2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
Canim Allah'a emanetsin dualarimiz seninle yarin mucizene kavusacaksin Allah'in izniyle saqlicakla insaAllah en hayirli qunde doquyo kaderide oyle quzel hayirli olsun

Kizlar normalde 85 beden olan qoqsume suan 95 oluyo nerdeyse bu emzirme sutyenini suanki bedenime qoremi alayim yoksa doqumdan sonra kuculurmu tecrubeli anneler bi el atin
Canm bende pek değişim olmadı. Zaten gebeliik goguslere etki etmedi ikisindede. O yüzden sana tavsiye bence şimdiki bedenine göre al.Birde atlet daha rahat oluyor çamaşır olarak da almıştım ama kullanamadim pek.

Evwt canım haklısın zaten onların da bu duyguyu yaşamasına izin vermek lazım neticede yeni bir kardeş geliyor onlar içinde kolag değil.

Canm bende pek değişim olmadı. Zaten gebeliik goguslere etki etmedi ikisindede. O yüzden sana tavsiye bence şimdiki bedenine göre al.Birde atlet daha rahat oluyor çamaşır olarak da almıştım ama kullanamadim pek.
Hmmm anladim canim napiyim kac tane alsam yeter yani sutyeni atleti acaba ?

Canim lokosit oranin kaç cikti ? Antibiotik tedavisiyle düsururler onu merak etme suyun gelmedikten sonra sorun yok. Benim lökositi dusurduler ancak vajinal mikrobiyolojide mikrop uredi bebege gecmesinden korkuyorlar riske atmamak icin yarin dogum olacak. Suyun gelmedikten sonra sorun yok. Cok cok buyuk ihtimal atlatirsin. Ciger gelistirici yapildi mi? Uzerinde 48 saat gecmesi gerekiyor etkili olabilmesi icin. Hersey yoluna girecek merak etme.

Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
canım sıkıntılı bir süreç gibi gözükse de hayırlısı ve zamanı buymuş demek ki, biraz erken geliyor ama bir o kadar da güçlü bir bebek olacak kısa zamanda farkı kapatır zaten . çevremizde çok örneği var erken gelen bebeklerin. Allah yardımcınız olsun, dualarımız sizinle

Evwt canım haklısın zaten onların da bu duyguyu yaşamasına izin vermek lazım neticede yeni bir kardeş geliyor onlar içinde kolag değil.
Evet içe atmaları iyi değilmiş. Yani kıskanmama ihtimalleri yok, normal olan kıskanmaları ve sağlıklı olan da bunu makul seviyede dışarı yansıtabilmeleri diye okudum ben de hep

Canım sağlıkla gelsin kızın inşallah allah kavuştursun . Allahım en güzelini bilir onun takdiri hayırlı ve çok güzel bir günde doğuyor meleğin.

Allah yardımcınız olsun cnm,, sağlıkla doğsun, ilk bebeğimiz olsun ve hızlıca büyüsün diyelim o zaman. Kıyafeti vs acil olan ihtiyaçları tamam mı? Hani ailen seninle ilgileniyodur falan, bişey lazımdır,, valla seve seve alırım da yıkarım da gönderirim de. Çok mutlu olurum yapabileceğimiz bişey varsa :)

Topigimizin ilk bebegi topigi kuran anneden geliyor :) Saglikla gelsin, kız bebekleri daha dayanikli oluyor, senin kızın da çok güçlü annesi

Yaaa senin işin daha zor bebeginle de ilgilenmek zorundasın. Seni hiç düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun. Neyseki esin anlayışlı bir insan da çok üzerine gelmiyor.

Amin cnm. Allahtan öyle,, yoksa çok zor olurdu çünkü. Hatta hiç üZerime gelmiyor, mütemadiyen ne yapsam da mutlu etsem derdinde... Allah razı olsun, hakkını yiyemem.. .

Zayıfsın zaten cnm, ye rahat rahat :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…