ilk zamanlar daha zordu alışana kadar, hatta cevrem senin gibi canı tatlı biri nasıl gider diyordu.10 sene geçince alıştım ama niyeyse hamile kaldığımdan beri acayip üşeniyorum ama mecbur gidiyorum.
bu arada bacaklarım kendiliğinden döküldü,cok mutlu oldum,bikini bölgeme olsaydı keşke:)))
ne güzel bir kısmından kurtulmuşşsun. ben de en az 10 yıldır sir ağda yaptırıyorum ama benim dökülmediği gibi hamilelikte acısı iyice arttı ,dayanması zor oluyor. bir de son gidişimde göbek yüzünden uzanamadım ,yarım yamalak yaptı . önüümüzdeki ay nasıl yaptırıcam bilmiyorum
Kesinleştirdiğimiz en geç doğum tarihime 47 gün kalmış bu arada hanımlar :)) kendi daha erken gelmezse tabi :)sevinsem mi gerilsem mi bilemiyorum :)) sizde durumlar nasıl? Sezeryandan dolayı tarihi kesinleştiren vs var mı?
Evet cnm, hatta korkup yapmayanlar bile varmış hamilelere :) ama bence onu anlar insan yaptırırken ya,,, yani öyle aşırı bi kasılma falan olsa hissederiz heralde... o yüzden pek kulak asmıyorum ben öyle şeylere,,, ama tabi riskli bi durum olsaydı korkardım. Bi de arch2401
ın durumu bizden hassas, küçük bile olsa enfeksiyon kapma riskini dahi göze alamaz doğal olarak..
Evet sıkıntı orada, bizim de uzun kollu çoğu. Yeni aldıklarım kısa ama onlar da yetmicek sanırım. Haftaya mini bi tur daha gerekicek o zaman hakikaten yorucu olmaya başladı. sıcak ve göbek birleşince alışveriş bile zevk vermiyo artık demek ki :)
Aynen canm ilk günüm. Lazimliga iki basarili cisimiz oldu şükür. Evet cisimiz tuvalete diye sürekli şarkı modundayiz. Ay çok zormus. Çamaşır makinesi bugün 4 yıkama yaptı. Oturmadim daha hiç yaa. İnsallah kolay geçer bundan sonraki günler. Çok sagol desteğin için canm
Gretchen Grundler
alez soruyordun, yatasta var su geciren gecirmeyen olarak 2 cesit varmis. jokerde de var. ben civilden aldim bizim yatagin olcusune uyan bir tek orda bulabildigim icin. baby jem 90x135 cm 28 tl :)
Kesinleştirdiğimiz en geç doğum tarihime 47 gün kalmış bu arada hanımlar :)) kendi daha erken gelmezse tabi :)sevinsem mi gerilsem mi bilemiyorum :)) sizde durumlar nasıl? Sezeryandan dolayı tarihi kesinleştiren vs var mı?
Bana da bırak seneye alistir diyen oldu ama yok bezsiz daha iyi hissedecek kizim da eminim. O yüzden ha gayret doğum öncesi çözelim su işi dedim. Zaten sıkça pisik olmaya başladı hiç değilse bahanem olur.
Ay canm hazır bulmuşken sana sorayım. Kizim 2 yaşını geçti malum. Nasıl bir yaz ayakkabısı almalıyım. Önü tamamen açık sandalet mi yoksa babet gibi cirtcirtli birşey mi almaliyimm. Dün alayım diye çıktım.eşim benden pimpirikli ya ayağı yapılırsa düşerse ya şöyle olursa böyle olursa dedi pes ettim. Bir dusunehim dedim.Bana kalsa sporla çok rahat edebilir. Ama ayakları çok mu piser bu kez de
Çok ilginç,,, ve bi o kadar da özel bi durum gerçekten :) Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin, bu kadar uğraş verdikten sonra daha da üzerine titrersiniz,,, daha da kıymetli olurlar eminim. Teşekkürler cvp verdiğiniz için
rica ederim:)
kesinlikle herkesin evladı kendine kıymetlidir ama dediğin gibi uzun uğraşlardan ve çabalardan sonra olunca daha da bi kıymetli oluyorlar:)
allahım herkesin evladını bağışlasın,kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sınamasın.
