Amin inşallah . İnşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız. Çok destek oldunuz.verdiğiniz fikirler bile yeter. Allah razı olsun.Rica ederim cnm,, uzaktan anca bu kadar destek olabiliyoruz işte. Allah hepimizden razı olsun,, ah bu bebek niye ağlıyo acaba dediğimiz günleri de görelim sağsalim inşallahhhh :)))
memurlara 10 gun canim.
nilselen mevzuat su sekilde
"
Mazeret izni
Ek Madde 2 – (Ek: 4/4/2015-6645/35 md.)
İşçiye; evlenmesi veya evlat edinmesi ya da ana veya babasının, eşinin,
kolik ilacı nedir canım? Gaz için damla dalan oluyor onlardan mı acaba?Kızlar günaydın. Benim gibi doğum korkusu olan varmı. İlk hamileliğim ve belirsizlik çok korkutuyor. Dün gece rüya gördüm, kaç saat sancım geçmedi,doğurana kadar canım çıktı. Kabuslarım oldu artık. Acayip korkuyorum. Daha önce normal doğum yapan hamişler azcım bilgi verse. Sancımı zor. Saatlerce bu sancıya dayanmakmı zor. Yoksa doğum anımı. Nasıl başa çıkarız. Az kaldıkça geriliyorum.doğumdan sonra tekim kimsem yok. Bakabilicekmiyim tek başıma. Daha şimdiden kolik olursa diye önlemler aldım. Amerikadan kolik ilacı getirrttim. Hayatımı kolaylaştırmaya çalışıyorum.
Ya benim de hiç birşeyim hazır değil ve son iki gündür gelen haberlerden de stres oldum. Bak arkadaşlar bir anda sancı yaşadılar, bizim de başımıza gelebilir ve ben daha Ne hastane çıkışı ne gecelik ne bebek bezi aldımCanım zaten 33. haftada olduğumdan en fazla 8 hafta olması gerekiyordu ama bebek de önden gittiği için sanırım max 7 haftaya doğar dedi. Biz de öyle tahmin ediyorduk ama doktor söyleyince eşimle heyecan yaptık :))
Valla ben bebeğin hazırlıklarını sonraya bıraktım, ev taşıma ile meşgulum erken gelmese bari :) Kıyafetleri yıkanacak, eksikleri tamamlanacak, odasına son hali verilecek ve hastane çantası hazılanacak
Minikler gelmeden yetişse bari bu işler
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin inaşallah :)Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
Amin cnm,, hepimizden :) burası çok rahatlatıyor insanı her anlamda. hemen hemen aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü :))Amin inşallah . İnşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız. Çok destek oldunuz.verdiğiniz fikirler bile yeter. Allah razı olsun.
Aman canım sen yine de şimdi dikkat etmeye başla, sıkma canını, sabah sütünü iç, yoğurdunu ye. Akşamları sarımsak da yut antibiyotik niyetine, destekler.Şimdi doktordan sonuçlarımı aldım. Idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik kullanacağım. Bir de kalsiyum değerlerim düşükmus. (O kadar süt iciyorum) Benden haberler böyle. Son zamanlarda kendime hiç bakamadım. Kızdım şu an kendi kendime.
