İnşallah akıllı uslu olsun miniklerGerci hareketin cinsiyetle alakasi yokta nedense hep erkek bebeqine hamile olan arkadaslarimdan duyduqum kadariyla cok hareketli diyolarda sacma qibi sanki sonucta her bebek farkli demekki bizimkide uslu olacak
Rabbimin mucizeleri sonsuzdur. Kaldı ki dr lar da yanılır. Ve öyle olacağına inanıyorum arkadaşım. Lütfen bundan sonrasını zehir etme kendine güzel düşün güzel hayaller kur. Öyle olmuş olsa bile bir melek annesi olacaksın ve rabbim takdir etmişse altından en iyi şekilde kalkarsin emin ol. güçlü ol. Dua etmekten başka birşey gelmez
Allar yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini alalım inşallah
Yok cnm evhamlanma. Onu ilkinde de yaşadığım için normal olduğunu biliyorum. Kemikler genişliyor, açılıyor, doğuma hazırlık evresi bi de tam... magnezyum alırsın çok artarsaSen daha ilerdesin daha da yoğundur belki. Çok korkmuştum başta doktorumu aradım ertesi gün. Önemli bi ağrı olsa emin ol seni buraya getirirdi dedi :) ama evhamlanıyor insan
Oy maşallah onlara da,, ne güzel panikleyip boşver dememişler :) küveze ihtiyaç kalmıyormuş bu haftada pek heralde. Zaten normal süresinde bile bu kiloda doğan minyon bebekler var. Ciğerler de gelişmiştir,, top sende artık annesi :) Moralini yüksek tut, iyi düşün ki küçük hanım da iyi olsun :)Allah razi olsun cnm herseyi hazir ama boyuna posuna gore belki premature kiyafeti almamiz gerekebilir kuvezde kiyafet gerekmiyor ama dr belki de kuveze pek ihtiyac kalmaz dedi bugun... annemler hallediyor cnm kv eve kosa kosa seker patiklerinin icini doldurmaya gitti annem kapi susunun tulunu hallediyor fln :)
kızlar size bişe danışcam.biz kızımızın adını ada koymak istiyoruz ama benim babam ve eşimin annesi ümmü gülsüm de olsun diyor.kv diyor ki kulağına okuturmuşuz kimliğe yazdırmazmışız,bu da bana saçma geliyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kulağına okutup kimliiğe yazdırmamak mantıklı mı? ha bide kv diyor ki ismi ada olunca ahirette ada ismi ondan alınacakmış çocuk isimsiz kalacakmış , eşya ismi koyulanlar hep geri alınacakmış böyle de saçma bişe duymadım.
Hayirlisi olsun hakkinda canim.Yok 13 ust sinir 15 cikti ama dr riske atmak istemiyor cunku bebek enf kaparsa cok sikinti olurmus yarin sabah 15 uzeri cikarsa dogum 15 altinda cikarsa bekleyecegiz
3 saat cnm uzak deil isler bitti cok şükür yarinla diger gun misafirim var ondan sonra gidecegiz insallahUzak değil di mi? Yorma kendini fazla da
Tmm cnm,, ederiz tabiyok canım o konu kaldı bu olaylar çıkınca ama büyük ihtimal Alparslan sanırım benim adım aynur nolur ismimle edin çok ihtiyacım var:)
Bişey diilmiş,, güzel olmuş o zaman. Mekan değiştirmek de ferahlatıyor insanı hem. Geçmiş olsun işler için de, darısı başımıza :))3 saat cnm uzak deil isler bitti cok şükür yarinla diger gun misafirim var ondan sonra gidecegiz insallah
Çook rahat yaparsın cnm 4 günde. İki günde yaparsın hatta. Birine kıyafet vs birine de diğer kıvır zıvırlar için çıksan bitti gitti :)İnşallah canım benim planım da öyle, temmuz başı izne ayrılıyorum 4 temmuzda da annecimin yanındayım inşallah aradaki 4 güne de alışveriş işini sıkıştırıcam artık yapacak birşey yok
Kırkı çıkınca uykular hafif hafif artıyor; ondan sonra yemeği bile yaparsın cnm. Bi de insana güç geliyor, uykusuzluğa karşı normalde olduğundan çok daha dirayetli oluyorsun. Ama temizliğe kadın al bence de bir süre. Ve sana önerim atıyorum haftada bir kez tam almak yerine iki kez yarım almak. Yani mümkün olduğunca yarım yarım alırsan çok daha iyi. O zaman ev de bir yerine iki kez toparlanmış oluyor. Zaten kadınlar tam da alsan 4-5 saatten sonra yorulup ağırlaşıyorlar haklı olarakBursa dayım. tek başıma bakabildikten sonra benim için sorun yok zaten. sadece işlerde eşime yardım edemicem onun yükü artıcak. Erken doğmasın diye hergün dua ediyorum işler hafiflesin diye :) temizlik için kadın çağırırım en kötü. Yemekte eşim yapmayı biliyor yapar heralde.1 ay idare edebilirim Allah ın izniyle. Hiç çocuk bakmayınca korkuyor insan ister istemez.
