2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

gelmiyor inanki ilk defa hayatımda bukadar çaresi kaldım ne kadar zor olduğunu anladım rabbim sınavımızdan alnımızn akıyla çıkmayı nasib etsin duadan başka dermanımız yok.

Sen daha ilerdesin daha da yoğundur belki. Çok korkmuştum başta doktorumu aradım ertesi gün. Önemli bi ağrı olsa emin ol seni buraya getirirdi dedi :) ama evhamlanıyor insan
Yok cnm evhamlanma. Onu ilkinde de yaşadığım için normal olduğunu biliyorum. Kemikler genişliyor, açılıyor, doğuma hazırlık evresi bi de tam... magnezyum alırsın çok artarsa

Oy maşallah onlara da,, ne güzel panikleyip boşver dememişler :) küveze ihtiyaç kalmıyormuş bu haftada pek heralde. Zaten normal süresinde bile bu kiloda doğan minyon bebekler var. Ciğerler de gelişmiştir,, top sende artık annesi :) Moralini yüksek tut, iyi düşün ki küçük hanım da iyi olsun :)

Cnm benim annem namazında niyazında kadındır, umreye gitti geldi, ibadetlerini de yapar Allah kabul etsin.. babam da bu yaz hacca gidiyor Allah kabul ederse. Annem de ben de kapalı değiliz; Allah nasip ederse geleceği bilemem tabi. Diyeceğim o ki kendi dünyamızda inancımız tamdır; amma velakin herşeyi dört dörtlük yapıyoruz diye ahkam kesemem. Yalnız şu konuda yüzde bi milyon eminim : Allah annesinin babasının verdiği, ve hali ile kendi iradesi dışında olan bir durum için bir kulunu cezalandırmaz! Bu şekilde konuşmaya, hele ki hamile bir kadına, hele ki işlerine gelince kızım sayılırsın dedikleri geline, yaşa başa bakmadan kısaca "densizlik" denir bence. Ne demek ismi alınıcak ya? Eşya ismi koyma, şunu koyma bunu koyma,,, e ne koyucaz? Kuran'da hiç mi eşya ismi geçmiyor, töbe diyelim de Şeytanın da ismi geçiyor. Cahil cüheylaya uyup "kafir" anlamına gelen bir isim bile koyabilir insan yanlışlıkla Kuran'dan isim seçeyim diye iyi niyetle düşünürken. Yani bu tarz bi konuşma yapmamış olsa ben şöyle derdim sana, bırak ne üflüyosa üflesin kulağına, gönlü hoş olsun, sahiplensin torununu. Sen de ne istersen onu yazdır kimliğine ve kullan... ama ağır saçmalamış. Bu kadar inceliği haketmiyor bence :) Böyle birşey olsaydı bir kişi de olsun ayete yahut hadise göre böyledir diye bir referans gösterirdi. madem öyle bulsun göstersin de hepimiz aydınlanalım... ada da şahane bi isim ayrıca, çok severim. Eşyaysa da eşya... Zira eşyayı yaradan da bizi yaradandır zaten şükürler olsun :)

yok canım o konu kaldı bu olaylar çıkınca ama büyük ihtimal Alparslan sanırım benim adım aynur nolur ismimle edin çok ihtiyacım var:)
Tmm cnm,, ederiz tabi ismiyle yaşasın oğlun da inşallah, çok güçlü çok güzel bir isim. Bir de aslan burcu olursa tadından yenmez :)) arch2401 bu gece sana da edicez biz annemle cnm. Sakıncası yoksa sen de söyler misin ismini,, söylemesen de olur tabi, sonuçta niyetimiz belli ama öyle daha çok içine siniyo insanın sanki :)

Çook rahat yaparsın cnm 4 günde. İki günde yaparsın hatta. Birine kıyafet vs birine de diğer kıvır zıvırlar için çıksan bitti gitti :)

Kızlar ben nihayet istediğim tarz kurabiye yapan birini buldum hastane için. Resimler göndermiş, paylaşayım sizinle de; çok da kibar bi hanım

Eklentiler

• IMG_4290.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_4292.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_4293.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_4294.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_4287.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 74
Kırkı çıkınca uykular hafif hafif artıyor; ondan sonra yemeği bile yaparsın cnm. Bi de insana güç geliyor, uykusuzluğa karşı normalde olduğundan çok daha dirayetli oluyorsun. Ama temizliğe kadın al bence de bir süre. Ve sana önerim atıyorum haftada bir kez tam almak yerine iki kez yarım almak. Yani mümkün olduğunca yarım yarım alırsan çok daha iyi. O zaman ev de bir yerine iki kez toparlanmış oluyor. Zaten kadınlar tam da alsan 4-5 saatten sonra yorulup ağırlaşıyorlar haklı olarak

Yorumun altına imzamı atmak istiyorum ya dine açık hurafeye kapalı olalım en güzeli

Hmmm anladim canim napiyim kac tane alsam yeter yani sutyeni atleti acaba ?

