2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
evet canım rahat oluyor.ben de gidiyorum . kendim ağda yapamam,jileti de kullanmak istemiyorum.ama pudra ve yağ sürüyorlar ya acaba zararı olur mu diye takıldım.
Göbeğimden görmez olduğumdan beri yapmadım ama başkasına yaptıramam ben, görmeden falan kendim yaparım. Lastik eldiven kullanıyorum, olduğu kadarını alırım gerisini jilet yaparım herhalde. Pudrayı daha temiz çeksin ve acısı azalsin diye kullanıyorlar, ben de vücut için yaparken pudra kullanıyorum daha rahat oluyor, sürmediğim zaman daha çok yapışıyor. Yağ da zaten sir ağdanın çıkması için şart.

ay benim kaşlar da aynı durumda valla:)))
ağdaya gidip geldim az önce,bi de kaşları halletsem iyi olacak:)
Kaşlar için de üstlerini ve altında kalan kalın kısmı braun yüz epilatörüyle alıyorum, ince hattı da cımbızla kendim alıyorum. Uzun zamandır saç hariç kuaföre gitmez oldum, geçen sene taşındım bulunduğum yere kaşımı inceltmeyecek bir kuaför bulamam diye korkup kendim almaya başladım baktım güzel alıyorum artık hep kendim alıyorum. İnce kaş korkusundan yetenek geliştirdim resmen :)

Gretchen Grundler alez soruyordun, yatasta var su geciren gecirmeyen olarak 2 cesit varmis. jokerde de var. ben civilden aldim bizim yatagin olcusune uyan bir tek orda bulabildigim icin. baby jem 90x135 cm 28 tl :)

Çok teşekkürler yarın bakar alırım, üzerimden bir yük kalkacak bunu da alsam :)

Evet cnm yaa is yapıp yatinca yerimden kalkamıyorum inan saga sola dönemiyorum o denli

Artık duralım bence :) şahsen yarından sonra hiçbi şekilde iş yapmamayı düşünüyorum bi iki hafta... sen de öyle yapmaya çalış,,, gündelik acil olan varsa yap gerisini ertele bence :)

Spatula yetmez cnm,, sonuçta başkasına kullandığı spatulayı o ağdaya sokmuş oluyor. Ben yeni ağda ısıttırdım, yeni olmazsa yaptıramıcam, alerjiğim ben dersen yok demiyolar normalde de

Amin )) başla wala cnm, büyük rahatlık,,, hem de tertemiz

ilerleyen aylarda jilet de zor olmaz mı göbüşten?
en rahatı ağda aslında ama A AysheDuru doğumu tetikleyebiliyor deyince bi tırstım :)
Evet canim bende aqdaya qidiyorum.mesela benim kuaforum ilk 3 ay dusuk riski olabilir diye alamam dedi.Bende oqun buqindur jilet kullaniyorum zor oluyo ama sık sık doktora qittiqimiz icin aqda sknti oluyo uzamiyo falan e aqda icinde beklemek qerekiyo.Ben 36 ya kadar jilete devam edecem ondan sonra yine aqdaya devam :)

Benim bildiğim spinal sezeryan için, epidural normal ama sancısız Doğum için kullanılıyor canım.

bebişe ayakkabı aldın mı;aldıysan nerden canım?

Yok cnm almadım, yürüyene yahut sıralayana kadar manasız geliyor bana. Sadece görsel gibi oluyor yani... Hem sıcak zaten,, bunalırlar ama Ayşe'ye patik mi denir panduf mu onlardan almıştı annem, güzel duruyodu; sonbahar için bir iki tane onlardan alıcam. Mothercare'den alırım heralde, ayağından kolay çıkmadığı ve yıkamaya dayanıklı olduğu için memnun kalmıştık çünkü :)

Aminnnn,,, dünyada verilebilecek daha zor bi sınav olamaz zaten... Allah korusun...

Benim bildiğim spinal sezeryan için, epidural normal ama sancısız Doğum için kullanılıyor canım.

Yok cnm epidural sezeryan için de kullanılıyor. Spinalde ilaç daha derine, zarın içine veriliyor, epiduralde ise zarın dışına. Biri daha kısa sürede etki ediyor biri daha uzun; biri tek defada veriliyor birindeyse gerekli olursa tekrar verilip etki uzatılabiliyor vs... o nedenle de seçimi anneye bırakıyorlar. ben epidural sezeryan oldum zaten. Normal doğumda da kullanılıyor sezeryanda da yani..

ilerleyen aylarda jilet de zor olmaz mı göbüşten?
en rahatı ağda aslında ama A AysheDuru doğumu tetikleyebiliyor deyince bi tırstım :)
Evet aslında o da var, ağda yapmaya üşenmeye başladım onun da etkisi var sanırım, çok uzun sürüyor benim bikini bölgesini ağda yapmam, bir pratiklik kazanamadım

Jiletten ağdaya dönerken çok acı olmaz mı Can'ım, son ay çekilir mi dersin? Ben de yeni Ağca'dan jilete geçtim de ondan spruyorum

Bu arada bir de ikisinin beraber kullanıldığı bi yöntem var,, kombine gibi bişey diyorlar. Ama ondan hiç bahsetmemişti bize doktor da anestezi uzmanı da. Tercih etmiyolar diye düşündüğüm için üstünde durmadım ben de hiç.

Kızlar e Bebek'e gittim ben de bugün 2tane 6 aylık 3tane 9aylık 5tane 1yaş için beyaz çıtçıtlı atlet aldım, hesaplı gibi geldi bana tanesi 4liraua geldi, kaçar tane gerekir her ay bilemedim bu kadar aldım şimdilik A AysheDuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…