2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok teşekkür ederim gerçekten okadar içim rahatladı okadar yardımcı oldunuzki Allah razı olsun.

Çok teşekkür ederim gerçekten okadar içim rahatladı okadar yardımcı oldunuzki Allah razı olsun.
Rica ederim cnm,, uzaktan anca bu kadar destek olabiliyoruz işte. Allah hepimizden razı olsun,, ah bu bebek niye ağlıyo acaba dediğimiz günleri de görelim sağsalim inşallahhhh :)))

Insallah cnm :)

Cnm adım Meltem :)

Cok yuksek bir deger 15 cnm... beni dun 15 diye doguma aliyorlardi... hemen dusurmen lazim o degeri...
BİLmiyordum işte yüksek olduğunu doktor bişe demedi sadece yuvarlak içine almış sen söyleyince dikkat ettim bende ilaç verdi bakalım ama daha 2 hafta sonra gidicem doktora niye bişe demedi ki bana

Hoşgeldin :) biz de ilk bebeğimizi bekliyoruz cümbür cemaat :)

Böyle arayıp sorabiliyorsak süper hemen yarın soracağım :)

Duygularıma tercüman olmuşsun resmen işine gelince herşeye baskı yapar ama hiçbirşeye de elini sürmez amaaan neyse boşverdim artık zaten.Sadece kızıma daha iyi bir hayat sunmanın peşindeyim ben o yüzden de kimse umurumda değil...ve ada ismi benim eşimle aramda özel bir isim çok önceden bulmuştuk bunu da bilmelerine rağmen hala değiştirmeye çalışıyorlar fikrimizi..

Boşver hiç kulak asma, isim kesinlikle anne babanın hakkı, hatta hemen hemen her konuda ortak karardan yanayım ama bu babayı da bırak daha çok annenin hakkı :) işlerine gelirse,,, sen Ada dedikten sonra isterse onlar her yere üflesin, her an başka isimle çağırsın; çocuk anne nasıl seslenirse ismini öyle bilir ve sever zaten :)

BİLmiyordum işte yüksek olduğunu doktor bişe demedi sadece yuvarlak içine almış sen söyleyince dikkat ettim bende ilaç verdi bakalım ama daha 2 hafta sonra gidicem doktora niye bişe demedi ki bana
Keseyi yirtabilir ilaclarini aksatmadan al cnm.

Cnm hanefi mezhebine göre hamile ve emziren kadınlar için; oruç tutmayabiliyorsun yahut bozabiliyorsun; fitre vermen gerekmiyor ama borçlu kalıyorsun, kazasını tutman gerekiyor. Şafii mezhebine göre ise hamileysen aynı durum; yalnız emziriyorsan ve çocuğa zarar gelmesinden korktuğun için tutmuyorsan tutmaman caiz ama fitre vermen gerekiyor diye biliyorum. Geçenlerde Nihat hocanın bir videosuna denk geldim, o da benzer şekilde anlatmış. Ama benim de içim rahat değil, vermek istiyor gönlüm

Son düzenleme:
Ben de öyle biliyorum ama böyle muallakta kalınca arayıp soraym içim rahat etsin istyorum. Arayacaktm hep mesai bitiminde aklıma geldi.

Bak bunu bilmiyordum peygamber efendimizin kızı olunca koydular herhalde.ben de yenilerde öğrendim açıkçası. Arayıp sormak mantklı sanki

Geçmiyor diye biliyorum ben de cnm. Kimliğimde yazmıyor ama benim de göbek adım, o yüZden biliyorum :) ama tabi Kuran'da geçmese de neticede Ehli-i Beyt'in annesi, peygamberimizin tabiri caizse yeryüzündeki bütün kadınların hanımefendisi olarak ilan ettiği kızının ismi; her halikarda dini ve hayırlı bir isim oluyor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…