2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Heralde zaten sütle yoğurtla alakası yok :)) Bebe sömürüyor anneyi sanırım. Dut da yiyeyim madem yemediğim şey kalmadı:))
Aynen öyle oluyor ya. Çok kasmamak lazım. Canim ne zaman ne isterse onu yiyorum ben açıkçası. Genelde aksam yemeğini atlıyorum. Ama perşembe kontrol var diye iki gündür dikkat etmeye çalışıyorum.eşim bile fırça atıyor bugün sunu yemedin, bu hala bitmedi mi diye. Yahu sıra gelmiyor ki

İnşallah canım benim planım da öyle, temmuz başı izne ayrılıyorum 4 temmuzda da annecimin yanındayım inşallah aradaki 4 güne de alışveriş işini sıkıştırıcam artık yapacak birşey yok

Kızlar bebeklerinize örgü birşeyler yaptınız mi. Yapan varsa kolay birseyse paylasabilir mi acaba. Kızıma yapmıştım.. oğluma yapmazsam uzulucem

Maşallah kuzuya

Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
Çok şükür canım. Insaallah ikinizde iyi olacaksiniz. Sayfamizin ilk bebeşi geliyor maşallah. Rabbim kolayliklar versin kadir gecesinin yüzü hurmetine insaallah

yok canım o konu kaldı bu olaylar çıkınca ama büyük ihtimal Alparslan sanırım benim adım aynur nolur ismimle edin çok ihtiyacım var:)
Rabbimin mucizeleri sonsuzdur. Kaldı ki dr lar da yanılır. Ve öyle olacağına inanıyorum arkadaşım. Lütfen bundan sonrasını zehir etme kendine güzel düşün güzel hayaller kur. Öyle olmuş olsa bile bir melek annesi olacaksın ve rabbim takdir etmişse altından en iyi şekilde kalkarsin emin ol. güçlü ol. Dua etmekten başka birşey gelmez

Benim idrardada lokosit 12 çıktı canım ama ilaç vermedi 1 hafta su ic gel bakalim tekrar dediler. Sende kaç çıktı

Allah razi olsun cnm herseyi hazir ama boyuna posuna gore belki premature kiyafeti almamiz gerekebilir kuvezde kiyafet gerekmiyor ama dr belki de kuveze pek ihtiyac kalmaz dedi bugun... annemler hallediyor cnm kv eve kosa kosa seker patiklerinin icini doldurmaya gitti annem kapi susunun tulunu hallediyor fln :)

Benim idrardada lokosit 12 çıktı canım ama ilaç vermedi 1 hafta su ic gel bakalim tekrar dediler. Sende kaç çıktı
Cnm 10 cikti sonra 13 sonra 15 simdi ise 12 ama kesem patladiginda dr uma gore seviyem 8 fln mis.... hastahaneye ilk geldigimde 10 cikmisti hizla tirmandi... aman ilaclarini ihmal etme

kızlar size bişe danışcam.biz kızımızın adını ada koymak istiyoruz ama benim babam ve eşimin annesi ümmü gülsüm de olsun diyor.kv diyor ki kulağına okuturmuşuz kimliğe yazdırmazmışız,bu da bana saçma geliyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kulağına okutup kimliiğe yazdırmamak mantıklı mı? ha bide kv diyor ki ismi ada olunca ahirette ada ismi ondan alınacakmış çocuk isimsiz kalacakmış , eşya ismi koyulanlar hep geri alınacakmış böyle de saçma bişe duymadım.

Kulagina hangi ismi okursan kiyamet gunu o isimle cagirilacak adi neyse kulagina onu oku

Kizlar bebislerin herseyini hazir edin neyin ne olacagi belli olmuyor. Biz iyiki hastane cantasi ivir ziviri hazir etmisiz patadanak oldu hersey...
Allah ın ıznıyle saglıkla kucagına alacaksın inşallah hem de ne güzel bi günde doğuyor.dualarımız seninle hersey cok güzel olacak.saglıklı bi sekilde hastaneden birlikte cıkacaksınız insallah.

