2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ben bu yaza kadar babet yahut spor ayakkabı giydirdim hep cnm. İyi bi spor ayakkabı alırsan hiçbişey olmaz. Biz indirimlerini takip ederek sketchers tercih ettik daha çok. o da panço ve özellikle de morhipoda uygun oluyor. Bu yaza kadar sadece tatilde terlik giymişti yani. Ama bizim bahçede çok taş var ondan korktuğum için.. bu yaz pançodan sandalet aldık çok rahat ve fiyatı da uygundu. Ekliyorum fotoğrafını.. aklında olsun alışverişe çıkınca bakarsın beğenirsen :)

Eklentiler

• image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 66
Bende bu tarz düşünüyorum açıkçası canm. Yazık parmağı bir yere caprti mi çok canı yanar. Çok teşekkür ederim

hoşgeldin. .
Allah sağlıkla kucağına versin.. huzurla buyur inşallah bebeğiniz. Hepsi vaktini zamanını bekliyor. Rabbim anneliği hakedene yasatsin insallah.
Amin seninde hepimizinde bebislerini insallah. Çok dogru bir noktaya parmak bastın annelikten sevkatten yoksun canavarlardan da o masumları korusun Rabbim.

Kiyamam yaaa ben yine yatar dinlenirimde senin bide cocuqun var ister istemez kosturuyosun pesinde neyse Allah'tan az kaldi senin safak 51

Sorma... bitabım şu an... dün işe gitmek zorunda kaldım özel bi müşteri için 2-3 saatliğine ve hep ayaktaydım. Oradan hastaneye geçtim kayınpederimi ziyarete.. içim rahat etmedi kayınvalidemi aldım eve geldim. Kız bahçe istedi, yemekten sonra bahçeye indik çıktık. Zaten gece 2-3 gibi anca uyuyabildim... sabah kalktım kıza ve eşimle kayınvalideme kahvaltı hazırladım,,, kız babaannesinin gidiceğini anlayınca hüngür hüngür ağlamaya başladı, yardımcı kadınla onu bahçeye yolladım ve bu sefer de 12'de arkadaşlarımız gelicekti onlara kahvaltı hazırladım :))) o sırada babam kıza akülü araba sözü vermişti kalkmış gelmiş götürmeye,, bahçeden onu aldı gitti de çok şükür ben de misafirle beraber bi çay içebildim. Bi saat sonra hem babamlar geldi ve kız huysuzlandı misafir görünce, hem eşim babasını taburcu edip geldi,,, bi de ona tekrar sofra toparladım :)) sonra misafir gitti, kocam yattı, kızın arkadaşı geldi sakinleşti ve şükürler olsun şimdi biraz uzanabildim! Çok yorgunuuuum :))))) yemin ederim onlarca kemiğimin ağrıdığını teeek tek hissediyorum. Sen şu an prenses sayılırsın cnm, kıymetini bil ve keyfine bak :))))) (arada kadına destek için kaç makine çamaşır yıkayıp astım vs onları tek tek yazmayayım :)))

ben de ağdaya gidiyorum da asıl şunu soracagım:)
kuaförümü değiştirdim de yenisi ağda sürmeden önce pudra döküyor,zararı olur mu ki?

Ya bazıları yapıyor onu da yeni ağdalarda gerek yok sanırım. Bilemedim ama zararı olmaz heralde, neticede bebeğin kendisine de pudra sürülüyor... ben sevmediğim ve tıkandığım için kullanmam hiç ama kullanan var sonuçta :) ya nası dayanıyosun peki,, kol bacak tamam da.. nefret ediyorum

ilk zamanlar daha zordu alışana kadar, hatta cevrem senin gibi canı tatlı biri nasıl gider diyordu.10 sene geçince alıştım ama niyeyse hamile kaldığımdan beri acayip üşeniyorum ama mecbur gidiyorum.
bu arada bacaklarım kendiliğinden döküldü,cok mutlu oldum,bikini bölgeme olsaydı keşke:)))

Kaç tane body işimizi görür sence? Ben Ayşe'ye body ve tulum yetiştiremedim ilk ay diye hatırlıyorum. Sanki sürekli bi acil yıkamak ütülemek zorunda kalıyoduk. Epey de almıştık halbuki
Valla cnm saymadım ama on bes yirmi kadar aldm oglum cok kusuyordu yetistiremiyrdum onunkilerden de cıkardm ama kıslık kullanabilirmiyz bilmiyrm

Ben hamileliğin başından beri kuaföre gidiyorum çok rahat oluyor . Lazere gidiyordum bitiremeden hamile kaldım azaldı da o yüzden tavsiye ederim 5 dakikada bitiyor.

evet canım rahat oluyor.ben de gidiyorum . kendim ağda yapamam,jileti de kullanmak istemiyorum.ama pudra ve yağ sürüyorlar ya acaba zararı olur mu diye takıldım.

Yok normalde rahatlık tabi de hamileyken çekilmiyo işte hatta hamileyken manikür pedikür dışında herşey zulüm geliyo bana,, korkuyorum bi sabah kaşlarımı bitişik bulucam diye :))

Yok normalde rahatlık tabi de hamileyken çekilmiyo işte hatta hamileyken manikür pedikür dışında herşey zulüm geliyo bana,, korkuyorum bi sabah kaşlarımı bitişik bulucam diye :))

ay benim kaşlar da aynı durumda valla:)))
ağdaya gidip geldim az önce,bi de kaşları halletsem iyi olacak:)

Valla cnm saymadım ama on bes yirmi kadar aldm oglum cok kusuyordu yetistiremiyrdum onunkilerden de cıkardm ama kıslık kullanabilirmiyz bilmiyrm

Evet sıkıntı orada, bizim de uzun kollu çoğu. Yeni aldıklarım kısa ama onlar da yetmicek sanırım. Haftaya mini bi tur daha gerekicek o zaman hakikaten yorucu olmaya başladı. sıcak ve göbek birleşince alışveriş bile zevk vermiyo artık demek ki :)

ay benim kaşlar da aynı durumda valla:)))
ağdaya gidip geldim az önce,bi de kaşları halletsem iyi olacak:)

Geçmiş olsun :) darısı başımıza :)) Aslında doktor lazere devam edebilirsin hiç alakası yok bebekle demişti ama ben korktum. Yoksa en rahatı o... hem de uzun vadede çok daha ekonomik çünkü 3-4 ayda bir gitmeye başlıyosun. İnsan belli bi yaştan sonra iyice sıkıntılanmaya başlıyo kaşıydı kılıydı :) önceden severdim ben,, hatta dinlendirici bile gelirdi ama şimdi gerçekten aşırı üşeniyorum :)))

Insallah cnm kimden duysam 2 yas donemini gecince zor oluyormus. Sanirim bu bez olayini 2 yaş sendromuna girmeden ( inatcilik donemi) halletmek gerekiyor.

Aynen, biz de o yüzden diretmedik hiç çünkü 2 yaş civarı çocuğa en ufak değişiklik bile travmatik geliyor. Bir de oturmadan hemen önce,yürümeden hemen önce, konuşmadan vs yani önemli gelişim aşamalarından önce aşırı bi gerginliği olduğunu düşündük hep babasıyla. Ne zaman çok kötü bi dönem geçirsek o süreçten hemen sonra yeni ve önemli bir adım attı mutlaka. Belki tesadüfidir ama bize hep arada kalmanın sıkıntısı gibi geldi öyle dönemler ve üstüne gitmedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…