- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Yiyorum yiyorum yazik simdiden alisti abur cuburaZayıfsın zaten cnm, ye rahat rahat :)))
cnm Allah insana derdine göre derman veriyor. Çalışmak, evde olmak, ilk bebek, iki üç dört çocuk... onlar kıstas değil bence. Hepsinin avantajları ve dezavantajları var birbirini dengeleyen. Sen de haklısın çünkü çalışmıyorsun ve başka çocuk da olmadığı için hem kendini daha fazla hissediyorsun, ağrın sızın kendini daha çok dinletiyor; hem ister istemez rutinleşiyor hayat son haftalarda, o yüzden manen de bi bunalma ve isteksizlik başlıyor.. ilkinin sekiz ayı türlü dert tasa içinde çalışıp sıfır şikayetle yaşarken evde oturduğum son bir ayda kafayı yemiş olduğum için çok iyi anlıyorum seni :)Sen çalışıyordun değil mi ya. Allah senin de yardımcın olsun. Valla ben dert yandigima utandım sizin yanınızda.
Sağlıkla gelsin yavrun inşallah hayırlı günde hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
Yiyorum yiyorum yazik simdiden alisti abur cuburasanada sorayim canim yazdim ama.qormedin qaliba suan qoqsum 95 lik falan yani bayaqi buyudu emzirme sutyenini suanki bedenime qoremi alayim ? Alirsan kac tane aliyim ?
Hmm anladim canim bide bunlarin bi oenye tarzi olani varmis bide normal silikonlu olani acaba hanqisi iyi olur bilemedim simdi liste hazirliyorumda yaziyim hepsini :):)Şu ana göre alabilirsin cnm. Kilo veririm göğüs de küçülür diye düşünme. İki tane kesin al, çünkü sık sık yıkanması lazım. İhtiyaç duyarsan doğumdan sonra da alırsın zaten.
İzne çıkınca kuş ol uç bence de cnm,, ne iyi gelir o şimdi sana :) alışveriş için de bayramdan sonra ideal olur bence zaten sana, 30. Haftadasın çünkü. Ben de 32 de tamamlamıştım çoğunu zaten. odası gelince daha rahat olur hem. Yıkar yıkar yerleştirirsinKızlar hazırlıklardan konuşulmuş, bizde hiçbirşey yok sadece odasını aldık o kadar. O da daha gelmedi bile, bekliyoruz bayramdan sonra alınır artık napalım stres yapmayın herşey olur.
Bugün benimde hiçbirşey yapasım yok, dilekçe yazmam lazım ama kafayı toparlayıp başlayamıyorum
benim ailem yurt dışında yaşıyor, bugün de annem geliyor memlekete. Kuş olup, uçup konasım var yanına
Penye olanı aldım ben mothercare'den. İkisi 60 liraya aldım. birçok mağazaya göre çok uygundu. Silikon nasıl oluyor bilmiyorum cnm ama bildiğim kadarıyla kesinlikle balensiz ve mümkünse saf pamuk olması lazım.Hmm anladim canim bide bunlarin bi oenye tarzi olani varmis bide normal silikonlu olani acaba hanqisi iyi olur bilemedim simdi liste hazirliyorumda yaziyim hepsini :):)
Biraz uyuşuk biraz mutsuz elim ayağım kalkmıyo çok değişik bir ruh haline sahip oldum yatsam yatamıyorum havadan mıdır hamilelikten mi bilemedim de
MasaAllah canimBiz de kontrolden geldik kızlar 2 kg olmuşuz boyumuz da 44 cm . Herşey yolundaymış şükür. Göğüs kremine başlayabilirsin dedi. Bir de ben perine masajını sordum . Zararı olmaz faydası olur ama 36 dan önce yapma nolur nolmaz dedi. 3 hafta sonra çağırdı bir dahaki kontrole. Bizden haberler böyle
Tmm canim cok tesekkur ederimPenye olanı aldım ben mothercare'den. İkisi 60 liraya aldım. birçok mağazaya göre çok uygundu. Silikon nasıl oluyor bilmiyorum cnm ama bildiğim kadarıyla kesinlikle balensiz ve mümkünse saf pamuk olması lazım.