Bence yeni bedene göre al, sonra büyük gelirse küçüğünü de alırsın. 2 atlet 1 sutyen alsan yetebilir, istersen sayıyı 4 atlet 1 sutyene de çıkartabilirsin yıkanıp kuruyana kadar giymelik falan diye.

Decavit içiyor musun? Yeterli geliyor mu vitamin hapı, onu merak ettiğim için soruyorum.

arch2401 grubumuzun ilk çocuğu doğuyor hayırlısıyla, inşallah kuvöze de gerek kalmadan tutarsın İrem kızı götürürsün yeni evine :)

Uzun aradan sonra geldim yine nasılsınız ağuustos anaları artık yavas yavas zaman geliyor haftaya cantamı hazırlıcam kenarda dursun bu sene bebekler cok acelecı ne olur ne olmaz persembe kontrolumuz var bakalım oğluşum ne durumda çok halsızlık var üstümde normal mi onuda bilmiyorum

Aynen canim havakar sicak olacakya sık sık camasira ihtiyacimiz var :):)

Sen de saol cnm; ama gerçekten öyle, sen hiç takılma insanların söylediklerine. Ya bak az önce kuaföre gittim geldim, bi kadın beklerken hamile misiniz doğum ne zaman dedi. Evet işte sezeryan olursa 27 temmuz ama normal olursa daha önce gelebilir dedim. İlk mi? Yok ikinci. İlki nasıldı? Sezeryandı. Ve bizim halkımızın her haltı en iyi bilem halinin verdiği kendine güvenle "aaaa aklınız varsa yine sezeryan olun, iç kanama olursa durduramazlar!" Doktorum bu detayı biliyordur sanırım, ona göre davranır heralde dedim. Halbuki niye bu kadar ince laf edersin ki, "pardon siz hangi hastanede doktorsunuz?" desem belki biraz daha iyi anlardı. Neyse, o da yetmedi cinsiyetlerini sordu. İkisi de kız dedim "yaa, ama erkek yok hiç" dedi :))) kadının muhtemelen çocuğu yok, hatta bence evli bile değil; hatta büyük ihtimal "sekiz aylık hamileyim ama aldırmayı düşünüyorum" desem mutlu olucak :))) o kadar seviyor ki bazı insanlar iğnelerini batırmayı,, laf nereye gidiyor, ne demeye ben bu insanın canını acıtmaya çalışıyorum diye düşünmüyorlar hiç... zerre takılmadım; ama çok gülünç geldi ve çok da acıyıp utandım kadının adına, hemcinsimden bu derece gerikafalı bir cümle duyduğum için... bazı insanlara ne desen boş, anlamayana anlatmaya çalışma hiç :))

Hiç kadın almadım daha. tavsiyeniz çok işime yarayacak çok teşekkür ederim. Bende temizlik için birini almadığım için yaptırabilirmiyim dite düşünüyordum. Azcık düzen takıntısı var bende :) tabi çocuk olunca baya imkansız olur heralde düzen :)

Bence seve seve alışır ve yaptırırsın çünkü o dönem ilaç gibi geliyor insana evin şöyle genişçe bi toparlanıp temizlenmesi :) düzen biraz karışıyor tabi,,, Yani her yerden fırlayan önlükler, kirlide bekleyen biberonlar, çarşafların arasından patır patır dökülen emzikler vb bir sürü sevimli dağınıklık ne yapsan oluyor :))) ama bebek büyüdükçe orantılı olarak azalıyor dağınıklık bence. Daha az kıyafet kirletiyor, daha az bez değişiyor,, kıvır zıvırı yerini buluyor, daha çok uyumaya başlayıp anneye daha çok zaman bırakıyor vs.. evin tam bir parçası haline geldiğinde de yeni bir düzen kurulmuş oluyor zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…