- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Aynen aynen qel uyuyalim dedi bende sandimki sohbet ederiz hemen uyuduben de simdi uzandim ama uyuyabilecegimi sanmiyorum bu saatte. esim erken uyudu ben de yattim belki uyurum diye ama yok :))
ay umarim biraz pratiklik kazandirmistir bu bana. hep iste yetistirilme tarzindan oluyo bunlar. yemek tam olacak, temizlik tam olacak, ortalik toplu olacak hersey tam olcak yani :) ilk evlendigimizde esim bana sen hep boyle temizlik mi yapicaksin demistineyse biraz agirdan aliyorum su son 1 senedir. esim sayesinde bosvermeyi ogrendim sanirim :))
din konusunda da insanlar garip gercekten. arastirmadan kulaktan dolma, sagdan soldan aa oyleymis diye ogrendigi, yanlis sacma sapan bilgileri aktariyor yeni nesillere uzuluyorum valla.
ben de simdi uzandim ama uyuyabilecegimi sanmiyorum bu saatte. esim erken uyudu ben de yattim belki uyurum diye ama yok :))
ay umarim biraz pratiklik kazandirmistir bu bana. hep iste yetistirilme tarzindan oluyo bunlar. yemek tam olacak, temizlik tam olacak, ortalik toplu olacak hersey tam olcak yani :) ilk evlendigimizde esim bana sen hep boyle temizlik mi yapicaksin demistineyse biraz agirdan aliyorum su son 1 senedir. esim sayesinde bosvermeyi ogrendim sanirim :))
din konusunda da insanlar garip gercekten. arastirmadan kulaktan dolma, sagdan soldan aa oyleymis diye ogrendigi, yanlis sacma sapan bilgileri aktariyor yeni nesillere uzuluyorum valla.
ahahaha adam gel uyuyalim demis gel sohbet edelim dememis kiAynen aynen qel uyuyalim dedi bende sandimki sohbet ederiz hemen uyudubende bakiniyorum bos bos yine bebekle uqrasiyorum hareket ettirme cabasi skldi sanirsam cocuk benden
ay insallah :)) yaptikca hiz kazaniyor insan o kisimda haklisin. 3 yillik evliyim ilk zamanlardaki yemek hazirlama hizimla suanki arasinda daglar kadar fark var :)) yani tamamen annemin yetistirmesine de baglayamiyorum cunku ablam bizim gibi degil, ben cok benziyorum anneme bu tarz konularda. bide kova burcu oldugumdan midir nedir var biraz mukemmeliyetcilik ve duzen manyakligi :)) bakma aslinda iyi degil. zorluyor insani bir yerden sonra. frenlemeye calisiyorum kendimi. epey degisiklik var ama yol katettim bu konuda:) velhasil herseyin fazlasi zarar :))Çok şanslısın o zaman cnm. Çünkü ben müthiş beceriksizim o konuda. Daha doğrusu müthiş ağırım. Yapınca çok fena çok aşırı didik didik temiz yapmam gerekiyor, ama elim alışık olmadığı için de uzun sürüyor ve canım çıkıyor. Yalnız da yaşadım uzun süre. Öğrencilikte de çalışırken de.. ama yine de elime yakışmıyo nedense... o yüzden annem veya yardımcı olmadan atlatamıyorum öyle süreçleriçok fena dağılıyorum... sadece dolaplarım çok düzenlidir, kıyafetlerim ayakkabılarım vs mağazada gibi durur hep; ama o da işimden dolayı sanırım :)) ama şöyle tıkır tıkır hamarat hamarat olur ya bazı kadınlar, o yok işte bende çok da takdir ediyorum o yüZden... anneme hayranımdır mesela,, bi günde yeniden düzene sokar herşeyi ve sanki zaten yıllardır öyleymiş gibi hissedersin. Anladığım kadarıyla sen de öylesin ve öyleysen zaten hiç zorlanmazsın inan :)))
Aman iste ben iyi niyetliyim uykumuz yok az hayal ne kurar sandim bebekle ilqili adam iyudu direkahahaha adam gel uyuyalim demis gel sohbet edelim dememis kibi anlasamadik asirlardir. adamlar ne diyorsa o, arkasi yok :)))
yeter ugrasma su bebekle de bana fenalik geldi, cocuk yedi ayvayi cikinca da :)) yani takilmayayim diyorum ama hakediosun evhamli :)))
ay insallah :)) yaptikca hiz kazaniyor insan o kisimda haklisin. 3 yillik evliyim ilk zamanlardaki yemek hazirlama hizimla suanki arasinda daglar kadar fark var :)) yani tamamen annemin yetistirmesine de baglayamiyorum cunku ablam bizim gibi degil, ben cok benziyorum anneme bu tarz konularda. bide kova burcu oldugumdan midir nedir var biraz mukemmeliyetcilik ve duzen manyakligi :)) bakma aslinda iyi degil. zorluyor insani bir yerden sonra. frenlemeye calisiyorum kendimi. epey degisiklik var ama yol katettim bu konuda:) velhasil herseyin fazlasi zarar :))
Maşallah size :))survivor.
