2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anladım canım. O halde arkadaşın dediği gibi Doğuma yakın hormonları alevlendirmek için o harekete geçilebilir. :)) Doğuma hazırlık olur son hafta falan :)

Ay kesin gitsin canm yaa ne eziyet ediyorsunuz. Ben hafta sonu kestim oh yine kesicem

Kundakla ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar kundaklayacak mısınız bebeklerinizi ?

Kundakla ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar kundaklayacak mısınız bebeklerinizi ?
ben deneyeceğim ,bakalım kızımın hoşuna gidecek mi :) şu müslin bezlerden alacağım terletmesin diye. bu arada kundak yapacak kadar büyük boy müslin alan var mı ? nereden aldınız ?

ben deneyeceğim ,bakalım kızımın hoşuna gidecek mi :) şu müslin bezlerden alacağım terletmesin diye. bu arada kundak yapacak kadar büyük boy müslin alan var mı ? nereden aldınız ?
Müslin değil de ebebek te kundak vardı öylae yazıyordu açıp bakmadım ama ondan alınabilir

Cevap verldi mi bilmiyorum canm. Ablamın doktoru plesentan eskimiş diye biraz erken almştı bebeği. Gebelik sonunda zaten eskirmiş yaşlanırmş ama bazı sebeplerden bazısnın birwz çabuk olurmş. Eskiden çok zayıf olanlarda vs ya da genetik olabilir

Kesinlikle öyle ben hiç bişeyi kullanamam yıkamadan. Taa pamuk halinden iplikten o hallere gelene kadar ne ellere değiyor sen daha iyi bilirsn tabi

Müslin değil de ebebek te kundak vardı öylae yazıyordu açıp bakmadım ama ondan alınabilir
Bir dönem yarı kundak yaptım kızıma. Çünkü irkilebiliyorlar. Çok kısa bir süre zaten sıkmadan kollarından yapmayı dr larda tavsiye ediyor arkadaşım. Faydaso var.
Sallama konusunda da kizim da çok katiydim. Ama bir ara uyku ne bilmedi salladım ama sonra ondan da sıkıldı. Emerek uyumaya geçti. Her yöntemi denedim kizim da uyuturken diyebilirim. Bir aglatip uyutmaya yüreğim dayanmadi. Bir arkadaş yaptı. Ben onlara gittiğimde açıkçası rahatsız oldum. Çocuk iki aylık odada tek başına. bangır bangır ağlıyor arkadaşım rahatça yemek yiyebiliyordu. Ben o yöntemi yapamam. Yapana saygım var anneliği herkes ayrı yaşar ayrı yasatir

I
İncecik gerçek pamuk bir tulbentle sarardim kızımı ben. Kundak falan bence biraz para tuzağı gibi geliyor.herşeyi ayrı özel yapıyorlar.

malum ağustos çok sıcak ,bizim ev yanıyor şimdiden o yüzden müslin dedim , hazır kundağın kumaşı kalın gelebilir belki
Hmm anladım canım benim de aklıma o yüzden takılıyor sıcakta kundak nasıl olacak diye ince kundak bulursam onu kullanırım yoksa müslin iyi de büyük bulabilir miyim işte onu bilmiyorum

Kızlar aileleriniz ne takacak? Önceki Bebek'te ne taktı? Eşiniz doğum hediyesi alacak mı? Daha önce ne aldı

Hmm anladım canım benim de aklıma o yüzden takılıyor sıcakta kundak nasıl olacak diye ince kundak bulursam onu kullanırım yoksa müslin iyi de büyük bulabilir miyim işte onu bilmiyorum
Ankara'daysan ben İzmir caddesinde bir dükkandan aldım Can'ım, 2li 40liraya aldım Müslin battaniye

I

İncecik gerçek pamuk bir tulbentle sarardim kızımı ben. Kundak falan bence biraz para tuzağı gibi geliyor.herşeyi ayrı özel yapıyorlar.
Gerçi sende haklısın normal kumaş aslında kundak dediğin kumaşçıdan kare parça kestir o bile kurtarır
Bazıları kundak iyi rahat uyuyor diğer türlü el kol hareketinden uyanıyor diyenler var k yüzden mantıklı geliyor kardeşlerim fln hep kundajla büyüdü hatırlıyorum zararı olmaz da faydalı mı bakacaz artk

Gaviscon ve şekersiz sakız kullanıyorum ben reflü için, Rennie'yi hiç kullanmadığım için bilemiyorum etkisini.
Gavisconu ögürmekten icemiyorum malesef rennie bir nebze daha iyi ve bana faydası oluyor. Ama sakızı denemedim onuda denerim sagol.
Rennie bana fayda etmiyo garip bi şekilde,, doktor da hep gaviscon derdi zaten. Zorda kalırsam ondan kullanıyorum.
Bünyeden bunyeye degisir ben bu yaşıma kadar hic kullanmadım belkide ondan beni hemen kesiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…