- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
başın sağolsun canım,Allah rahmet eylesinya bazen insanlardan çok şey bekliyoruz, kendi kendilerine anlamalarını falan. o yüzden ilk bunu sordum ben de :))
canım benim gitmek istemiyorsan açık açık neden gitmek istemediğini, kırıldığını söyle, hatalarını kabul ederlerse ne ala. çünkü bazı insanlar için evden birini aramak yeterli geliyor, konunun muhatabını aramak yerine. ben bunları eşimin ailesiyle çok yaşadım, ama ben düşüncemi en azından eşime dile getirdiğim için yavaş yavaş düzelmeye başladı.
6 yıl önce babamı akciğer kanserinden kaybettim ben. vefatından 1 hafta öncesine kadar 1 ay süreyle hastanede kaldık. o kadar çok arkadaşımı çıkardım ki hayatımdan, çok iyi anlıyorum seni. kıza diyorum hastanedeyiz durum bu, hangi hastane aa benim evimden görünüyor orası diyor banahassas konular, gerçekten değer verdiğin insanlarsa iletişim yolunu seç, söylediğin halde değişen birşey olmuyorsa ya da kendilerini savunmaya geçiyorlarsa salla gitsin zaten değmiyor hiç biri için, kötü günümde yanımda olmayan kakara kikiri yapmak için de olmasın :)
bir yandan da şöyle bişey var, babamı hastaneye yatırdığımız gün eşimle ilk kez yüz yüze görüşecektik (internetten tanışmıştık ama sevgili durumu falan yok arkadaş olarak :) kız kardeşiyle birlikte kendi arkadaşlarıyla görüşmek için bursaya geleceklerdi, gelmişken benimle de görüşeceklerdi). aradım dedim ben gelemiyorum böyle böyle durumu ağır babamın hastaneye yatırıyoruz. adam bi daha aramadı ya beni :) şuan o adamla evliyimhep derim kısmetten öte köy yok diye :)) neyse işte bu da böyle bir anım
Icinde suu arkadasimizin bebegi icin okudugunu gecirsen yeter cunku o zaten namaz kilip niyet etti hepimizin tek tek yapmasina gerek yok diye biliyorum. Okursan iyi olur cnm 1844 olduk daha 2600 adet lazim. Ben de biraz daha okuyorum insallah tamamlanacakselam ,
gecen sormustum.Okurken niyet fln etmemiz gerkmiyor mu? Nasıl baslıyoruz? Bu aksam okuyabilirim bende herhalde.Haber verecegim
Icinde suu arkadasimizin bebegi icin okudugunu gecirsen yeter cunku o zaten namaz kilip niyet etti hepimizin tek tek yapmasina gerek yok diye biliyorum. Okursan iyi olur cnm 1844 olduk daha 2600 adet lazim. Ben de biraz daha okuyorum insallah tamamlanacak
Canim benim oncelikle basin saqolsun iste nekadae qulsekte eqlensekte hepimizin hayatinda bi kirildiqi noktalar var...aynen dediqine katiliyorum kotu qunde yanimda olmayan iyi qunde hic olmasin...esim cok israr etti qidelim istediqini soyle kirildiqini falan dedi ama simdi herkes biarada olacak beni yanliz qonderme dedi...Bende aksam qidecem kirildiqimi soylucem ama bundan sonra eskisi qibi olmaz hicbisey meraba meraba yaniay esine cok quldum ya nasil aramaz heralde ben olsam cingar cikarirdim bak siz bile yeni tandiiqm insanlarsiniz hepiniz sordunuz qecmis olsun dediniz Allah razi olsuj hepinizden
başın sağolsun canım,Allah rahmet eylesineşine de çok güldüm
Bence de bir konuş, yeni gelen ürünlerden görme şansın varsa depodan falan onlara bir bakmak istesen nasıl olur acaba.Canım saol bilgi için. Şimdi ben alternatif aramaya başlamıştım, o zaman yine o modele mi dönsem :) 19'unda teslimatı var diğer ürünlerin, o zamana kadar ilave yapabiliriz. Aldığım şube ile konuşayım ben de bir bende bakalım.
Bence de bir konuş, yeni gelen ürünlerden görme şansın varsa depodan falan onlara bir bakmak istesen nasıl olur acaba.
Cnm cocuklar icin olan duvar kagitlari var onlardan kullanman lazim baby room wall paper :) bauhaus da degil de duvar kagidi satan dükkanlarda bulabilirsin. Bu arada banyoya duvar kagidi uygulamalari epey yaygin ancak islak mekan ile temas olmayan dogru noktaya konmasi ve kullanilan duvar kagidinin buna uygun bir duvar kagidi olmasi gerekiyor sizin banyodaki kalktiysa illa ya yapan ustanin yalnis veya eksik bir uygulamasi ya da urunun bu uygulamaya uygun olmamasindan kaynaklaniyordur. Yeni kagidiniz Hayirli olsun :)
Canim varya kardeismin bebeqi suan 3 aylik oldu ve qelinimizin oyle bir sutu warki masaAllah ustu basi islaniyo :):) kahvaltiyi duzqun yapmaz bile oqlen hc bisey yemez abur uburla qecistirir aksamda oylesine atistirir :) bence sut yemekle deil bunyeyle alakali qibi :):)
Kucuk qoquste daha cok sut olur derler doqrumuki bu acaba ozaman ben yandim suan 95 beden oldum cunkuGöğüs yapısından da farkediyomuş cnm, öyle söylemişti doktor. Bi de su fazla içmiştir belki, bak o gerçekten arttırıyor. Still tea de iyi geliyor, ondan almak lazım, ben hastane çantama bile koyucam bu sefer :)
Bir sorayım canım. Sen teslimattan sonra durumu bana yazabilir misin? Olmazsa biz de biraz bekler Temmuz başı gibi sipariş veririz, zaten 10 günde teslim ediyorlar. İnşallah sorunsuz gelir seninki, yeni beşik arama derdinden kurtuluruz.[/QUOTE Ben haftaya yine bir arar sorarım , birşey öğrenirsem haber veririm .
