Aynen öyle oluyor ya. Çok kasmamak lazım. Canim ne zaman ne isterse onu yiyorum ben açıkçası. Genelde aksam yemeğini atlıyorum. Ama perşembe kontrol var diye iki gündür dikkat etmeye çalışıyorum.eşim bile fırça atıyor bugün sunu yemedin, bu hala bitmedi mi diye. Yahu sıra gelmiyor kiHeralde zaten sütle yoğurtla alakası yok :)) Bebe sömürüyor anneyi sanırım. Dut da yiyeyim madem yemediğim şey kalmadı:))
İnşallah canım benim planım da öyle, temmuz başı izne ayrılıyorum 4 temmuzda da annecimin yanındayım inşallah aradaki 4 güne de alışveriş işini sıkıştırıcam artık yapacak birşey yokİzne çıkınca kuş ol uç bence de cnm,, ne iyi gelir o şimdi sana :) alışveriş için de bayramdan sonra ideal olur bence zaten sana, 30. Haftadasın çünkü. Ben de 32 de tamamlamıştım çoğunu zaten. odası gelince daha rahat olur hem. Yıkar yıkar yerleştirirsin
Maşallah kuzuyaBiz de kontrolden geldik kızlar 2 kg olmuşuz boyumuz da 44 cm . Herşey yolundaymış şükür. Göğüs kremine başlayabilirsin dedi. Bir de ben perine masajını sordum . Zararı olmaz faydası olur ama 36 dan önce yapma nolur nolmaz dedi. 3 hafta sonra çağırdı bir dahaki kontrole. Bizden haberler böyle
İnşallah cnm :) ismini koydun mu bu arada? İsmiyle de dua edelim kuzuya :)
Çok şükür canım. Insaallah ikinizde iyi olacaksiniz. Sayfamizin ilk bebeşi geliyor maşallah. Rabbim kolayliklar versin kadir gecesinin yüzü hurmetine insaallahKızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
Rabbimin mucizeleri sonsuzdur. Kaldı ki dr lar da yanılır. Ve öyle olacağına inanıyorum arkadaşım. Lütfen bundan sonrasını zehir etme kendine güzel düşün güzel hayaller kur. Öyle olmuş olsa bile bir melek annesi olacaksın ve rabbim takdir etmişse altından en iyi şekilde kalkarsin emin ol. güçlü ol. Dua etmekten başka birşey gelmezyok canım o konu kaldı bu olaylar çıkınca ama büyük ihtimal Alparslan sanırım benim adım aynur nolur ismimle edin çok ihtiyacım var:)
Benim idrardada lokosit 12 çıktı canım ama ilaç vermedi 1 hafta su ic gel bakalim tekrar dediler. Sende kaç çıktıŞimdi doktordan sonuçlarımı aldım. Idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik kullanacağım. Bir de kalsiyum değerlerim düşükmus. (O kadar süt iciyorum) Benden haberler böyle. Son zamanlarda kendime hiç bakamadım. Kızdım şu an kendi kendime.
Allah razi olsun cnm herseyi hazir ama boyuna posuna gore belki premature kiyafeti almamiz gerekebilir kuvezde kiyafet gerekmiyor ama dr belki de kuveze pek ihtiyac kalmaz dedi bugun... annemler hallediyor cnm kv eve kosa kosa seker patiklerinin icini doldurmaya gitti annem kapi susunun tulunu hallediyor fln :)Allah yardımcınız olsun cnm,, sağlıkla doğsun, ilk bebeğimiz olsun ve hızlıca büyüsün diyelim o zaman. Kıyafeti vs acil olan ihtiyaçları tamam mı? Hani ailen seninle ilgileniyodur falan, bişey lazımdır,, valla seve seve alırım da yıkarım da gönderirim de. Çok mutlu olurum yapabileceğimiz bişey varsa :)
Cnm 10 cikti sonra 13 sonra 15 simdi ise 12 ama kesem patladiginda dr uma gore seviyem 8 fln mis.... hastahaneye ilk geldigimde 10 cikmisti hizla tirmandi... aman ilaclarini ihmal etmeBenim idrardada lokosit 12 çıktı canım ama ilaç vermedi 1 hafta su ic gel bakalim tekrar dediler. Sende kaç çıktı
Yok normal dogum cnmarch2401 bu arada sezaryen mi olacak
Kulagina hangi ismi okursan kiyamet gunu o isimle cagirilacak adi neyse kulagina onu okukızlar size bişe danışcam.biz kızımızın adını ada koymak istiyoruz ama benim babam ve eşimin annesi ümmü gülsüm de olsun diyor.kv diyor ki kulağına okuturmuşuz kimliğe yazdırmazmışız,bu da bana saçma geliyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kulağına okutup kimliiğe yazdırmamak mantıklı mı? ha bide kv diyor ki ismi ada olunca ahirette ada ismi ondan alınacakmış çocuk isimsiz kalacakmış , eşya ismi koyulanlar hep geri alınacakmış böyle de saçma bişe duymadım.
