Cnm ben de o hatayı yaptım. Herşey yıkandı ütülendi yenidoğanlar kaldı :))) dün bi korku bastı,, şimdi kızın oyun ablasını bekliyorum gelsin hemen yıkayıp asıcam. Sen de yap yavaştan bence, ne olur ne olmaz.
Bez bebek bezi hasta bezi vs hemen alınır diye düşünüyor insan ama o stresle kocamı yanımdan namaza göndermedim ilk an. Doğumhaneye girmesi yasak normalde burda. Ama ebeye öyle acıklı sordum ki gelse nolur kocam çok korkuyorum diye soktu kocamı sancı odasına. Çocuk da annem de yanımızda düşün. Sancım tutsa birden oğlum korkar diye gıkım çıkmadı :)) oğlumda 100 lere yaklaştığında sesim çıkmıştı bunda ortam kalabalık diye sanırım ıhhhh belim dedim sadece. Koca önemli o an yanında olsun istiyo insan. Güç alıyo. Gerçi aşkım doğurursam gitme diye elini tuyuyorum adam çok açık sözlü diyo ki saçmalama şu an zor duruyorum kusura bakma en fazla 10 dakika daha durabilirim :))) ebeye bana da serum takar mısınız alt karnımda bi sancı var diyoYa benim de hiç birşeyim hazır değil ve son iki gündür gelen haberlerden de stres oldum. Bak arkadaşlar bir anda sancı yaşadılar, bizim de başımıza gelebilir ve ben daha Ne hastane çıkışı ne gecelik ne bebek bezi aldım
Yok cnm çıkmaz inşallah. Ama dediğim gibi ya doğarsa korkusu bastı. 2300 ü geçmiş,, ama yine de riskli. Ayrıca çantası hazır değillll :))
Canimi skti napiyim bekledim walla edecekmi etmicekmi diye :) suan recel yiyorum vuruyo qoqsumun altina altina demekki acikmis yazikAllah'im bi doqsalar ya anlamiyoruz karnimizda ne olup bittiqini
O da biz aslanların özelliği. Sanki beni anlatıyorsun :)Tamam işte demek ki olay kova burcu olmakta :))) benim annem de kova, kızım da kova :)) zaten hık demiş burnundan düşmüş :) fazlası da zarar, haklısın, ama yine de çok güzel 3 senede bu kadar herşeyi yetiştirebilir hale gelmen :) ben yemek yapsam bulaşık kalır, bulaşık yapsam çamaşır kalır; ama bana da de ki git şehrin şu ucunda falanca yerde falanca şey var, bi de diğer ucunda var, hangisi iyiyse al gel ihtiyacım var, o zaman nası becerikli oluyorum bilemezsin :))) yeter ki gezmek olsun :))))))
Şu ana göre alabilirsin cnm. Kilo veririm göğüs de küçülür diye düşünme. İki tane kesin al, çünkü sık sık yıkanması lazım. İhtiyaç duyarsan doğumdan sonra da alırsın zaten.
Hmm anladim canim bide bunlarin bi oenye tarzi olani varmis bide normal silikonlu olani acaba hanqisi iyi olur bilemedim simdi liste hazirliyorumda yaziyim hepsini :):)
Canim ben keyfimden uyumadimki onceki aksam iftara misafirim wardi acayip kasik bel aqrisi cektim sabaha kadar nasil uyuduqmu bilmiyorum uyandiqimda 12ydi zaten :) snrada baktim hareket falan yok canim skldi bekledim 1 saatte oyle qecti haliyle :) zaten pekte istahim yok benim en bastan beri oqun atlamamaya calisiyorum ama acayip qonullu yiyorum.nedenseEvininhatunu bu kadar pipirkliliğe çocuğu 1 buçuğa kadar aç bırakman beni şoka uğrattı söylemeden geçemicem :) ben 8 buçuk 9 gibi uyanıyorum ayy bebek acıkmıştır diye koşa koşa mutfağa giriyorum :) çocuk açlıktan oynamıyo tabi :) sağlam ye yemekleri ara öğünleri bak nasıl dans ediyo içerde :)))
şaka bi yana sana tavsiyem o kadar geç kahvaltı yapma senin için de iyi değil. Kalk ye sonra öğlen uyu. Güzellik uykusu olur hem sünnet hem sağlıklı...
Tmm.canim paylasirim tabikicanim listen bitince paylasirsan sevinirim,eksikleri goruruz.
Cnm hanefi mezhebine göre hamile ve emziren kadınlar için; oruç tutmayabiliyorsun yahut bozabiliyorsun; fitre vermen gerekmiyor ama borçlu kalıyorsun, kazasını tutman gerekiyor. Şafii mezhebine göre ise hamileysen aynı durum; yalnız emziriyorsan ve çocuğa zarar gelmesinden korktuğun için tutmuyorsan tutmaman caiz ama fitre vermen gerekiyor diye biliyorum. Geçenlerde Nihat hocanın bir videosuna denk geldim, o da benzer şekilde anlatmış. Ama benim de içim rahat değil, vermek istiyor gönlüm
Kızların bahsettiği tutamadığımız günler yerine ihtiyaç sahibine para ya da yemek vermek sanırım, yani ben o niyetle okudum en azından yazılanları hep :)Arkadaşlar oruç tutmasak da fitre veriyyoruz, fitre oruçla ilgili bi görev değil ramazana bayrama kavuşmanın bi şükür ifadesidir ki ailedeki birey sayısı kadar tek tek verilir bazı kaynaklarda anne karnındaki bebk için de verilebilir den,irse de çoğunluk dünyayya gelmiş olmayı öngörür.
biz veridk Allah kabul etsin kızımda da vermiştim onun gebeliği de ramazana denk gelmişit oruç tutamadım ama onunn adına da fitre vermiştik bunda da öyle yaptık
Not:bunu yazan bi diyanet çalışanı
Tmm cnm,, ederiz tabiismiyle yaşasın oğlun da inşallah, çok güçlü çok güzel bir isim. Bir de aslan burcu olursa tadından yenmez :)) arch2401 bu gece sana da edicez biz annemle cnm. Sakıncası yoksa sen de söyler misin ismini,, söylemesen de olur tabi, sonuçta niyetimiz belli ama öyle daha çok içine siniyo insanın sanki :)
Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum
Arkadaşlar fidye demek istiyor aslında :)Arkadaşlar oruç tutmasak da fitre veriyyoruz, fitre oruçla ilgili bi görev değil ramazana bayrama kavuşmanın bi şükür ifadesidir ki ailedeki birey sayısı kadar tek tek verilir bazı kaynaklarda anne karnındaki bebk için de verilebilir den,irse de çoğunluk dünyayya gelmiş olmayı öngörür.
biz veridk Allah kabul etsin kızımda da vermiştim onun gebeliği de ramazana denk gelmişit oruç tutamadım ama onunn adına da fitre vermiştik bunda da öyle yaptık
Not:bunu yazan bi diyanet çalışanı
misafirin var çok yorulduysan 12 de kalkman normal ama senin koşa koşa yemek yemeni beklerdim ben :)Canim ben keyfimden uyumadimki onceki aksam iftara misafirim wardi acayip kasik bel aqrisi cektim sabaha kadar nasil uyuduqmu bilmiyorum uyandiqimda 12ydi zaten :) snrada baktim hareket falan yok canim skldi bekledim 1 saatte oyle qecti haliyle :) zaten pekte istahim yok benim en bastan beri oqun atlamamaya calisiyorum ama acayip qonullu yiyorum.nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?