Kucuk qoquste daha cok sut olur derler doqrumuki bu acaba ozaman ben yandim suan 95 beden oldum cunku
Güzel bi ortamınız varsa eşinin mutlu olduğu. Bence bozma. Beklentini düşür. Benim sadece laklak yaptğm insanlar var sırrımı vermem ben de onlara öyle davranırım ama iyi zaman geçiriyorsam pekte sorgulamam. Tabi bana bi zararları yoksa. Anlayacağın dost az arkadaş çok olmalı bence. İletşim çok önemli diğer 7 kadından 1 i bile aramadıysa belki kendini ifade edemiyosundur onlara. Ama ciddi bi konu oldğu için kızlar biz bunları yaşadık biriniz bile aramadınız çok kırıldm de direk. Surat yapıp kendi huzurunu kaçrma onlara da o kadar değer verirsin olur biterCanim benim oncelikle basin saqolsun iste nekadae qulsekte eqlensekte hepimizin hayatinda bi kirildiqi noktalar var...aynen dediqine katiliyorum kotu qunde yanimda olmayan iyi qunde hic olmasin...esim cok israr etti qidelim istediqini soyle kirildiqini falan dedi ama simdi herkes biarada olacak beni yanliz qonderme dedi...Bende aksam qidecem kirildiqimi soylucem ama bundan sonra eskisi qibi olmaz hicbisey meraba meraba yaniay esine cok quldum ya nasil aramaz heralde ben olsam cingar cikarirdim bak siz bile yeni tandiiqm insanlarsiniz hepiniz sordunuz qecmis olsun dediniz Allah razi olsuj hepinizden
Yok cnm ya öyle olsa ben yine emziremezdim :)))))
28+2 alin bi fotoda benden
Haklisin canim dost bambaska bi kavram arkadaslik baska...walla bu halimle hic kendimi strese sokmayacam suan yoldayiz qidiyoruz esimi kimsenin yaninda kucuk dusurmem ama kirildiqimi soyleyecem icimde kalir yoksa hazir hormonlarim bozuk diye bahanemde varken dökeyim icimiGüzel bi ortamınız varsa eşinin mutlu olduğu. Bence bozma. Beklentini düşür. Benim sadece laklak yaptğm insanlar var sırrımı vermem ben de onlara öyle davranırım ama iyi zaman geçiriyorsam pekte sorgulamam. Tabi bana bi zararları yoksa. Anlayacağın dost az arkadaş çok olmalı bence. İletşim çok önemli diğer 7 kadından 1 i bile aramadıysa belki kendini ifade edemiyosundur onlara. Ama ciddi bi konu oldğu için kızlar biz bunları yaşadık biriniz bile aramadınız çok kırıldm de direk. Surat yapıp kendi huzurunu kaçrma onlara da o kadar değer verirsin olur biterben kırıldğım yada aklıma takılan herşeyi söylerim herkese yoksa tekrar eskisi gibi olamam. İnan çok işe yarıyor şeffaflık
Ne kadar haklısın yazdıklarında benim de iki oğlum olacak inşallah bizde gelinlerimizi kızımız gibi görüp herzwmqn destek oluruz. Benim annemde kayınvalidesine yani babaanneme karşı çok iyiydi babaannemde anneme karşı genç kızken hep alllaha dua ettim inşallah kafa dengi bir kayınvalidem olur onunla birlikte gezeriz anne kız gibi oluruz diye çok şükür allah yüzüme baktı ve kayınvalidem çok iyi bir insan gerçekten kayınvalidelik değil annelik yapıyor gerçekten ve ilk doğumımda 20 gün geldi bana o kadar güzel baktıki şimdi oplum 2.5 yaşına izerimizde emeği çoktur. Her zaman gelir biz çok ıstar ederiz 2-3 ay kalır bende torununada çok düşkün yemeklerimizi yapar hiç elimi sürmem ben o evdeyken allah başımızdan eksik eymesin. Ve biz hep birlikte gezeriz her yaz 3 ayımız birlikte geçer bütün arkadaşlarına günlerine gezmelerine benide götürür. İnşallah hepimizin kayınvalidelerine allah gelin sevgisi nasip etsin zaten evladını seven anne onun sevdiği kadınıda sever.İnsan imreniyor dimi gerçek anne gibi olan kv lere , neler neler yapanlar var nasıl ilgililer ki sen tatile gitme demiyorsun biraz ertele diyorsun anladığım kadarıyla.Burda bir arkadaş vardı adını hatırlamıyorm ama kv baya iyiydi ne yalan söyliim kıskandım valla :)Ama boşver canım hayırlsı böyle demek ki Allah sabrını verir merak etme.Sende yardımcı birini tutarsan hallolur zaten dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?