2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım ben senin ablan hakkındaki başka bir yazını da okuyup o gün yine kızmıştım, bunda da yine kızdım. Sen de kızmakta sonuna kadar haklısın bence. Ama şuanda yapacak bir şey yok. İlk 1-2 hafta anne olmadan idare etmeye çalışırsın canım ve halledersin sorun olmaz bence. Eşin yardım eder artık, yemeği de dışarıdan söylersiniz. Çok zor bir durum ama kendine stres yaratıp bebeğini de olumsuz etkilemesine izin verme canım. Her şey yoluna girer, sen canını sıkma.

hımm o zaman devam edeyim izlemeye. fi bitti mi acaba yeni sezonda çi diye mi gelecek dizi yoksa fi henüz bitmedi mi :)
ahah biz kk'dan arıyoruz :))hangi hastanede yapacaktı ki acaba biliyor musun?
dün yazmıştı yorumlarından birisinde aslında adı da Meltem. Yani aramızdan bir temsilci seçip sorabiliriz sanırım.

Ya ben hala kararsızım. Hastane için 25 tane kurabiye siparişi verdim, cam kavanozlarım var onları da drajeyle doldurucam. Bir de burada bir pastane var küçük sade poğaçalar olur ya hani sandwich gibi, çok güzel yapıyolar,,, onlardan aldırıcam 5-6 paket. Sallama çay, kahve vs ve 5-6 tane de kupa koyucam. zaten çok gelen olmaz diye tahmin ediyorum. Annemler, kayınvalidemler, eltim görümcem teyzemler ve kuzenlerim gelir. Tabi şimdi yazarken aklıma geldi, arkadaşlarımızdan ve çalışanlardan da gelen olursa yetmez. Yeter mi ? Oyyyy kafam bulandı birden...

hımm o zaman devam edeyim izlemeye. fi bitti mi acaba yeni sezonda çi diye mi gelecek dizi yoksa fi henüz bitmedi mi :)
ahah biz kk'dan arıyoruz :))hangi hastanede yapacaktı ki acaba biliyor musun?

Fi bitiyodu buralarda bi yerde sanırım. 2. Ye geçicek heralde. Academic'deyim yazmıştı bu arada. Bilemedim, arasak mı ayıp mı olur vs. Arayalım derseniz ararım ben.

Fi bitiyodu buralarda bi yerde sanırım. 2. Ye geçicek heralde. Academic'deyim yazmıştı bu arada. Bilemedim, arasak mı ayıp mı olur vs. Arayalım derseniz ararım ben.

Canım valla ben de durumunu merak ettim çok. Bilmiyorum ayıp olur mu? Genel fikir alalım ona göre hareket ederiz.

Sorma canım insan ailesinden birisi olunca kötü de davranamıyor sonuçta kardeşim ve ne olursa olsun çok seviyorum ama beni çaresiz bırakıyor kendisine karşı. Diğer konumuzu çözdük daha doğrusu eşim güzelce babamla konuştu ve çözüldü. Tabii bir yanım hala buruk o konuda da. Çok stres yapmıyorum artık ama bugün doktor size de bulaşmış diyince elim ayağım titredi sinirden resmen. Kullanacağım ilaç az miktarda zehir içerdiğinden.
Stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil. Sanki başkaları bebeğime zarar vermiş gibi geliyor. Bilinçli yapmadı ama kendime bunu anlatamıyorum şuan sinirden ağlayıp duruyorum sabahtan beri.

canim kizman uzulmen cok normal. degerlerimiz dusuk ciktigi zaman kendimize bile nasil kiziyoruz,besleyemedim mi diye. kardesinin daha dikkatli olmasi gerekirdi kesinlikle ama olan olmus artik. suanda ne yapilabilir o onemli. doktora da gitmissin. dediklerini harfiyen uygula. allahimin izniyle bir sorun olmaz.
icine atmaktansa agla rahatla.

merak ediyorum ama ayip olur mu diye ben de dusundum. biraz daha bekleyebiliriz. keske saati bilseydik ya da yazma imkani olsaydi islemler baslarken.

