2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Fitrenin bayramdan once verilmesi qerekiyomus canim bizde verdik icim rahat etmedi benimde Allah kabul etsin insaAllah

İnşaAllah canım.. ikimiz için de çok iyi olur İnşaAllah bu sıkıntının sonu. Sen var ya bitanesin :))) bu durumda bile beni teselli ediyosun :) hocamız kardeşimiz ablamız annemiz oldun..

Ayrıca İnşaAllah sağlıkla doğucak bebeğin hiç merak etme. Dünden beri 32 hafta sonra doğan ve çok sağlıklı olan bebeklerin haberi geliyor sağdan soldan. Ablam yenidoğan hemşiresi. Geçen 32 haftalık doğdu kuveze bile gitmeden evine girdi 34 de hiç sıkıntı değil dedi. İçim rahatladı. Enfeksiyon daha büyük risk o yüzden hiç beklememeniz iyi olmuş. Dualarımız seninle canım moralini her zamanki gibi en yüksekte tut herşey çok güzel olacak yarın:))))

Insallah cnm :) guzel dileklerin temennilerin ve iltifatlarin icin cok tesekkur ederim :)

peki illa 32'de çalışabilir raporu almam mı gerekiyor, almasam direk atıyorum 33 te filan çalışamaz alsam olmuyor mu?
Kafamda deli sorular:)
Alman gerekiyor 32 den sonra calissan bile raporsuz olduğun için maas alamazsin belki 32+1 veya 32+2 göz ardı edilebilir bence 1 hafta geciktirme derim. Kurumunla da konuşabilirsin...

Ciğer geliştirici dün 1 bugün 1 doz yapıldı. Allahım öyle korktum ki kadına diyorum ki bu sancı serumu değil dimi :) bu yaptığınız doğumu tetiklemez diğmi. Ebe bile en son kızının kilosu gayet iyi vakti geldiyse doğacak da yaşayacak da hiç birimiz de bişey yapamayız o yüzden stres yapma dedi. Tansiyonum düştü korkudan gözüm kararıyor eşime diyorum ki beni bayıltıyo bunlar :)) sezaryene alacaklar. Eşim tokat atıcaktı az daha kendine gel diye :)) saçmalama sana sormadan öyle bişey yapar mı kendine gel diyo. O kadar gafil avlandım ki ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım 2. Olmasına rağmen. Hazırlıksız yakalanmak zordu. Ama sonra sağlam
Tecrübe oldu dedim :) zaten tecrübeliyim ama yakın olması biraz iyi oldu.
Ayrıca dediğin gibi çantanın hazır olması gerekli. Ben en son pijama takımımı alıp yıkayıp ütüleyip koydum kenara. Baktım iş kötüye gidiyo mini bi el valizine benimkileri bebeğin çantasına onunkileri teptim dosyamı nüfus cüzdanımı da aldım çıktım. O panik halinde bile çok kolay oldu. Stres olmadık o konuda. Kesinlikle 30 dan sonra hazır olmalı tam takır..

Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum

Grubun kurucusu olarak ilk bebeğimiz de senden geliyor hem de böyle hayırlı bir günde, böyle özel bir günde. Icini ferah, moralini yüksek tut Allah'ın izniyle sağlıkla sıhhatle kızına kavuşacaksın. Senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.

Canım hem senin için hem de arch2401 için dua edeceğim Icini ferah tut. Haftanız da bebeklerin kiloları da iyi şükür. Ciğer geliştirici de olunmuş en önemli kriterlerden biri de o, gelmesi gerekiyorsa eğer hayırlısıyla sıkıntısız gelir grubun ilk bebekleri. Allah yardımcınız olsun bu mübarek günlerde inşallah.

peki illa 32'de çalışabilir raporu almam mı gerekiyor, almasam direk atıyorum 33 te filan çalışamaz alsam olmuyor mu?
Kafamda deli sorular:)
Diğer sorunu okudum okudum cevap bulamadım :) sma 32 de çalışabiliri Alman şart onu biliyorum yoksa 32 de Doğum iznin başlamış sayılır. Diğeri için de 170 i ara istersen alo SGK

bikac kere basasim geldi o begen butonuna :))

ay ben de senin gibiyim hep duzenli olacak temiz olacak, cocuk olunca ne olacak bakalim :))

arch2401 canim saglikli sihhatli bir sekilde evladini kucagina alirsin insallah. dualarimiz seninle.yarin bu saatlerde bebisin yaninda olacak allahimin izniyle.

epidural mi olacak?

CNım benim inşallah zamanını bekler. Sen de dikkat et kendine, dinlen ve doktorları dinle lütfen. Sağlıkla zamanını bekler inşallah. Lökositler de düşer de problem ortadan kalkar. Dualarımız sizinle.

Ondan olabilir o zaman, benimki baya oldu döneli çünkü. Hoş kızım da vaktinde dönmüştü ama ısrarla gelmedi, bakalım bu cadı napıcak :)
Sağlıkla gelsin de önemli olan o :)
Bir bakarsın normal Doğum olur, hem de 1 saate doğar, hiç sorun yaşanmadan kucağına alırsın pıtırcığı :)
Ne güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…