2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben kızıma hep süt diye ogrettim. Allaha şükür hiç öyle ortada meme demedi. adını soylemeyince çocuk bilmiyor ne olduğunu hala süt diyor.

Ben niye düşünemedim bunu acaba :) wala bu sefer kesin öyle yapıcam, çok makbule geçti. Bi kerede halıcıda meme diye yedi kendini, çok utanmıştım elin adamlarının yanında... hala unutmuyorum... onlar umursamasa bile insan sanki herkes bi memeye bi bebeye bakıyomuş gibi hissediyo :)))

kardesinin hastanede oldugunu biliyorlar miydi?

Canım saol bilgi için. Şimdi ben alternatif aramaya başlamıştım, o zaman yine o modele mi dönsem :) 19'unda teslimatı var diğer ürünlerin, o zamana kadar ilave yapabiliriz. Aldığım şube ile konuşayım ben de bir bende bakalım.

Son düzenleme:
bebek arabasiyla aldigimiz ana kucagi ayni islevi goruyor mu?

Onlar biraz rahatsız cnm,, uzun süre oturmasın diyolar. Ama öyle kısa kısa koyup işimi görcem sadece dersen olur bence. Ben onu mümkün olduğunca arabada tutacağım mecbur,, çünkü bizim arka kapı yok ve koyup çıkarmak çok zor. Bir de bunlar titreşimli oluyor (diğer markaların da çoğu öyle) , o yüzden hem sakinleşiyor hem de bazen uyuyor. Ama bi arkadaşım vardı mesela, o direk arabayı eve sokup onda uyutuyodu hatta.. yalnız yürüteç hoppala vs de alıcam diyosan çok uzun kullanmazsın anakucağını zaten.. bizim doktorumuz o kadar ısrarla hayır dedi ki ikisine de ben de vicdan yapıp almadım. Lavabodayken yemek yaparken vs güvende kalması için de anakucağı tek çözümdü haliyle

kardesinin hastanede oldugunu biliyorlar miydi?
Tabicanim biliyolar ben watsapta foto falan paylastim kardesimle hastanede hepside qordu ya soyle soyleyim esim ve 8 arkadasi cok samimiler cocukluk arakdaslari hepimiz ayni anda ewlendik qecen yil bizde onlar qorustuqu icin esleriyle samimi olduk.Bayaqi bi samimi arkadas olduk yani.Kizlarin esleri esimi arayip qecmis olsun demisler ama beni aramalari qerekmiyomuydu cok ama cok kirildim hic qitmek istemiyorum yani suan huzursuzum...

Ben de hiiiç hissetmedim öyle bişey cnm.. hayal gibi geliyo o durum bana :)) boza, komposto,, bulgur pilavı vs ne kadar inanış varsa hepsini yerine getirdim bi de aptal gibi... elde var 30 kilo... çocuk besleniyo kilo alımı da iyiyse boşver şakır şakır gelmeyiversin.. hiç takmıcam bu defa..

Canim varya kardeismin bebeqi suan 3 aylik oldu ve qelinimizin oyle bir sutu warki masaAllah ustu basi islaniyo :):) kahvaltiyi duzqun yapmaz bile oqlen hc bisey yemez abur uburla qecistirir aksamda oylesine atistirir :) bence sut yemekle deil bunyeyle alakali qibi :):)

Kendi doktorun görebilir plesanta previa teşhisi var ise normal doğum onerilmiyor yalnız. Ben sezeryan olacağım. Ama bu durumun en iyi doktorun değerlendirir

Ay utanır insan haklısın canm.çok şükür bizde şimdiye kadar öyle birşey olmadı. Çünkü çocuk onun anlamını bilmiyor. Direk sut diyor görse bile. Ben çok rahat tim o konuda şükür

Aynen ye ye süt olsun dediler. Yedim bana yadigar 10 kg oldu. Bu kez bende takmicam. Ama yatıp dinlenmeye stres yapmamaya caliscm insallah kizimdan fırsat olursa. Allah nasiplerini çokça göndersin insallah.

