2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ya belki cevap veren olmuştur, okuyamadım hepsini ama şöyle oluyor; kaslar kasıldığı için bebek bi yere toplanıyor, top gibi bi tarafta kalıyor yazzık sabii sonra kasılma geçince rahatlıyor yayılıyor. Zaten karın da sertleşiyor. Çok da bi numarası yokmuş ya ben baya ağrıyor filan sanmıştım. Amaaan normalmiş yaa

Sen daha iyi bilirsin bunları tabii bizde yakında dhaa iyi anlayacagız insallah

Günaydın kızlar
Dün e bebek e gittim lansinoh almaya,kız bana dedi ki gecen ay bunun egitimini aldık dogumdan önce kullanmak sakıncalı,erken dogumu tetikliyor dedi.32.haftadan sonra kullanılmıyor muydu bu krem?

Günaydın kızlar
Dün e bebek e gittim lansinoh almaya,kız bana dedi ki gecen ay bunun egitimini aldık dogumdan önce kullanmak sakıncalı,erken dogumu tetikliyor dedi.32.haftadan sonra kullanılmıyor muydu bu krem?

Günaydın Simge, 'doğumdan önce kullanmak zararlı' çok sığ bi ifade olmuş. Şöyle ki, göğüs uçlarının uyarılması erken doğumu tetikleyebilir, bak tetikler demiyorum, 'tetikleyebilir'. Bu yüzden krem sürmek de uyarmak oluyor. Ama ben hiç göğüs ucu kremi sürdü diye erken doğuran birini görmedim.

Bana da daha önce kullananlar bunu önermisti,bir de garmastan diyenler vardı o e bebekte yoktu,sonra dedim en iyisi doktora sorayım öyle alayım,zatem Çarşamba gunu kontrolum var.bi sorayım bakim.

günaydın benim tarafta sıkıntı yok iyiyim :)) sen nasılsın? yemek nasıl geçti bulabildin mi giyecek bişeyler

İyi iyi maşallah aman iyi ol ben de iyiyim çok şükür, cumartesi günü tüm gün süren ağrılı ödemlerimi saymazsak tabii
Buldum buldum, güzeldi, hoştu, benim için baya şoktu, hiç beklemediğim sürprizler oldu

Çatlaklarınız nasıl?
Hiç tahmin etmediğim bir yerim çatlamış ya çok güldüm Allahtan görünen bir yerde değil

Çatlaklarınız nasıl?
Hiç tahmin etmediğim bir yerim çatlamış ya çok güldüm Allahtan görünen bir yerde değil

allah mutluluğunuzu daim etsin
benim önceden kalçalarımda vardı, bacaklara doğru iniyor sanki çoğaldı. bide belime doğru yanlarım göbeğimde ve göğüslerde bişey yok

allah mutluluğunuzu daim etsin
benim önceden kalçalarımda vardı, bacaklara doğru iniyor sanki çoğaldı. bide belime doğru yanlarım göbeğimde ve göğüslerde bişey yok

Benim de bacaklarda vardı hızlı uzamaktan ötürü, göbeğe yoğunlaşmaktan göğüsleri atlamışım, daha doğrusu alt kısımlar, geçen bi baktım 2 çizgi Gebelik testinden beri 2 çizgiye bu kadar şaşırmamıştım ilk kez taze çatlak gördüm

ahahaha aa hızlı uzamaktan da mı oluyormuş bunu bilmiyordum. biraz da genetik galiba ya ailecek kolay çatlıyoruz biz

ahahaha aa hızlı uzamaktan da mı oluyormuş bunu bilmiyordum. biraz da genetik galiba ya ailecek kolay çatlıyoruz biz

Evet ya kimse de uyarmamış annemi bu kız çok hızlı uzadı anası, bi krem filan sür diye
Niye korktuysam bu kadar çatlaklardan o da ayrı bi konu, sanki günlük hayatımda mayoyla bikiniyle geziyorum da

Evet ya kimse de uyarmamış annemi bu kız çok hızlı uzadı anası, bi krem filan sür diye
Niye korktuysam bu kadar çatlaklardan o da ayrı bi konu, sanki günlük hayatımda mayoyla bikiniyle geziyorum da
beğenen beğenmiş artık boşver önceden de göz alışık zaten salla gitsin haha

Ben önlemimi alayım da çatlayacaksa çatlayacak zaten
Hastane çantasını naptın hazırladın mı?
henüz değil. bebeğin mobilyalarının kokusu hala çıkmadığından eşyalarını yerleştiremedim o yüzden her yer her yerde, bide çanta durmasın ortalıkta dedim sonra biberondu emzikti kalkandı pompaydı bunları da kaynatmadım henüz kullanıma hazır değiller, emzirme sütyeni hasta bezi/lohusa pedi falan gibi eksiklerim de var, 50 kere ne kaldı ne koymadım acaba diye bakmamak için tek seferde hazırlayacağım. sen hazırladın mı?

Mantıklı
Ben de hazırlamadım henüz eksikleri alıyorum ufak ufak. Yıkamadım ben de daha İpek'in kıyafetlerini. Kendime bi göğüs pedi aldım daha benim eksiklerim var. Dur bak neler aldım neler eksik yazayım da dursun şurda. Bi de hastane çantası listemi yazayım sen de yaz belki unuttuklarım vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…