Cnm bende de var o,, sanırım herkeste var az çok şu dönemde... özellikle yatıp kalkarken falan artıyor benim
Sen daha ilerdesin daha da yoğundur belki. Çok korkmuştum başta doktorumu aradım ertesi gün. Önemli bi ağrı olsa emin ol seni buraya getirirdi dedi :) ama evhamlanıyor insan

Kızlar ya bu doğum izni konusu kafamda bir türlü oturmadı (bir de hukukçuyum güya o kadar iş hukuku dersi filan aldım )
Şimdi insan kaynaklarıyla görüştüm benim 32. haftam 5 temmuzda doluyor, 37. haftam ise 9 ağustosta. Ben ise 3 temmuz itibariyle izne ayrılacağım. Yalnız şöyle bir durum var işe başlarken sigortam mali müşavir hatası nedeniyle 1 ay geç yapılmıştı ve o zaman bana istersen parasını verelim istersen de işten çıkarken 1 ay fazla sigorta yaparız demişlerdi. Para benim için mühim değil önemli olan sigortamın olması demiştim bu hamilelik işi de çıkınca tam oldu. yani doğum izni+ 1 ay daha sigortam olacak toplam 5 ay iznim olacak inşallah. Şimdi ben bu yapılmayan 1 aylık sigortamı ne olur ne olmaz diye doğum iznimden önce kullanmak istiyorum bu durumda doğum iznimi 1 ağustos itibariyle başlatmak istiyorum o zaman 35+6 olmuş olacağım. Çalışabilir raporu alsam ağustos başında doğum izni başlatsam kaybım olur mu? ilk sorum buydu.
İkinci sorum ise; insan kaynakları bana ''sen temmuz başında izne ayrıl ne zaman istersen raporunu gönder ben o zaman doğum iznini başlatırım bu tarihten sonra 16 hafta iznin olur, bu bittikten sonra da 1 aylık sigortanı yaparım'' diyor yani bu durumda gün kaybım olmayacak mı?
Üçüncü olarak atıyorum 34. haftamda doğum iznimi başlatsam kayıp olacak mıı?
çok uzun ve karışık oldu ama kusura bakmayın benim kafa iyice allak bullak oldu, yok mudur yardımcı olacak bir arkadaş:)
kendim de şimdi kanunlardan, yönetmeliklerden araştırmaya başlıcam

Benmki de fazla hareket etmiyor. Uslu olacak öyle düşün :)

Canım çocuklarımıza güzel isim koymakla yükümlüyüz ahirette onunla çağırılacağı için ama sizin yöntem biraz saçma olmuş, kullanılmayacak isim neden kulağa okutulsun ki... Bu biraz tövbe ama Yaradan'ı kandırmak gibi bir şey ahirette ondan alınmasın bu isimle anılsın ama dünyada bunu kullanmayalım diğerini kullanalım demek, kv ancak kendini kandırır. sen bence ona takılma sen çocuğuna güzel isim koymakla yükümlüsün bitti:) ama bu konuda için rahat etmiyorsa iki isim koy, Ada ismine ek bir isim daha koy dini manası olan

Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
canim insallah hayirlisiyla saglikla ayrilin hastaneden.

gozun aydin guzel haberler. masallah bebise :)
gecmis olsun canim dikkat et kendine cabucak gecsin insallah.

valla ben de duymadim :)) bana da cok sacma geliyor bu tarz seyler. bidigim kadariyla kulaga isim-ezan okunma muhabbeti de sunnet, farz degil. yani ola ki nasil okunacagini bilen birini bulamadin kimse yok yaninda vs., ahirette cocuk isimsiz kalacak falan gibi seyler olacagini sanmiyorum ben :))

ya bana da saçma geliyor gerçekten kimliğe yazdırma kulağına okut sanki utanıyormuşsun gibi bi algı oluşuyor.hoşumuza giden bir isim bulsak bizde 2. isim düşünüyoruz ama daha doğrusu ben düşünüyorum eşim tek isim istiyor.İsmini dağlar taşlar alacakmış isimsiz olacak felan bu da bana saçma geliyor araştırdım ama böyle bişey de bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…