Ah canım benim ya. Üzülmemeye çalış, bebeklerimiz baya büyüdü artık. Doktorlar ilaç veriyorsa bebeklerimize çok olumsuz etkide bulunmaz gibi geliyor bana. İlk 3 ay o açıdan çok kritikti ama şuan daha rahat sanki herşey. 7 hafta kaldı senin de canım, Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah. Bir de bence de eve görümceni ve bulaşma ihtimali bulunan diğer kişileri almamanız daha uygun olur.

Senin elinde olan bi durum yok cnm,, hiç öyle hissetme. Hepsi hallolur. Bak nasıl bekliyoruz İrem doğdu mu iyi mi acaba diye. Hiç tanımadığımız halde... kimbilir annesi nasıldır, umrunda bile değildir şimdi kıyafet şu bu... boşver, acil bir durum olsa bırak anneni ablanı vs ben bile alır yıkar ütüler gönderirim aynı gün. Ki bir sürü insan vardır burada bile aynısını yapacak olan. İçini ferah tut sen

Senin elinde olan bi durum yok cnm,, hiç öyle hissetme. Hepsi hallolur. Bak nasıl bekliyoruz İrem doğdu mu iyi mi acaba diye. Hiç tanımadığımız halde... kimbilir annesi nasıldır, umrunda bile değildir şimdi kıyafet şu bu... boşver, acil bir durum olsa bırak anneni ablanı vs ben bile alır yıkar ütüler gönderirim aynı gün. Ki bir sürü insan vardır burada bile aynısını yapacak olan. İçini ferah tut sen

dün yazmıştı yorumlarından birisinde aslında adı da Meltem. Yani aramızdan bir temsilci seçip sorabiliriz sanırım.
A AysheDuru valla bilemedim kizlar ayip olur mu olmaz mi. soyadini da bilmiyoruz sadece isimle bilgi verirler mi. ama sanki yazmasini beklesek daha uygun olur gibi geldi simdi...

@Mutlu Mercimek canim size de gecmis olsun. bikac sene once benim de kuzenim once kardesine ordan butun sulaleye bulastirmisti :) bizim evde bir tek anneme bulasti o da minik kuzen annemle birlikte uyudu 1 gece o yuzden. biz de tedbir olsun diye krem surmustuk sanirim. ama hic oyle esya falan atmadik ev bastan asagi dezenfekte olmadi, buna ragmen yayilmadi bize de bulasmadi. bastan onlem aldiginiz icin sizde de birsey olmaz muhtemelen canim. bildigim kadariyla en cok genital bolge ve kadinlarda meme kasintisi ile bas gosteriyor. bulasip bulasmadigini bilmediginiz icin ayri havlular kullanip temastan kacinin. bisey olmayacaktir meraklanma canim icini ferah tut.

balbocegim2 canim gecmis olsun. haber var mi doktorundan?

@Mutlu Mercimek ablana kızmakta çok haklısın ama artık olan olmuş. Ben okurken çok bunaldım, seni dusunemiyorum Allah yardımcın olsun Ne desem bilemedim inşallah işleriniz yolunda gider de bebek gelmeden her şey hallolur. Üzüldüm valla yaşadıklarına

Kızlar hangi hastanedeydi arch acaba? Benim hemşire bi arkadaşım var da yenidoğan bölümünde, aynı hastaneyse ona sorayım bi

sağol canım, hayır hala bekliyorum

Kızlar bu arada sonuç kağıdıma baktım da lokosit 500 çıkmis :))) 13 14 15 diyordunuz ama bu nedir hiç anlamadım. İnternette de bulamadim

Buqun birbirimize bol bol dua edelim kizlar Rabbim kabul etsin insaAllah
@Mutlu Mercimek sanada qecmis olsun canim diqer konunuda bildiqim icin ablan hakkinda yorum dahi yapmicam cok sorumsuz davranmis bak bosu bosuna strese soktu seni nebiliyim hayirlsi olsun canini skma duzelir insaAllah sen tedbirini al herseye ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…