2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ne güzel bir kısmından kurtulmuşşsun. ben de en az 10 yıldır sir ağda yaptırıyorum ama benim dökülmediği gibi hamilelikte acısı iyice arttı ,dayanması zor oluyor. bir de son gidişimde göbek yüzünden uzanamadım ,yarım yamalak yaptı . önüümüzdeki ay nasıl yaptırıcam bilmiyorum

Kesinleştirdiğimiz en geç doğum tarihime 47 gün kalmış bu arada hanımlar :)) kendi daha erken gelmezse tabi :)sevinsem mi gerilsem mi bilemiyorum :)) sizde durumlar nasıl? Sezeryandan dolayı tarihi kesinleştiren vs var mı?

Evet cnm, hatta korkup yapmayanlar bile varmış hamilelere :) ama bence onu anlar insan yaptırırken ya,,, yani öyle aşırı bi kasılma falan olsa hissederiz heralde... o yüzden pek kulak asmıyorum ben öyle şeylere,,, ama tabi riskli bi durum olsaydı korkardım. Bi de arch2401 ın durumu bizden hassas, küçük bile olsa enfeksiyon kapma riskini dahi göze alamaz doğal olarak..

Aynen cnm hemen yoruluyrz pert oluyrm valla iskence olmaya basladı nefes nefese kalıyorum hemen

Rica ederim canım bizde geçtik bu yollardan emin yol herşey güZel olacak

Ne güzel canım az kalmış üzülme tatlım tam tersi cennet kokusunu içine çekeceksin

Allah nasip ederse benim normal olacak canım benimki belli değil yani

Çok güzel spor sandaletler var onlardan alabilirsin Nike in var mesela bakmanın oneririrm

rica ederim:)
kesinlikle herkesin evladı kendine kıymetlidir ama dediğin gibi uzun uğraşlardan ve çabalardan sonra olunca daha da bi kıymetli oluyorlar:)
allahım herkesin evladını bağışlasın,kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sınamasın.

bebişe ayakkabı aldın mı;aldıysan nerden canım?

sağol canım:) darısı sana:)
yaptırana kadar üşeniyordum ama şimdi de rahatladım valla. lazeri ben de düşünüyorum ama benim bikini bölgemde vitiligo var,beyaz lekeler yani. doktor olur derse yaptırabilirim. dediğin gibi hem ekonomik hem de geç gidiyosun. ağda ayda 1 gerekiyor. bebişler bi doğsun da bakarız artık:)

evet ya en azından bacakla uğraşmayacağım. kendi kendine dökülmüş gitmiş:)
valla 2 ay falan idare edilecek bir şey olsa ben de gitmek istemiyorum hamilelikte ama sıcaklar da geliyor,daha da rahatsız edecek. e doktor kontrolüne gidiyoruz,alttan bakması gerekir falan.
eli hafif ağdacının allahtan acımıyor ama sırt üstü yatmak sıkıntı valla,nefes zor alınıyor.

bende hiç kasılma ya da gerilme olmuyor. o yönden bir sorunum yok. yeni yere başlama sebebim de ağdayı her sürüşünde yeni spatula kullanması. yani tek spatulayla ağdayı tamamlamıyor. böylece başkasının tenine değen spatula ağdanın içine girmiyor. ama allah korusun ağdanin kendisinden mikrop kapma durumu da olmaz inşallah. son 3 ay,hayırlısıyla bi doğursaydık. valla her adımı temkinle atmak yordu beni.

göbüşler iyice büyüyünce napacağız,mecbur gidilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…