2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

son zamanlara kalsin istemiyorum ben de,temmuz agustos sicaklarinda yapmak zor olur.
dedigin gibi ne olur ne olmaz:)

Bez bebek bezi hasta bezi vs hemen alınır diye düşünüyor insan ama o stresle kocamı yanımdan namaza göndermedim ilk an. Doğumhaneye girmesi yasak normalde burda. Ama ebeye öyle acıklı sordum ki gelse nolur kocam çok korkuyorum diye soktu kocamı sancı odasına. Çocuk da annem de yanımızda düşün. Sancım tutsa birden oğlum korkar diye gıkım çıkmadı :)) oğlumda 100 lere yaklaştığında sesim çıkmıştı bunda ortam kalabalık diye sanırım ıhhhh belim dedim sadece. Koca önemli o an yanında olsun istiyo insan. Güç alıyo. Gerçi aşkım doğurursam gitme diye elini tuyuyorum adam çok açık sözlü diyo ki saçmalama şu an zor duruyorum kusura bakma en fazla 10 dakika daha durabilirim :))) ebeye bana da serum takar mısınız alt karnımda bi sancı var diyo ) kadın yat takayım seni de doğurturum ben dedi. Niye gülüyorsunuz anne bir baba dokuz doğurur gerçekten sancım var diyo :)))) şapşik :) ortamı çok yumuşattı keşke hep yanımda kalıcak gücü olsa

dediğin gibi ne olacağı belli olmuyo yani. Ben bi benim başıma geldi sandım dünden beri arayan bir sürü arkadaşım ya örnek veriyo ya kendi erken doğurmuş Ya da sancısı tutmuş sonra serumla ertelenmiş. Sık oluyo demek ki.. bana olmaz dememek lazım. Oğlum 40 haftayı doldurup doğduğu için hiç beklemiyodum açıkçası, kızlar aceleci olur 9 ay 10 günü tamamlamaz diyenlere de kulak astım haliyle..

Canimi skti napiyim bekledim walla edecekmi etmicekmi diye :) suan recel yiyorum vuruyo qoqsumun altina altina demekki acikmis yazik Allah'im bi doqsalar ya anlamiyoruz karnimizda ne olup bittiqini

yavrum ya nasil acikmisti kimbilir. annesi kalkinca hemen kahvalti yap lutfen,kızını bekletme ki o da seni bekletmeden oynasin dursun icerde:)

O da biz aslanların özelliği. Sanki beni anlatıyorsun :)

Evininhatunu bu kadar pipirkliliğe çocuğu 1 buçuğa kadar aç bırakman beni şoka uğrattı söylemeden geçemicem :) ben 8 buçuk 9 gibi uyanıyorum ayy bebek acıkmıştır diye koşa koşa mutfağa giriyorum :) çocuk açlıktan oynamıyo tabi :) sağlam ye yemekleri ara öğünleri bak nasıl dans ediyo içerde :)))
şaka bi yana sana tavsiyem o kadar geç kahvaltı yapma senin için de iyi değil. Kalk ye sonra öğlen uyu. Güzellik uykusu olur hem sünnet hem sağlıklı...

Canim ben keyfimden uyumadimki onceki aksam iftara misafirim wardi acayip kasik bel aqrisi cektim sabaha kadar nasil uyuduqmu bilmiyorum uyandiqimda 12ydi zaten :) snrada baktim hareket falan yok canim skldi bekledim 1 saatte oyle qecti haliyle :) zaten pekte istahim yok benim en bastan beri oqun atlamamaya calisiyorum ama acayip qonullu yiyorum.nedense

Arkadaşlar oruç tutmasak da fitre veriyyoruz, fitre oruçla ilgili bi görev değil ramazana bayrama kavuşmanın bi şükür ifadesidir ki ailedeki birey sayısı kadar tek tek verilir bazı kaynaklarda anne karnındaki bebk için de verilebilir den,irse de çoğunluk dünyayya gelmiş olmayı öngörür.
biz veridk Allah kabul etsin kızımda da vermiştim onun gebeliği de ramazana denk gelmişit oruç tutamadım ama onunn adına da fitre vermiştik bunda da öyle yaptık
Not:bunu yazan bi diyanet çalışanı

Kızların bahsettiği tutamadığımız günler yerine ihtiyaç sahibine para ya da yemek vermek sanırım, yani ben o niyetle okudum en azından yazılanları hep :)

inşallah inşallah bende dün çok ettim arkadaşımıza rabbim kabul etsin hepimizinkini inşallah..

Kızlar enfeksiyon 15 ten 12 ye dustu ancak vajinada bir mikrop tespit edildi bu sebeple yarin dogum olacak. Kadir gunu doguyor kızım. Hayirlisiyla hepinizi opuyorum

canım benim dualarımız seninle rabbimin izniyle sağlıkla alıcaksın moralini yüksek ut lütfen çektiğin tüm acıların mükafatını alıcaksın inşallah.

Arkadaşlar fidye demek istiyor aslında :)

misafirin var çok yorulduysan 12 de kalkman normal ama senin koşa koşa yemek yemeni beklerdim ben :)
Hareketlere takılma artık. Öyle yenidoğan çocuklar var ki bayılmasın diye emzirmek için cimciklemek zorunda kalıyo anneler. (En büyük hayalim :) öyle uslu bi çocuk olucak demek ki uykuyu çok sevicek. Şu an Can sıkıcı olsa da ilerde çok seviceksin bebeğinin uslu olup çok uyumasını göreceksin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…