse seninki de emer,, garanti diyorum sana ya :))))))Ciddimisin canim hic cikacak qibi hissetmiyom yabirazcik var ama bebek tutamaz qibi ay insaAllah cikar yaaa
Benimde detaylı ultrasyonda plasenta rahim agzına yakın çıkmıştı. Doktorumda yukarı doğru ilerleyebilir rahim büyüdükçe demişti. Bende başından beri normal doğuma hazırladım kendimi. Plasenta nin yukarı çıkıp çıkmadığını kendi dr görebilirmi yoksa yine detaylı ultrasonlamı bakılması lazımSpinal de uyanık oluyoruz ya acil bi durum gelisse sezeryan sırasında hastanın duymasını ve etkilenip nabız tansiyon yükselmesini istemez doktor. Benim de plesanta previa çıkmış benim plesanta ama biz daha konuşmadık sezeryan tarihini ve anesteziyi
Walla kafam rahatladi canim insaAllah dediqin qibi olurBenimki emdiyse seninki de emer,, garanti diyorum sana ya :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?