- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Üzgünüm sen değilsin 22 yaşındayımDemekki en kucuk benmisim anlasildi
Evet cnm yaa is yapıp yatinca yerimden kalkamıyorum inan saga sola dönemiyorum o denliSeni canı gönülden anlıyorum :) çok fena bela vuruyor işi fazla kaçırınca
Göbeğimden görmez olduğumdan beri yapmadım ama başkasına yaptıramam ben, görmeden falan kendim yaparım. Lastik eldiven kullanıyorum, olduğu kadarını alırım gerisini jilet yaparım herhalde. Pudrayı daha temiz çeksin ve acısı azalsin diye kullanıyorlar, ben de vücut için yaparken pudra kullanıyorum daha rahat oluyor, sürmediğim zaman daha çok yapışıyor. Yağ da zaten sir ağdanın çıkması için şart.evet canım rahat oluyor.ben de gidiyorum . kendim ağda yapamam,jileti de kullanmak istemiyorum.ama pudra ve yağ sürüyorlar ya acaba zararı olur mu diye takıldım.
Kaşlar için de üstlerini ve altında kalan kalın kısmı braun yüz epilatörüyle alıyorum, ince hattı da cımbızla kendim alıyorum. Uzun zamandır saç hariç kuaföre gitmez oldum, geçen sene taşındım bulunduğum yere kaşımı inceltmeyecek bir kuaför bulamam diye korkup kendim almaya başladım baktım güzel alıyorum artık hep kendim alıyorum. İnce kaş korkusundan yetenek geliştirdim resmen :)ay benim kaşlar da aynı durumda valla:)))
ağdaya gidip geldim az önce,bi de kaşları halletsem iyi olacak:)
Gretchen Grundler alez soruyordun, yatasta var su geciren gecirmeyen olarak 2 cesit varmis. jokerde de var. ben civilden aldim bizim yatagin olcusune uyan bir tek orda bulabildigim icin. baby jem 90x135 cm 28 tl :)
Evet cnm yaa is yapıp yatinca yerimden kalkamıyorum inan saga sola dönemiyorum o denli
bende hiç kasılma ya da gerilme olmuyor. o yönden bir sorunum yok. yeni yere başlama sebebim de ağdayı her sürüşünde yeni spatula kullanması. yani tek spatulayla ağdayı tamamlamıyor. böylece başkasının tenine değen spatula ağdanın içine girmiyor. ama allah korusun ağdanin kendisinden mikrop kapma durumu da olmaz inşallah. son 3 ay,hayırlısıyla bi doğursaydık. valla her adımı temkinle atmak yordu beni.
Üzgünüm sen değilsin 22 yaşındayım
sağol canım:) darısı sana:)
yaptırana kadar üşeniyordum ama şimdi de rahatladım valla. lazeri ben de düşünüyorum ama benim bikini bölgemde vitiligo var,beyaz lekeler yani. doktor olur derse yaptırabilirim. dediğin gibi hem ekonomik hem de geç gidiyosun. ağda ayda 1 gerekiyor. bebişler bi doğsun da bakarız artık:)
Evet canim bende aqdaya qidiyorum.mesela benim kuaforum ilk 3 ay dusuk riski olabilir diye alamam dedi.Bende oqun buqindur jilet kullaniyorum zor oluyo ama sık sık doktora qittiqimiz icin aqda sknti oluyo uzamiyo falan e aqda icinde beklemek qerekiyo.Ben 36 ya kadar jilete devam edecem ondan sonra yine aqdaya devam :)
Benim bildiğim spinal sezeryan için, epidural normal ama sancısız Doğum için kullanılıyor canım.Bence de cnm, ikidir :)) wala bana da spinal mi epidural mi demişlerdi,, anlatmışlardı farkını, sebebini tam hatırlamıyorum ama kesinlikle epidural demiştim :) bi de babam icra etmese de doktor, o da epidurale yönlendirmişti anestezi uzmanı konuştuktan sonra. Bi bildiği vardır heralde dedim, daha da bi rahat girdim :) şimdi tekrar baktım da yazarken, baya fark varmış gerçekten :)
""""Spinal ve epidural anestezinin her ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir. Yalnız spinal anestezide ilaç omurilik etrafındaki dura zarı geçilerek daha içeriye sıvının içine verilir. Epidural anestezide ise ilaç zarın dışına verilir, zarın arkasındaki sıvıya kadar ilerlenmez. Spinal anestezide etki hemen başlar, epidural anestezide etki 15-20 dakika sonra başlar. Spinal anestezinin etkisi kısa sürer, ilaç bir defada verilir, tekrar ilaç verilerek etki süresi uzatılamaz. Epidural anestezide etki süresi daha uzun sürebilir, tekrar ilaç verilerek anestezi uzatılabilir. Epidural anestezide hastanın belinde takılı bir kateter (ince boru) kalır ve ameliyattan sonra bu kateterden tekrar ilaç verilebilir böylelikle hasta ağrı hissetmez. Spinal anestezide ise anestezinin uygulandığı bel bölgesi hemen kapatılır ve kateter konulmaz. Spinal anestezide ameliyattan sonra başağrısı görülme riski epidural anesteziye göre daha fazladır.""""
bebişe ayakkabı aldın mı;aldıysan nerden canım?
Aminnnn,,, dünyada verilebilecek daha zor bi sınav olamaz zaten... Allah korusun...rica ederim:)
kesinlikle herkesin evladı kendine kıymetlidir ama dediğin gibi uzun uğraşlardan ve çabalardan sonra olunca daha da bi kıymetli oluyorlar:)
allahım herkesin evladını bağışlasın,kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sınamasın.
Ne güzel canım az kalmış üzülme tatlım tam tersi cennet kokusunu içine çekeceksin
Aynen cnm hemen yoruluyrz pert oluyrm valla iskence olmaya basladı nefes nefese kalıyorum hemen
Benim bildiğim spinal sezeryan için, epidural normal ama sancısız Doğum için kullanılıyor canım.
Jiletten ağdaya dönerken çok acı olmaz mı Can'ım, son ay çekilir mi dersin? Ben de yeni Ağca'dan jilete geçtim de ondan spruyorumEvet canim bende aqdaya qidiyorum.mesela benim kuaforum ilk 3 ay dusuk riski olabilir diye alamam dedi.Bende oqun buqindur jilet kullaniyorum zor oluyo ama sık sık doktora qittiqimiz icin aqda sknti oluyo uzamiyo falan e aqda icinde beklemek qerekiyo.Ben 36 ya kadar jilete devam edecem ondan sonra yine aqdaya devam :)
Benim bildiğim spinal sezeryan için, epidural normal ama sancısız Doğum için kullanılıyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?