2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Jiletten ağdaya dönerken çok acı olmaz mı Can'ım, son ay çekilir mi dersin? Ben de yeni Ağca'dan jilete geçtim de ondan spruyorum
Canim bende onu cok dusunuyorum ya aqdaya alismistim ne quzel jilet cok zoruma qidiyoda suan yapacak bisey yok bakalim artik cekecez bi sekilde o aciyi

İyi yapmışsın cnm,, ben de 5 tane almıştım da gittiğimde kalırsa 5 tane daha alayım diyorum. Çok kullanışlı oluyor beyaz body. Güle güle kullansın bebiş

Nasil kasilma olmuyo canim ?

ben de hiç sevmiyorum ince kaş. o yüzden bir yere alışınca değiştirmeye çekiniyorum ben de,ince alacaklar diye gitmek istemiyorum. altta çıkanları kendim alıyorum,şekilsizleşince de kuaföre gidiyorum.
valla ağda ve kaş olmasa kuaförün yolunu unuttum:) saçlarım dalgalı olduğu için arada değişiklik olsun diye fön çektirirdim. eşim föne de hasret kaldık diyor:)

Spatula yetmez cnm,, sonuçta başkasına kullandığı spatulayı o ağdaya sokmuş oluyor. Ben yeni ağda ısıttırdım, yeni olmazsa yaptıramıcam, alerjiğim ben dersen yok demiyolar normalde de

inşallah doğuma kadar çıkmaz
bir dahakine onu söyleyim bari. neyse en azından 1 ay rahatım:)

Bende sürekli gidiyordum ağdaya fakat düşük riskimden dolayı 4 ay yatınca kaldı malesef doktor yasakladı gerek yok vur jilete enfeksiyon kapabilme riskini göze alamam ben dedi ama çok büyük bi rahatlıktı ağda , böyle son aylar olmasından dolayı 2 güne bir jilet gerekiyor

sıralamak ne demek

kendimi kasıp sıkmıyorum. serbest bırakıyorum tamamen . rahat ol bebişi kasma diyorum:)

canim bahsedilen kasilma rahim kasilmasi senin rahat olup olmamanla alakasi yok. kacinci haftandasin?

sıralamak ne demek

bebekler desteksiz yurumeden once koltuga falan tutunup ayakta durma yurume alistirmalari yapar hani, ona siralamak deniyor :) yani bizim oralarda oyle denir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…