birazdan da temizlige baslayacagiz,gece yarisi temizligi
daha dogrusu esim yapacak,ben sunu at bu kalsin diyecegim
ne guzel uyuyo cocuk rahat birakmiyosun. dogunca hele bi sikayet et uyumuyo diye o zaman hatirlaticam bunlari sanaAman iste ben iyi niyetliyim uykumuz yok az hayal ne kurar sandim bebekle ilqili adam iyudu direkama cok hosuma qidiyo harekt edince tabi arada bi ettiqi icin insan ozluyo oda beni uzmesin napim...takil takil.az modum yerine qeliyo sen bole konsuunca
Tamam işte demek ki olay kova burcu olmakta :))) benim annem de kova, kızım da kova :)) zaten hık demiş burnundan düşmüş :) fazlası da zarar, haklısın, ama yine de çok güzel 3 senede bu kadar herşeyi yetiştirebilir hale gelmen :) ben yemek yapsam bulaşık kalır, bulaşık yapsam çamaşır kalır; ama bana da de ki git şehrin şu ucunda falanca yerde falanca şey var, bi de diğer ucunda var, hangisi iyiyse al gel ihtiyacım var, o zaman nası becerikli oluyorum bilemezsin :))) yeter ki gezmek olsun :))))))
duvar kagidini yaptik,yani yine esim yapti,ben izledimiftari yapti,dinlendi. simdi de cocuk odasinin balkonundaki esyalar elden gecirilecek ve atilacaklar atilacak.
baska zaman yok canim,plan yaptik,bayrama kadar yapilacaklar listesi diye. o yuzden aksatmadan yapmamiz lazim
kacta alacaklar doguma acaba yazmis miydi saati?Gaza geldim mutfağı topladım sayende az önce :))) kocam bile şaşırdı :)))) Allah razı olsunAma benden bu kadar, yaşasın puhutv, yaşasın fi :))) az laflayayım da önce dizi izleyeyim, sonra da İremden başlayıp bütün bebişlerimize dua edip wc saati gelene kadar biraz uyuyayım diyorum :)) hiç şaşmıyor bu arada, 3 gibi ve bir de 6 gibi muhakkak bi uğruyorum :)))))))
ne guzel uyuyo cocuk rahat birakmiyosun. dogunca hele bi sikayet et uyumuyo diye o zaman hatirlaticam bunlari sana
ahaha o da bana zor gelir iste :)) herkesin meziyeti, hizli oldugu alan farkli.
Gaza geldim mutfağı topladım sayende az önce :))) kocam bile şaşırdı :)))) Allah razı olsunAma benden bu kadar, yaşasın puhutv, yaşasın fi :))) az laflayayım da önce dizi izleyeyim, sonra da İremden başlayıp bütün bebişlerimize dua edip wc saati gelene kadar biraz uyuyayım diyorum :)) hiç şaşmıyor bu arada, 3 gibi ve bir de 6 gibi muhakkak bi uğruyorum :)))))))
herkes annelik yapamiyor canim o basli basina bi meziyet bence. ne mutlu sana ki piril piril saglikli bilincli bi cocuk yetistiriyosun. sana haksizlik edenler icin de ummadik tas bas yarar demisler :)) kimin icinden ne cikacagi belli olmuyor iste pesin hukumlu olmamak lazim :)) hem dedigin gibi istemek onemli olan. hayatin bir cok alaninda boyle aslinda insan isteyince basariyor gercekten.Wala başka bi meziyetim de yok cnm zaten,,, örgü bilmem, dikiş bilmem, çok özeniyorum ama ne dans ne spor hiçbiri yok :)) gezeyim, alayım ve satayım,,, hepsi bundan ibaret :))) ama kızıma iyi baktım diye düşünüyorum, kendi hakkımı yemeyeyim,,, ona da herkes "senden hayatta bu kadarını beklemezdik" dedi zaten :))))))) hatta teyZem 40 gün evde oturdum diye "nasıl başardın hiç ummazdım" dedi :)) o kadar umutsuz vakaydım yani otur evinde kocana çocuğuna bak mevzusunda :)))) isteyince oluyomuş herhal :)
