2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Napıyo boncuk??? Uyku durumu nasıl?
Cnm uykusu beslenmesi guzel ama tabi hastahanedeyiz o bebek odasinda gozlem altinda tutuluyor biz odadan onun yanina geciyoruz surekli... bebek hemsiresi ilgileniyor ben de sut yetistirmeye calisiyorum. Bir yandan antibiotik tedavim devam ediyor .

Cnm uykusu beslenmesi guzel ama tabi hastahanedeyiz o bebek odasinda gozlem altinda tutuluyor biz odadan onun yanina geciyoruz surekli... bebek hemsiresi ilgileniyor ben de sut yetistirmeye calisiyorum. Bir yandan antibiotik tedavim devam ediyor .

İyi bayramlar cnm. Senin de dinlenmen lazım tabi. Kulağa da çok mantıklı geliyor böyle olması. İşe iyi tarafından bakarsak bence çok düzenli bi bebiş olucak ve eve geçtiğinizde de rahat ediceksin :) şimdiden kilo da almıştır, bir iki haftaya tostos olur inşallah. Bizim için de kokla yanına gittiğinde; Allah ikinize de güç kuvvet versin, nice sağlıklı bayramlarınız olsun :) öpüyorum

arch2401 canim allah anali babali buyutsun inşallah...saglikla sihhatle...
izne ayrildigimdan beri pek takip edemiyorum burayi...insallah herkes iyidir...

tv nin karsisinda uyumak uzereydim. dislerimi fircaladim,saclarimi kuruttum 2 dakikacik. uyku kactu
saga don,nefes yok. sola don,e bi sure sonra bacak uyusuyor . saat 3,uyku yok
Aynenn... hala yok... sabah da kahvaltıya annemlere gidicez güya... uyumam lazım ama olmuyor (

Ayy 1 saat bi qozum dalmis hemmen ruyamda bebeqe kiyafet seciyodum alisveris yapiyodum hizli hizli yetismicek diye
Alışveriş yapıp bitirip her şey tamam herhalde dedikten sonra da bitmiyor rüyaların ve zihin arkasının acaba yetişecek mi soruları ve gerginliği. Doğan kadar bunlara devam doğduktan sonra da yeni streslere, doydu mu bakabiliyor muyum, hastalanır mı...

Hayatın en stresli zamanları başlıyor sanırım :)

İyi bayramlar hanımlar, tatlıya çok yüklenmeyin, sen iki canlısın yemen lazım diyenlere tüm iradenizle direnin, hem kilolar hem şeker yüzünden

Gerçekten fena. Ben de çok daralıyorum. Şimdi doğduktan önce mi daha zor sıcak olması, yoksa doğduktan sonra mı daha zor acaba diye düşünüyorum. Hamilelik vs lohusalıkkkk
Hepsi zor bence. Daha zamanda var önümüzde nasıl geçecek şu son haftalar sonrasıda var dediğin gibi. Lohusalık zamanımız yine çok sıcaklara denk gelecek. Ben uyuyamıyorumda gece hiç. Baksana saate döndüm durdum yatağın içinde ama bir türlü uyuyamıyorum.

Aynen aynen simdi bunlar tatli yorqunluklar kosusturmacalar asil yorqunluk doqumdan sonra basliyo bakalim heralde anne olmanin sabrini veriyo Rabbim dun haberlerde izledim kadinin biri 12 sene sonra tup bebek sahibi olmus 6 aylik bebeqi aqliyo diye aqzini kapatmis bebek nefessizlikten ölmüs okadar uzuldumki denqesiz kadin bebek bu aqlicak tabi herkeste ayni sabir ayni vicdan yok iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…