Yorumun altına imzamı atmak istiyorum ya dine açık hurafeye kapalı olalım en güzeliCnm benim annem namazında niyazında kadındır, umreye gitti geldi, ibadetlerini de yapar Allah kabul etsin.. babam da bu yaz hacca gidiyor Allah kabul ederse. Annem de ben de kapalı değiliz; Allah nasip ederse geleceği bilemem tabi. Diyeceğim o ki kendi dünyamızda inancımız tamdır; amma velakin herşeyi dört dörtlük yapıyoruz diye ahkam kesemem. Yalnız şu konuda yüzde bi milyon eminim : Allah annesinin babasının verdiği, ve hali ile kendi iradesi dışında olan bir durum için bir kulunu cezalandırmaz! Bu şekilde konuşmaya, hele ki hamile bir kadına, hele ki işlerine gelince kızım sayılırsın dedikleri geline, yaşa başa bakmadan kısaca "densizlik" denir bence. Ne demek ismi alınıcak ya? Eşya ismi koyma, şunu koyma bunu koyma,,, e ne koyucaz? Kuran'da hiç mi eşya ismi geçmiyor, töbe diyelim de Şeytanın da ismi geçiyor. Cahil cüheylaya uyup "kafir" anlamına gelen bir isim bile koyabilir insan yanlışlıkla Kuran'dan isim seçeyim diye iyi niyetle düşünürken. Yani bu tarz bi konuşma yapmamış olsa ben şöyle derdim sana, bırak ne üflüyosa üflesin kulağına, gönlü hoş olsun, sahiplensin torununu. Sen de ne istersen onu yazdır kimliğine ve kullan... ama ağır saçmalamış. Bu kadar inceliği haketmiyor bence :) Böyle birşey olsaydı bir kişi de olsun ayete yahut hadise göre böyledir diye bir referans gösterirdi. madem öyle bulsun göstersin de hepimiz aydınlanalım... ada da şahane bi isim ayrıca, çok severim. Eşyaysa da eşya... Zira eşyayı yaradan da bizi yaradandır zaten şükürler olsun :)
Hmmm anladim canim napiyim kac tane alsam yeter yani sutyeni atleti acaba ?
Decavit içiyor musun? Yeterli geliyor mu vitamin hapı, onu merak ettiğim için soruyorum.Şimdi doktordan sonuçlarımı aldım. Idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik kullanacağım. Bir de kalsiyum değerlerim düşükmus. (O kadar süt iciyorum) Benden haberler böyle. Son zamanlarda kendime hiç bakamadım. Kızdım şu an kendi kendime.
Aynen canim havakar sicak olacakya sık sık camasira ihtiyacimiz var :):)Bence yeni bedene göre al, sonra büyük gelirse küçüğünü de alırsın. 2 atlet 1 sutyen alsan yetebilir, istersen sayıyı 4 atlet 1 sutyene de çıkartabilirsin yıkanıp kuruyana kadar giymelik falan diye.
Decavit içiyor musun? Yeterli geliyor mu vitamin hapı, onu merak ettiğim için soruyorum.
arch2401 grubumuzun ilk çocuğu doğuyor hayırlısıyla, inşallah kuvöze de gerek kalmadan tutarsın İrem kızı götürürsün yeni evine :)
Yani fiziksel yorgunluklar yanında benimki sızlanma gibi oldu da ondan öyle dedim. Sağ ol ama ya valla yazdıklarinla içimi ferahlattin. Çünkü herkes hayat sana güzel diyor evde olduğum için. Kimse anlamiyor senin gibi.
Hiç kadın almadım daha. tavsiyeniz çok işime yarayacak çok teşekkür ederim. Bende temizlik için birini almadığım için yaptırabilirmiyim dite düşünüyordum. Azcık düzen takıntısı var bende :) tabi çocuk olunca baya imkansız olur heralde düzen :)Kırkı çıkınca uykular hafif hafif artıyor; ondan sonra yemeği bile yaparsın cnm. Bi de insana güç geliyor, uykusuzluğa karşı normalde olduğundan çok daha dirayetli oluyorsun. Ama temizliğe kadın al bence de bir süre. Ve sana önerim atıyorum haftada bir kez tam almak yerine iki kez yarım almak. Yani mümkün olduğunca yarım yarım alırsan çok daha iyi. O zaman ev de bir yerine iki kez toparlanmış oluyor. Zaten kadınlar tam da alsan 4-5 saatten sonra yorulup ağırlaşıyorlar haklı olarak
Hiç kadın almadım daha. tavsiyeniz çok işime yarayacak çok teşekkür ederim. Bende temizlik için birini almadığım için yaptırabilirmiyim dite düşünüyordum. Azcık düzen takıntısı var bende :) tabi çocuk olunca baya imkansız olur heralde düzen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?