Duvarlarda beyaz çok iyi oluyor hem de kolay kombine edilebiliyor her renk ile ama burada bir arkadas gri-mavi tonlarında boyatmıştı o da çok güzel görünüyordu.
Neyse sen tonuna karar verdiginde buraya da yaz bize de fikir olur :)
Biz beyaz yaptık,esyaları gelip yerlestikten sonra sticker almak istiorum bos kalan yerlere birZ renklendirmek lazım cunku,esyalar beyaz duvarlar beyaz cok soluk olur.
Bendende her gidişimde kan alıyorlar hatta kan ve idrar rutin kontrol için ne var ne yok bakılıyor bir zararı yok bana mesela bu gidişimde demir sınırda demir ilacını düzenli kullan dediler kan tahlili yapmadan bunu bilemezki
Bendende her gidişimde kan alıyorlar hatta kan ve idrar rutin kontrol için ne var ne yok bakılıyor bir zararı yok bana mesela bu gidişimde demir sınırda demir ilacını düzenli kullan dediler kan tahlili yapmadan bunu bilemezki
ben yıkadım canım kizimdan kalan iki tane peluş battaniye vardı 40 derecede bebek deterjaniyla.yikadim ben
Aynen aynen banada her qittiqimde kan idrar vs soruyolar bakiyolar...Mesele o deilde ben her ay bide tiroid icin kan veriyorum bide saqlik ocaqi var doqum icinde en bastan bisuru kan verdim hastaneye :):)) kolumun morluqu qecmeden bidaha bidaha olunca qicik oluyorum :):):)
Gerçi sende haklısın normal kumaş aslında kundak dediğin kumaşçıdan kare parça kestir o bile kurtarır
Bazıları kundak iyi rahat uyuyor diğer türlü el kol hareketinden uyanıyor diyenler var k yüzden mantıklı geliyor kardeşlerim fln hep kundajla büyüdü hatırlıyorum zararı olmaz da faydalı mı bakacaz artk
Yarım kundak diye internetten bak cnn onu doktorlar tavsiye ediyor. Dediğin gibi ellerinden bir dönem korkuyorlar. Ama sürekli yapmak bu süreci uzatır diye ben kısa bir süre yaptım. Gerçekten etkli
Uykusuz bir gecenin sabahından günaydın hanımlar. Sebepsiz mızmızlanasım var, sanırım gidip anneme nazlanıcam
Burnun tıkanır uyuyamazsın, miden yanar uyuyamazsın, tam uyku pozisyonu bulursun 1 saat sonra uyuşursun döneyim dersin hoop en başa dön
Temizlemedi, resmen makinenin içini, tamburunu 3-4 kere sildim, süpürdüm. boş çalıştırdım olmadı, tekrar sildim. Önemsiz bişeyler yıkadım temizlenmiş gibi duruyor bakalım bugün beni hangi maceralar bekliyor. Atıcam bu kazağı da
Nasılsınız? Herkes iyidir inşallah. Bu aralar mide yanmaları yaygın sanırım, bende de çok oluyor. Sütle yoğurtla azaltmaya çalışıyorum ama pek işe yaramıyor.
Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız? Bizde şuan 2 tane var ama hastane ihtiyaç listelere bakıyorum 2 tane yetmicek gibi. 1 tane daha alsak fazla mı olur yoksa gerekli mi?