Yazmadı,, ama yazar girerken bence,,, merakta bırakmaz diye inanıyorum :) kitapları okudum bu arada cnm,, dizi öyle aman aman şahane değil tabi, ama kitabı okuyup izleyince içini kendin dolduruyorsun... yalnız kitaplar da çok şahane değil aslında. Yani edebi anlamda çok özel değiller; ama anafikri başarılı, fark yaratmak derdinde... tabi o fikri daha geniş bir kitleye okutabilmek için de içine bol miktarda aşk, entrika ve erotik unsurlar serpiştirmiş. O şekilde bakınca zaten ilkinde istediğini yakaladığını , 2. Ve 3. Kitapta da o unsurları giderek azalttığını farkediyor insan.. dizi olarak da özge karakteri hariç oyuncuları iyi oturtmuşlar; haliyle yerine koymakta zorlanmadığım için akıcı geldi bana.. bir de tv deki dizilerden, bitmek bilmeyen klibimsi sahnelerden, seyircinin tepkisine göre senaryo iyi başlasa bile canına okumalarından falan bıktığım için nispeten kaliteli geldi tabi :))) bu arada resmen çene çalasım varmış; amma uzun yazmışım :))))) silmeye kıyamadım, idare et cnm :))))kacta alacaklar doguma acaba yazmis miydi saati?
kitaplarini okumus muydun? diziyi ben de bitirdim ama cok sevemedim nedense. vakit oldurmek icin izledim.
herkes annelik yapamiyor canim o basli basina bi meziyet bence. ne mutlu sana ki piril piril saglikli bilincli bi cocuk yetistiriyosun. sana haksizlik edenler icin de ummadik tas bas yarar demisler :)) kimin icinden ne cikacagi belli olmuyor iste pesin hukumlu olmamak lazim :)) hem dedigin gibi istemek onemli olan. hayatin bir cok alaninda boyle aslinda insan isteyince basariyor gercekten.
Evet cnm finali, yarısını izledim yarısı kaldı.. :)
yasasin gece yarisi temizligi
internet baglatmadik eve,o yuzden fi yi izleyemiyordum. annemde kaldigim birkac gunde 10.bolume geldim. cok da merak ediyorum,sezon finali yayinlandi mi,onu mu izliyosun?
yazsin tabi. biz de merakla bekliyoruz guzel haberleri.Yazmadı,, ama yazar girerken bence,,, merakta bırakmaz diye inanıyorum :) kitapları okudum bu arada cnm,, dizi öyle aman aman şahane değil tabi, ama kitabı okuyup izleyince içini kendin dolduruyorsun... yalnız kitaplar da çok şahane değil aslında. Yani edebi anlamda çok özel değiller; ama anafikri başarılı, fark yaratmak derdinde... tabi o fikri daha geniş bir kitleye okutabilmek için de içine bol miktarda aşk, entrika ve erotik unsurlar serpiştirmiş. O şekilde bakınca zaten ilkinde istediğini yakaladığını , 2. Ve 3. Kitapta da o unsurları giderek azalttığını farkediyor insan.. dizi olarak da özge karakteri hariç oyuncuları iyi oturtmuşlar; haliyle yerine koymakta zorlanmadığım için akıcı geldi bana.. bir de tv deki dizilerden, bitmek bilmeyen klibimsi sahnelerden, seyircinin tepkisine göre senaryo iyi başlasa bile canına okumalarından galan bıktığım için nispeten kaliteli geldi tabi :))) bu arada resmen çene çalasım varmış; amma uzun yazmışım :))))) silmeye kıyamadım, idare et cnm :))))
iyi gecelerYarın herkesten iyi haberler alalım inşallah hanımlar.arch2401 bizi ihmal etme kuzuyu kucağına alınca :) herkese iyi geceler
Ne içli bir uyku o, kıyamam :)Cnm gerçekten şu an bal,, bu uykudan hemen önceki halleri tam bir moral takviyesi :))) ben az önce yazarken saçımı seviyodu, şimdi de uyumuş... kokusu birden bebek kokusuna dönüyor sanki uyuyunca,, mis gibi yayılıyor odaya.. az kaldı, sen de yaşıcan aynılarını :)) bak kuzumun bebeklik fotosunu koydum yine :))) senin için uyuyan halini buldum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?