2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Nasıl bit sağlık ocağı sizinki walla özendim :) bizimkiler hiç umursamıyor. Zaten 2 haftada bir troid için kan veriyorum. Ne tahlil ne birşey. Sadece 2 kez kilomu sordular :))

Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız? Bizde şuan 2 tane var ama hastane ihtiyaç listelere bakıyorum 2 tane yetmicek gibi. 1 tane daha alsak fazla mı olur yoksa gerekli mi?
2 tane hastane çıkışı yeterli olur canım, yanına birde alt üst takım alırsın çıtçıtlı body felan ekstra hastane çıkışına gerek yok

Selam kizlar maalesef meme yarasi konusinda size güzel haber veremeyecegim. Ben 3 çocuğumu da severek uzun süre emzirdim. Ilkinde meme yarasi daha kısa sürmüştü 2. Bebekte o emdikce alttan sancim oluyordu çok kötü olmustum. 3. Kizimda hâlâ emiyor =) maalesef lansiloh kullanmama ragmen hemde doğumdan önce basladim yara olmasin diye yine ayni kan revan icinde emzirdim. Agladim bagirdim ama sabrettim . Siylemesi ayip meme ucum çok uzun tam emmelik ama neden oluyo anlamadim. En fazla 10 gün cok kötü sinra yavas yavaş alisiyorsun. Hakkını yemim kremin birazda olsa faydasini gördüm. Hassasiyetle ilgisi olabilir çünkü ben kendim bile normalde göğüs ucumu oek elleyemen biriyim. Bu kadar laftan sonra sakın korkmayin hepsi geciyor emzirmek dünyanın en güzel duygusu çünkü . Ilk zamanlar hersey sabır ama sonrasi

Geçen ay tuvalet eğitimi vern arkadaşım adını unuttum da desteğine ihtiyacım var bugün 3. Günümüz saat başı tuvalet normal mi canm. Arada kaçırıyor hala. İlk güne göre daha iyi ama yinede kaçırmaya devam ediyor. Aaa diyor yaptıktan sonra yada yapmadan aa diye söylüyor adının çiş olduğunu bildiği halde. Bunlar normal mi sence saat başı o söylemeden oturtmak faydalı olur mu yoksa altına yapmasına müsade etmeli yi muyim... Çok şükür ve maşallah büyük abdestini altına yapmıyor

Canım ben de sen öyle yazdıktan sonra tam da şu en son gönderdiğin ekru takıma bakıp beğenmiştim Güzel gözüküyor, zaten rockstar olanı almıştım :) Çok saol canım benim

Günaydınnnn. Uzayıp giden geceler. Uykusuzluk. Kabuslar. Sağasola dönememe problemi. Rahat uyku pozisyonu arayışı. Mide yanması. 3 defa tuvalate kalkmalar. Sıcak. Burun tıkanıklığı. Bacak krampları. El uyuşması kızlar son bir haftadır bende gece durumlar böyle. Son iki ay nasıl geçecek bilmiyorum

Tamam canım çok saol fikir için. Güzel, sade 1 yenidoğan takımı daha alayım yeterli o zaman. :)
Ben de öyle yaptım canım. Bir tane 10 lu hastane çıkışı ve bir tane 5 li aldım. İki üç takim da normal yeni dogan kıyafetlerinden koyacağım. Bence sende daha fazla hastane çıkışı alma, çok kullanışlı olmuyormuş zaten. Yani çocuğu olan arkadaşlarımın yorumu :)

Bosuna demiyolar cennet analarin ayaklari altindadir diye

Canım el uyuşması ödemden bende de oluyor. Kramp her gece en az 5 defa giriyor uykumun ortasında bağırmaya başlıyorum:) eşim başta birşey oldu diye çok panikliyordu şimdi alıştı, uyanmıyor bile Gecede de en az 3 kez tuvalete kalkıyorum. Son aylar çok uykusuz ve zor geçecek sanırım...

Yok cnm üzülmüyorum tabi ama kızımdan dolayı geriliyorum biraz sadece ( bi yanım hala vicdan yapıyor yani ona karşı :)

daha önce hiç vicdan azabı hissetmemiştim ama haftasonu yüreğim burkuldu resmen. hm den kıza alışveriş yaptım. baya indirim vardı bu arada bi bakın derim. uzun kollu zıbın tayt şapka setler orda 30tl ama 15 e düşenler vardı. neyse onu da alalım bunu da alalım Kağan da beğendiklerini alıyo gösteriyo falan kıskanacağını hiç düşünemedim öyle uyum sağalyınca. sonra kasaya gittik. kasanın kenarında çoraplar oluyo ya mavi bi çorap gözüme takıldı şunu da kağana alayım dedim. annecim rengi güzel mi alıyorum sana dedim. ayyyyyyyy inanammıyorum benim için mi aldın diye bi haykırdı bisarılıyo çoraba boğazım düğümleniyo aklıma geldikçe. ön sıradaki kadın bile oy kuzumm kıyamam ben sana dedi dönüp :) bende ki de akıl yani iki üç parça da ona alsana.. hiç aklıma gelmedi hızlı hızlı alayım çıkayım diye. neyse biz de yaşaya yaşaya öğrenicez inşaAllah

Aynen canım öyle yapacağım ben de o zaman. 2-3 tane daha yeni doğan takımı olunca yeter bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…