Bana da bırak seneye alistir diyen oldu ama yok bezsiz daha iyi hissedecek kizim da eminim. O yüzden ha gayret doğum öncesi çözelim su işi dedim. Zaten sıkça pisik olmaya başladı hiç değilse bahanem olur.
Ay canm hazır bulmuşken sana sorayım. Kizim 2 yaşını geçti malum. Nasıl bir yaz ayakkabısı almalıyım. Önü tamamen açık sandalet mi yoksa babet gibi cirtcirtli birşey mi almaliyimm. Dün alayım diye çıktım.eşim benden pimpirikli ya ayağı yapılırsa düşerse ya şöyle olursa böyle olursa dedi pes ettim. Bir dusunehim dedim.Bana kalsa sporla çok rahat edebilir. Ama ayakları çok mu piser bu kez de
Ben gittim cnm. En temizi,,, hatta başka bi yol yok sanırım :))kızlar ağda işini nasıl hallediyorsunuz,kuaföre giden var mı?
Bende bu tarz düşünüyorum açıkçası canm. Yazık parmağı bir yere caprti mi çok canı yanar. Çok teşekkür ederimBen bu yaza kadar babet yahut spor ayakkabı giydirdim hep cnm. İyi bi spor ayakkabı alırsan hiçbişey olmaz. Biz indirimlerini takip ederek sketchers tercih ettik daha çok. o da panço ve özellikle de morhipoda uygun oluyor. Bu yaza kadar sadece tatilde terlik giymişti yani. Ama bizim bahçede çok taş var ondan korktuğum için.. bu yaz pançodan sandalet aldık çok rahat ve fiyatı da uygundu. Ekliyorum fotoğrafını.. aklında olsun alışverişe çıkınca bakarsın beğenirsen :)
Ben gittim cnm. En temizi,,, hatta başka bi yol yok sanırım :))
Amin seninde hepimizinde bebislerini insallah. Çok dogru bir noktaya parmak bastın annelikten sevkatten yoksun canavarlardan da o masumları korusun Rabbim.hoşgeldin. .
Allah sağlıkla kucağına versin.. huzurla buyur inşallah bebeğiniz. Hepsi vaktini zamanını bekliyor. Rabbim anneliği hakedene yasatsin insallah.
Kiyamam yaaa ben yine yatar dinlenirimde senin bide cocuqun var ister istemez kosturuyosun pesindeneyse Allah'tan az kaldi senin safak 51
ben de ağdaya gidiyorum da asıl şunu soracagım:)
kuaförümü değiştirdim de yenisi ağda sürmeden önce pudra döküyor,zararı olur mu ki?
Bende bu tarz düşünüyorum açıkçası canm. Yazık parmağı bir yere caprti mi çok canı yanar. Çok teşekkür ederim
Ya bazıları yapıyor onu da yeni ağdalarda gerek yok sanırım. Bilemedim ama zararı olmaz heralde, neticede bebeğin kendisine de pudra sürülüyor... ben sevmediğim ve tıkandığım için kullanmam hiç ama kullanan var sonuçta :) ya nası dayanıyosun peki,, kol bacak tamam da.. nefret ediyorum
Valla cnm saymadım ama on bes yirmi kadar aldm oglum cok kusuyordu yetistiremiyrdum onunkilerden de cıkardm ama kıslık kullanabilirmiyz bilmiyrmKaç tane body işimizi görür sence? Ben Ayşe'ye body ve tulum yetiştiremedim ilk ay diye hatırlıyorum. Sanki sürekli bi acil yıkamak ütülemek zorunda kalıyoduk. Epey de almıştık halbuki
Insallah cnm kimden duysam 2 yas donemini gecince zor oluyormus. Sanirim bu bez olayini 2 yaş sendromuna girmeden ( inatcilik donemi) halletmek gerekiyor.25.5 canm. Bezden rahatsız ve yaptığında belirttiği için hazır diye düşündüm umarım bir haftaya kuru günler bizi bekler
Ben hamileliğin başından beri kuaföre gidiyorum çok rahat oluyor . Lazere gidiyordum bitiremeden hamile kaldım azaldı da o yüzden tavsiye ederim 5 dakikada bitiyor.kızlar ağda işini nasıl hallediyorsunuz,kuaföre giden var mı?
Ben hamileliğin başından beri kuaföre gidiyorum çok rahat oluyor . Lazere gidiyordum bitiremeden hamile kaldım azaldı da o yüzden tavsiye ederim 5 dakikada bitiyor.
Serklajli olmasam giderdim serklajliyim diye cekiniyorum acikcasievet canım rahat oluyor.ben de gidiyorum . kendim ağda yapamam,jileti de kullanmak istemiyorum.ama pudra ve yağ sürüyorlar ya acaba zararı olur mu diye takıldım.
ilk zamanlar daha zordu alışana kadar, hatta cevrem senin gibi canı tatlı biri nasıl gider diyordu.10 sene geçince alıştım ama niyeyse hamile kaldığımdan beri acayip üşeniyorum ama mecbur gidiyorum.
bu arada bacaklarım kendiliğinden döküldü,cok mutlu oldum,bikini bölgeme olsaydı keşke:)))
Yok normalde rahatlık tabi de hamileyken çekilmiyo iştehatta hamileyken manikür pedikür dışında herşey zulüm geliyo bana,, korkuyorum bi sabah kaşlarımı bitişik bulucam diye :))
Valla cnm saymadım ama on bes yirmi kadar aldm oglum cok kusuyordu yetistiremiyrdum onunkilerden de cıkardm ama kıslık kullanabilirmiyz bilmiyrm
ay benim kaşlar da aynı durumda valla:)))
ağdaya gidip geldim az önce,bi de kaşları halletsem iyi olacak:)
Insallah cnm kimden duysam 2 yas donemini gecince zor oluyormus. Sanirim bu bez olayini 2 yaş sendromuna girmeden ( inatcilik donemi) halletmek gerekiyor.
Serklajli olmasam giderdim serklajliyim diye cekiniyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?