2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlarr
cumartesi günü bende kızımı görmeye gittim çok şükür herşey yolunda kilosu 1430 olmuş boyumuz da 35 cm,yüzünü göremedik ilk defa,ters duruyordudoktorum rahatsızlıgımdan dolayı daha sık takip etmemiz gerekicek dedi 1 temmuzdan sonra kontroller önce 2 hafta sonrada haftada bir şeklinde olucakmış,bu 3 hafta önemli gri renkteyiz şuanda, 3 haftayı geçtikten sonra önümüz aydınlık dedi14 ağustos olan sezeryan tarihini 30 temmuz a çekebiliriz dedişekeride azaltmamı söyledi,gebelik zehirlenmesi riskleri bu aydan sonra artıyor daha dikkatli olmam gerekiyormuş,bizden haberler böyle kızlar

maşallah kızına sen de kendine dikkat et inşallah yolunda gider herşey bizim de cuma günü kontrolümüz var. koca kafalı tosunum ne yapıyor acaba

Maşallah maşallah, sağlıcakla atlatın inşallah 3 haftayı da, sonrası da su gibi geçsin inşallah

maşallah kızına sen de kendine dikkat et inşallah yolunda gider herşey bizim de cuma günü kontrolümüz var. koca kafalı tosunum ne yapıyor acaba
Amin canım inşallah çok sağol ne güzel az kalmış görüşmenizeyüzünü görememek üzücü oluyormuş,ama iyi olduğunu bilmek rahatlatıyor

Canım çok az kalmış son 3 haftanızı da sağlıkla atlatın inşallah miniğinle... Gebelik zehirlenmesi riski artıyor demişsin ya, neye bağlı olarak artıyor şeker konusunun ardından yazdığından şekerle alakası var mı diye düşündüm de?

O zaman hemen bir ekran çıktısı alayım :) Ben daha başlamadım ama gelecek haftalarda işime yarayacak..

Ben çokça liste okuyup kendi ihtiyaçlarıma göre hazırladım canım listeyi. Bazı şeyler fazla bazı şeyler eksik. Sen de hem buna hem de farklı listelere göz atıp kendi listeni oluştur bence. Ben göğüs pompası, biberon falan koymadım mesela listeye. Lazım olursa hemen bi koşu gidip alınır diye.

Günaydın kızlar
Dün e bebek e gittim lansinoh almaya,kız bana dedi ki gecen ay bunun egitimini aldık dogumdan önce kullanmak sakıncalı,erken dogumu tetikliyor dedi.32.haftadan sonra kullanılmıyor muydu bu krem?
Ben de öyle biliyorum... kafam karisti simdi...

benim böbreklerimde rahatsızlığım var o yüzden,gebelik zehirlenmesi inmeyen ödemler,idrarda protein kaçağı artması ve tansiyon yükseliği ile başlıyor,benim zaten sorunum protein kaçağımın olması, daha fazla risk altındayım,tuzu zaten sadece iş yerindeki yemeklerden yediğim ile alıyorum, onun dışında ewde tuzsuz yemeklerimiz 5 senedir,şekerde böbrekleri ve tansiyonu etkiliyor ya o yüzden bırakmamı söyledi sanırım,fazla tatlı yediğimi söylediğim için

Günaydın kızlar
Dün e bebek e gittim lansinoh almaya,kız bana dedi ki gecen ay bunun egitimini aldık dogumdan önce kullanmak sakıncalı,erken dogumu tetikliyor dedi.32.haftadan sonra kullanılmıyor muydu bu krem?

Yün yağı altıüstü cnm, ne kadar tetikleyebilir ki? Bence o göğüs ucuyla fazla oynanmaması gerekiyor ya oksitosin salgılanmasın diye, onun içindir... atıyorum tabi tamamen de bana mantıklı gelmedi nedense :)

Benim listem şu şekilde

Kendim için:
(yanında ** olanlar eksiklerim)

2 adet gecelik ve 1 adet sabahlık
2 emzirme sütyeni **
1 çift çorap
4-5 adet kilot
1 çift terlik ** --- istediğim gibi bişey bulamıyorum bi türlü ya. öyle süslü hastane terliklerinden değil normalde de giyebileceğim bi terlik arıyorum :))
Göğüs Pedi
Göğüs Ucu Kremi **
Göğüs Kalkanı
Göğüs Pompası --- bunu yanıma alıp almamakta kararsızım :)
Lohusa pedi / Kilodu / Hasta Bezi neyse işte kanama geçirmeyecek bişeyler :)) *
Günlük Kıyafet
Diş Fırçası
Tarak / Fırça
Kirliler için Torba
Şarj Aleti
Kamera / Fotoğraf Mak.
Belki defter, kalem

Bebek İçin:

(normal doğum, tek gece, için kıyafet sayıları yeterli midir tecrübeli anneler el atın bi zahmet :))

2 adet çıtçıtlı badi
2 adet tulum
2 adet çorap, eldiven, şapka
Hastane Çıkışı
Ağız mendili
2 adet penye battaniye
Bebek bezi , ıslak pamuk
Pişik Kremi
Biberon
Anakucağı

Diğer:

Oda süsleri
İkramlıklar
Su
Plastik çatal, kaşık, tabak, bardak
Kağıt Havlu

Biliyorum canım rahatsızlığını şekerin akabinde yazınca onunla mı alakalı diye düşündüm çünkü ben de dondurma konusunda dayanamıyorum son zamanlarda :)

Benim listem şu şekilde

Kendim için:

Hemen hemen benzermiş ,benim buz fikrim de vardı ama anneler şiddetle 'Ne abarttın yaa' tepkisi verince pıstım
Benim 3 tane filan hastane çıkışı diye tabir edilen takımım var bebek için, hepsini alıcam yanıma ne olur ne olmaz diye.

ya ne bileyim ben de internette baktım çok abartılı listeler var. sayıca kendime uygun yazdım. ben hastane çıkışı olarak satılan 1 tane takım aldım, o da pahalı bişey değildi zaten. 2şer tane de tulum ve çıtçıtlı badi alırım. 3lemiş oluyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…