Ben bu yaza kadar babet yahut spor ayakkabı giydirdim hep cnm. İyi bi spor ayakkabı alırsan hiçbişey olmaz. Biz indirimlerini takip ederek sketchers tercih ettik daha çok. o da panço ve özellikle de morhipoda uygun oluyor. Bu yaza kadar sadece tatilde terlik giymişti yani. Ama bizim bahçede çok taş var ondan korktuğum için.. bu yaz pançodan sandalet aldık çok rahat ve fiyatı da uygundu. Ekliyorum fotoğrafını.. aklında olsun alışverişe çıkınca bakarsın beğenirsen :)
Geçmiş olsun :) darısı başımıza :)) Aslında doktor lazere devam edebilirsin hiç alakası yok bebekle demişti ama ben korktum. Yoksa en rahatı o... hem de uzun vadede çok daha ekonomik çünkü 3-4 ayda bir gitmeye başlıyosun. İnsan belli bi yaştan sonra iyice sıkıntılanmaya başlıyo kaşıydı kılıydı :) önceden severdim ben,, hatta dinlendirici bile gelirdi ama şimdi gerçekten aşırı üşeniyorum :)))
sağol canım:) darısı sana:)
yaptırana kadar üşeniyordum ama şimdi de rahatladım valla. lazeri ben de düşünüyorum ama benim bikini bölgemde vitiligo var,beyaz lekeler yani. doktor olur derse yaptırabilirim. dediğin gibi hem ekonomik hem de geç gidiyosun. ağda ayda 1 gerekiyor. bebişler bi doğsun da bakarız artık:)
ne güzel bir kısmından kurtulmuşşsun. ben de en az 10 yıldır sir ağda yaptırıyorum ama benim dökülmediği gibi hamilelikte acısı iyice arttı ,dayanması zor oluyor. bir de son gidişimde göbek yüzünden uzanamadım ,yarım yamalak yaptı . önüümüzdeki ay nasıl yaptırıcam bilmiyorum
evet ya en azından bacakla uğraşmayacağım. kendi kendine dökülmüş gitmiş:)
valla 2 ay falan idare edilecek bir şey olsa ben de gitmek istemiyorum hamilelikte ama sıcaklar da geliyor,daha da rahatsız edecek. e doktor kontrolüne gidiyoruz,alttan bakması gerekir falan.
eli hafif ağdacının allahtan acımıyor ama sırt üstü yatmak sıkıntı valla,nefes zor alınıyor.
Evet cnm, hatta korkup yapmayanlar bile varmış hamilelere :) ama bence onu anlar insan yaptırırken ya,,, yani öyle aşırı bi kasılma falan olsa hissederiz heralde... o yüzden pek kulak asmıyorum ben öyle şeylere,,, ama tabi riskli bi durum olsaydı korkardım. Bi de arch2401
ın durumu bizden hassas, küçük bile olsa enfeksiyon kapma riskini dahi göze alamaz doğal olarak..
bende hiç kasılma ya da gerilme olmuyor. o yönden bir sorunum yok. yeni yere başlama sebebim de ağdayı her sürüşünde yeni spatula kullanması. yani tek spatulayla ağdayı tamamlamıyor. böylece başkasının tenine değen spatula ağdanın içine girmiyor. ama allah korusun ağdanin kendisinden mikrop kapma durumu da olmaz inşallah. son 3 ay,hayırlısıyla bi doğursaydık. valla her adımı temkinle atmak yordu beni.
evet canım rahat oluyor.ben de gidiyorum . kendim ağda yapamam,jileti de kullanmak istemiyorum.ama pudra ve yağ sürüyorlar ya acaba zararı olur mu diye takıldım.