2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Inşallah daha fazla kafan karismaz ama dogum iznim raporu aldığın gun başlıyor kuruma verdigin gun degil. Ben cuma raporu aldim pazartesi is yerine verdim ama cuma ilisigim kesildigini soylediler. 32 de çalışabilir raporu alıp istediğin tarihte yani 37 dolmadan calisamaz raporu alabiliyorsun. Sigorta isini bilemiyorum tam..

Malesef şu algı da yanlış Arapça isim Kur'anda geçiyor sanıyor insanlarımız Arapça isim olursa tamamdır dini isim diye düşünüyorlar ama çok yanlış, önemli olan ismin anlamı, Arapça olup anlamsız olan, hatta efendimiz s.a.v tarafından değiştirilen birçok isim var bütün bunların göz önünde tutulması lazım sırf arapçadır, dini isimdir zarar gelmez düşüncesiyle isim koymamak lazım

Kulagina hangi ismi okursan kiyamet gunu o isimle cagirilacak adi neyse kulagina onu oku
canım sen lökositten bahsedince bende kendi değerlerime bakayım dedim 15 yazıyor doktorda ilaç verdi kullanmam için ama bişe demedi bana hatta tekrardan tahlil istedi dün henüz sonucunu alamadım

peki illa 32'de çalışabilir raporu almam mı gerekiyor, almasam direk atıyorum 33 te filan çalışamaz alsam olmuyor mu?
Kafamda deli sorular:)

aynen sana katılıyorum mesela kezban ismi yalancı demekmiş,aleynanın da farklı bir anlamı varmış arapça diye illa iyi bir anlamı var demek olmuyor iyi araştırmak lazım.

Geçmiş olsun canım antibiyotiği de ihmal etme. Yoğurt peynir falan da iyi gelir sütün yanında ben de hiç süt içmiyorum

Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
Ne güzel günde doğuyor. Anan seni kadir gecesi doğurmuş dicez inşallah :) sağsalim gelsin bizi habersiz bırakma grubumuzun ilk bebeğinden

Süt içmeyenlerden biri de benim o kadar vicdan azabı yaşıyorum ama yine de içemiyorum geçenlerde kv deydim sütlerini içtin mi, yoğurdunu yedin mi, öksürük için pekmez kaynatıp içtin mi dedi benim cevap olumsuz tabi, çocuk küçük doğarsa ben sana sorarım gibi bir bakış attı, üstüne aynı akşam komşuları da başlamasın mı niye süt içmiyorsun, niye öksürüğüne bir çare bulmuyorsun bu gidişle erken doğurursun vs. demeye benim psikoloji pert ondan sonra

canım sen lökositten bahsedince bende kendi değerlerime bakayım dedim 15 yazıyor doktorda ilaç verdi kullanmam için ama bişe demedi bana hatta tekrardan tahlil istedi dün henüz sonucunu alamadım
Cok yuksek bir deger 15 cnm... beni dun 15 diye doguma aliyorlardi... hemen dusurmen lazim o degeri...

Ben de öyle biliyorum. Kuranda geçen isimle çağırılırsın derler. Benm ismim kuranda geçmiyor ama kulağıma fatma okunmuş. Ben de bebeğime öyle yapacağım inşallah

aynen sana katılıyorum mesela kezban ismi yalancı demekmiş,aleynanın da farklı bir anlamı varmış arapça diye illa iyi bir anlamı var demek olmuyor iyi araştırmak lazım.
Bak bence ne yap biliyomusun ben bu tarz aklıma takılan şeylerde direk öyle yapıyorum hem vebal atıyorum üstümden hem de kafam rahatlıyor. İl müftülük numarasını netten bulursun. Benm telefonumda kayıtlı o derece:) hatta tutamadığımız oruçları ilerde tutmamız gerek ama parasını da vermeli miyiz diye sormak için arayacağım bende. Aradığında soru sorcam diyosun direk bi hocaya bağlıyolar kadın erkek diye tercih de yapabiliyorsun. Sorarsan bizi de aydınlatırsın belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…