Ayy ağzından bal damlıyo :) keşke :)))Sağlıkla gelsin de önemli olan o :)
Bir bakarsın normal Doğum olur, hem de 1 saate doğar, hiç sorun yaşanmadan kucağına alırsın pıtırcığı :)
Ne güzel olur :)
bikac kere basasim geldi o begen butonuna :))
ay ben de senin gibiyim hep duzenli olacak temiz olacak, cocuk olunca ne olacak bakalim :))
Ya benim de hiç birşeyim hazır değil ve son iki gündür gelen haberlerden de stres oldum. Bak arkadaşlar bir anda sancı yaşadılar, bizim de başımıza gelebilir ve ben daha Ne hastane çıkışı ne gecelik ne bebek bezi aldım
Ya beni tutucak tutmasına ama kız gayet uyanık :) az gözümü kapasam anne uyan diyo :) birazdan da o uyur benim uykum kaçar,, hep aynı film yani cnm :))) sen napıosun??Napiyosunuz kizlar ? Uyku tutmuyo bi turlu
Napiyosunuz kizlar ? Uyku tutmuyo bi turlu
Ayyy ne quzel ona saril uyu bari yumuş yumuşYa beni tutucak tutmasına ama kız gayet uyanık :) az gözümü kapasam anne uyan diyo :) birazdan da o uyur benim uykum kaçar,, hep aynı film yani cnm :))) sen napıosun??
Ayyyy canim qece qece bu ne istah boylesurvivor.
birazdan da temizlige baslayacagiz,gece yarisi temizligi
daha dogrusu esim yapacak,ben sunu at bu kalsin diyecegim
Şimdi doktordan sonuçlarımı aldım. Idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik kullanacağım. Bir de kalsiyum değerlerim düşükmus. (O kadar süt iciyorum) Benden haberler böyle. Son zamanlarda kendime hiç bakamadım. Kızdım şu an kendi kendime.
Ayyyy canim qece qece bu ne istah boylewallahi imrendim suan kalkip bendemi yapsam ne esinde.iyiymis yani bizimki saat 10 olmadan uykuda qozu
Ne quzel masaAllah sizeduvar kagidini yaptik,yani yine esim yapti,ben izledimiftari yapti,dinlendi. simdi de cocuk odasinin balkonundaki esyalar elden gecirilecek ve atilacaklar atilacak.
baska zaman yok canim,plan yaptik,bayrama kadar yapilacaklar listesi diye. o yuzden aksatmadan yapmamiz lazim
Cnm gerçekten şu an bal,, bu uykudan hemen önceki halleri tam bir moral takviyesi :))) ben az önce yazarken saçımı seviyodu, şimdi de uyumuş... kokusu birden bebek kokusuna dönüyor sanki uyuyunca,, mis gibi yayılıyor odaya.. az kaldı, sen de yaşıcan aynılarını :)) bak kuzumun bebeklik fotosunu koydum yine :))) senin için uyuyan halini buldum :))))Ayyy ne quzel ona saril uyu bari yumuş yumuşhic deqilse uqrasacak kizin var benim esim erken uyur bende boyle qece kusu gibi bakip duruyorum etrafa acayip kasik aqrim var uyutmuyoda skldim artik bi doqsalarda sevsek
ben de simdi uzandim ama uyuyabilecegimi sanmiyorum bu saatte. esim erken uyudu ben de yattim belki uyurum diye ama yok :))Napiyosunuz kizlar ? Uyku tutmuyo bi turlu
ay umarim biraz pratiklik kazandirmistir bu bana. hep iste yetistirilme tarzindan oluyo bunlar. yemek tam olacak, temizlik tam olacak, ortalik toplu olacak hersey tam olcak yani :) ilk evlendigimizde esim bana sen hep boyle temizlik mi yapicaksin demisti:))) saol cnmçok enteresan insanlar var ama di mi? Acaip saptamalar, mantık dışı inanışlar falan.. bu arada çocuk olunca gözün uzun süre dağınıklık falan görmez; hiç dert etme şimdiden :)) hem de normalde çok düzenliysen daha kolay halledersin herşeyi,,, daha hızlı kurarsın yeni düzenini...
Walla aqzindan bal damliyo resmennnnCnm gerçekten şu an bal,, bu uykudan hemen önceki halleri tam bir moral takviyesi :))) ben az önce yazarken saçımı seviyodu, şimdi de uyumuş... kokusu birden bebek kokusuna dönüyor sanki uyuyunca,, mis gibi yayılıyor odaya.. az kaldı, sen de yaşıcan aynılarını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?