Aynısını sorucaktım :) benden uzun yaşıcan denir di mi bu durumlarda :)

ya bazen insanlardan çok şey bekliyoruz, kendi kendilerine anlamalarını falan. o yüzden ilk bunu sordum ben de :))

canım benim gitmek istemiyorsan açık açık neden gitmek istemediğini, kırıldığını söyle, hatalarını kabul ederlerse ne ala. çünkü bazı insanlar için evden birini aramak yeterli geliyor, konunun muhatabını aramak yerine. ben bunları eşimin ailesiyle çok yaşadım, ama ben düşüncemi en azından eşime dile getirdiğim için yavaş yavaş düzelmeye başladı.
6 yıl önce babamı akciğer kanserinden kaybettim ben. vefatından 1 hafta öncesine kadar 1 ay süreyle hastanede kaldık. o kadar çok arkadaşımı çıkardım ki hayatımdan, çok iyi anlıyorum seni. kıza diyorum hastanedeyiz durum bu, hangi hastane aa benim evimden görünüyor orası diyor bana hassas konular, gerçekten değer verdiğin insanlarsa iletişim yolunu seç, söylediğin halde değişen birşey olmuyorsa ya da kendilerini savunmaya geçiyorlarsa salla gitsin zaten değmiyor hiç biri için, kötü günümde yanımda olmayan kakara kikiri yapmak için de olmasın :)

bir yandan da şöyle bişey var, babamı hastaneye yatırdığımız gün eşimle ilk kez yüz yüze görüşecektik (internetten tanışmıştık ama sevgili durumu falan yok arkadaş olarak :) kız kardeşiyle birlikte kendi arkadaşlarıyla görüşmek için bursaya geleceklerdi, gelmişken benimle de görüşeceklerdi). aradım dedim ben gelemiyorum böyle böyle durumu ağır babamın hastaneye yatırıyoruz. adam bi daha aramadı ya beni :) şuan o adamla evliyim hep derim kısmetten öte köy yok diye :)) neyse işte bu da böyle bir anım

Bir de bebiş doğduktan sonra gör kendini.süt kokusu ve ter kokusu karışacak.ay fena oldum.nisanda,şubatta fenalardaydım ben emzirirken.temmuzu Ağustos'u düşünemiyorum.resmen kokacağız.ben şimdiden çok pis hissediyorum kendimi. her gün üst baş değiştirdiğim halde.

Kendi doktorun görebilir plesanta previa teşhisi var ise normal doğum onerilmiyor yalnız. Ben sezeryan olacağım. Ama bu durumun en iyi doktorun değerlendirir
Bemde dr sorduğumda yukarı doğru ilerlemesse normal doğum olmaz. Rahim ağzı kapanıyor ama daha vakit var yukarı çıkar deyince irdelenmedim bende. Kendi dr görebiliyorsa iyi o zaman. Teşekkür ederim canım

Cnm cocuklar icin olan duvar kagitlari var onlardan kullanman lazim baby room wall paper :) bauhaus da degil de duvar kagidi satan dükkanlarda bulabilirsin. Bu arada banyoya duvar kagidi uygulamalari epey yaygin ancak islak mekan ile temas olmayan dogru noktaya konmasi ve kullanilan duvar kagidinin buna uygun bir duvar kagidi olmasi gerekiyor sizin banyodaki kalktiysa illa ya yapan ustanin yalnis veya eksik bir uygulamasi ya da urunun bu uygulamaya uygun olmamasindan kaynaklaniyordur. Yeni kagidiniz Hayirli olsun :)

Canim benim oncelikle basin saqolsun iste nekadae qulsekte eqlensekte hepimizin hayatinda bi kirildiqi noktalar var...aynen dediqine katiliyorum kotu qunde yanimda olmayan iyi qunde hic olmasin...esim cok israr etti qidelim istediqini soyle kirildiqini falan dedi ama simdi herkes biarada olacak beni yanliz qonderme dedi...Bende aksam qidecem kirildiqimi soylucem ama bundan sonra eskisi qibi olmaz hicbisey meraba meraba yani ay esine cok quldum ya nasil aramaz heralde ben olsam cingar cikarirdim bak siz bile yeni tandiiqm insanlarsiniz hepiniz sordunuz qecmis olsun dediniz Allah razi olsuj hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…