2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz beyaz yaptık,esyaları gelip yerlestikten sonra sticker almak istiorum bos kalan yerlere birZ renklendirmek lazım cunku,esyalar beyaz duvarlar beyaz cok soluk olur.

biz de duvat kagidi,hali ve cercevelerle renklendirelim dedik.
düz beyaz mi yaptiniz?
her markanin farkli beyazi var.isimleri de farkli.

Ya bisey sorucam kizlar bu saqlik ocaqi neden surekli kan alip duruyoki acaba sabah yine aradilar kac kere verdim ne qerek varki kan kalmadi ya
Bendende her gidişimde kan alıyorlar hatta kan ve idrar rutin kontrol için ne var ne yok bakılıyor bir zararı yok bana mesela bu gidişimde demir sınırda demir ilacını düzenli kullan dediler kan tahlili yapmadan bunu bilemezki
Kızlar kıyafetleri yıkarken kalın peluş battaniyeleri falan da yıkadınız mı? Hangi ayara attınız
ben yıkadım canım kizimdan kalan iki tane peluş battaniye vardı 40 derecede bebek deterjaniyla.yikadim ben

Aynen aynen banada her qittiqimde kan idrar vs soruyolar bakiyolar...Mesele o deilde ben her ay bide tiroid icin kan veriyorum bide saqlik ocaqi var doqum icinde en bastan bisuru kan verdim hastaneye :):)) kolumun morluqu qecmeden bidaha bidaha olunca qicik oluyorum :):):)

Yarım kundak diye internetten bak cnn onu doktorlar tavsiye ediyor. Dediğin gibi ellerinden bir dönem korkuyorlar. Ama sürekli yapmak bu süreci uzatır diye ben kısa bir süre yaptım. Gerçekten etkli

Uykusuz bir gecenin sabahından günaydın hanımlar. Sebepsiz mızmızlanasım var, sanırım gidip anneme nazlanıcam
Burnun tıkanır uyuyamazsın, miden yanar uyuyamazsın, tam uyku pozisyonu bulursun 1 saat sonra uyuşursun döneyim dersin hoop en başa dön

Boş çalıştırsan temizlemez mi
Temizlemedi, resmen makinenin içini, tamburunu 3-4 kere sildim, süpürdüm. boş çalıştırdım olmadı, tekrar sildim. Önemsiz bişeyler yıkadım temizlenmiş gibi duruyor bakalım bugün beni hangi maceralar bekliyor. Atıcam bu kazağı da

Kızlar günaydın

Nasılsınız? Herkes iyidir inşallah. Bu aralar mide yanmaları yaygın sanırım, bende de çok oluyor. Sütle yoğurtla azaltmaya çalışıyorum ama pek işe yaramıyor.

Güzel bir gün olsun kızlar.

Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız? Bizde şuan 2 tane var ama hastane ihtiyaç listelere bakıyorum 2 tane yetmicek gibi. 1 tane daha alsak fazla mı olur yoksa gerekli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…