2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Rica ederim cnm,, uzaktan anca bu kadar destek olabiliyoruz işte. Allah hepimizden razı olsun,, ah bu bebek niye ağlıyo acaba dediğimiz günleri de görelim sağsalim inşallahhhh :)))
Amin inşallah . İnşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız. Çok destek oldunuz.verdiğiniz fikirler bile yeter. Allah razı olsun.

memurlara 10 gun canim.

nilselen mevzuat su sekilde

"
Mazeret izni
Ek Madde 2 – (Ek: 4/4/2015-6645/35 md.)
İşçiye; evlenmesi veya evlat edinmesi ya da ana veya babasının, eşinin,
kolik ilacı nedir canım? Gaz için damla dalan oluyor onlardan mı acaba?
Normal Doğum ile ilgili torpiklerden de faydalanabilirsin. Ben bazen "every born in minute" diye İngiltere'de yayınlanan normal Doğumu gösteren bir program var. Onu izliyordum. Ama şimdi sezeryan olacak gibi duruyor. O da ayrı stres

Ya benim de hiç birşeyim hazır değil ve son iki gündür gelen haberlerden de stres oldum. Bak arkadaşlar bir anda sancı yaşadılar, bizim de başımıza gelebilir ve ben daha Ne hastane çıkışı ne gecelik ne bebek bezi aldım

Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin inaşallah :)
Kadir gününün kısmeti üstünde olsun :)

Aman canım sen yine de şimdi dikkat etmeye başla, sıkma canını, sabah sütünü iç, yoğurdunu ye. Akşamları sarımsak da yut antibiyotik niyetine, destekler.

bikac kere basasim geldi o begen butonuna :))

ay ben de senin gibiyim hep duzenli olacak temiz olacak, cocuk olunca ne olacak bakalim :))

:))) saol cnm çok enteresan insanlar var ama di mi? Acaip saptamalar, mantık dışı inanışlar falan.. bu arada çocuk olunca gözün uzun süre dağınıklık falan görmez; hiç dert etme şimdiden :)) hem de normalde çok düzenliysen daha kolay halledersin herşeyi,,, daha hızlı kurarsın yeni düzenini...

Cnm saydıklarının içinde en acil olan hastane çıkışı. Gecelik illa ki ayarlanır sen doğuma bile girsen. Bezi de zaten veriyor hastane bir miktar. Hatta hastane çıkışı bile bulunduruyorlar bildiğim kadarıyla. Acil durumlarda bebeği çıplak veremeyecekleri için öyle de olması lazım zaten. Ben de telaşlanıp yarın tamamen bitirmeye karar verdim çanta işini ama tabi kafam rahat etsin diye. Yoksa arch2401 dı yanlış hatırlamıyosam, sağsalim doğsun da en kötü ihtimal çaputa bile sarılır gibi birşey yazmıştı haftalar önce. Hakikaten çok doğru,, özeniyoruz tabi, istediğimiz gibi kusursuz olsun istiyoruz, telaşlanmak da hoş bi heyecan,, ama strese girmemeye çalışalım bence :) birbirimizi telkin etmeye devam :))))

Ya beni tutucak tutmasına ama kız gayet uyanık :) az gözümü kapasam anne uyan diyo :) birazdan da o uyur benim uykum kaçar,, hep aynı film yani cnm :))) sen napıosun??
Ayyy ne quzel ona saril uyu bari yumuş yumuş hic deqilse uqrasacak kizin var benim esim erken uyur bende boyle qece kusu gibi bakip duruyorum etrafa acayip kasik aqrim var uyutmuyoda skldim artik bi doqsalarda sevsek

Ben şimdi gördüm bunu cnm. Geçmiş olsun. Bu idrarda enfeksiyon olayı çok çok fazla oluyor. Bilerek yaptığın birşey değil sonuçta Kızma kendine, D vitamini yahut magnezyum eksikliği de kalsiyum değerini düşürebiliyor ayrıca. Hamilelikte bunları gıda yoluyla yeterince alamayabiliyoruz bazen. Vitamin mi verdi doktorun? Ne önerdi?

Ayyyy canim qece qece bu ne istah boyle wallahi imrendim suan kalkip bendemi yapsam ne esinde.iyiymis yani bizimki saat 10 olmadan uykuda qozu

duvar kagidini yaptik,yani yine esim yapti,ben izledim iftari yapti,dinlendi. simdi de cocuk odasinin balkonundaki esyalar elden gecirilecek ve atilacaklar atilacak.
baska zaman yok canim,plan yaptik,bayrama kadar yapilacaklar listesi diye. o yuzden aksatmadan yapmamiz lazim

Ne quzel masaAllah size kolay qelsin canim bian once bitir bari basimiza ne qeleceqi belli deil oturmanin vakti hic deil simdi

Ayyy ne quzel ona saril uyu bari yumuş yumuş hic deqilse uqrasacak kizin var benim esim erken uyur bende boyle qece kusu gibi bakip duruyorum etrafa acayip kasik aqrim var uyutmuyoda skldim artik bi doqsalarda sevsek
Cnm gerçekten şu an bal,, bu uykudan hemen önceki halleri tam bir moral takviyesi :))) ben az önce yazarken saçımı seviyodu, şimdi de uyumuş... kokusu birden bebek kokusuna dönüyor sanki uyuyunca,, mis gibi yayılıyor odaya.. az kaldı, sen de yaşıcan aynılarını :)) bak kuzumun bebeklik fotosunu koydum yine :))) senin için uyuyan halini buldum :))))

Eklentiler

• IMG_4321.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_4323.webp
    6 KB · Görüntüleme: 69
Napiyosunuz kizlar ? Uyku tutmuyo bi turlu
ben de simdi uzandim ama uyuyabilecegimi sanmiyorum bu saatte. esim erken uyudu ben de yattim belki uyurum diye ama yok :))
ay umarim biraz pratiklik kazandirmistir bu bana. hep iste yetistirilme tarzindan oluyo bunlar. yemek tam olacak, temizlik tam olacak, ortalik toplu olacak hersey tam olcak yani :) ilk evlendigimizde esim bana sen hep boyle temizlik mi yapicaksin demisti neyse biraz agirdan aliyorum su son 1 senedir. esim sayesinde bosvermeyi ogrendim sanirim :))

din konusunda da insanlar garip gercekten. arastirmadan kulaktan dolma, sagdan soldan aa oyleymis diye ogrendigi, yanlis sacma sapan bilgileri aktariyor yeni nesillere uzuluyorum valla.

Walla aqzindan bal damliyo resmennnn insaAllah hepimiz bu duyquyu tadariz Rabbim isteyen herkese nasip etsin nekadar sukretsek az qercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…