Yani fiziksel yorgunluklar yanında benimki sızlanma gibi oldu da ondan öyle dedim. Sağ ol ama ya valla yazdıklarinla içimi ferahlattin. Çünkü herkes hayat sana güzel diyor evde olduğum için. Kimse anlamiyor senin gibi.cnm Allah insana derdine göre derman veriyor. Çalışmak, evde olmak, ilk bebek, iki üç dört çocuk... onlar kıstas değil bence. Hepsinin avantajları ve dezavantajları var birbirini dengeleyen. Sen de haklısın çünkü çalışmıyorsun ve başka çocuk da olmadığı için hem kendini daha fazla hissediyorsun, ağrın sızın kendini daha çok dinletiyor; hem ister istemez rutinleşiyor hayat son haftalarda, o yüzden manen de bi bunalma ve isteksizlik başlıyor.. ilkinin sekiz ayı türlü dert tasa içinde çalışıp sıfır şikayetle yaşarken evde oturduğum son bir ayda kafayı yemiş olduğum için çok iyi anlıyorum seni :)
Masallah canım:) Evet ben de perine masajına geç başlanması gerektiğini okumuştum.Biz de kontrolden geldik kızlar 2 kg olmuşuz boyumuz da 44 cm . Herşey yolundaymış şükür. Göğüs kremine başlayabilirsin dedi. Bir de ben perine masajını sordum . Zararı olmaz faydası olur ama 36 dan önce yapma nolur nolmaz dedi. 3 hafta sonra çağırdı bir dahaki kontrole. Bizden haberler böyle
Bursa dayım. tek başıma bakabildikten sonra benim için sorun yok zaten. sadece işlerde eşime yardım edemicem onun yükü artıcak. Erken doğmasın diye hergün dua ediyorum işler hafiflesin diye :) temizlik için kadın çağırırım en kötü. Yemekte eşim yapmayı biliyor yapar heralde.1 ay idare edebilirim Allah ın izniyle. Hiç çocuk bakmayınca korkuyor insan ister istemez.Rica ederim cnm ne demek :) valla bence bu kadar olay :) çünkü benim kızım kimseyle durmuyodu zaten, sanki aylardır kucağımdaymış da alışmış gibi yapıştı daha doğar doğmaz :)))) yani hani annem baksın ben uyuyayım gibi bir durum olmadı hastane dışında zaten. Ama Allah razı olsun yemeğimizi yaptı, evi toparladı, geleni gideni ağırladı vs vs, hakkını ödeyemem... tabi biz yakın yaşamaya alışmışız bir de, o yüzden o olmasa duygusal anlamda eksik hissederdim. Ama seninki zaten yakınında değil anladıiım kadarıyla, haliyle garipsemezsin; ev de dağınık kalıversin, eşin sıkıntı yapmadıktan sonra yemek memek hiçbiri önemli değil zaten... bal gibi bakarsın Allah'ın izniyle :) hangi şehirdesin bu arada?
Dualrmz seninle Rabbim yardmcn olsn cnm ins saglıcakla alırsın iremi kucagına bizi merakta bırakma fırsat buldukca yaz hepimizin aklı sendeKızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
geçmiş olsun canm..son zamanlarda iyice enfeksiyon olyona dikkat etmek lazimŞimdi doktordan sonuçlarımı aldım. Idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik kullanacağım. Bir de kalsiyum değerlerim düşükmus. (O kadar süt iciyorum) Benden haberler böyle. Son zamanlarda kendime hiç bakamadım. Kızdım şu an kendi kendime.
Heralde zaten sütle yoğurtla alakası yok :)) Bebe sömürüyor anneyi sanırım. Dut da yiyeyim madem yemediğim şey kalmadı:))geçmiş olsun canm..son zamanlarda iyice enfeksiyon olyona dikkat etmek lazim
Ben doğru dürüst süt içmiyorum bile yogurtda öyle. Kim bilir benim nasıldır. Bu arada dut da kalsiyum içeriyor malum mevsimi
Bende hic dogru duzgun sut icmem aklima eserse heleki yogurt aqzima suremiyorum.Iste bi qerilik ciktiginda 2 hafta sut yogurt yuklendim zorla yedim gerilik duzelince qeri biraktim cok kiziyorum kendime bendeHeralde zaten sütle yoğurtla alakası yok :)) Bebe sömürüyor anneyi sanırım. Dut da yiyeyim madem yemediğim şey kalmadı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?