Allah ın ıznıyle saglıkla kucagına alacaksın inşallah hem de ne güzel bi günde doğuyor.dualarımız seninle hersey cok güzel olacak.saglıklı bi sekilde hastaneden birlikte cıkacaksınız insallah.Kizlar bebislerin herseyini hazir edin neyin ne olacagi belli olmuyor. Biz iyiki hastane cantasi ivir ziviri hazir etmisiz patadanak oldu hersey...
Sen daha ilerdesin daha da yoğundur belki. Çok korkmuştum başta doktorumu aradım ertesi gün. Önemli bi ağrı olsa emin ol seni buraya getirirdi dedi :) ama evhamlanıyor insanCnm bende de var o,, sanırım herkeste var az çok şu dönemde... özellikle yatıp kalkarken falan artıyor benim
Benmki de fazla hareket etmiyor. Uslu olacak öyle düşün :)Ya nasil canim sklyo anlatamam su saat oldu daha kahvalti yapmadim oyle uzandim masaj yapiyorum az bi oynasin hareket etsin diye tık yok yani bu suyun sinirda olmasiylami alakali acaba diye dusunuyorumyani bu haftalarda hareket etmicekte ne zaman edecekki zaten bikac hafta sonrada yeri daralacak bitti qitti
Canım çocuklarımıza güzel isim koymakla yükümlüyüz ahirette onunla çağırılacağı için ama sizin yöntem biraz saçma olmuş, kullanılmayacak isim neden kulağa okutulsun ki... Bu biraz tövbe ama Yaradan'ı kandırmak gibi bir şey ahirette ondan alınmasın bu isimle anılsın ama dünyada bunu kullanmayalım diğerini kullanalım demek, kv ancak kendini kandırır. sen bence ona takılma sen çocuğuna güzel isim koymakla yükümlüsün bitti:) ama bu konuda için rahat etmiyorsa iki isim koy, Ada ismine ek bir isim daha koy dini manası olankızlar size bişe danışcam.biz kızımızın adını ada koymak istiyoruz ama benim babam ve eşimin annesi ümmü gülsüm de olsun diyor.kv diyor ki kulağına okuturmuşuz kimliğe yazdırmazmışız,bu da bana saçma geliyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kulağına okutup kimliiğe yazdırmamak mantıklı mı? ha bide kv diyor ki ismi ada olunca ahirette ada ismi ondan alınacakmış çocuk isimsiz kalacakmış , eşya ismi koyulanlar hep geri alınacakmış böyle de saçma bişe duymadım.
canim insallah hayirlisiyla saglikla ayrilin hastaneden.Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
gozun aydin guzel haberler. masallah bebise :)Biz de kontrolden geldik kızlar 2 kg olmuşuz boyumuz da 44 cm . Herşey yolundaymış şükür. Göğüs kremine başlayabilirsin dedi. Bir de ben perine masajını sordum . Zararı olmaz faydası olur ama 36 dan önce yapma nolur nolmaz dedi. 3 hafta sonra çağırdı bir dahaki kontrole. Bizden haberler böyle
gecmis olsun canim dikkat et kendine cabucak gecsin insallah.Şimdi doktordan sonuçlarımı aldım. Idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik kullanacağım. Bir de kalsiyum değerlerim düşükmus. (O kadar süt iciyorum) Benden haberler böyle. Son zamanlarda kendime hiç bakamadım. Kızdım şu an kendi kendime.
kızlar size bişe danışcam.biz kızımızın adını ada koymak istiyoruz ama benim babam ve eşimin annesi ümmü gülsüm de olsun diyor.kv diyor ki kulağına okuturmuşuz kimliğe yazdırmazmışız,bu da bana saçma geliyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kulağına okutup kimliiğe yazdırmamak mantıklı mı? ha bide kv diyor ki ismi ada olunca ahirette ada ismi ondan alınacakmış çocuk isimsiz kalacakmış , eşya ismi koyulanlar hep geri alınacakmış böyle de saçma bişe duymadım.
ya bana da saçma geliyor gerçekten kimliğe yazdırma kulağına okut sanki utanıyormuşsun gibi bi algı oluşuyor.hoşumuza giden bir isim bulsak bizde 2. isim düşünüyoruz ama daha doğrusu ben düşünüyorum eşim tek isim istiyor.İsmini dağlar taşlar alacakmış isimsiz olacak felan bu da bana saçma geliyor araştırdım ama böyle bişey de bulamadım.Canım çocuklarımıza güzel isim koymakla yükümlüyüz ahirette onunla çağırılacağı için ama sizin yöntem biraz saçma olmuş, kullanılmayacak isim neden kulağa okutulsun ki... Bu biraz tövbe ama Yaradan'ı kandırmak gibi bir şey ahirette ondan alınmasın bu isimle anılsın ama dünyada bunu kullanmayalım diğerini kullanalım demek, kv ancak kendini kandırır. sen bence ona takılma sen çocuğuna güzel isim koymakla yükümlüsün bitti:) ama bu konuda için rahat etmiyorsa iki isim koy, Ada ismine ek bir isim daha koy dini manası olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?