2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
başın sağolsun canım,Allah rahmet eylesin eşine de çok güldüm

selam ,
gecen sormustum.Okurken niyet fln etmemiz gerkmiyor mu? Nasıl baslıyoruz? Bu aksam okuyabilirim bende herhalde.Haber verecegim
Icinde suu arkadasimizin bebegi icin okudugunu gecirsen yeter cunku o zaten namaz kilip niyet etti hepimizin tek tek yapmasina gerek yok diye biliyorum. Okursan iyi olur cnm 1844 olduk daha 2600 adet lazim. Ben de biraz daha okuyorum insallah tamamlanacak

400 benim için yazarsan insallah canm

başın sağolsun canım,Allah rahmet eylesin eşine de çok güldüm

sağolun kızlar. evlendikten sonra açmıştım bu konuyu ne kızmıştım sana o zaman diye. o da üzülmüş o zaman, hatta konuyu açınca özür de dilemişti :)) iyi ki sevgili falan değilmişiz direk terkederdim :) işte herşeyin bi zamanı var Allah ne güzel kararlamış :)))

bide yakınlarında ölüm ya da ciddi bir hastalık gibi şeyleri tecrübe etmeyen, hastanenin o bunaltan havasını solumayan insanlardan fazla şey beklememek lazım. anlamıyorlar gerçekten. gerçi erkekler hepten odun bu konularda sanırım. 3 yıllık evliyiz, hala babamın ölüm yıl dönümlerinde kötü olabileceğimi hesaba katamıyor adam söylemeden :)) sorsam şimdi tarihi bile bilmiyordur o derece :)) herkesin kusurları var kimse dört dörtlük değil yeter ki doğru düzgün iletişim kurmayı bilelim.

çok seviyorum be abi

Bence de bir konuş, yeni gelen ürünlerden görme şansın varsa depodan falan onlara bir bakmak istesen nasıl olur acaba.

Bence de bir konuş, yeni gelen ürünlerden görme şansın varsa depodan falan onlara bir bakmak istesen nasıl olur acaba.

Bir sorayım canım. Sen teslimattan sonra durumu bana yazabilir misin? Olmazsa biz de biraz bekler Temmuz başı gibi sipariş veririz, zaten 10 günde teslim ediyorlar. İnşallah sorunsuz gelir seninki, yeni beşik arama derdinden kurtuluruz.

Saol cnm,, minnacık banyo, çocuğu yıkıyosun vs bi şekilde ıslanıyo büyük ferah bi yermiş gibi 2 duvarı birden kağıt yapmışlar. Mutfakta bile var aksi gibi,, onu da ev sahibi yaptırmış sonradan :) Vinil al dediler öyle aldım banyo için, doğrudur inşallah :)))) çocuğa da dediğin gibi yapayım o zaman.. wala bi saatlik işmiş, diğer odalar için sevdim uygulamasını aslında ama ben banyoyu şöyle şakıır şakır yıkamayı seviyorum :)

Göğüs yapısından da farkediyomuş cnm, öyle söylemişti doktor. Bi de su fazla içmiştir belki, bak o gerçekten arttırıyor. Still tea de iyi geliyor, ondan almak lazım, ben hastane çantama bile koyucam bu sefer :)

Kucuk qoquste daha cok sut olur derler doqrumuki bu acaba ozaman ben yandim suan 95 beden oldum cunku

Güzel bi ortamınız varsa eşinin mutlu olduğu. Bence bozma. Beklentini düşür. Benim sadece laklak yaptğm insanlar var sırrımı vermem ben de onlara öyle davranırım ama iyi zaman geçiriyorsam pekte sorgulamam. Tabi bana bi zararları yoksa. Anlayacağın dost az arkadaş çok olmalı bence. İletşim çok önemli diğer 7 kadından 1 i bile aramadıysa belki kendini ifade edemiyosundur onlara. Ama ciddi bi konu oldğu için kızlar biz bunları yaşadık biriniz bile aramadınız çok kırıldm de direk. Surat yapıp kendi huzurunu kaçrma onlara da o kadar değer verirsin olur biter ben kırıldğım yada aklıma takılan herşeyi söylerim herkese yoksa tekrar eskisi gibi olamam. İnan çok işe yarıyor şeffaflık

kizlar ya bu mobilya kokusu nerdeyse 2 aydir odayi havalandirdigimiz halde cikmiyor. sirkeli karbonatli suyla silindi, sabunlu suyla silindi, duru suyla silindi. var mi onerileriniz baska ne denesem acaba?

Haklisin canim dost bambaska bi kavram arkadaslik baska...walla bu halimle hic kendimi strese sokmayacam suan yoldayiz qidiyoruz esimi kimsenin yaninda kucuk dusurmem ama kirildiqimi soyleyecem icimde kalir yoksa hazir hormonlarim bozuk diye bahanemde varken dökeyim icimi

Ne kadar haklısın yazdıklarında benim de iki oğlum olacak inşallah bizde gelinlerimizi kızımız gibi görüp herzwmqn destek oluruz. Benim annemde kayınvalidesine yani babaanneme karşı çok iyiydi babaannemde anneme karşı genç kızken hep alllaha dua ettim inşallah kafa dengi bir kayınvalidem olur onunla birlikte gezeriz anne kız gibi oluruz diye çok şükür allah yüzüme baktı ve kayınvalidem çok iyi bir insan gerçekten kayınvalidelik değil annelik yapıyor gerçekten ve ilk doğumımda 20 gün geldi bana o kadar güzel baktıki şimdi oplum 2.5 yaşına izerimizde emeği çoktur. Her zaman gelir biz çok ıstar ederiz 2-3 ay kalır bende torununada çok düşkün yemeklerimizi yapar hiç elimi sürmem ben o evdeyken allah başımızdan eksik eymesin. Ve biz hep birlikte gezeriz her yaz 3 ayımız birlikte geçer bütün arkadaşlarına günlerine gezmelerine benide götürür. İnşallah hepimizin kayınvalidelerine allah gelin sevgisi nasip etsin zaten evladını seven anne onun sevdiği kadınıda sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…