Nasıl bit sağlık ocağı sizinki walla özendim :) bizimkiler hiç umursamıyor. Zaten 2 haftada bir troid için kan veriyorum. Ne tahlil ne birşey. Sadece 2 kez kilomu sordular :))Aynen aynen banada her qittiqimde kan idrar vs soruyolar bakiyolar...Mesele o deilde ben her ay bide tiroid icin kan veriyorum bide saqlik ocaqi var doqum icinde en bastan bisuru kan verdim hastaneye :):)) kolumun morluqu qecmeden bidaha bidaha olunca qicik oluyorum :):):)
2 tane hastane çıkışı yeterli olur canım, yanına birde alt üst takım alırsın çıtçıtlı body felan ekstra hastane çıkışına gerek yokKızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız? Bizde şuan 2 tane var ama hastane ihtiyaç listelere bakıyorum 2 tane yetmicek gibi. 1 tane daha alsak fazla mı olur yoksa gerekli mi?
2 tane hastane çıkışı yeterli olur canım, yanına birde alt üst takım alırsın çıtçıtlı body felan ekstra hastane çıkışına gerek yok
TabikiKizlarrrr kilo alimini hamile kaldigimiz kilodan itibarenmi sayacaz ?
rica ederim canım,aynen yeterli olurTamam canım çok saol fikir için. Güzel, sade 1 yenidoğan takımı daha alayım yeterli o zaman. :)
Selam kizlar maalesef meme yarasi konusinda size güzel haber veremeyecegim. Ben 3 çocuğumu da severek uzun süre emzirdim. Ilkinde meme yarasi daha kısa sürmüştü 2. Bebekte o emdikce alttan sancim oluyordu çok kötü olmustum. 3. Kizimda hâlâ emiyor =) maalesef lansiloh kullanmama ragmen hemde doğumdan önce basladim yara olmasin diye yine ayni kan revan icinde emzirdim. Agladim bagirdim ama sabrettim . Siylemesi ayip meme ucum çok uzun tam emmelik ama neden oluyo anlamadim. En fazla 10 gün cok kötü sinra yavas yavaş alisiyorsun. Hakkını yemim kremin birazda olsa faydasini gördüm. Hassasiyetle ilgisi olabilir çünkü ben kendim bile normalde göğüs ucumu oek elleyemen biriyim. Bu kadar laftan sonra sakın korkmayin hepsi geciyor emzirmek dünyanın en güzel duygusu çünkü . Ilk zamanlar hersey sabır ama sonrasi
Ben de bu konuda teorik olarak baya baya bilgi sahibiyim ama pratikte ne olacak bilmiyorum
Emzirme pozisyonu filan da etkiliyormuş memeyi kavramasını. Hatta bi video izlemiştim sonradan kaybettim onu ya keşke tekrar bulabilsem, anne hafif yatar pozisyonda bebe annenin üstünde yüz üstü, kendi arıyor arıyor buluyor, tamamen kavrıyor tabi kahverengi kısmı. İlla ağzına tıkıştırırız biz de. Sonra yara olur.
rica ederim canım,aynen yeterli olurbak lcw karg ücretsiz güzel takımlar var uygun fiyata
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Yenidogan-Set/2754374/528213
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Yenidogan-Set/2756164/528218
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Yenidogan-Takim/2704638/530250
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Yenidogan-Set/2811190/532921
Aaaa ben kustuqum zaman kilo vermistim o verdiqim kilodan itibaren sayiyodumTabiki
güle güle giysin bebeğin canım benimCanım ben de sen öyle yazdıktan sonra tam da şu en son gönderdiğin ekru takıma bakıp beğenmiştimGüzel gözüküyor, zaten rockstar olanı almıştım :) Çok saol canım benim
Ben de öyle yaptım canım. Bir tane 10 lu hastane çıkışı ve bir tane 5 li aldım. İki üç takim da normal yeni dogan kıyafetlerinden koyacağım. Bence sende daha fazla hastane çıkışı alma, çok kullanışlı olmuyormuş zaten. Yani çocuğu olan arkadaşlarımın yorumu :)Tamam canım çok saol fikir için. Güzel, sade 1 yenidoğan takımı daha alayım yeterli o zaman. :)
Bosuna demiyolar cennet analarin ayaklari altindadir diyeGünaydınnnn. Uzayıp giden geceler. Uykusuzluk. Kabuslar. Sağasola dönememe problemi. Rahat uyku pozisyonu arayışı. Mide yanması. 3 defa tuvalate kalkmalar. Sıcak. Burun tıkanıklığı. Bacak krampları. El uyuşmasıkızlar son bir haftadır bende gece durumlar böyle. Son iki ay nasıl geçecek bilmiyorum
Canım el uyuşması ödemden bende de oluyor. Kramp her gece en az 5 defa giriyor uykumun ortasında bağırmaya başlıyorum:) eşim başta birşey oldu diye çok panikliyordu şimdi alıştı, uyanmıyor bileGünaydınnnn. Uzayıp giden geceler. Uykusuzluk. Kabuslar. Sağasola dönememe problemi. Rahat uyku pozisyonu arayışı. Mide yanması. 3 defa tuvalate kalkmalar. Sıcak. Burun tıkanıklığı. Bacak krampları. El uyuşmasıkızlar son bir haftadır bende gece durumlar böyle. Son iki ay nasıl geçecek bilmiyorum
Yok cnm üzülmüyorum tabi ama kızımdan dolayı geriliyorum biraz sadece( bi yanım hala vicdan yapıyor yani ona karşı :)
Hangi markaydı bilmiyorum ama kartepe ydi adı.düz beyaz yaptık vall cnmbiz de duvat kagidi,hali ve cercevelerle renklendirelim dedik.
düz beyaz mi yaptiniz?
her markanin farkli beyazi var.isimleri de farkli.
Bize yaklasmıssın,bizde cekmeköydeyiz:) bulusuruz belki cocuklarlaaa:))Ümraniye den tuttuk canım. Eşimin işine yakın istedim. Hemen eve gelip bebeğe yardım etsin diye
Ben de öyle yaptım canım. Bir tane 10 lu hastane çıkışı ve bir tane 5 li aldım. İki üç takim da normal yeni dogan kıyafetlerinden koyacağım. Bence sende daha fazla hastane çıkışı alma, çok kullanışlı olmuyormuş zaten. Yani çocuğu olan arkadaşlarımın yorumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?